11230
-
Az meg kifejezetten irritáló, hogy "Sokan játszanak egynél több monitorral"...
Igen, hozzám képest igen, de a (világ) játékos társadalomhoz képest meg NEM!
-
Értem már.
A "gadget"-ek amúgy még több szart kavarnak majd - az emberek erre fogják /fognák a hibák nagy részét pl. -
Próbáld érteni a poént, tudom nem vagyok vicces, de mégis.. :C -
ldavid #588 #579 -
Mert akkor mi is? -
ldavid #586 ez nem shift -
VÉÉÉÉÉÉÉÉÉGREEEEEEEEEE BAZMEG!!!!!! VÉGGGGGGGGREEEEE
ez kellet már csak az NFS sorozatba.
AUTODRIVE!!!! :DDDDD -
Szerinted az EA lfs/rfactor mértékü eladásokat akar? Sose lesz ez akkora szim. Hiába vernéd magad Te is és Én(!!!!) is magadat a földhöz ha egy ilyen kijönne, lfs fizika/szimulácio, szép graf, sok licensz, jo karrier ..... -
Igen annyira nem fog meg, de a sóder igen, bár ez nem baj a pályán kell menni:) amúgy FFBvel sokkal hatásossabb a fű mert elkezd rezegni és tartani mint FFB nélkül, ugy tényleg gyérnek tünt...
-
Korrekt, bár elég most wantedes - mind1, a lényeg hogy nem undercoveres :D -
Ha nem haragszol leszarom, hogy frusztrál hogy mire nincs pénzed ;) Ez itt egy forum, highend pc felhozott egy témát, amire én reagáltam. Ráadásul nem is volt éppen offtopik.
Egyébként pedig gondolkozz el rajta mit jelent a "játékos". Merthogy ez a játékosok forumoa.
Ugyhogy tipli, kötekedős barátom. Offolj a gumiban. -
Eleget játszottam pécén hidd el, kezdetek óta rfactoroztam sőt F1cvel és rfactorral is ligáztam 3-4 évig. Most fejeztem be mert nincs már motivációm, így nincs is értelme pécén játszanom:) marad a fun az meg konzolon tökéletes. -
World Online interface screenshoot és produceri képmagyarázat -
High end PC #578 Jah, és hogy kötekedjek még:
" konzolon is ugyan ugy megvan a bázisa a szimesebb autós játékoknak ahogy pécén is, és mind a két platformon a gémerek 90%a billel vagy kontrolerrel játsza azokat. "
A szokásos értelmezés amitől falra mászok: a konzolok (vagyis a játékkonzolok) nem egy platform, hanem egy platform csoport gyűjtőneve. Ahogyan ehhez hasolóan a számítógépek is. A PS3, X360, Wii külön-külön platform, a játékkonzolok platformcsoporton belül. Ahogyan a PC, Mac is külön-külön egy platform a számítógépek csoporton belül. De ez tényleg csak szőrszálhasogatás. -
High end PC #577 " Amúgy aki homokba dugja a fejét és direkt nem akar tudmást venni más platformokról és azok játékairól az nem gémer... "
Így van. Akkor miért is nem játszol PC-én? Amikor a normálisabb autószimulátorok csak PC-én vannak, és nem X360-on? :)
-
High end PC #576 Ha jól emlékszem épp a te beszámolód olvastam, hogy Race Pro-ban kimész a gyepre, és semmi, mintha csak dísznek volna, ahogyan a kerékvető is, és hogy a kormánykerékkel való irányítás felejtős :)
Szóval megint csak az van a Race Pro esetében érzésem szerint, mint a Forza 2-nél (vagy a GT5P-nél), egyik sem árkád, kijelenthetjük persze, hiszen hivatalosan sem azok, de inkább csak közel vannak egy mai normális PC-és szimulátorhoz (LFS S2, rFactor, GTR Evo, iRacing, stb) de a szintjüket nem érik el szimulációban, inkább csak közel állnak hozzájuk. -
bgabor #575 Nekem van egy középkategóriás PC-m, és nincs se 50E forintom Xbox360-re, se 100E forintom PS3-ra, főleg nem tudok 15E forintot kifizetni játékonként. Úgyhogy baromira nem érdekel a konzolos autós felhozatal, számomra nem létezik.
És mégegyszer, ez egy PC-topic. Azzal hogy konzolbuzik idejönnek a konzolos fórumukról és elkezdik osztani az észt a konzol nagyszerűségéről, semmi más céljuk nincs, kizárólag a flémkeltés.
Úgyhogy ne dumáljál nekem itt flémelésről. -
Szó nemvolt a konzolokról csak az igényekről az NFS Shift tükrében... de már megint kezditek. Amúgy aki homokba dugja a fejét és direkt nem akar tudmást venni más platformokról és azok játékairól az nem gémer... egy gémer tájékozott, a jót sosem veti el, hanem utánanéz érdekli és ha tetszik neki ki akarja majd próbálni, ez a pécé only szemellenző csak arra jó hogy a flémet tudjatok kelteni a semmiről hiszen ezeddig semmi személyes, sértő mondat nem hangoztt itt el, eddig, de hála nektek... -
bgabor #573 El lett mondva már neked többször, hová dugjad fel a konzolos szarságaidat. Ez PC only topic, az hogy konzolon mi van, teljesen érdektelen. Mi csak a PC felhozatalt vizsgáljuk, az hogy konzolra mi van vagy mi nincs, pont annyira érdekes mint hogy mobiltelefonra milyen autós játékok vannak. Senkit sem érdekel itt.
Mellesleg az érveid is elég gyatrák, ott a Pc only GTR2, a legnagyobb szimulátor, a közelébe se ér semmi. -
Miért nem tudod befogni, amikor mások normálisan beszélgetnek?
sötétbarom ... -
Konzolos trollkodók miért nem takarodnak át a konzolos topikba? -
FORZA2 nem az a könnyű játék, bár abba már tulzásba van véva a csúszkálás meg a nem tapadás egy picit, de 10 embeből 10 majdnem sírva adta el a Race Prot h milyen árkéd szar lett, persze nem az, csak a WTCC nem driftverseny, de ezt ők nemtudták... konzolon is ugyan ugy megvan a bázisa a szimesebb autós játékoknak ahogy pécén is, és mind a két platformon a gémerek 90%a billel vagy kontrolerrel játsza azokat. -
Kilencen. -
Nem, az rátok jellemző: a holdon éltek :)
Sok ember játszik pécén. Egy részük szereti az autós játékokat. Ezek egy része a szimulátorokat szereti. Megint ezek egy része kormánnyal játszik. És ennek a már most is apró szeletnek egy része fizet is a játékért... viszont ebből a bevételből nem lehet egy száz licenszes, szép, jó, stb szimet kihozni!!!! Ebből rfactort, meg rókabőr race07et lehet!! Ébresztő !!!!!!
Ezzel szemben nézz megy egy fél-szim Forza2 népszerűséget konzolon vagy egy negyedszim GT5P-t ... hidd el, egy multiplatform majdnemSZIM-nek VAN esélye! de önmagában egy egyplatformosnak nincs. konzolon sem! -
"Mert PC-n csak bill van, ugye? Na ne etess már...."
az itteni felmérés, vita, anyázás alapján 10ből 8an BILLEN játszanak autós játékokat... -
High end PC #566 Szerintem megint tévedsz, a profi fotósoknak is digitális tükörreflexes fényképezőjük van, faterom hobby fotós, unokabátyjám haverja hivatásos fényképész Siófokon. Mindkettőjüknek 1-2 milliós nagyságrendet meghaladó tükörreflexes digitális fényképezőjük van (megszállottak), szerintük (is) az analóg fényképező már halott!
"16,4M szín kevés a PROFI munkához"
Olvastad már az 530-as üzenetem? Mert ez sztem nem több mint parasztvakítás. :)
Más: már a filmstúdiók látványtervezőinél is LCD monitorok állnak az asztalon, pedig ők biztos nem spórolnak egy több tíz millió dolláros vagy kitudja mekkora költségvetésű filmeknél, nem szoktál látni Behind the Scenes jeleneteket? :) -
High end PC #565 Szerintem úgy lett volna jó, hogy az NFS Shift kijön szimulátorként PC-re és Mac-ra, az NFS Nitro meg árkád játékként kijön PS3-ra, X360-ra és Wii-re.
Így mindkét játék odakerült volna, ahová való.
Az NFS Wold Online játék meg kijött volna számítógépekre is, és játékkonzolokra is, mint online multiplatform.
Számomra ez tűnt volna a legésszerűbbnek, de nyílván nem ez hozza a legtöbb profitot, csakis azért dönthettek úgy, ahogy. :( -
Ez annyira jellemző...
Mert PC-n csak bill van, ugye? Na ne etess már....
3000?
Akkor GT Legendsből, Race07ből csak 3000 ment el?
Meg kéne próbálni értelmezni.
Egyszerű a képlet; Konzolra árkádABB PC-n szimesEBB játék kell. Célközönség lefedése, érted....
LCD vs CRT.
Mindössze egy apróság. Disagner stúdiókban ma is CRT-k vannak, pedig volna pénz LCD-re. (Sőt, azok a monitorok annyiba kerülnek....)
Nem a szemmel van gond, az összképpel. 16,4M szín kevés a PROFI munkához. Nézz meg 1-2 PROFI fotóst. Amelyiknél digitális gép van, az NEM PROFI. Az analóg technológia ma még jobb.
Miért terjedt el? Egyrészt sznobizmus, másrészt helytakarékosság. Nekem is LCD-m van, és szebb a képe, mint annak, amit lecseréltem, CRT-t. De az megint más, mit lehet kihozni belőle. Sokkal dinamikusabb, élethűbb kép hozható össze CRT-n. (Eleve, nincs válaszidő, nincs száma a színeknek, a fekete teltebb, a fehér az fehér, nem kék vagy rózsaszín, stb... Mikor a mostani moncsimat elsőként bekapcsoltam, megkérdezte, hogy kék, vagy rózsaszín legyen a fehér. Pedig nem volt olcsó...)
LCD szép képet ad, és praktikus, CRT gyönyörű képet ad, viszont nem annyira praktikus. Részemről vita vége. -
tehát az analog kontrolleres közösségnek árkádosabbat kell fejleszteni, mint a wsad-snek? :D megint itt tartunk?
egészen pontosan mekkora célközönséget jelent
- pécén játszik
- szereti a szimulátorokat
- van kormánya
- hajlandó és tud fizetni a játékért (méghozzá a szokásos EA-s magas árat!)
így együtt ?
Szerinted egy soklicenszes "csoda" hogyan hozná vissza az árát a fentiek ismeretében?
3000 példányból nem lesz pénz. Pedig az EA-nak most nagyon kell ... -
Nincs az annyira alulmaradva, csak trehány munka lett... árkédtól azért messzevan, a GTRevohoz meg igen közel.
NFS biztosan nem lesz szimulátor, csak egy kellemes autós játék amit kormánnyal is lehet majd élvezetesen játszani és nem millenium falcon fizika lesz alatta... -
High end PC #561 Ok.
NFS Shift: én attól félek, hogy a szimuláció rovására fog menni a multiplatform jelleg. Jobb lett volna, ha csak PC-re jön az NFS Shift. Az NFS Nitro meg úgy is árkád, kiadhatták volna PS3-ra,Xbox360-ra.
Értsétek az aggodalmam: legutóbbi SimBin-es Race Pro "szimulátor" Xbox360 kreáció egy rakás árkád lett, szépen alulmaradva a PC-és donortól/porttól, a GTR Evolution(Race 07) szimulátortól.
Remélem azért az NFS Shift PC-és verziója is jobb fizikával fog rendelkezni, mint a PS3-as/Xbox360-as verzió, de félő, hogy a játékkonzolok rányomják a bélyegét a számítógépes verzióra is. Én ettől félek. De ne legyen igazam. Legyen a fizika minimum GTR 2 szintű. -
Lambo fan #560 De ne offoljunk tovább, NFS Shift a téme. Hahó. -
Lambo fan #559 én evvel zárom a vitát:
Marantz LCD panel
- Full HD-és
- 5000-es kontrasztarányú (nem dinamikus, avval még sokkal nagyobb)
- Natural colour reproduction technolog: ilyen szép színek semmilyen eddig látott CRT-nél nem láttam, pedig pár éve járkálok Házimozi és Hi-Fi showokra.
CRT-nek minden téren leáldozott. Halott. Nem is fejlesztik tovább. Már a NASA Houstoni központjának irányítótermében sem CRT monitorok vannak, nézd meg magad:
http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html (NASA Live TV)
-
Neoncsoves #558 Leszarom ki mennyivel idősebb nálam, de basszátok meg, fasznak kell itt teleoffolni egy topikot? ki nem szarja le, hogy a TFT v. CRT jó? nekem jó a TFT monitor is, akinek nem, az majd használ CRT-t azt kiégeti a saját szemét. napá^^ -
most meg monitor vita... beszarok -
High end PC #556 Akkor figyelj öcsipók, gondolkozz már reálisan (nem nehéz).
Ha jobb lenne a CRT képminőségben, és olcsóbb is, akkor miért is halt ki? Miért is veszik paradox mód az emberek a drágább és egyben szarabb LCD technológiát? Érted, ezt űbereld felül, hogy valaki a szarabb képminőséget drágábban veszi. Hülyék az emberek? Igénytelenek? Nem hiszem. Egyszerűen arról van szó, hogy szarabb a CRT, sokkal több téren. -
Te alátámasztottad, hogy van kontrasztarány a CRTnél, elismertem. Jó, akkor van minden paraméterben jobb CRT. Érdekes hogy az összes szakmai fórumban alátámasztják neked hogy szebb a képe CRT monitoroknak mint az LCDknek. Neked nincs szemed / életedben nem láttál normális CRT monitort. Nekem régi LCD-m van, valóban. Hidd el, láttam már normális LCD-t, nap, mint nap adunk el.. -
High end PC #554 Hallod, eddig annyi faszságot hordtál össze, hogy már fáj, először azzal jössz hogy jobb a kontrasztarány a CRT-nél, majd utána hogy nem is létezik kontrasztarány a CRT-nél, aztán megint elismered hogy van, majd épp megint azt mondod, amit egy épp beesett emberke beír ide. Vagyis semmi tapasztalat, mindig azt szajkózod, amit a másik. Közben még sosem volt normális LCD monitorod, nuku tapasztalat, mi alapján beszélsz hogy mi a jobb? Mások véleménye alapján? Nemár.
Felejtsd már el a CRT-ét, semmiben sem jobb, elavult cumó, akármikor találsz minden paraméterben jobb LCD-ét. -
High end PC #553 Így van. -
Semmit csak épp a CRT mindig képes a 3000es kontrasztarányra. Ergo máris megkaptuk, hogy a felbontás nagyjából azonos, a kontrasztaránya meg a CRT-nek jobb.