11230
  • kuci06
    Basszus, rossz nézni, ahogy dpad-ról nyomja :/
  • Alexease
    Igy lenyegtelen, hogy milyen hosszu a palya, mennyire bonyolult vagy nehez, mert ott a szamarvezeto, fuvon is tokeletesen megy, es mindenhol befordul, meg ha 8-szogben is, a konntroller miatt:)))

De lenyeg eppen le lett irva, az NFS elsosorban szorakozas, kikapcsolodas!

Annyi lesz (talan) az ujdonsag, hogy most mar esetleg a szimesek is elszorakozhatnak vele, nem fogjak azonnal lehanyni a monitort a szappantarto-tologatas miatt:)
  • Willi Betz
    Nekm így videó alapján nagyon hasonlít a GT4 irányítására. De ez lehet azért van mert konzolon játszik és full béna:DDD
  • DJ RX7
    nem lesz 100%
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    Nordschleife ~180kannyar ~22km.. :-)
  • Máté94
    Pedig mindenki ezt szeretné!^^
  • SötétBarom
    Mondjuk tökön is szúrnám magam, ha vérszimet csinálnának belőle. Nem akarok napokig tanulni egy pályát, csak kikapcsolódni.
  • SZilaJMaGGoT
    Azért nfs-hez képest nagy előrelépés... :/
  • SötétBarom
    Nekem a prostreetes szint is bőven jó volt már, ez meg részletesebb lesz, szal kúl. Előre látom, hogy az összes vasat maximálisan túlkormányzottra kalibrálom, hogy viccesebb legyen a gémpléj. PS-ben is ezt csinálom mindig :D
  • Willi Betz
    Kiváncsi leszek lehet-e majd menni free roamban a játékban. Nordon tök jól lehetne autót tesztelni:DD
  • Szabi1991
    de nem lesz egy r-factor hogy 2 órán át állítgasd az autót hogy 0.1mp-et javulj egy körbe.. :-)
  • SZilaJMaGGoT
    Hmmm még a végén a tuning is használható lesz... :D
  • RYO21
    Tuning:

• samsung123
    ja akkor nincs pontos dátum:(
  • samsung123
    demo mikor jelenik meg?
  • Alexease
    De ha normalisan allnak hozza, nem akarnak trukkozni, akkor a megjelenes elott 2-3 hettel megjelenik a demo, ami valoban augusztus vege.
  • Alexease
    Nyarra igertek a demot, de a csillagaszati nyar szeptember vegeig tart, vagyis...:)
  • Jacek
    Igertek demot igy van, de szerintem nem merik kiadni:D
  • Jacek
    hat hidd el hogy raz meg egyenesben is:) mivel a versenypalyak lehet hogy billiardasztalnak tunnek egy utcai autoval, de egy palya autonak nem olyan a rugozasa mint egy Wartburgnak:)
  • janihunk
    Heló hallottam olyat hogy várható demó ennek a hónapnak a végén tehát 25. e után nemsokkal. Erőr tud valaki valamit?
  • eightmiles
    Versenyautóban még én sem ültem, azzal nincs is bajom, hogy rángatózik a kamera, az bejövős, viszont szerintem a kocsik csúszkálnak nagyon. Valahogy... fura.
  • kuci06
    :D
    nem, versenyautóban MÉG nem ültem.
    a magyar utak tényleg ráznak, mint a sz*r, de egy versenypályán, egyenesben nem kéne full ugyanúgy rázni...

sőt, szerintem 0:20-nál sem kéne kikapni két kerékre azt a szerencsétlen autót...

elvileg új az engine alatta, szal biztos kell hozzá vas, de a graf alapján nem számítok olyan nagyon durva gépigényre... a GRID jobban néz ki, és az elég barátságos volt ebből a szempontból
  • SLICK
    optimalizálásban EA elég ratyi. A legjobban optimalizált NFS-ük az újak közzül a Most Wanted volt. Remélem ez is sikerül közel olyan jól.
  • at16
    "Minden rángazódzik össze-vissza, cikázik ezerrel.."

te ültél már egyáltalán autóban? nemhogy versenyautóban

szerintem ütni fog ez a game. ezt a játékot csak az optimalizálás terén tudják elkúrni. és el is fogják sajna úgy érzem :S
  • kuci06
    Hát a GTR és társaiban részletesen be lehet lőni a fejmozgást, G erők szimulálását, stb...
    Örülnék egy ilyen funkciónak itt is
  • norbi2fraktal
    az biztos....jöjjön már egy demo, nagyon kipróbálnám
  • symbol
    Szerintem is simán jó lehet. :)
    Az ilyen videók alapján ne itéljük már el. Effekteket valószinú ki lehet majd kapcsolni. Kormánnyal szimulátorként kezelve valószinúleg egész más lehet a helyzet. Ha nekem gond nélkül futni fog, tuti kipóbálom. :)
  • arty
    ez nem hiba, hanem kompromisszum

ha minden 1:1 ottlenne a tükörben, akkor kétszeresére nőne a gépigénye ... (tulzás, de majdnem)
  • Black Ghost
    Jó ez...:), szerintem van még remény hogy szimulátorosabb legyen a game, az eddigi NFS-hez képest biztosan, de ha az irányítást legalább a GRID és a Race07 közé tudják tenni, akkor nekem jó lesz.

Azért ne várjatok Rfaktor-s, GTR-EVO-s fizikát, ez a játék nem ennek a szegmensnek készül.
  • norbi2fraktal
    ááá észre vettem egy hatalmas és nagyon zavaró bug-ot,a középső visszapillantó-ban jól látszik hogy eltünnek a távolban levő fák és az út,hát sajnos Undertógerban is volt ez.....ááááá
  • Csabesz6
    Azért az egy KICSIT más világ..
  • Alexease
    Azert ne hasonlitsuk mar ezt a RACE/GTR-hez:) Egyelore a videok alapjan ez egy vicc:)
  • RYO21
    Semmi új sincs benne, kivéve a belső tuning. De a hátha lesz a world online-ban részletes tuning.
  • modelcar
    Bár az szerintem picit közelebb áll a valósághoz.
  • Totti5
    több mint valószínű hogy az abs, tcs és stabilitiy is be van kapcsolva a videón
  • modelcar
    Nem is csúszkáll annyira az autó mint pl.Race,GTR 2.Szerintem élvezetes lett.Ott ha egy kicsit kimegyek a fűre,egyből kicsúszok.
  • Totti5
    addig nem is fogunk amíg a demóval nem játszottunk, amit én is kormánnyal fogok azonnal kipróbálni, csak konzolon, remélem használható lesz vele
  • Alexease
    Mint klasszikus NFS, nincs vele baj, mert semmi koze az autohoz::)

De most valami normalisat igertek, a volt Blimey! is ott van a csapatban, ennek ellenere meg semmi normalisat nem lattunk. Nem gond, ha ilyen marad, csak kivancsiva tettek:)
  • Totti5
    Ez a videó pedig nagyon rendben van és a játékosok túlnyomó többsége ugyis kontrollerrel fogja játszani.