11230
-
#791 sneciek -
#790 #786-ban a Murcit cseréld le a Gallardora :D -
#789 (Y)
de Gallardo is jóak -
#788 fosch. :| Countach for the win -
#787 Vagy a Reventon -
#786 inkább Diablo SVR, vagy GTR, de a Murciélago már annyira uncsi. :S -
#785 itt a Shift reklámcsajszija.
lehet pedzegetni :D -
ldavid #784 húha -
#783 én má olvastam egy két jót róla.Szerintem nagyon jó lesz -
#782 biztos lesz benne Lamborghini is. Még biztos jó pár autót lemodelleznek.
A Caparo T1 viszont nem illik bele szvsz. -
High end PC #781 Ja, és Caparo T1-et is kérek bele. -
High end PC #780 Azért arra kíváncsi leszek, hogy milyen grafikai színvonalat fog hozni számítógépen, és milyet játékkonzolon.
És hol vannak a játékból a Lamborghini modellek? Egyet se láttam eddig. Legalább egy Murciélago SV-ét kérek bele, mert dühös leszek. -
#779 amelyik (lcd) monitoron az 1024x768 pixeles, annak nem akkora a nativ felbontása
amelyik (lcd) tévén az 1360x768 nem pixeles, annak pedig az a nativ felbontása (mert pl az 1920x1080as felbontásu tévén az 1360x768 igenis pixeles!)
lcd/tft kijelzőt csak annak nativ felbontásán szabad hajtani (legalábbis ott kapsz jó képet), igy 1-1 pixel a játékban/windowsban/mittoménhol a kijelzőn is pontosan 1 LCD pixelt tölt ki és nem lesz "pixeles"
képjavito: különböző skálázási technikák, dinamikus kontraszt a képnek megfelelően szabályozva, 100hz esetén extra képkockák "kitalálása" az előtte-utána levőből, zajcsökkentés, szinekkel játszás, stb. Ez a gyártók szerint "javitja" a képet, a valóságban persze izlés kérdése és az "avatottabb" szemnek csak parasztvakitás és zavaró. -
bgabor #778 Kíváncsi vagyok, honnan a pokolból kellene tudnunk a válaszokat ezekre a kérdésekre így hónapokkal a demó vagy a megjelenés előtt.
És vajon mennyit érthet az az ember az autókhoz, aki 'W'-vel írja a Corvette-et? -
#777 Hát, 2 kérdésem lenne.
1.:
Lehet-e úgy(majd) csinálni a gépet, hogy azt írom rá amit akarok?És úgy ahogy én tudom, pl. van 1 Corwette és és szürke kék csikok, vagy bármi ilyen?
2.:
Ez /2009.09.09/-én jelen meg?? -
#776 A monitoron pl 1024x768 nagyon pixeles, TV-n viszont az 1360x768 tökéletes, és kicsit sem látom csúnyának.
Kifejtenéd amúgy mi az a képjavító bizbasz? -
#775 ezt most nemértem :) nekem monitoron sem tűnik alacsonynak ... tévét messziről nézed, mozgoképpel, emiatt a felbontást kvázi nem is látod, csak annyit h "picit élesebb" (megfelelő forrásanyaggal) -
#774 "képjavito bizbasz elektronika"
Ezért nem tűnik a TV-n alacsonynak az 1360x768? -
#773 Köszi az infót. Ezt is mérlegelem, mert én se csak 1 évre tervezek ilyen beruházást...
-
#772 1920x1080, azon is használom (ha épp birja a gépem, ha nem, akkor 1280x720 vagy 1360x768 is mehet, ad képet csak nem olyan éles)
LCD TV = LCD monitor + képjavito bizbasz elektronika + tuner - mivel én ez utobbiakat nem használom, igy gyakorlatilag egy "nagy" és "olcso" lcd monitorom van
(szvsz majd 16:9 megjelenítőt vegyél, nagyobb eséllyel lesz "kompatibilis", jövőbiztos. monitoroknál is terjed keményen ...) -
#771 Ennek mekkora a natív felbontása? Gondolom azon megy.
Nem furcsa LCDTV-t monitornak használni?
[Tervezek egy Samsung 24-es TFT-t, fél év alatt talán össze is jön rá a 70...]
-
#770 áh, monitorban nagy méretet nem lehet megfizetni ... :( (meg egy ekkora Dellnek már tul magas a felbontása, hálistennek egy lcdtv esetén marad "szabványos") -
#769 Hííínnnnye... Csak most látom az aláírásod.
Így is áll az ajánlat :)))))) -
#768 Dell monitor...?
Mert akkor van az a pénz(ed), amiért a barátod leszek
[Jóvanna, a lányokat szeretem ám.]
-
#767 -
#766 "Vagy van olyan ökörállat, aki a 100 centis TV-t használja monitornak és 60 centire ül előtte?"
Nem hiszem, hogy ökörállat lennék attól, hogy a monitorom (azaz ami 60 centire van előttem) 32", azaz 82 centis. Cserébe betölti a látomezőm elég nagy részét a kép, hiszen a perifériás látásom is a játékot látja és így sokkal élvezetesebb, mint simán távolról egy megjelenítőt bámulni (vagy közelről, de egy "kis" monitort). -
#765 Nekem 27" :D -
#764 Ha jól sejtem te még a szüleiddel laksz, ugye? -
#763 Sziasztok!
Én a gépigényre vagyok kíváncsi,remélem nem kell majd újabb összegeket kiadnom,hogy viszonylag normálisan tudjak vele játszani... -
#762 Nem kell oda asztal, elég az amin a kormány van... miért ne? szerinted konzolon hogy játszanak ez emberek kormánnyal a tévén? de aki szim fan, annak van nagy kijelzője, már ha neki számít az hogy maximális élvezete legyen, én orrom elég 26 col van iderakva és ugy játszok autós játékkal, sajnos ez ép az a méret ami ép nem tölti ki a látómezőt... -
#761 két magyarázat van, és szerintem mind a kettő egyszerre igaz erre
- a fejlesztők már nagyjából egy éve játszanak a Shifttel és azért eléggé megtanulhattak már játszani vele. én az első 2 órám alatt futamot sem tudtam nyerni az RS4-gyel, a Corvette-el meg a londoni kört befejezni sem bírtam egyszerűen. szóval nyugi, nem könnyű a játék :)
- a másik, hogy állítható lesz az ellenfelek erőssége. a felvétel a demó verzióban készült, ott van egy jó kis csúszka. könnyen lehet, hogy minimumra húzták.
az egészen biztos, hogy a játéknak lesznek hibái, de ha úgy adják ki, ahogy mi kipróbálhattuk, akkor egészen biztosan nem lesz ennyire könnyű. -
#760 Optimizmus continue:
Vagy már multiban nyomták a fejlesztők, és a megelőzött autókban a fejlesztők "ültek" és hagyták, hogy a filmet rögzítő játékos elhúzhasson mellettük... -
#759 Optimizmus ON
Lehet, hogy aki nyomta nem váltott 3asnál feljebb :DDD -
#758 Utolsó mondatodra: bizony, rohadtul félek ettől.
Ugyanis, a trailerben ezt látni, csak a mi szemszögünkből...
Lehet, hogy ez a gombóc sem fog lecsúszni a torkunkon, legyen bármilyen ízletes sodóval* leöntve?
* (akik nem értik) = színes, mázas képi világ, igérvények -
#757 Azt te sem gondolod komolyan, hogy a nappalim közepére odateszem az asztalt a TV elé? JÉZUSOM. :C Vagy van olyan ökörállat, aki a 100 centis TV-t használja monitornak és 60 centire ül előtte?
#755 Jó öreg EA féle retardált catch up in action. Már látom is, ahogy az utolsó körben a célegyenesben elrongyol mellettem az AI 420al :DDD -
#756 ülj közelebb ... -
#755 Most sikerült megnéznem rendes, erős gépen a Shift trailert - a korábbi kommentemet egy rohadt gyenge, hang és normális VGA kártya nélküli gépről (2 van itt a könyvtárban) kellett írjam, így a video is szaggatott...
Senkinek sem tűnt fel, hogy az autó, melyben "ülünk" úgy húz el a többi autó mellett, mintha azok állnának, egyenes szakaszon?!
Remélem, ez csak a scriptelt videonak köszönhető... -
#754 Láttál te már 100 centis tévét? asztal, kormány és mögé a tévé, nem 3 méterre hanem 20 centrie... voálá. -
#753 Elég sokat vezetek, és zavar a belső nézet. Az meg csúnya lenne, ha egy 102 centis TV betöltené a látómezőmet :DDD Tudod mi tölti be? Egy IMAX mozi. Na ott tolnám belső nézetből :DDDDD -
#752 max 1-2 hetet csúszhat szvsz. Sose ígérték még szeptemberre, szóval most hamarabb megkapjuk..