11230
-
#2475 Basszus, rossz nézni, ahogy dpad-ról nyomja :/ -
#2474 Igy lenyegtelen, hogy milyen hosszu a palya, mennyire bonyolult vagy nehez, mert ott a szamarvezeto, fuvon is tokeletesen megy, es mindenhol befordul, meg ha 8-szogben is, a konntroller miatt:)))
De lenyeg eppen le lett irva, az NFS elsosorban szorakozas, kikapcsolodas!
Annyi lesz (talan) az ujdonsag, hogy most mar esetleg a szimesek is elszorakozhatnak vele, nem fogjak azonnal lehanyni a monitort a szappantarto-tologatas miatt:) -
#2473 Nekm így videó alapján nagyon hasonlít a GT4 irányítására. De ez lehet azért van mert konzolon játszik és full béna:DDD -
#2472 nem lesz 100% -
Szabi1991 #2471 -
Szabi1991 #2470 Nordschleife ~180kannyar ~22km.. :-) -
#2469 Pedig mindenki ezt szeretné!^^ -
#2468 Mondjuk tökön is szúrnám magam, ha vérszimet csinálnának belőle. Nem akarok napokig tanulni egy pályát, csak kikapcsolódni. -
#2467 Azért nfs-hez képest nagy előrelépés... :/ -
#2466 Nekem a prostreetes szint is bőven jó volt már, ez meg részletesebb lesz, szal kúl. Előre látom, hogy az összes vasat maximálisan túlkormányzottra kalibrálom, hogy viccesebb legyen a gémpléj. PS-ben is ezt csinálom mindig :D -
#2465 Kiváncsi leszek lehet-e majd menni free roamban a játékban. Nordon tök jól lehetne autót tesztelni:DD -
Szabi1991 #2464 de nem lesz egy r-factor hogy 2 órán át állítgasd az autót hogy 0.1mp-et javulj egy körbe.. :-) -
#2463 Hmmm még a végén a tuning is használható lesz... :D -
RYO21 #2462 Tuning:
-
#2461 ja akkor nincs pontos dátum:( -
#2460 demo mikor jelenik meg? -
#2459 De ha normalisan allnak hozza, nem akarnak trukkozni, akkor a megjelenes elott 2-3 hettel megjelenik a demo, ami valoban augusztus vege. -
#2458 Nyarra igertek a demot, de a csillagaszati nyar szeptember vegeig tart, vagyis...:) -
#2457 Igertek demot igy van, de szerintem nem merik kiadni:D -
#2456 hat hidd el hogy raz meg egyenesben is:) mivel a versenypalyak lehet hogy billiardasztalnak tunnek egy utcai autoval, de egy palya autonak nem olyan a rugozasa mint egy Wartburgnak:) -
janihunk #2455 Heló hallottam olyat hogy várható demó ennek a hónapnak a végén tehát 25. e után nemsokkal. Erőr tud valaki valamit? -
#2454 Versenyautóban még én sem ültem, azzal nincs is bajom, hogy rángatózik a kamera, az bejövős, viszont szerintem a kocsik csúszkálnak nagyon. Valahogy... fura. -
#2453 :D
nem, versenyautóban MÉG nem ültem.
a magyar utak tényleg ráznak, mint a sz*r, de egy versenypályán, egyenesben nem kéne full ugyanúgy rázni...
sőt, szerintem 0:20-nál sem kéne kikapni két kerékre azt a szerencsétlen autót...
elvileg új az engine alatta, szal biztos kell hozzá vas, de a graf alapján nem számítok olyan nagyon durva gépigényre... a GRID jobban néz ki, és az elég barátságos volt ebből a szempontból -
#2452 optimalizálásban EA elég ratyi. A legjobban optimalizált NFS-ük az újak közzül a Most Wanted volt. Remélem ez is sikerül közel olyan jól. -
at16 #2451 "Minden rángazódzik össze-vissza, cikázik ezerrel.."
te ültél már egyáltalán autóban? nemhogy versenyautóban
szerintem ütni fog ez a game. ezt a játékot csak az optimalizálás terén tudják elkúrni. és el is fogják sajna úgy érzem :S -
#2450 Hát a GTR és társaiban részletesen be lehet lőni a fejmozgást, G erők szimulálását, stb...
Örülnék egy ilyen funkciónak itt is -
#2449 az biztos....jöjjön már egy demo, nagyon kipróbálnám -
#2448 Szerintem is simán jó lehet. :)
Az ilyen videók alapján ne itéljük már el. Effekteket valószinú ki lehet majd kapcsolni. Kormánnyal szimulátorként kezelve valószinúleg egész más lehet a helyzet. Ha nekem gond nélkül futni fog, tuti kipóbálom. :) -
#2447 ez nem hiba, hanem kompromisszum
ha minden 1:1 ottlenne a tükörben, akkor kétszeresére nőne a gépigénye ... (tulzás, de majdnem) -
#2446 Jó ez...:), szerintem van még remény hogy szimulátorosabb legyen a game, az eddigi NFS-hez képest biztosan, de ha az irányítást legalább a GRID és a Race07 közé tudják tenni, akkor nekem jó lesz.
Azért ne várjatok Rfaktor-s, GTR-EVO-s fizikát, ez a játék nem ennek a szegmensnek készül. -
#2445 ááá észre vettem egy hatalmas és nagyon zavaró bug-ot,a középső visszapillantó-ban jól látszik hogy eltünnek a távolban levő fák és az út,hát sajnos Undertógerban is volt ez.....ááááá
-
#2444 Azért az egy KICSIT más világ.. -
#2443 Azert ne hasonlitsuk mar ezt a RACE/GTR-hez:) Egyelore a videok alapjan ez egy vicc:)
-
RYO21 #2442 Semmi új sincs benne, kivéve a belső tuning. De a hátha lesz a world online-ban részletes tuning. -
#2441 Bár az szerintem picit közelebb áll a valósághoz. -
#2440 több mint valószínű hogy az abs, tcs és stabilitiy is be van kapcsolva a videón -
#2439 Nem is csúszkáll annyira az autó mint pl.Race,GTR 2.Szerintem élvezetes lett.Ott ha egy kicsit kimegyek a fűre,egyből kicsúszok. -
#2438 addig nem is fogunk amíg a demóval nem játszottunk, amit én is kormánnyal fogok azonnal kipróbálni, csak konzolon, remélem használható lesz vele -
#2437 Mint klasszikus NFS, nincs vele baj, mert semmi koze az autohoz::)
De most valami normalisat igertek, a volt Blimey! is ott van a csapatban, ennek ellenere meg semmi normalisat nem lattunk. Nem gond, ha ilyen marad, csak kivancsiva tettek:) -
#2436 Ez a videó pedig nagyon rendben van és a játékosok túlnyomó többsége ugyis kontrollerrel fogja játszani.