11230
-
#911 Hát ez bazdmeg a PS egyik pályája :C Micsoda foshegy egy banda ez az EA :C -
Lambo fan #910 Igazat szólva, többet vártam.
Lehet ez is elég hamar megy majd fel a polcra az NFS gyűjteménybe az előző tizensokadik rész mellé... -
RYO21 #909 Ezt a videót nézve nem tűnik annyira árkádnak. -
#908 Hmmm... most próbáltam ki a dosbox-ot és ott láttam hasonlót: jobbrakanyar, akkor az autó hátulja ballra mozdul...lassan lyukkártyán kódolnak ezek a Mad studios-osok. -
#907 Ha megfigyeled, mikor az autó eleje elmozdul, (kanyarodik) akkor a háta is, a másik irányba. Lehet, kevés autós játékkal játszottam, de olyat még nem láttam, ami ebből a hendikepből használható fizikát hozott volna ki. A fizika pedig nem csak a szimekben fontos. Ott a TDU, árkád játék, de a fizikája jó... Itt nem az. Törés ugyanolyan gagyi, mint eddig, stb. Grafikában van előrelépés, és van belső nézet. Nagy előrelépés, mondhatni, mérföldes...
(Mikor fizikáról beszélünk, nem keverjük az árkádot a szimmel. Az árkád árkád, viszont egy használható fizika nélkül csak matchbox tologatás marad, a szőnyegen. És ez eddig, az...) -
#906 Egy ilyen videóból ahol valami videójáték utáló személy nyomgatta a gombokat, huzogatta az analógokat nem kell túl nagy következtetéseket levonni, ebből annyit láttam hogy egyenesbe visszavált mert poén, ugyan azt a falat 3szor beszopja, és ugy játszik vele mint aki először néz farkaszemet egy autós játékkal...
NFS vagyis árkéd, nem kell szimulációt várni, bár mérföldekkel jobb már most is mint az előző részek, ahhoz képest ez tényleg szim... a törés lehetne jobb, minimum GRID szintű, talán még változik. A fizika érdekes, és nem is az a lényege hogy precíz szim legyen, hanem hogy élvezetes, de attól lehet még árkéd, a többiről meg nem tudunk semmit, majd kiderül egy demo után hogy érdekes e és megvesszük vagy örökre elfelejtük és várjuk a DIRT2, TDU2, GRID2? játékokat... -
#905 Hát igen. Bár én még elvagyok az első résszel is, még mindig a legjobb városi/autós game (mivel a simeket nem kedvelem így nálam az összes kategóriában a legjobb) :) -
#904 Én, már csak a TDU2-ben bízom, de az meg ki tudja, mikor jön ki... -
#903 Mondjuk az EDENnek. Bár inkább ne mert még a TDU-t is szétbarmolják... -
#902 Eddig csak annyi megújulást látni, hogy újra van belső nézet. Egyébként pedig ugyanaz, mint az elmúlt években, csak a grafika változott.
Ezt nevezik megújulásnak? Nem akartam leírni, de most már nagyon kikívánkozik; SZÁNALOM, amit EA művel az NfS sorozattal...
Tényleg jobban járnánk, ha inkább átadnák a helyüket a piacon valami olyan frencsájznak, ami nem ennyire gagyi, már kilométerekről.
Na, mindegy, talán, még van idejük gatyába rázni a dolgot... -
#901 [URL=http://www.gamestar.hu/need-for-speed-shift-nyarra-igerik-demojat.html]Főképp, hogy nyárra ígérik a demót...[URL]
"Nyáron kipróbálhatjuk a Slightly Mad Studios fejlesztésében készülő Need for Speed: Shift demóját.
A szeptemberben megjelenő Need for Speed: Shift komolyan megosztja a játékos társadalmat, sokan kételkednek a Slightly Mad Studios fejlesztőinek ígéreteiben és porba gyalázzák a megújulni próbálkozó széria képviselőjét. Jesse Abney korábban nyilvánosságra hozott kijelentése, miszerint a Need for Speed: Shift nem tekinthető a Gran Tursimo klónjának, felkorbácsolta a széria iránt elkötelezett rajongók és az NFS játékokat támadók közötti vitát." -
#900 -.- -
#899 vajon mikor hagyják abba az NFS gyártását ? évekkel ezelőtt ideje lett volna, hát még most... -
#898 Mondhatnák/írhatnák, hogy lesz még benne ez+az... csak sajnos, nagyon úgy tűnik, ezt maximum scriptekkel tehetik "nehezebbé" - szaros kecsáp rendszerrel.
Mert a törés modellt, a kipörgéseket bemutató szimulációt réges-rég látnunk kellene benne... még ebben a "munka videóban is".
Ehelyett, megcsapja a pilótánk autója az ellenfelet és megy tovább, (kismértékű) sebességcsökkenéssel vagy anélkül - horzsolások, horpadások sehol...
Az elkövetkező pár hónapban vagy megemberelik magukat a fejlesztők, vagy az évezred bukását és nevetségessé válását könyvelheti el az Electronics Arts azzal, hogy a beígérteknek még az árnyékát sem tudta prezentáltatni nekünk.
-
#897 Ez miez a fos? Ezt hívják szimulátornak? omg:D -
#896 Csakhogy sajnos nem igy fejlesztik az EA-seknek az nfs-t.
Amúgy igazad volna.
A helyes út az lenne? csináljunk szimulátort majd pakoljuk tele olyan segitő elemekkel, amikkel lehet árkádot csinálni belőle, hogy a n00b-ok is tudjanak vele játszani. -
#895 biztos más is így volt vele -.- -
#894 fu basszátokmeg és én még reménykedtem :DDDDDDdd -
#893 Árkádnak árkád mint a disznó, csak nem szar :D Amúgy a GRID alapján úgyv vélem, hogy egy jó árkád fizika a következőképpen néz ki:
-szimulátor alap
-25-30% növelt tapadás
-a valósnál jóval rövidebb féktáv
-tetszőlegesen ki-be kapcsolható assistok (blokkolás/kipörgés gátló)
-értelmes catch-up rendszer (mint a GRIDben)
Ebből kapunk egy valósnak ható, ambár egy szimulátornál jóval könnyebben irányítható autós játékot. -
#892 "Fizika": ??? (értsd: ismerik egyáltalán)
Törések: 0%
Szimulátor feeling: 0%
Doboz effektus (lásd megcsúszás): 100%
Beígért sokk effektus: 0%
-
#891 jajjdenyomi.
Csinájjunk NFS:Grid-et...
Aztán ez a trágya lett belőle...miért nem lehet már normális szimulátort csinálni és nem ezt az árkád szart.
Ne mondja az EA, hogy kevesen vennék meg, mert a grid is siker volt, mégsem árkád szar volt! -
#890 Fizika megint tömegközpontra lett számolva, és nem kerekekre, úgyhogy erről a "játékról" kb ennyit... Persze, a grafika az szép... -
#889 Ennyit a szimulátor NFS-ről...
2009-es Pro Street-et kapunk, ennyi.
-
#888 nekem NFS GRID-nek tűnik XD -
#887 Ezt már láttam. Szerintem nem rossz. A csíkból ítélve all assists on. -
#886 Szörnyű.borzalmas,már megint sinen megyünk és nincs sérülés:'( -
#885 tulságosan promokép, ennyi erővel koncepteket is tehettek volna ki :( -
RYO21 #884 A képek:
NFSplanet.com
-
RYO21 #883 A háttérben van egy kis gameplay:
Am vannak új képek! -
#882 Azért jól jönne egy ilyen szarkupac a seggem alá :)
Azt a sárga ördögöt elfogadnám. -
#881 Segítek, néhány életszerű példával: Golf I, Kadett, Ritmo, 80as audi, e30, ilyesmi. Tudod, olyanok, amikhez ha közel megy az ember nem fogják le biztonsági őrök.. -
#880 Elnézést, a 15-20-30 éves autókról beszéltél.
És ezek azok! -
#879 Kösz. :DDDDDDDDD
Nehogy felfogd amit mondtam, linkelj tovább mindenféle über-high end autót.. -
#878 Testarossa nem lesz jó? -
#877 Hozzál fel példának rögtön egy F40et, nyilván minden második ember azzal szaladgált akkoriban.. -.- -
#876 25 éves szarkupac (Testarossa):
És a haverja, 90-ből (Diablo):
-
#875 'majd 20 éves csotrogány (850-es BMW):
Ne a szüleid zsigulijából indulj ki... -
#874 Bizony. Vezettem már ezt-azt, szóval nem csak a levegőbe beszélek. Persze, elviselnék egy GLK350-et, de ha nekem kellene kipengetnem az árát, lenne sok jobb ötletem is.
#685:
Az a baj, hogy a "20. generációban utángyártott mai járgány" is ezerszer élhetőbb autó, mint egy bármilyen 15-20-30 éves csotrogány. A kényelem, pedig nem függ össze egy autó menetteljesítményével. Az meg hogy nekem mi kéne, nem vállalom fel, mer hülyének néz mindenki :DDD -
#873 Második, élményautónak elviselnék egy ilyet, de hogy napi használatra halál, az fix. -
RYO21 #872 A sinautó szimulátoról a TOCA 3 jut eszembe. Ott direkt volt ilyen benne.