11230
  • DJ Skyline
    hát na, eltelt egy pár év. :)
  • ldavid
    elővettem a Porschét :) nem mai darab, de még mindig a legjobb rész

és a Shift:
  • AudiQuattro
    Köszi.
  • giornalista
    annyit tudunk, hogy az Undercovernél nagyobb lesz a játék minimális gépigénye.
  • Szabi1991
    lehet picit nagy lett a fejléckép
  • AudiQuattro
    Megadták már,mekkora erőműre lesz szügség??
  • giornalista
    egészen pontosan itt
  • RYO21
    akit érdekel vannak NAGYOBB screenshot-ok a TCM-en.
  • gbazsi
    Helló!
    Készítettem az új Shiftes screenshotokról egy videót!
    http://www.youtube.com/watch?v=kpGTS1egis4

Aki több infót akar megtudni, annak ajánlom az NFS.hu-t!
  • giornalista
    a hype-ot videókkal is lehet fokozni. az első pár videó aligha egy hátulról versenyző autót mutat majd, hanem egy pörgősre összevágott klip lesz :)
  • High end PC #661
    Most mit izgultok ennyire?
    Az utóbbi években ilyenkor még semmi hír sem volt nagyon az akkor aktuális NFS részekről, olyan hír és infó áradat , mint most van, valamikor nyár vége felé szokott kicsúcsosodni a telenként jövő részekről, most meg már februárban el voltunk árasztva képekkel, stb. Messze van még az őszi Shift megjelenése. Minek ingame videó egy félkész játékból? Hogy elvegye a kedvetek? Ugyan már. Majd mutassanak ingame videót valamikor nyár közepén, hogy tényleg mit kapunk majd ősszel.
    Ennyi.
    Menjetek aludni. :)
    Vagy addig vegyétek elő az 1-5 részeket nosztalgiázni. :)
  • SötétBarom
    Amúgy, ha lesz ingame video, abból azonnal kiderül majd, hogy mit próbáltak alkotni. Szerintem nem véletlenül nem láttunk még ilyet :) Fokozzák a hypeot amíg lehet.
  • giornalista
    teljesen egyértelmű, hogy hivatalos, nyálcsorgatós videókon akarják először mozgóképen mutatni a játékot, nem pedig képernyőröl felvett, kétséges minőségű videóklippekkel.
  • SötétBarom
    MEr szar.
  • arty
    az a video is "képeket" mutogat :(

na, ez azért gáz kissé. miért nem merik mozgásban is demozni?
  • topcy666
    NFS Shift
    Platforms:
    Trailer
  • topcy666
    hello NFS képk és videok
    képek
    Video

Továbi info itt
    Kiadás megközelítőleg 2009„október” végére tehető
  • Szabi1991
    sztem meg pont a drag/drift adta meg a PS hangulatát.... :DDD
  • CamelX
    Kb ilyenre vágyok én is már mióta. Mondjuk nehezen tudom elképzelni hogy normális környezetben normális fizikával free ride legyen, már az is nagy szó lesz ha kapunk 1 jobb Pro Street-et, amihez amúgy is elengedhetetlen LETT VOLNA a belső nézet, csak az amerikanizációja és az unalmas drag/drift cseszte el. 1 szimulátorosabb, változatosabb karrierű GRID is ugyanilyen über-durranás lenne nekem viszont :)
  • AudiQuattro
    Elsem hiszem a belső nézetet...csoda hogy most nem motorháztetőröl kell vezetni.
  • giornalista
    a fizikáról ugye annyit írtam a tesztben nem tudom, hogy olvastad-e, ha igen, akkor végül is magamat fogom ismételni), hogy alapvetően egészen jó, de lehetne még ennél is jobb. több autónál is volt olyan érzése az embernek, hogy "ez még nem az igazi".

viszont az biztos, hogy nagyon jó úton járnak: az RS4 és a Corvette irányításában gyakorlatilag semmi közös nincs, komolyan mondom. az elkülönülés remekül megvan, de szerintem egy RS4 azért annyira nem alulkormányzott a valóságban, mint a játékban.
  • Misi az ezredes
    Na ez érdekes. Majd kivi vagyok a fizikára...
  • IMYke2.0.0.0
    A gépem főbb alkatrészei naprakészek - monitor 17"-es CRT és hankártya SoundBlaster Live! 5.1 Player (ezek cseréjére nincs egyszerűen már pénzem).
    Vélhetőleg egy 30"-es monitoron csutkára húzva minden játék megreccenne, de alatta azért nem félteném a gépemet.

Akkor kicsit összefoglalóbban: arról írtam, hogy attól tartok, a beígért (a beszámolóval is sugallt) és a valós látvány, hang és élmény messze lesz egymástól.

Ismétlem magam: a prezentációs anyagok nagyon sokször köszönő viszonyban sem voltak az elmúlt 15 évben egymással...
  • giornalista
    hát az biztos, hogy ha egyszerre nem tudod megnyitni a Firefoxot és a Jegyzettömbböt, akkor valamit azért tuningolni kell majd a gépedben. biztos vagyok benne, hogy baromi erős gépekkel próbálhattuk ki a játékot, mert nem engedhették meg maguknak egyszerűen azt, hogy beszaggasson, vagy hogy csak fekete-fehérben tudjuk tolni.

az interjúban mondja ugye, hogy az Undercoverhez képest valamivel nőtt a minimum requirements. na most ugye ebből már ki lehet indulni, szóval valószínűleg erős gép kell ahhoz, hogy megkapd a grafika teljes szépségét, de ha jól optimalizálják, akkor már egy olyan gépen is elfuthat korrekt minőségben, akadásmentesen, amilyenen az Undercover szaggatott meg "kékhalt", mert az ugye borzalmasan volt optimalizálva.
  • Toyo
    Köszi, a hangokkal nekem se volt eddig nagy bajom.. csak kicsit izgultam, mer ez olyan MÁS lesz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Engem rettentően izgat - s félek, ezen fog elcsúszni minden -, hogy milyen konfigurációval futott az egész, és milyen Build volt ez?

Tudom, írtad is, nem kaptál infót a gépről, ezért csak hipotetizálok:

Mert, ha egy iCore7 + 4 GB RAM + HD4850/70 X2-vel ment csak így, egy XiFi és 7.1-es hangrendszer társaságában, akkor szerintem sehol sem szabad lelkendezni róla.

Mert ha ez a Build (futtatható változat) lescriptelt és félig interaktív és/vagy "bele minden extra feature-t az újságírók miatt, de majd kivesszük, hogy Vérpisti gépén is fusson" változat volt, akkor méginkább:
  • giornalista
    a hangokról... igazából szerintem ezekkel eddig sem volt komoly gond, a színvonalat ismét remekül hozzák. az összes kameranézetben nagyon mást hallasz (ez alap elvárás és teljesíti is), minden kocsi teljesen más motorhangot produkál... a gumicsikorgás szerintem lehetne egy kicsit öblösebb, de fene tudja... az ütközések nagyon jók...

hozza az NFS-nél megszokott magas szintet.
  • IMYke2.0.0.0
    Körülöttem is csak olyan léteznek, a szülőfalumban - városból jöttem vissza - akik az Underground-tól ismerik a NFS-sorozatot. :(
    A Metallica-t ráadásul egyetemi hallgató nézte új csapatnak . . . a diplomás emberek között (közüttünk) is rohangálnak érdekes emberek :)(
  • Toyo
    Sejtettem, hogy nem neked kell magyaráznom :D
  • Toyo
    Mondhat bármit, mivel a cukormázas új nfs-ek célközönsége gyakorlatilag az nfs: undergroundba "született" bele.. Gyerekek, a 87'-es Test Drive nevü játék is belső nézetes volt..! Nem csodálkoznék ha ez a sztív entoni gyerek eddig a sims projektekben segédkezett volna.. a leglényegesebb dolognak a profilt tartja a játékban.. OMG!

giornalista: hangokról mondjál már valamit légyszíves. :)
  • [HUN]FaTaL
    Komolyan új csapatnak hitte valaki a Metallicát? megaLOL

Ez a csávó is a videón szerintem még csak nem is látta az nfs korai részeit. Kicsit olyan vérpistike feelingje van akinek a nídfórszpíd az ándörgránddal kezdődött:D
  • IMYke2.0.0.0
    Látszik, hogy a srác nem ismeri az előző részeket.
    Hasonló, mint amikor egy "Metallica rajongó" - de ezt már kismillió helyen leírtam - odalépett hozzám, és megkérdezte:
    - Meg van neked a Metallica albuma, tudod, azé az új csapaté, akinek fekete borítós az albuma?
    - A Metallica vagy 25 éve létezik.
    - ???

Na, ez a srác is ilyen volt a filmen.

• Istencsászár
    "ismétlem, szimulátor, tehát az alap mérce legyen az LFS meg a GTR 2 a fizika terén."

ne legyen, mert csalódás lesz a vége...
  • IMYke2.0.0.0
    * tudnák = tudnék.
  • IMYke2.0.0.0
    ÉN is csak azzal tudnák feliratozni. Átérzem - nem könnyű.
    [Ezért nem is tettem szóvá az egyetlen elgépelési hibát.]
  • giornalista
    volt is vele munka :) ma reggel 4-re lettem kész az egésszel... mivel nem vagyok profi, így Sony Vegasban műveltem a feliratot :)
  • giornalista
    jaja, azt én sem igazán értettem... gondolom, hogy az elmúlt évekre gondol, de hát nem aztat mondta.
  • [HUN]FaTaL
    Ez mi a geciről hablatyol?

Mi az hogy először van belső és visszajátszás a need for speedekben? NOOOORMÁLIS??
  • giornalista
    a versenypályák mellett lesznek kitalált utcai helyszínek is, pl. a londoni ;) szóval annyira nem lesz monoton, mint amit írsz, ráadásul rengeteg különböző fényviszony lesz majd (ezt nekünk is megmutatták).
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, a tendencia azt mutatja, hogy soha a büdös életben nem lesz még egy olyan élményünk, mint a Hot Pursuit 2-ig a NFS-kben...