51658
  • zooleeh
    hello! elindul offline modban ez a beta ,kulcs nelkul ? legalabb megneznem milyen a graf .
  • Boxer HUN
    Tegnap este a nagy hangzavarban hallottam, hogy volt aki 15-20 fps-el tolta...
  • nandorb
    boxi csak ha megeloztel...
  • nandorb
    Pm-be kapod:D
  • koandras
    Hy ez a BÉTa dolog akkor most hogy működik én simán semmi előzmény nélkül letölthetem és tudok interneten játszani?
    Mert mintha valami előrendelésről is beszéltetek volna...
    köszi előre is...
  • RiCSi1234
    Hátbakéseltem egy 4-es Squadot.. :D Olyan jó volt.. feelingje az van, meg a nagy hajtásban nincs is időd észrevenni a hibákat. Beültem egy gyerek mellé fentre lőni a géppityuval, hogy ott micsoda darálás ment :) Murva jó :) egy jobb gép sem ártana, mert 25 fps-el nem az igazi..
  • Boxer HUN
    szerver címnél: utp.hu port: alap
  • dronkZero
    Én először azt hittem, hogy a medik lesz a nyerő, mint BF2-ben, de ez inkább '42-re hasonlít kasztok szempontjából, és az assault a szimpatikus. Főleg ezzel a buzi konzolos nincsHP megoldással, meg pláne a "bárkire lehet spawnolni a squadból"-dologgal, annyira nem is kell. A végtelen ammo viszont jól jön.
  • dronkZero
    Okké. Címét honnan tudom meg?
  • JagFater
    Kűggyé egy gémertagot privibe, én is asszizom.
  • Boxer HUN
    Zero:
    HUN TS3-ra viszont jó lenne, ha feljönnél...
  • dronkZero
    Jajó, nem figyeltem. Nem nagyon érdekelt, pálya elején rohantam előre, aztán meg már csak azt láttam, hogy ülnek benne. Úgysem fogom használni őket nagyon...
  • Nono76
    Sajnos nem jött meg azt írja nincs üzenetem!
    Nem értem mi a baj :(
  • danikarate
    Ja ez egész jó megoldás, de előbb látni szeretném hogyan fut a gépen. :)
  • Boxer HUN
    Ugyan úgy le spawnolnak a megadott helyükre, egyedül a gyorsaságodon múlik, hogy oda érsz-e, vagy sem...
  • barmi
    Ja, 576-ból. (előrendeled oszt már gyün is a regisztrált mailerde)
  • dronkZero
    De, asszem q alapból. (én rögtön átraktam másra, úgyhogy nem vagyok 100% biztos)

Amire nézel, azt üvöltözöl. Ellenségre nézve szpottolja, medikre nézve életcsomagért rimánkodik, assaultnál meg ammoért.
  • barmi
    Énis
  • majkel15
    letöltötem a betat,de nekem a telepitésnél nem tudta telepiteni a punkbustert:S

valaki adna egy linket ahonnan le tom tölteni a punkbustert?
  • Nono76
    Barmi küldtem neked egy privit
  • danikarate
    Beta keyt tudok még valahonnan szerválni?
  • dronkZero
    Jó lesz ez. Rettentően konzolos, de elmegy.

Tank, heli honnan van? Ha isten megáld vele, és azzal spawnolok random, vagy hogy?
  • barmi
    Ebben nics olyan gyorsparancs szerüség mint bf2-ben a q gombos kör alaku cucc? (doki kérés, golyó kérés, ellenség megjelölés stb.)
  • Boron Power
    - kézi fegyverek sebzésének növelése
    - hasalás
    - toggle gomb a gugoláshoz

Szerintem legalább ezeket minél többünknek meg kellene írnia feléjük.
  • barmi
    -s
  • barmi
    A combattessting is küldött egy kulcsot most nézem :P
  • Boxer HUN
    "A hasalás viszont nagyon hiányzik."

Mondom én, hogy öreg vagy már...
  • Cefre
    segitsen már rajtam valaki beta kulcsal
  • Boxer HUN
    Össze van megint kócolva a DNS szerver... "Egyszer megjavulok én..."
  • Running
    - kézi fegyverek sebzésének növelése
    - futás közbeni oldalazás

Az elsőre még nem mondanék semmit, 3 óra játék után. A 2.-ra meg nincs szükség szerintem. A hasalás viszont nagyon hiányzik.

+ Gugolásnál maradjon úgy, ne álljon fel ha elengedem a gombot!!
  • Magh
    Amúgy HUN Apophis néven vagyok fent, mehetnénk egy squadban.
  • Boxer HUN
    Ki is tud fáradni az ember annyi lépcsőzéstől... Főleg ha öreg.
  • Magh
    Ma már egész jók a pingek, próbálgattam a hitboxot, voltak azért érdekes mozzanatok, de szerintem csak spikeolt a szerver. Csipázgattam egy ideig, de azt <20 latencyvel lehetetlen rendesen, főleg itt, hogy elé-fölé kell célozni, úgyhogy átálltam assaultra, egy másik sráccal gerilla harcmodort próbálgattuk, iszonyatosan lehet pusztítani, ha egyszer bejutsz az ellenfél mögé, ha az egyikünk meghal, ráspawnolsz squadban. Mentek a melee killek rendesen. Legjobb kipucolni az egyik házat, telepakolni C4-el, átmenni a másikba és megvárni, amíg az előbbit a csipák benépesítik :)

Egyébként nem ártana egy Quad, mert erős a processzorlimit, azért remélem, a véglegesben ennél komolyabban lehet majd állítani a grafikát. Meg igazán berakhatnának egy normális pályát is.
  • Metalmilitiakid
    ja és wtf van már megint az oldalunkkal ?
  • Boxer HUN
    tegnap háromnegyedtizenkettőkor
  • Running
    Na ja tegnap igyekeztem fel a tow-hoz, de lőtte egy tank a házat. Felértem, örültem, nem lőtt le, visszadob. Újra, aztán újra... ötödik után inkább nem erőltettem, inkább megvártam a lagvihar végét.:)))
  • Metalmilitiakid
    boxi te milyen gyorsan kaptál kulcs csak hogy mennyire várjam:D
  • Boxer HUN
    7-es alatt élből a 10-et használja, ha olyan a kártyád.
  • Hocsika
    Mi is ezt tettük :) Sikeresen játszottunk így a TV2 9-es számú szerverén :)
  • Boxer HUN
    Amik nekem is jól futottak, mentem volna historyból, de fullosak lettek...