51658
-
hello! elindul offline modban ez a beta ,kulcs nelkul ? legalabb megneznem milyen a graf . -
Tegnap este a nagy hangzavarban hallottam, hogy volt aki 15-20 fps-el tolta... -
boxi csak ha megeloztel... -
Pm-be kapod:D -
koandras #6307 Hy ez a BÉTa dolog akkor most hogy működik én simán semmi előzmény nélkül letölthetem és tudok interneten játszani?
Mert mintha valami előrendelésről is beszéltetek volna...
köszi előre is... -
Hátbakéseltem egy 4-es Squadot.. :D Olyan jó volt.. feelingje az van, meg a nagy hajtásban nincs is időd észrevenni a hibákat. Beültem egy gyerek mellé fentre lőni a géppityuval, hogy ott micsoda darálás ment :) Murva jó :) egy jobb gép sem ártana, mert 25 fps-el nem az igazi.. -
szerver címnél: utp.hu port: alap -
Én először azt hittem, hogy a medik lesz a nyerő, mint BF2-ben, de ez inkább '42-re hasonlít kasztok szempontjából, és az assault a szimpatikus. Főleg ezzel a buzi konzolos nincsHP megoldással, meg pláne a "bárkire lehet spawnolni a squadból"-dologgal, annyira nem is kell. A végtelen ammo viszont jól jön. -
Okké. Címét honnan tudom meg? -
JagFater #6302 Kűggyé egy gémertagot privibe, én is asszizom.
-
Zero:
HUN TS3-ra viszont jó lenne, ha feljönnél... -
Jajó, nem figyeltem. Nem nagyon érdekelt, pálya elején rohantam előre, aztán meg már csak azt láttam, hogy ülnek benne. Úgysem fogom használni őket nagyon... -
Nono76 #6299 Sajnos nem jött meg azt írja nincs üzenetem!
Nem értem mi a baj :( -
Ja ez egész jó megoldás, de előbb látni szeretném hogyan fut a gépen. :) -
Ugyan úgy le spawnolnak a megadott helyükre, egyedül a gyorsaságodon múlik, hogy oda érsz-e, vagy sem... -
barmi #6296 Ja, 576-ból. (előrendeled oszt már gyün is a regisztrált mailerde) -
De, asszem q alapból. (én rögtön átraktam másra, úgyhogy nem vagyok 100% biztos)
Amire nézel, azt üvöltözöl. Ellenségre nézve szpottolja, medikre nézve életcsomagért rimánkodik, assaultnál meg ammoért. -
barmi #6294 Énis -
majkel15 #6293 letöltötem a betat,de nekem a telepitésnél nem tudta telepiteni a punkbustert:S
valaki adna egy linket ahonnan le tom tölteni a punkbustert? -
Nono76 #6292 Barmi küldtem neked egy privit -
Beta keyt tudok még valahonnan szerválni? -
Jó lesz ez. Rettentően konzolos, de elmegy.
Tank, heli honnan van? Ha isten megáld vele, és azzal spawnolok random, vagy hogy? -
barmi #6289 Ebben nics olyan gyorsparancs szerüség mint bf2-ben a q gombos kör alaku cucc? (doki kérés, golyó kérés, ellenség megjelölés stb.) -
- kézi fegyverek sebzésének növelése
- hasalás
- toggle gomb a gugoláshoz
Szerintem legalább ezeket minél többünknek meg kellene írnia feléjük. -
barmi #6287 -s -
barmi #6286 A combattessting is küldött egy kulcsot most nézem :P
-
"A hasalás viszont nagyon hiányzik."
Mondom én, hogy öreg vagy már...
-
Cefre #6284 segitsen már rajtam valaki beta kulcsal -
Össze van megint kócolva a DNS szerver... "Egyszer megjavulok én..."
-
- kézi fegyverek sebzésének növelése
- futás közbeni oldalazás
Az elsőre még nem mondanék semmit, 3 óra játék után. A 2.-ra meg nincs szükség szerintem. A hasalás viszont nagyon hiányzik.
+ Gugolásnál maradjon úgy, ne álljon fel ha elengedem a gombot!! -
Amúgy HUN Apophis néven vagyok fent, mehetnénk egy squadban. -
Ki is tud fáradni az ember annyi lépcsőzéstől... Főleg ha öreg.
-
Ma már egész jók a pingek, próbálgattam a hitboxot, voltak azért érdekes mozzanatok, de szerintem csak spikeolt a szerver. Csipázgattam egy ideig, de azt <20 latencyvel lehetetlen rendesen, főleg itt, hogy elé-fölé kell célozni, úgyhogy átálltam assaultra, egy másik sráccal gerilla harcmodort próbálgattuk, iszonyatosan lehet pusztítani, ha egyszer bejutsz az ellenfél mögé, ha az egyikünk meghal, ráspawnolsz squadban. Mentek a melee killek rendesen. Legjobb kipucolni az egyik házat, telepakolni C4-el, átmenni a másikba és megvárni, amíg az előbbit a csipák benépesítik :)
Egyébként nem ártana egy Quad, mert erős a processzorlimit, azért remélem, a véglegesben ennél komolyabban lehet majd állítani a grafikát. Meg igazán berakhatnának egy normális pályát is. -
ja és wtf van már megint az oldalunkkal ? -
tegnap háromnegyedtizenkettőkor
-
Na ja tegnap igyekeztem fel a tow-hoz, de lőtte egy tank a házat. Felértem, örültem, nem lőtt le, visszadob. Újra, aztán újra... ötödik után inkább nem erőltettem, inkább megvártam a lagvihar végét.:))) -
boxi te milyen gyorsan kaptál kulcs csak hogy mennyire várjam:D -
7-es alatt élből a 10-et használja, ha olyan a kártyád. -
Mi is ezt tettük :) Sikeresen játszottunk így a TV2 9-es számú szerverén :) -
Amik nekem is jól futottak, mentem volna historyból, de fullosak lettek...