11230
-
#2555 Kicsit unalmas amit már sokan müvelnek:/ -
#2554 Meglepődnék, ha nem ez vezetne - ha már kijött volna...
-
#2553 Tenyleg?!?! Mit nem mondasz;)
Kezdodik:) Lassan ideszivarog a szokasos szine-java:) -
#2552 Tessek -
#2551 Nincs mert akkor lesz ha lesz nfo fájl hozzá:/ -
#2550 esetleg toorent oldal ?P free ? -
#2549 Warez mókusoknak - a mai napon sincs. :_) -
Szabi1991 #2548 tesóm haverjának a faterja is tegnap vette a teszkóba.. o.0 -
#2547 Szerintem warez-mokus, ilyenekkel lesz tele a topic egy honap mulva:D -
#2546 nice try :))) -
#2545 Időutazó vagyol-e?
Megjelenés előtt:
Need for Speed Shift - 10 790 Ft
(PC, magyar felirat, várható: szeptember 18.)
-
#2544 Skacok a Dunaplázába már megvehetö a shift de érdekes ahogy játszotam vele nem volt egy nagy élmény most akkor már ki jött a játék ? -
#2543 Miért, szerintem se jó az a bal első kerék. :) -
#2542 Sok mindent nem értesz még..:) -
RYO21 #2541 Te most hülyeséget mondtál: E3-as DEMO -
#2540 lol:DDDD -
#2539 Hmm már játszanák de szivesen vele de várok a feltölktésre :D -
#2538 Scawen csinalja nekik a Scrirocco-t?! Ha az lesz a demoban, akkor a "Demo postponed - 2010 summer" :) -
#2537 -
#2536 Most kaptam az infot majdnem kesz a demo!!!!!!! de a Scirocco bal elso kereke nem keszult el ezert nem jon penteken:D -
RYO21 #2535 Szerintem ez a verzió már közel jár a végső változathoz. Szvsz ez full játék debugger verziója. -
#2534 Azert meggyozobb lenne, ha kitettek volna a szinpadra egy cockpitet, kormannyal, pedalokkal, es legalabb azzal tolna az ember, es nem ott alldogal es nyomogatja a gombokat:/
Az OK, hogy a celkozonsegnek ez kell, de ha a mar a fobb ujdonsagoknal a cockpitet, a fizikat es a torest emliti, akkor nem artott volna normalisan (is) bemutatni.
De eleve ellentmondas, mert a celkozonsegnek, meg eppen ezek az ujdonsagok "nem kellenek":) Igazabol hatulrol tologatjak, a fizkat a segitsegekkel iktatjak ki..., egyedul a tores talan, ami "hasznos" nekik, de azis csak a latvany miatt (amit prezentaltak is mar tobbszor, a szaguldos, toros, zuzos videokban, ahol meg a frontalis utkozes utan is hibatlanul muzsikal az auto):)
De ez a bemutato talan mar a demo-val volt, igy ha nincs mit nagyon takargatniuk, igy a konferencia vegen, ki is adhatnak (pentek?!:) :D
-
RYO21 #2533 A hét autója:
-
RYO21 #2532 Egy pár új videó: TCM -
#2531 megoldható az 1360x768 is prostreetben is -
#2530 Majd kiderül,de egy demót szívesen látnék már. -
#2529 Erre akartam kilyukadni eredetileg,csak retardált vagyok és nem tudok beszélni -
#2528 Mindenesetre bíztató, hogy full segítséggel is ki lehet csúszni...
Nem lesz ez annyira rossz -
#2527 És fasza a látószög. A letöbb játékban azért nem vezetek belülről, mert sokkal kevesebbet látni, mint a valóságban.. Amúgy pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg képesek lesznek letenni valamit az asztalra. Nekem mondjuk csak egy kívánságom van, hogy legyen benne 1360x768-as felbontás :DDDD (PS-ben nincs, ezért monitoron kell tolnom :c )
Aztán kiderül, hogy csak quad procin fut emberien.. :D -
#2526 az csak véletlen volt, ott villognak folyamatosan a stabilizátorok, jobb lent -
#2525 Nézzétek ezt a videót. Egész kultúrált PC-n az irányítás. Legalábbis kilehet csúszni:DDD -
#2524 tekintélyét inkább úgy mondom -
#2523 Én is ebben reménykedem, egyre jobban kezd érdekelni a játék, csak el ne szúrják. :) -
#2522 hohooo remélem a sok szép kép és vid. megállja a helyét majd élőben is, és visszanyeri a rég elvesztett becsületét az nfs sorozat -
#2521 Hála istennek rájöttek, hogy PS féle 16/140 típusú vinylmegnevezés miatt fél óra volt normálisan felmatricázni egy autót, és most már a listtában is látszanak a matricák.. :)
PS feeling meg oké, mai napig nyomom :) -
#2520 SuperGT nissan -
#2519 MC12 -
#2518 Már bocs, de olyan radikálisan mit tudnak beújítani matricázáson meg ilyeneken?? :D Örülj, h ilyen is van, majd a fizikára leszek kíváncsi, a fícsörökkel eddig nincs különösebb bajom... :D -
RYO21 #2517 Ez tiszta pro street, még a matricázás is majdnem ugyanaz (apex glide):
-
#2516 [Azt azért érzitek, hogy ment a "fikázás" eddig, de amint jó minőségű autómodellek kerülnek elő, mindenkinek a szíve megdobban... ]