11230
  • IMYke2.0.0.0
    Részben érthető a döntésük...
    ...nem kívánnak pereskedni a sok idióta játékos/autotulajdonos okozta utcai balesetek/halálok okán (Rockstar - GTA franchise)
    ...szinte a lehetetlennel határos ilyen rövid idő alatt normális játékot összehozniuk, hátm ég, ha egy teljes várost kellene ilyen "ultra realisztikus" módon megalkotniuk...
    A körversenyek díszletét még lapemberkékből is összehozhatják, de ha 3D-sítenek (GRID, RBR), akkor sem kell megszakadniuk...

Szóval, valamit valamiért.
    Ugyanakkor, 1000x nagyobb sikere lehetne a játéknak, ha nem betondzsungelbe ágyazott pályákon, hanem a nagybetűs Természetben is lehetne "cruise"-olni...
  • arty
    akkor te menjél undergroundozni vagy undercoverezni :PPP :D
  • SLICK
    nem rossz, csak sajnálom, hogy versenypályákon kell menni majd :|
  • giornalista
    beza.
    és Európában jön ki hamarabb :)
  • RYO21
    17.09.09? WTF????????????,,
  • RYO21
    én tudtam h. ma lesz trailer
  • CamelX
    Mindenesetre izginek tűnik, de rohadt messze van megjelenés :( (((pont akkorra kell befejeznem szakdogámat is jííjááájuuuj))) :D
  • Szabi1991
  • IMYke2.0.0.0
    Aqrvanyukajat annak, aki az ilyen összevagdosott villódzásos trailereket elkezdte gyártogatni régen, és még a 21. században sem tudnak leszokni róla az emberek...
    A "fade + black" effektet gyűlölölöm - összesen vagy 15 mp-et levesznek egy 45 mp-es videóból!!!
  • giornalista
    aha, csodás. na akkor egyszerűbben:

Need for Speed Shift first teaser
  • giornalista
    <object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nuq9HZw_T2g&border=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nuq9HZw_T2g&border=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>

fogalmam sincs, hogy ezt most jól szúrom-e be... ha nem, akkor kérem a kedves moderátor urat, hogy törölje ezt a förtelmet.
  • zoluss
    Az interjú szerint a GTR fejlesztőinek kb. 4/5-e dolgozik a játékon, Eero (az RBR fizikai fejlesztője) még a Ferrari Project fejlesztésének kezdetekor csapódott a Blimeyhoz, aminek új neve a Slightly Mad Studios. Biztos vagyok benne, hogy ezt a játékot csak úgy tudják elrontani, ha az EA beleszól. A programozó gárda tényleg profi szakemberekből áll.
  • [HUN]FaTaL
    :DDDD
  • arty
    :DD

na, ez már tényleg durva, minden adott lenne egy jó játékhoz ... dehát EA, meg NFS ... így azért már picit jobban várom :))
  • SötétBarom
    Mindenki aki számít ezen dolgozik. Butavagy hogy nemjöttélrá egyedül. -.-
  • [HUN]FaTaL
    "Saját fejlesztésű fizikai motor, amin a Richard Burns Rally fizikájának fejlesztője is dolgozik."

Múltkor még a GTR fejlesztői dolgoztak rajta :D
  • zoluss
    Most olvastam az AutoSimSport új számát, amiben van egy interjú a Shiftről. Ha igaz amit írnak, akkor ez a játék minden idők legjobb NFS-e lesz. Igaz, az előzőeket nem nehéz felülmúlni szerintem. Pár info:

Saját fejlesztésű fizikai motor, amin a Richard Burns Rally fizikájának fejlesztője is dolgozik. Minden idők legjobb, legrészletesebb fizikai modellezését ígérik, mindezt egy mainstream játékhoz illő játékmenettel (gondolom karrier mód). Ha jól értelmeztem, az autók irányításának nehézsége, azaz a fizika is állítható lesz. Emellett valószínűleg megjelenik a Ferrari Project is, amiről mindenki azt hitte, hogy a Blimey csődje után sosem jelenik meg. Ez feldobta a napom.
  • arty
    volt ;)
  • [HUN]FaTaL
    Az elbaszott ronda az túlzás, korának egyik, ha nem a legszebb játéka volt szvsz.
  • SötétBarom
    Fizika szempontból a legelső nfs a legjobb. Azt tessék tesztelni. Elbaszott ronda az egész, de a lényeg nagyon a helyén van :)
  • CamelX
    Ucssó link már nem él :( mind1, v3.5-öt leszedtem, de pixel műszerfal elég zavaró :)
  • IMYke2.0.0.0
    Úúúúú, tényleg!!! NOX. Hogy imádtam benne - többek között -, hogy nem holmi szuperhőssel kezdtünk [tornacsuka, poló :)], lehetett benne szökkenni...
  • arty
    graf a legkevesebb :)

nekem a fizikáról kellemes emlékeim voltak, de ez mai "szemmel" vicc, semmi kedvem ujra elinditani ... (2D viszont nem csunyul! fél éve NOX-oztam és még mindig szépnek hatott!!!)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha mai gépedben "csak" egy GeForce 256-os kártya lenne, ugyanolyan szép lenne mint régen :)
    Egészen tavalyig én Radeon 9500 Pro-val nyomultam és még a NFS 4-et is játszottam egy 17"-es CRT-n...

A gépem újabb lett, 22-26"-os monitororra nincs pénzem, de attól még nekem tetszik a NFS: Porsche 2000.

Ugyanakkor, én a Heroes II-ön lepődtem meg, úgy 2 éve... hogy tudtam én azzal hónapokon át játszani, még hálózatban is...?!
    [Igaz, az izometrikus megjelenítésének nem is volt célja a vizuális orgazmus elérése...]
  • arty
    (tegnap este már nem ment pl. a legutolso - leszedtem mininovárol - illuziorombolo :) ugy látszik csak akkoriban volt jo a porsche, ma ez a fizika rosszabb, mint az árkádosnak mondott uj részeké, a falrolpattanás pedig brutál :)) és még az ug-t szidtam :O ... ráadásul szélesvásznu megjelenitőn nyomott az egész kép :( )

tanulság: az idő mindent megszépit :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon szívesen!
  • Mikiller
    Működik a rapidos link. Thx
  • IMYke2.0.0.0
    Rapidshare linkek működnek?
    [Én nem tudom leellenőrizni, itt a RS kaki]
  • ldavid
    mininován fent van ugyanezzel a címmel, csak lassú a seed
  • IMYke2.0.0.0
    NFS Porsche 2008 v1.1 MOD -> Working on XP

Need For Speed Porsche 2008 v1.1 MOD
    ———————————————————–

Improvements & Goodies:

The reflection of the cars is improved.
    Added more music to the game and menu.
    The AI (Bots) are improved (harder).
    The default charachter images are replaced.
    New skin for Porsche 959.
    Removed the alt+tab bug,where the game crashes.
    Some of the cars are with more realistic perfomance.
    Slightly improved track graphics.
    The suit of the driver is edited.
    Possability to play the game over hamachi
    Including all era,menu,intro videos.
    & more…

Known Bugs:
    Clicking on the playlist button (Options->audio) causes game crash.
    The speedometer of Porsche 993 GT2 is not showing correctly.

http://rapidshare.com/files/144989454/Need_For_Speed_Porsche_2008_v1.1_MOD.7z.001
    http://rapidshare.com/files/144998218/Need_For_Speed_Porsche_2008_v1.1_MOD.7z.002
    http://rapidshare.com/files/145159552/Need_For_Speed_Porsche_2008_v1.1_MOD.7z.003
    http://rapidshare.com/files/145166700/Need_For_Speed_Porsche_2008_v1.1_MOD.7z.004

• IMYke2.0.0.0
    Sajnos, nem mostanában szereztem be a cuccot - lehet, hogy már erősen inaktív a t.....t
    De, ha ezt beírod: "Porsche 2008 MOD" (így, idézőjelben - a Google így csak ezt a 3 szót, így ahogy beírtad, keresi), meg fogod találni.
  • DJ Skyline
    nem tudnál privátban adni egy linket? mostanában a kalózöböl keresője eléggé érdekesen működik. valamikor van találat arra amit keresek, valamikor meg nem.
  • IMYke2.0.0.0
    A nevével ellentétben ez a teljes játék, és nem MOD.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a neve: NFS Porsche 2008 v1.1 MOD1 - 417 MB.
  • CamelX
    gyáá thx az infot, utánanézek :)
  • ldavid
    mi a neve?
  • IMYke2.0.0.0
    Létezik egy 2008-as verzió. Németek csinálták - ezzel nyomják online.
    A kalózöbölben tettem magamévá.
  • CamelX
    Dettó. Fél karomat érte ha csinálnának belőle 1 HD/High-Res modot, mint már jópár hasonló nagy classic játékból
  • RiCSi1234
    Ez a rész volt részemről a legjobb.. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek!