11230
  • Totti5
    Megmondom neked.

A pécések többsége korrekt szinten tud majd velel játszani mert konzolra is optimalizált, vagyis nem kell neki paks, ez már önmagában jó dolog a gémereknek. Pécén biztosan szebb lesz, nagyobb textúrák, több AA, nagyobb felbontás meg Dx10 effektek is lehetne. Azok óckódnak miatta akik paksal rendelkeznek vagy évezik hogy a Crysissel 1 év utén sem tudtak normálisan játszani ( türhető fps, korrekt látvány mellett ) mert annyira optimalizálatlan volt.

Nem biztos hogy Crysis 2 lesz, nincs még neve.
  • eightmiles
    Mert csak te játszottál rajtuk az egész Földön! XD

Abban, hogy hülye vagy, legalább egyetértünk
  • szabii98
    Hy!

Ati Raedon 9200 2.4GHz-s,1000Mb RAM-al és 512 vidivel(HDD) van egy gépem.
    Abba új proci kéne hogy menjen úgye?Intel P4 Celeron-DualCore 2x2,2GHz, 512k L2 cache, 800MHz FSB, 64bit BOX E1500-el menne a game?
  • High end PC #2352
    Ja, bocs, persze, hogy a Killzone 2 leveri a Crysis Warhead-ot látványban, elfelejtettem, ugyanis a pécének leáldozott, hiszen nem kell látni egyik játékot sem, ezt meg lehet állípitani, igazad van, csak mindig elfelejtem!!!!!!!! Tudod, én hülye vagyok!!!!
  • High end PC #2351
    Az egy dolog. És, szerinted a Crysis 2-nél mekkora különbség lesz Xbox version és PC version közt? Óriási.
  • eightmiles
    Hát ha szerinted nem éri el, akkor NEKED elhisszük.
  • High end PC #2349
    Maradjunk annyiban, hogy megközelíti, de nem éri el. Megvolt pusztán teszt gyanánt, de már eladtam.
  • eightmiles
    Amúgy igen nagy adatbuzi vagy.
  • Totti5
    Már multiplatform a következő Crysis.
  • Totti5
    Killzone 2 van olyan szép, persze az is csak 720p és nem extrémHD 32*AA.
  • High end PC #2344
    Na ne keverjük már megint a szezont a fazonnal. a Dirt 2 muliplaform lesz. Te pedig evvel a Forza 3 dumával valljuk be őszintén, csak a konzol powa grafikát akarod bizonygatni állandóan. Azért hoztam fel a Crysis Warhead-ot, mert azt nem nagyon veri semmi, a legűberebb hardverekkel jó eséllyel elmegy. Úgy is készül a Crysis 2 is, meg ha jól tudom 3 is lesz, mert trilógia lesz
  • eightmiles
    Mer' legalább a témába vág.
  • Totti5
    Amúgy azért mondom neked mert te azt állítod hogy a shift konzolon low grafika, pécén meg high, csak a pécés high grafikádat a Forza keresztbe lenyeli, tehát a shift konzolos is high, mert nincs értelme lowon futtatni amikor gyengébb látványba és kidolgozásban messze elmarad mint egy Forza, remélem érted...
  • High end PC #2341
    Csak mert miért kell mindig jönni a GT-vel meg a Forza-val?
  • Totti5
    autós játékról van szó, ok akkor a Dirt2 is szebb lesz szvsz...
  • eightmiles
    Mér' jössz mindig a Crysis-szal meg a 2,3,4,5-ös részével?
  • High end PC #2338
    De, azon lesz a legjobb, de legalábbis ugyanolyan, ezt eddig nem olvastad ki a sorok közül? xD
  • High end PC #2337
    Jó, de most miért kell mindig szajkózni, hogy az NFS Shift-nél a Forza 3 még szebb játék lesz? Az lesz, ezt mindenki tudja, és? Most erre mit mondjak, azt, hogy a Crysis Warhead játék grafikailag meg még szebb, mint a Forza 3? Evvel csak arra akarok célozni, hogy a Forza 3 csak Xbox only, ne keverjük ide.
  • SZilaJMaGGoT
    így már értem... XD
  • eightmiles
    XD
  • kuci06
    extrémhádében megy az sg, kicsik a betűk :D
  • SZilaJMaGGoT
    Ahogy elnézem, a szövegértésnek is leáldozott... :D Szó nem volt itt arról, hogy a shift boxon lesz a legjobb... XD
  • Totti5
    Senki nem mondta hogy konzolon lesz a nyerő.

Tények. Az NFS Shift szép, de van nála szebb ( sokkal ) pl konzolon, pl Forza3, GT5. Shift ugyan úgy néz mind a két platformon, de pécén szebb ( neked ) mert 720p és 2*AAnál jóval nagyobb felbontásban és több szűrővel tudod majd játszani, vagyis tudja az akinek megfelelően erős hardwere van ( a többségnek nincs, nekik az is remek ha 720p körül tökéletesn elfut ).
  • High end PC #2331
    Nem-nem, most már rátereltetek az útra, már mindent értek, a pécének leáldozott!!!!
    Hiszen ugyanazok a játékok a négyéves xboxon UGYANÚGY néznek ki, de lehet még szebben is!!!!!
    Eddig azt hittem, hogy láttam mindkettőt egymás mellett, de rávilágítottatok hogy totál hülye vagyok, így ezek szerint hülyeséget beszéltem!!!!!!!
    Most már értem miért áldozott le a pécének, eddig nem értettem!!!!!
  • kuci06
    Dehogyis!

Éppen azt mondjuk, hogy szarok a konzolok, mert nem tudják a játékokat EXTRÉMHÁDÉBEN meg 32szeresAAval futtatni. A konzoloknak áldozott le.

• High end PC #2329
    Ó, megvilágosodtam, tényleg igazatok van, Xbox360-on lesz nyerő a Shift!!!!!!
    Hogy ezt eddig miért nem láttam!!!!!!
    Hiába 4 éves hardver, akkor is, hiszen ti mondjátok!!!!!!
    Hiába lesz 1/4 akkora felbontása, hiába lesz 1/6 akkora élsimítása, hiába nem lesz minden effekt annyira maxra húzva, SEMMI KÜLÖNBSÉG NEM LESZ a pécé verziótól,hiszen nem is kell hogy legyen ehhez bármiféle gépe az embernek viszonyítás képp, ezt vakon is meg lehet állapítani, igazatok van, ezt eddig nem is tudtam!!!!
    Éppen ezért hülyeség is pécére venni, nem is értem minek fejlesztik a pécé hardvereket, mert ezek szerint úgyis leáldozott neki!!!
    Aztabüdöskurva megvilágosodtam!!!!
  • arty
    mondjátok, hogy ez nem a shift-ből van !!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    rFactor-t sem játszottam, a fizetőssége és a kormány hiány miatt.
  • Black Ghost
    Néha kell ez is.
  • Totti5
    rfactorba is vannak főleg a gyári pályákon, ahol még FFBvel érezni is lehet az úthibákat, az az igazi:)
  • Black Ghost
    De csak azért mert nincs fullhighpc-d sőt szerintem az AA-ról még nem is hallottál ezt "tapasztalatból" tudom. :D
  • eightmiles
    XD
  • IMYke2.0.0.0
    Most látom a képeket: babák!
  • [HUN]FaTaL
    Legalább olyan unalmasak vagytok mind High End PC a hülyeségeivel.
  • bertino
    uristen bazz, hogy ez milyen ronda.
  • Black Ghost
    Látom nem tudsz elszakadni fővárosunk minőségi úthálózatától, de hát megértelek nekünk ez a realitás. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kátyúkért nekem még Pestre sem kell mennem - elég, ha biciklivel végiggurulok a falun, vagy a régi lakhelyemen, Pécsett :)
  • SZilaJMaGGoT
    XD
  • Totti5
    ahhoz elég csak kigurulni a pesti utakra és extrémHDban végtelen AAval élvezheted a fél méteres gödröket az utak közepén:D
  • IMYke2.0.0.0
    Hm, akkor ezek szerint, azokban a játékokban vannak, amikkel eddig nem játszottam [GTA4, NFS:UC és NASCAR-ok...] - akkor a gondolatmenetem téves...