51658
-
így van, dedicated szervernek is csak akkor van értelme, ha itthon van, egyébként bukta az egész -
Nos, talán kicsit jobb FPS re gondoltam, de azért lowon elmegy 40-50el is, ami nem rossz, és még így is szép.
Viszont akciót meg nem tudtam megérezni, mert laggol minden, egy embert tudtam lelőni.
Ha nem lesz lagg jó lesz ez. Viszont lehet már tudni hogy itthon lehet e dedikáltat bérelni, mert ha nem igazán, akkor nem lesz jó ping és köszi de nem kell még egy mw2. -
Egyébként az én gépemen 1280*1024ben árnyékon kívül minden highon megy rendesen.2xAA 4xAF -
Idézet: fiam, ami jól működik, azon ne változtass, mert nagyon meg... az áram... Nesze neked !
De azért toljuk vért izzadva is -
Engem is kidobál de engem be se enged sehova! -
izomman20 #6026 15 perc és lejön :P -
Tyűha Ez nem béta állapotú, hanem alfa.... -
Clethcriss #6024 A Q betűs "Spotted" menu működik csak menü nélkül. Ránézel egy ellenfélre, akár tank, akár gyalogos és nyomod rá a Q-t akkor jelölni fogja a csapatnak. A-ra B-re ugyan így megy a defend és az att. -
Paranoia #6023 Nekem még 5percet nem sikerült játszanom a játékkal:S
Vagy oanba kerülök bele a mi 2perc múlva vége,vagy laggol mint állat.
Asztalra kidobálás csak nálam jelentkezik? -
Jól látom, hogy nem lehet hasalni? Vagy ezz tudta mindenki rajtam kívül... -
értelmes pb-t linekljen már valaki pls amit ha letöltök megy a game vele.. -
Borg #6020 Printscreenre nektek is csak üres fehér kép készül?:)
Amúgy jól megy, 1280x1024, minden highon.. csak lagolnak a szerverek mint az állat.
c2d 2.8, 4gb ram, 4870 1gb. -
baszus ugrála szemem jó egy óráig ment minden rendesen utána ko nemis nevezném laggnak inkáb teleportált a játék össze vissza :D -
simon7108 #6018 fenn van a punkbuster? -
detto -
valaki tudna adni egy cd kulcsot ?:) hálásan megköszönném :)) -
JNSK #6015 én nem tudok belépni egy szeróra sem mert mindenhol azt írja hogy kicked from the server.. :S
Valaki aki játszik vele ad egy ts-t vagy egy ventrit? :D -
Hát nekem ez nem jön össze bármelyik szerverre akarok csatlakozni KICK feliratot kapok (kidobtak) mikor még be se csatlakoztam.Azután még kettő ilyen és szó nélkül kilép a béta :(
Ha holnap is ez lesz akkor valaki megkapja a kodomat. -
Neoncsoves #6013 hát ja, de én mondjuk a PC-s BFekre gondoltam :) -
Na kicsit játszottam, sajnos hatalmas lagg volt a szerveren, de a graf el lett találva és az én konfigomon, ami nem egy nagy durranás megy 1680*1050-ben high-on szal nem lehet panasz a gépigényre :) BF hangulat eddig 100%-ban megvan, tetszik eddig. Bár béna voltam igaz inkább csak bámultam :) -
Nem rossz game!!Érdekes!!Még szerencsére a gépemen is elmegy!! -
izomman20 #6010 ok szereztem a fileplanet en kulcson én is... hála a leleményességemnek.. már csak ki kell probálni :-)( ha lejön végre) -
simon7108 #6009 de a BFBC-hez hasonlit:D -
goldnarmz #6008 "Spotted menü"-re valaki vmi okosság? -
goldnarmz #6007 Nálam a BF2 át van mappelve. Sőt, az 1942 is. Vagy lehet, nem ugyanarról beszélünk? -
Neoncsoves #6006 Jó ez a játék, csak igazából semmi köze az előző BFekhez, csak névben. (Najó, még mindig 1 tár kell 1 emberbe, szóval ez még mindig benne maradt a játékban:P) -
simon7108 #6005 hát én havernál probáltam és neki laggolt mint az állat és állandoan uj hostra kellet menni.... -
zebrock #6004 "Ami nem jött be / nem vágom még:
Billentyűzetet nem tudom átmappelni - én vagyok a béna??"
BF2-őt mind a mai napig nem lehet konfigurálni , úgy ahogy a BF42-őt lehet. wordpad csodákra képes :) -
simon7108 #6003 ez nem ér semmit:D
ne mmutatja nekem ki,hogy hogy menne mert azt irja,hogy nincs windows a gépen-.-
lehet azért emrt 64 bites xp-m van.... -
Ezer köszönet érte!!!
-
naa!
egy nap kb 1olyan szervert találok ami laggol,lelépek és csatlakozok egy másikra,ami tökéletes... -
ACE #6000 Nálam az legritkább esetben laggol, ebben ellövök egy rakétát és 1 mp múlva indul el. A fegyverből a skulók ugyanígy hagyják el a csövet... ez így játszhatatlan. -
goldnarmz #5999 Server browsert nem értem, nálam nincs ilyen. Az ellenségeket meg szerintem faszán meg lehet különböztetni a csapattársaktól , vagy nem tudom, mire gondolsz. Zavaró ikonokat sem látok. Szerintem alszol rá egyet, és meg fogod kedvelni. :) -
JagFater #5998 Cichlids. ;-) -
eldiaz #5997 http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/intro.aspx -
simon7108 #5996 na azért mondom:D -
goldnarmz #5995 Fog menni. Kérdés, mekkora felbontással... -
tituka #5994 nyugi még 10 perc és én is kipróbálom... 
nem csak így a linkelt képek alapján, hirtelen felindulásból...
remélem neked lesz igazad
-
simon7108 #5993 ez még csak béta....
és ha már lagg akkor az MW2-rol ne is beszéljunk.... -
simon7108 #5992 valaki pls mondja már meg,hogy nekem hogy fog futni?:(
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.51 Ghz
2GB RAM
Nvidia Gforce N9800GT 1GB
csak annyit,hogy legalább szerintetek fog e menni mediumon?