Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ettõl még nem mosod tisztára magad.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"te, aki simán rádob 30-50 ezret a "szimulátor érzésre"?"
én pont nem, 20 ezer az a határ amit egy kormányért kiadok, ezért is van egy 18 ezres Formula Exem, több nekem nem is kell.
"és eszében sincs kormánnyal játszani?"
szó nincs kormányról... kontroller, tudod mi az? nem... nem kormány! hanem kontroller vagy gamepad, ugyan az
gondold át mégegyszer, kicsit mellényultál
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mi van, ha az ember - s azt hiszem, nyugodtan írhatom - nem úgy él, mint Te, aki simán rádob 30-50 ezret a "szimulátor érzésre"?
Mi van, ha valakinek töke tele van a hétköznapokkal, és eszében sincs kormánnyal játszani?
Mi van, ha valaki szegény, és nem engedhet meg magának félévente új gépet és kiegészítõket?
Ezek mind "igénytelenek" lennének?!
Nem.
Te vagy az, ha azt hiszed, az élet a PC-rõl szól.
Get a life!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én a való életben bírom azokat, akik vesznek egy bömöst, (mondjuk) és azt hiszik; tudnak vezetni... (Ismerek is, nem egy ilyen arcot)
http://www.freetvmaci.info/
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ezért is mondom, hogy valódi szim, csak PC-n. Persze, az sem az igazi, de messze az áll a legközelebb hozzá. És nem orrhosszal, hanem mérföldekkel.
Én amondó vagyok, hogy megérte az árát. 58 ropi volt, de annyival jobb, több is a többinél.
http://www.freetvmaci.info/
Én pl. billentyûzettel és kormánnyal egyaránt játszom (rFactor, TDU, stb.), de mert kicsi az íróasztalom és nagyobbra nincs is helyem, ezért vagy a bill. van az asztalon, vagy a Formula Force EX.
Értelemszerûen, noha a kormánnyal való viaskodás élvezeti értéke végsõ soron nagyobb, számtalanszor elõfordul, hogy nincs idõm/kedvem átszerelni a kormányt. Különösen, ha néha "le-alttabozom" a játékot, hogy válaszoljak egy e-mailre, vagy nbármi mást csináljak, amihez kell a billentyûzet.
Valakinek, aki megszokta/szereti billentyûzettel játszani az autós játékokat beszólni, hogy nem tudja, mi a jó, véleményem szerint felesleges és értelmetlen. Ha kipróbálja és rájön az ízére, akkor úgyis elgondolkozik rajta, ha meg nem, akkor sem lesz kevesebb semmivel (és Te sem).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
sosem tünt fel, h unrealabb lenne a forza2 ütközésmodellje egy rfactornál, lfsnél ... mindkettõnél röhejes csattanások tudnak kialakulni, de normálisan autozva általában minden "jól" történik
Forza.
De már rég vége volt a témának, mivel megtudtam, hogy lehet a játékban állítani h mennyire legyen arcade ill. szimuláció, habár kétlem h ennek sok köze lenne a látottakhoz.
(mellesleg a nagy ütközéseket nincs olyan fizika, ami korrektül, hihetõen kezelné 😞 )
Forza.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Jahogy ez az NFS topik 😉
Forza.
<--ezt nézzétek meg
Minden játékból ki lehet ragadni irtogagyi videokat 😊
Mondj egy játékot, linkelet 10 youtube videot, ahol olyat látsz rola, ami után nem ülnél le elé 😉 De ha már leültél és mész pár kört, talán rájössz, h a játék nem egészen a youtube ...
Forza.
nem hinném hogy õsszel jönne,túl korai lenen a mostani bejelentés
a versenyszituációkat pl fejben ugyanolyan komolyan lehet mérlegelni és megélni mint az életben. egy különbséggel, itt nem halsz semmibe bele.
nagy különbség, de egy szimulátoros általában úgy viselkedik ha szimulátorozik, mintha tényleg igaziban is ülne. ha lekörözik illedelmesen félreáll, ha harcol valakivel kétszer meggondolja, hogy a féktáv végén bebújjon-e a másik mellé... etc. etc.
egyébként meglepõdnék, ha igazán komoly szim lenne belõle, de azért jó lenne gy meglepi. viszont az tuti, hogy a "PC-nek" nem ártana egy gt jelegû, szintû (vagy talán még inkább kicsit szimulátorosabb) game.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Jó, persze nembaj ha kicsit teknikásabb a dolog, de nem vagyok az a nagy vérszimes (jobb szót nem találtam bocsi).Sajna nincs idõm a keményebb szimulátorokra mostanság.Régebben azért nagy Lfs-es voltam, bár nem tudom az ma minek számít.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ellenben, a sok "király vagyok az XYZ-ben" emberke az utcán, nappal és éjszaka próbálgatja az autója és a saját határait... mert a PC/Gamecube/X-BoX/PS2/PS3-n milyen jól ment neki... s akkor neki köszönhetõen nem jutnak haza élve egyesek.
Hát ennyit a kormány vs. billentyûzet témáról 😊)))))))
Így aztán, annyira mindegy, hogy valaki pad-del, billentyûzettel, vagy hightech csili-vili rezgõ kormánnyal ül a monitor elõtt, és dõl bele derékból a kanyarba, a forgószékén: realitás így is nulla.
Én pedig nem is érzem magam szegényebbnek, hogy nem vezetek "igaziból" autót.
A mai, modernkori mentalitás - direkt nem írtam "magyar"-t, mert minden nemzetre igaz - egyszerûen a "veszélyes üzem" kategória határait messze-messze kitágította: szinte csak potenciális donorjelöltek ülnek a volán mögött.
A kevés, normálisan vezetõ emberke pedig ki van téve a többi idióta kénye-kedvének.
Amikor utasként autóba ülök, megszokásból kapcsolok övet, de tudom, ez nem valódi életbiztosítás.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD