11230
-
#2274 In game :DDDDD
Na ezen találjatok recét.
-
#2273 Jah igen.. XD -
#2272 nem kell rá aa, mert ez extrémhádé, és amúgy is, fullospc-n nem látszik.
ez biztos konzolos kép, csak fel lett nagyítva.
mert pc-n alapból 32-es AA-val megy.
de erről nekünk nincs tapasztalatunk :( -
#2271 Recék, recék, recék.. Nézdmá hátul kerités is milyen szögletes. Pff, szánalom.. Jameg el van mosva az összes textúra. Hidd el nekem, tapasztalatból mondom (ott van ágyamban a takaróm alatt a PS3 meg X360, jaés most is a fullos gépemről irok épp), PC-n akár ez is lehetne szép, de csak maxgrafon extrahádében. -
#2270 Van ezen AA?? :/ -
#2269 "a kerekek eszméletlen kidolgozottságát." ---- na, ezen én is: -
#2268 EXTRÉMHÁDÉÉÉ
:fap:
külön kiemelném a kíváló tükrözödést, és a kerekek eszméletlen kidolgozottságát.
-
#2267 Ááááh ha nem lenne rajta a blur, tiszta rece lenne a táj... :/ Meg ez ultra alacsony felbontás bazki... :/ -
#2266 Végtelenül korlátolt, öntelt és nagy képű vagy.
Ez a hsz. minősít téged igazán.
Halljátok emberek nekem full hightech NASA pc-m van, meg fullpées3-am, meg hűhaikszboksz360-om, úgy hogy kussolás mert nálam van a "TAPASZTALAT".
Ide biztos nem írnak fejlesztőmérnökök, gépészmérnökök, programozók, vagy csak színplán hozzáértők, ugye neki tuti nincs ilyen gépük, sőt ha elakadnak az AA-k végtelen tengerében, akkor egyből futnak a futrinka utca 2-be, Hájendpécé-hez tanácsért, ugye ?
Mondom hogy vicces fiú vagy. :) -
#2265 Erősen műanyag hatása van [főleg a szélvédőn] - ez a legjobb kép?
-
#2264 elrettentésképpen:
1280*720
-
#2263 9 év után van egy alfabéta úgy ahogy működő PS2 amulátor, amihez paksi erőmű kell és még akkor sem biztos hogy tökéletes megy a játék? PS3/360 emulálása meg majd 20 év múlva... kösz de ez értékelhetetlen. -
#2262 A szófecsérlés helyett inkább lökjetek extrémHD-s pécésképeket, HAGY IZGULJAK FEL!! -
#2261 Minek az... Lehet, h nem lesz pc-n gt5 de lesz ám nekünk minden évben új nfs-ünk, extrém hd-ben meg nincs az a gt ami verné... :) -
RYO21 #2260 Lenni nem, lesz, de majd eljön az emulátorok ideje. -
#2259 fullextrémhádében?
mertcsakúgyajó
[bekiabál az ablakon, fűnyírás közben] -
#2258 [Halkan: én hiszek High end PC-nek]
-
#2257 Meg előbb nyomtam Trackmania Nations-t itt pécén maxgraffffon 32* élsimitással. Na ezek után... kinek kell az az ótvar gétéöt? -
#2256 XDDDDD -
#2255 Temeg csak fokbe' keci' mer itt van előttem a péeshárom meg a zikszbokszháromhatvan, betoltam gt5-öt meg forza2-t és nagyfos mindakettő. Ezeket még a NFS Porsche is alázza pécén maxgrafon! Te kisss seggfej ~ -
#2254 Különben tipikus magyar mentalitás... Ez van mindenhol bazki, ha nincs pénzed a kutya se kíváncsi a véleményedre... Kőkommunizmus kéne... :D -
#2253 de..de... te még biztos nem is láttál olyat, ésnincsisfullospécéd
jóvan, megyek FŰNYÍRÓZNI!
[zokog] -
#2252 Te mit szólsz bele, ő legalább ért hozzá bazki... te gyökér! XD -
#2251 Te beszélsz a jóslásról? Szánalom.
"aztán ezt még tovább is lehet majd húzni, mert ez nem a max."
"Ja, ennél majd még négyszer is feljebb lehet tolni az AA-t, mert hogy ez nem 16x-os, az is fix, talán 4x-es" -
#2250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!burzsoageci -
#2249 EXTRÉMHÁDÉ 2560x1600,32xAaaAaaa
-
#2248 Befejezted a dicsekvést?? -
#2247 Volt ps2-m barom, csak eladtam, ne nyomorékozz bazki ki vagy te?? Akkor úgy mondom új generációs konzolra nincs pénzem... :/ -
#2246 Akkor most tegyünk pontot egyszer s mindekkorra, és zárjuk le a vitát:
Szerintetek a PC a jobb vagy a KONZOL?? -
High end PC #2245 Te ny.morék, te mondtad az előbb: "Sajna most nincs pénzem konzolra, de a későbbiekben tervezem "
Haha, biztosan valamikor láthattál valamit élőben, és még halványan emlékképként él benned az emléke.
A rideg tény az, hogy én nekem itt van a ps3 meg box360 az általatok felhozott gt meg nfs játékokkal, meg pécén maxon tudok tolni mindent, ott is begyűjtöttemaz nfs-eket, persze amit én mondok !!!tapasztalatból!!! az faszság, az itt kommentezőkből pedig 10-ből 10-en, de jó idulattal 9-en biztos, hogy nem mondhatják el ezt magukról, vagy current gen konzoljuk nincs, vagy fullosabb pécéjük, !!!vagy egyik sem!!! ergó, 0 tapasztalat, 0 összehasonlítási alap, csak az okoskodás, csak az eszmék, a téveszmék élnek, most ezt hogy vegyem komolyan? Inkább megyek fűnyírózni, azt álmodozzatok tovább a téveszméitekről. -
#2244 Nem is tudom, mi lenne a jobb.
Hogy szar legyen a jatek (mint autovezetes, fizika, vezetesi elmeny, jatekmenet stb. - vagyis nem rece alapjan:D), es akkor nincs szukseg a topicra, utana mar a szokasos csapat, szokas szerint, nyugodtan vitatkozhat a kovetkezo NFS bejelenteseig a kedvenc receirol, pixeleirol, PC vs. Konzolrol stb.:)
Vagy legyen jo a program (autovezetes, fizika, vezetesi elmeny, jatekmenet stb.:P), de akkor bele kell torodni azoknak is a topic stilusaba, akik igazabol hasznalnak is a programot: versenyek, koridok, karrier, online stb. -
#2243 főleg hogy pécére és másra soha az életbe nem lesz... -
#2242 Jaja, a poliphony kurvára kitudta használni a hardvert... -
#2241 Az a rideg valóság, hogy az utóbbi 3-4 NFS szar. pont.
Lehet akármilyen grafikájuk (ami amúgy ugyanúgy... 0), nem vagy képes belátni, hogy játszhatatlanok.
Inkább JÁTSZOK egy 5 éves JÁTÉKKAL, mint egy két hónapos bughalmazzal.
Barátom.
-
RYO21 #2240 Csak az a baja gran turismokkal, hog vayg egy kurv@adrága pc kell hozzá, vagy egy ps3. -
#2239 GT4 PS2! és látványba, összképben szebb mint bármelyik NFS. -
#2238 De az nfs underground 3 vagy az undercover 2... :) -
#2237 Jah, bocs szerinted én nem játszottam ezekkel, csak a levegőbe beszélek?? Te hülye vagy bazki, milyen tapasztalatot akarsz még?? -
#2236 Nem akarom a GT5öt fényezni, mert vannak hibái, de autó modellekben messze messze a legprofibb, nemhiába készül 4 évig egy rész, végtelen költségvetésből.
GT5öt biztos nemfogja verni semmi, max a GT6 modellek kidolgozásában. -
#2235 Jó, hogy későbbi kiadású játékkal példálózól, a másik meg az, hogy a pro street a látványon túl nemjutott... Tartalmilag egy rakás szar...