11230
-
#951 Remélem, nem lesz belőle vita, szigorúan magánvélemény;
Pont ez a legrosszabb az egészben. Azok az arcok, akik egy jó játékot letettek az asztalra, abban a pillanatban ahogy az EA-hoz kerülnek, "elfelejtenek" játékot csinálni. Mert pénzt kapnak ugyan, de egy szigorú határidőt is mellé, és pénzből sem annyit, ami valóban elég, egy ilyen határidőhöz. Én, a magam részéről ezért nem szeretem az EA-t. Amelyik játék szerződése olyan, hogy az EA beleszól, egytől egyig egy nagy rakat végtermékként végzi. (Tisztelet a nagyon kevés kivételnek) EA sajnos csak a pénzgyártással van elfoglalva, a játékgyártás már nem az ő asztaluk.
Eddigiek alapján, ez is az a kategória, (lehet kezdeni a kövezést) amit letöltök, kipróbálok, (mert HÁTHA!) aztán villámgyorsan törlök, (mert MÉGSEM!) még az emlékeim közül is.
Mindemellett nagyon remélem, hogy nem lesz igazam, és az EA a Slightly Mad Studios-al karöltve rámcáfol.... -
CamelX #950 Legalább annyiban különbözzön a Grid-től hogy nem lesz szétbarmolva a műszerfal Amúgy jónak tűnik, csak remélem azért még csiszolnak majd az ütközésmodellen. Ha meg fain játékmódokat is kitalálnak hozzá, kicsit kreatívabban mint Pro Street-ben akkor nem lesz gond -
#949 az EA csak kiadó, nem az EA fejleszti... írjad le szépen hogy Slightly Mad Studios, akik a Simbinnel együtt is adtak ki két szimet
Zondában fával díszített kormány van, de mi számít versenynek? önmagában a Zonda egy versenyautó...
-
#948 Mondjuk ez az, ami pont nem szúrt szemet -.- -
#947 Ha a játék gyönyörű lesz és a hangokat is eltalálják, még mindig ott van az irányítás, és ha nem üti meg legalább a GRID szintjét akkor mehet a levesbe. Én balga módon azt hittem hogy megpróbálkoznak egy SIM-es szimulációval, de az EA nem hazudtolja meg magát.
Szerintetek az normális hogy verseny Pagani Zonda-ban fakormány van? -
RYO21 #946 szeptember 17 körül -
szaba75 #945 Sziasztok!!
Mikor jön ki ez a játék? -
RYO21 #944 nem ér semmit -
#943 -
bgabor #942 Na ne röhögtess. A GRID mint pro street koppintás? Játszottál te egyáltalán a GRID-el hogy ekkora baromságokat beszélsz? Gyakorlatilag az egyetlen közös pont a két játékban hogy mindkettőben autókat kell írányítani, és félárkádos az irányítás.
Az pedig, hogy a Shift a Gridet koppintja, már a legelső screenshotok kikerülésekor egyértlemű volt.
Nem is meglepő mondjuk: Az EA két NFS-t is kiadott a GRID boltokba kerülése óta, és egyik se tudta még csak megközelíteni se a GRID színvonalát. Még a Pro Street se, az undercoverről meg ne is beszéljünk, az a játék a legalja az utóbbi évek arcade autóversnyeinek. -
#941 postprocessoff mod -
Szabi1991 #940 mivan?
a menűbe lehet állítani a színeket.. -
RYO21 #939 Geometriák, textúrák - minden szép. Csak ne lenne minden FOS színű. -
Szabi1991 #938 sztem meg pont hogy az a jó.. szép grafika, gyengébb gépeken is, elfogadható FPS-el.. -
Szabi1991 #937 Toca 1-2 vel mennyit játszottam PS-en.. :DD
aztán Toca 3 PC-n, ott alakult meg a HRC is :DD -
RYO21 #936 OFF: mind1 nekem a gridnek csak a grafikája nem tetszik -
#935 Vagy mondjuk azért, mert tulajdonképpen a TOCA3 főlytatása más címen -.- -
Szabi1991 #934 nem, mert a GRID-et jóval hamarabb kezdték el csinálni ;) -
#933 Nem értek egyet vele.
A Grid szerintem nem koppintása a Pro Street-nek. Vagy nem látszik annyira egyértelműen!
Viszont a Shift pofátlanul koppint a Grid-ről.
magánvélemény. -
#932 pro streetnek a grid koppintása ? hát... szerintem ez annyira nem is állja meg a helyét.
nyilván van köze a 2 gamenak egymáshoz, de, hogy olyan szintű műsolat legyen, mint ez a gridnek... nem hinném.
magánvélemény. -
RYO21 #931 Arra még senki sem gondolt, hogy a grid volt a pro street koppintás? -
#930 full grid koppintás... -
RYO21 #929 MORE NEW SHIFT SCREENS:
NEEDFORSPEED.COM -
#928 a másiknak szebb a grafikája. És kábé ennyi a különbség. :) -
RYO21 #927 ezt én csináltam: PROSTREET!
-
#926 Én pl. a GRID-ben csak vele drifteltem/lek :)
-
#925 imádtam is mindig! -
#924 Eddig csak 7 db NFS-ben volt benne... :)
-
#923 gyanus h a táj sosem látszik
biztos ronda :D -
#922 Majd átrakjuk TDUba xD -
Szabi1991 #921
#920: R-Factoron kívül van még vmihez ? :DD -
#920 Az érdekes lesz,nem sok játékban van benne:) -
#919 E36 -
#918 Látom a kis kedvenc mazdácskám bennelesz a játékban! -
RYO21 #917 egy pár új kép
forrás: NFSITALIA.COM
-
#916 Valóban jók a hangok, de azért a GT40 hangja a TDU-ban is odatett rendesen... Az a mély, dörmögés, ami a mélynyomóból szólt... Még a szőr is felállt a hátamon. (Mondjuk, ebben a videóban is kiemelésre méltó a Porsche hangja, csak sajnos, majdnem egyedüliként...() -
#915 Két videó -
RYO21 #914 itt van neked másik pálya: -
#913 Na jó mégvalami, amiben az EA profi stúdiói évek óta agyonb*sszák a konkurenciát, és az az autók hangja.. -
#912 Mondjuk a sebességérzet nagyon rendben van, látszólag eddig ez az egyetlen pozitívum..