11230
-
#751 Na most már betettem én is favba. Közeleg a megjelenés:D
Úgyis novemberre jön, nem szept. -
#750 Az már igaz! :D
Mindenki úgy megy, ahogy jól esik neki. Nem is ez zavart be, hanem az, hogy Akyyy elszőrnyülködött, hogy nebazmámeg belsőnézetes autós játék, hát mi a fenének kell nekünk ez, nem úgy szoktuk azt!
Na, kb így jött le.. :D Hát legyen is benne mindenféle nézet a jóéletbe már, 2009-ben! Amúgy jól néz ki a képek alapján, jó a videó is -
#749 Néha hátulról is szoktam menni (igen kormánnyal) lehet megkövezni :D Ha realitást akarok akkor kimegyek és beülök a kocsiba. Ott aztán belső nézet, ablaktörlő, index meg minden van :DDDDD -
Szabi1991 #748 a hivatalos oldalon van 1-2 új kép :D -
#747 Így van... kormánnyal hátzról játszani az érdekes, ahhoz tehetség kell, mármint ahhoz hogy tudjon úgy valaki játszani eredményesen. -
#746 EA sok mindent ígért már .....és sokszor és mindig bevettük ,hogy jó hát akkor majd most hátha jó lesz.
Szóval majd hiszem ha látom.
-
#745 még 15-18 éve azért játszottam hátsó nézetből, mert élveztem, hogy világítanak a féklámpák fékezéskor :))) -
#744 mármint? amikor koncetrálva "játszol" akkor azért eléggé beszűkül a látómeződ ... pláne a te 102 centised közelről eléggé betölti a látomeződ, tehát pont annyit fogsz látni, mint a valóságban: a oszlopot csak akkor látod jol, ha balra nézel, előtted a pálya, a tükör jobbfra fent, stb
kormánnyal hátulrol "tologatni" a kocsit pokoli illuziorombolo, az nekem nem is megy (nemtom beleélni magam) - csak motorháztető vagy belső immár -
#743 Tökmind1 mekkora monitor, mivel a megjelenített látómező kicsi. A 102centis TVmen se jó. Autós játék hátulnézetből, szigorúan :D Belső nézet esetleg akkor, ha van TrackIR. -
#742 én ugy vettem észre, h kb. 60 centire ülve a megjelenítőtől, 32" 16:9 mellett már élvezetes a belső nézet, előtte én is hátulrol vagy motorháztetőről nyomtam, de igy már egész kellemesen kitölti a látómezőt a kép
(persze, 40" mégjobb lenne...) -
#741 Motorháztetős nézet rendben van, én arra gondoltam, mikor látja az autót hátulról. Nem akartam a lelkivilágotokba gázolni Nálam bejön a belsőnézet, kicsit wide a monitor is, egérrel meg szét lehet nézni ahol szükséges. -
#740 én bumper camerából szoktam játszani, mert úgy a leggyorsabb az egész táj, úgy a legnagyobb a sebességérzet.
de ez a belső nézet baromira bejön, kipróbálni biztosan ki fogom néhányszor, szerencsére már viszonylag elég nagy monitorom van hozzá. -
#739 TRue.
Soha nem használom én se. TDU-ban is csak akkor lenne jó, ha valami ultrawide felbontásban lehetne tolni. -
#738 Nekem semmi bajom a belső nézettel, de azért nem kéne állandóan leszólni aki külsőben/motorháztetőben játszik. Én TDU-t is motorháztető nézetben tolom, mert szerintem PC-n a belső nézet (meg úgy monitoron általában) meglehetősen irreális. Lévén sokkal kevesebb részt látsz mint az életben. -
#737 Biztos tologathatod majd felülröl.. ott a Burnout Paradise vagy miacsuda, 5percre nem tudott lekötni annyira értelmetlen az egész.. de felülröl tologathatod. Előző Nfs/Gta szériák, felülről tologathatod. Totál el vagy látva, nem is értelek..
Nekünk azért megengeded, hogy legyen igényünk? Egyébként meg ott a Tdu, egzotikus táj, pazar grafika, álomautók.. azt is tologathatod felülről, bár úgy ultragagyi a fíling.. akárcsak a többi autós játéknál (kiv. gta és mafia, bár ezek más kategóriák azért) -
#736 nem, csak belsőnézet lesz, semmi más. épp az a jó, hogy lesz végre belső nézet is. -
#735 szörnyű ez a shift. sose szerette a belső nézetett.. b ár legyen, de remélem azért lesz külsőnézet is:S
a másik, pedig ilyen városi játék... tele van velük az autós piac, pgr4 pl.
egzotikus tájakat, sport kocsikkal meg néhány gyengébbel !:( -
#734 Csak mert már volt ilyen másik NFS résznél :D És érdekes módon megcserélték megjelenés előtt a sorrendet. De amúgy tökmind1 mikor jelenik meg ;) -
#733 van, persze, de az NFS eladásai képezik az EA gerincének egy részét. hülyék lennének kevesebb játékot eladni, mint amennyit elbír a piac. -
#732 miért lenne az? nem azért jelent meg hamarabb Amerikában, mert így akarta az EA. hanem mert ha monjduk november 1-én elkészültek a játékok legyártásával, dobozolásával, akkor Amerikában 4, Európában 14, Ausztráliában meg kb. 20-25 nap alatt tudták ellátni velük a játékboltokat.
most viszont Európában fejlesztik és Európában adják ki a játékot. éppen ezért szerintem egyáltalán nem meglepő az, hogy itt hamarabb el tudják kezdeni árusítani, mint az USA-ban :) -
#731 miért lenne bukta? Van sok egyéb játéka az EA-nek amit kiadhat. -
#730 én is ilyen NFS-t várnék, de ilyenre kb. semmi esély :(
és ha már a valós alternatívákat nézzük:
klasszikus nfs1-3-4-5-6 pályák > városi/pálya-verseny > szabadváros - ha már NFS ... -
#729 Nekem is ez tűnt fel legelőször :D Ilyet már játszottak régebben is. A megjelenés előtt meg simán megváltoztatták a dátumot és ámericában jött ki előbb :D KIZÁRT, hogy itt jelenjen meg hamarabb! -
#728 semmi se jó :( -
#727 szerintem ez a játék sokkal szórakoztatóbb, mint a GRID :) de majd meglátjátok. -
#726 ha jól tudom, a második rész óta gyakorlatilag évente jönnek ki az újabb és újabb NFS-ek, és egészen a Hot Pursuit 2-ig alig voltak kifogásolható részek.
ráadásul miért érné meg 4 év fejlesztés után mondjuk másfélszer annyi játékot eladni, mint 1 év fejlesztés után? az óriási pénzügyi bukta lenne. a Need for Speed az EA egyik legjobb márkaneve, igyekeznek a lehető legjobban kihasználni. -
#725 nem igaz, tévedés. azért azt te sem gondolhatod komolyan, hogy szeptemberben jöttek rá, hogy valami nem stimmel pénzügyileg :) a Slightly Mad már régóta fejlesztette a motort, az EA pedig beállított hozzájuk azzal a kéréssel, hogy csináljanak közösen játékot, nagyjából mikor is... nagyjából a ProStreet után. viszont az engine-t már előtte is fejlesztette az SMS.
a kirúgások meg az ilyen okosságok a BlackBox 2010-ben kiadandó játékát fenyegették, a Shifthez ezeknek semmi köze. azért az vicces lenne, hogy ha fél év alatt addig jutottak volna a játékkal, mint amilyen az volt, amivel játszottam... -
#724 mennyire rövid idő alatt? több mint 2 és fél év áll rendelkezésre a fejlesztéshez, már a ProStreet kiadása után összeállt az EA és az SMS.
és nem csak betonszagú pályák lesznek, például a londoni egyáltalán nem az ;) változatos helyszíneket ígért az EA. -
#723 Need for Grid. Óriási. Hi5 az EA-nek. Ekkora foshegy céget, beszarok. :C -
CamelX #722 Háát, város már amúgy is lerágott csont, szimulátorban meg szinte lehetetlen lenne megcsinálni. Viszont 1 Porsche feelingű A-ból B-be verseny szép tájakon sokkal jobb lett volna. És ezt azóta senki nem használja ki. Eszükbe se jut, vagy ennyire nincs rá igény??? -
#721 Hű ez a Trailer nagyon jól néz ki remélem ez egy normális NFS lesz -
ldavid #720 jó lenne, de..
az EA nem sűrűn fog 2 évnél többet fordítani a fejlesztésre, ráadásul a mostani tizenéveseknek (akik csak az Underground óta ismerik a sorozatot) lehet nem is tetszene
a Shift eladási eredményeiből majd kiderül, hogy kell-e a népnek normális NFS -
#719 Hmmm.... Ez a Trailer jónak tűnik. Ha nem lenne versenypálya azthinném h valami akciófilmben lenne autósüldözés... ezek a kameramozgások:D Szerintem jó lesz az autó fizikája is meg minden:D (ha hülyeséget mondtam javítsatok ki:D) -
#718 Teljesen egyet tudok érteni veled SLICK! Egy rugóra jár az agyunk.
-
#717 ja és tartson is valameddig a játék, mert személy szerint rühellem az alig pár óra alatt végigvihető játékokat. -
#716 inkább Underground, az szvsz még nem is volt rossz, de inkább Hot Pursuit. Úgy is az a kedvenc részem.
Egyébként nem kötelezi őket senki rá, hogy évente adjanak ki új részt, sőt most még 4-et is fognak.
Fejlesszék inkább 3-4 évig és akkor legyen benne a belső nézet, valósághű fizika, részletes tuningolás, rengeteg autó, egy nagy város valami környező vidékkel, ahol lenne hegység, tengerpart, erdős rész, sivatag és hasonló tájak. Szvsz így meglenne a valódi NFS érzet, remek tájakon versenyezhetnénk. Ja meg napszak váltakozás sem ártana.
A belefektetett energia meg pénz hamar megtérülne nekik, úgy vinnék mint a cukrot. Legalább lenne értelem valamiért elkérni azt a 13ezer Ft-ot. -
RYO21 #715 Trailer HD-ben. -
#714 Nem. A Black Box-os anyagot fejlesztették az UC alatt.
Ugyanis, senki sem tudta elkőre, hogy nagyot fog bukni a sorozat. Így, továbbra is a BB fejlesztette volna az új részt.
A bebukást látva az időközben megkezdett - a fele sem igaz az állításnak, hogy már korábban egy másik csapat nekiállt a szimes verziónak - projektet nevezték ki a gumi-NFS-nek, és jöttek a kirúgások, projekt bejelentések és ez a Shift...
Tehát, a Shift-et legjobb esetben is tavaly szeptember óta fejlesztik - azaz 1 év alatt hoznak össze megint egy NFS-t.
-
#713 -? -
#712 ennyi idő alatt?nem az uc óta fejlesztik hanem sokkal elötte kezdték,ráadásul másik csapat?