11230
-
#631 Külön köszönet a ráégetett feliratért - hangkártya nélküli könyvtári gépen is élvezhető volt így az angol interjú - az eredeti anyag készítőjének!!!
Neked meg a belinkelésért - YouTube-ot amúgy a sok töltési idő miatt nem látogatom. -
#630 [semmi szarkazmus]
Tipikus "semmit mondok, de azért valamit" - az egyetlen őszinte válasz a "az optikai tuning nem lesz hatással a teljesítményre".
Összefoglalóan:
- klikkelgetős preset tuning
- semmi időjárás (szimulátorban pedig minimum kell időjárás változás)
- enyhe fényviszony változások, de semmi más (röhej)
- "új verdák" - a verda szó kiveri a biztosítékot nálam... Amúgy meg, a gazdasági válság közepette új autótípus/márka? Talán a Bentley, vagy a Roll Royce, netán a Cadillac egyik modellje?...
- karrier... - koppintás, nem baj, csak ne legyen unalmas [10 pálya oda-vissza és nuku más].
- online ranglista - cheaterek? PB mikor lesz már végre egy autós játékban?!
-
#629 én sem szeretem nagyon a versenypályákat, sem a rendes versenyautókat. ezért nem tudok pl nagyon belemerülni a GTR 2-be, mert ezt a világot dolgozza fel. nagyon jó játék, de számomra hamar unható. :S minden pálya ugyanaz lényegében, rázókő, fű/salak, szalagkorlát, gumifal, lelátó, boxutca. lényegtelen melyik ország pályája ez, lényegtelen, hogy a pálya az tök más mint az előző, nem tudott sosem lekötni az ilyen jellegű játék. sokkal jobban szeretem én is azt, amikor különböző tájakon autókázunk, gyári autókkal. sajna nem nagyon ismerek olyan szimulátort, ami nem a versenypályák világát dolgozná fel, hanem a hétköznapi autózás élményét. ismétlem, szimulátor, tehát az alap mérce legyen az LFS meg a GTR 2 a fizika terén. -
Szabi1991 #628 -
#627 az a helyzet, hogy ez a játék nagyon MÁS, mint az eddigiek. nyilván nem tökéletes, viszont én nagyon elégedett voltam vele, amikor kipróbáltam. vannak hibái, vannak még javításra szoruló dolgok, de nagyon össze van rakva, és tényleg óriási élmény vezetni benne, nekem nagyon tetszett.
nálam ez 96% :) -
#626 Én boldog lennék, ha egy GRID szintű, nagyszerű fél-ARCADE élmény visszaköszönne a gépemen - nem zárt pályákon.
Tojok magasról a grafikára - nem kell nekem shadow mapping, meg más szépségek, és az sem érdekel, hogy a matricák recéi is láthatóak legyenek -, mert úgy tűnik, ezzel akarnak eladni egy Pro Street játékmenetet, új környezetben... engem a NFS JÁTÉKÉLMÉNY érdekel.
De ezek szerint, mivel már a három részre osztott cikk eleje sem utalt rá, el is felejthetjük a vidéki autókázást, a szabad kocsikázást.
Sajnos, és megint.
-
#625 A hangokról viszont, ami számomra visz egy játékot.. egy büdös szó sincs egyik cikkben sem! Van viszont fékező meg gázadó láb, ami má 3 éve is alap volt!
"A csoda akkor jön el, ha lefelé nézünk: megfigyelhetjük dolgozó lábainkat, ahogy fékeznek, gázt adnak, stb.!" LOL
-
#624 Ezért mondtam hogy kíváncsi leszek rá ;) Ha egy NFS2 féle "katarzist" ad majd, akkor nálam is 96% lesz :D -
#623 Így van, én is egyetértek.
Javítsatok ki, ha tévedek de mintha a carbon is 90% feletti eredményeket kapott volna... -
#622 Én nem hiszek senkinek sem. Elfogulatlanság nélkül nem hiszem, hogy kaphat 96%-ot egy NFS, főképp az alig 1/2 évvel ezelőtti fiaskó után...
Hiszem, ha látom. Addig az egész marketing.
-
#621 Jó cikk, 96% után nagyon kíváncsi leszek a játékra -
#620 srácok! ne feledjétek: ma 17 órakor, azaz 25 perc múlva felkerül a 3 nagyobb magyar Need for Speed oldalra (NFSSR, TCM, NFS Hungary) a Shift preview!
úgy döntöttünk, hogy 3 részre vágjuk az anyagot, a három oldalra 1-1 részlet kerül fel: így ahhoz, hogy az egészet elolvasd, mind a három oldalt érdemes lesz meglátogatni.
a TCM-en ezen kívül extrákkal, így egy produceri videó interjúval (!) készülünk, amelyből rengeteg plusz információt tudhattok meg a játékról. lesz még egy Community Day napló is, amelyben leírtam, hogy egészen pontosan mi és hogyan történt velem az utazás és a tesztelés 2 napja alatt, illetve már indítottunk is egy fórumot, amelyben feltehetitek azokat a kérdéseket, amelyeket a cikk nem válaszolt meg: ez itten van.
17 órakor tehát irány a TCM, az NFSSR vagy az NFS Hungary! ;) -
#619 Gamekapocs előzetes -
#618 :DDD -
High end PC #617 Rendben, akkor majd egy sör mellett megdumáljuk :D -
#616 Eloszlathatnád azt az enyhén sztereotíp képet önmagaddal kapcsolatban, ami a nicked/hsz-eid miatt alakult ki bennem :D -
High end PC #615 Valami gond van?
Gyerekkorom óta gyűjtöm a Need For Speed sorozatot, szinte már tradíció.
Mert ha gond van, most rendezzük le. -
#614 Van rólad egy fotó valahol? -
High end PC #613 De ilyen alapon ha pl a legutóbbi Undercover részből megveszed a PC, Wii, PSP, NDS verziókat azok se nagyon fognak hasonlítani egymásra, gondolom nem sok platformon toltál manapság NFS-eket. -
High end PC #612 Frászt, a Mobile verziók mindig is az aktuális autólista egy részét és pályastílusokat vonultatták fel, mintegy előfutáraként az asztali platformváltozatoknak. Tudom, mert az utóbbi években mindig először a Mobile változatokat próbáltam ki, mert azok már hetekkel-hónappal az asztali platformváltozatok előtt elérhetőek voltak. -
bgabor #611 A telefonra kijött változatok mindíg is csak nevükben voltak azonosak az aktuális NFS-ekkel.
Lehet hogy kijön majd NFS:Shift telefonra meg PocketPC-re meg porszívóra is, csak annak a nevén kívül semmi köze nem lesz a PC-s verzióhoz. -
High end PC #610 De nekem például a Need For Speed Undercover-ben pedig az tetszett, hogy úgy jött PocketPC-re, hogy nem csak egy sima Mobil telefonos átirat volt, annál igen csak szebb grafikát kapott a mai PocketPC hardverekhez mérten, és új játékmenetet.
A Need For Speed Shift is remélem kijön majd PocketPC-re optimalizált átiratként, jó lenne. :)
Ugyanis a PocketPC-ém többet van nálam (lévén hogy telefonálni is lehet róla), mint pl a PSP-ém. :) -
High end PC #609 Azokat a platformokat nem írtam le, amik a jelenlegi platformok közvetlen elődei: (PS3 -> PS2, X630 -> Xbox, NDS -> GBA) mert a jelenlegiek kompatibilisek visszafele is. -
ldavid #608 ez a teljes platform listája:
Windows, Mac OS X, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PlayStation 2, Xbox, GameCube, Game Boy Advance, Nintendo DS, PlayStation Portable, Mobile phone, Zeebo
hát ja.. xD -
#607 Az már mellékes. -
#606 Csak egy rakás szar volt :D -
#605 sima szarboxon is megjelent, ha jól emlékszem -
High end PC #604 Most, hogy ennyire fragmentálódott a sorozat, megemlítendő, hogy utoljára a
Need For Speed Carbon
volt az, amit olyan széles platformválasztékkal bírt, mint az asztali platformok:
PC, Mac, Linux, PS3, X360, Wii
,és a kézi platformok:
PocketPC, Mobil, PSP, NDS.
Gyakorlatilag szinte minden mai népszerű platformon lehetett tolni. -
ldavid #603 lol -
#602 reggel benyomod, elmész meloba/suliba, estére ott a karrier 100%-on :) -
#601 Nem bírnod bevenni 300al a 180fokos kanyart akkor benyomod az autodrive-ot -
#600 szerintem jobb lenne, ha összesen 1 Need for Speed topik lenne, persze lehet, hogy később praktikusabbnak bizonyul ez a feldarabolt rendszer.
(a pozitív kritikát meg köszi :)) -
#599 egyelőre nem. 80-100 autóra lehet számítani a PC Guru cikke alapján. egyelőre:
- Audi RS4
- Chevrolet Corvette
- Ford Mustang Terlingua
- Lotus Elise
- Pagani Zonda
- Porsche 911 GT2
az autó lista. -
:DD -
High end PC #597 trabant 601 Turbo
lada Nitro
fiat polski Chiptuning
bónusz jármű: ionhajtóműves hidrogén-hélium magfúzióval működő töltésvisszacsatolt tolókocsi!
-
#596 sziasztok! Lehet már tudni egy Car list-et?? -
RYO21 #595 engem nem zavar hogy itt a wo-ról beszélnek...
(egyébként tök jó a tcm) -
#594 az lehet, de a témához ennek talán több köze van, mint a CRT monitoroknak meg a konzolháborúnak. nem hiszem, hogy ezzel súlyosan be lenne szennyezve a kristálytiszta Shift-vonal a topikban -
RYO21 #593 csak szólok hogy van egy NFS World Online topikis -
#592 nem lesz kötelező, csak egy lehetőség, hogy akinek 2 van, annak ezzel extra szolgáltatást nyújtsanak