Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
pár dolog:
- belsõnézetben a kamera az erõhatásoknak megfelelõen mozog (a mûszerfal sem csak dísz)
- sebességtõl függõen egyre jobban mosódik el a kép széle
- 80 különbözõ tipusú verda lesz, elvileg mindegyik törhetõ
- az ellenfeleknek többféle személyiségük lesz, megjegyzik a viselkedésünket a pályán
- lesznek valós (pl. London) és kitalált pályák
lõttem két képet telóval
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
EA nálam nagyon rég elásta magát, szóval hiszem, ha látom...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De a Gamestar szerint az NFS World Online szabadon bejárható online területû lesz, mint a TDU. Minden vágyam megvalósul NFS-ileg. 😊
És még ott lesz az árkád tuningolósdi irányvonal folytatása is az NFS Nitro-nál, háhh, micsoda faszaság, nekem már kell mindhárom rész. 😄
Örülök, hogy megint nem sikerült felfogni a mondanivalómat.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
EnZsolt: ha Te szerelmes vagy a billentyûzetedbe, akkor remek hasonlat 😄
Forza.
www.gamedroid.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
arty: úgy érzem ez veszett fejsze nyele. Nagyon remélem, ha lesz feleséged, akivel 20 éve együtt vagy, imádod, szereted és egyszer csak jön valaki szembe veled az utcán és azt mondja igénytelen vagy, mert nem szereted, hanem megszoktad, akkor pofán vered és nem elfogadod, hogy az vagy.
IMYke2.0.0.0: örülök, hogy valaki felfogta.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem örülök, ha leigényteleneznek, de elfogadom, h csomo mindenben az vagyok.
Forza.
Azóta rájöttem, hogy egy jó steakhez képest a csirkemell olyan, mintha papírt enne az ember..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utálom a sört, de ez most mellékes.
A példádat megpróbálom az autosjáték/bill.-re vetiteni: Mindenki hûtõjében ott az Arany Ászok, s mivel az ingyen van, minek menjen boltba egy esetleg jobb sörért? Nem olyan rossz az AA sem.
Ez maga az igénytelenség - a sör terén. Emellett lehet hogy emberünk a zenét meg "millios hifin" hallgatja, mert arra viszont igényes.
Billentyûzettel nem lehet gázt adagolni, sem féket - emiatt az autosjátékok készitõi lebutitják a játékokat, h ne pörögjön/blokkoljon a kocsi kereke és "mindenki" boldog. Az igényesebb, analog irányitoeszközökkel felszerelt kisebbség nem, de õk a kissebbség.
Forza.
Ez is rá van dugva a gépemre, de nem használom a bal kar fölötti kis gombot (megfordítja ugye a használati módot), mert idegesít a fénye 😊
A régi, azóta halott LG 19"-es LCD-men leragasztottam a zöld LED-et is.
Itt van pár gaming keyboards:
Logitech G15
Saitek Cyborg
Razer Tarantula
Ahogyan általában az autós játékokhoz a kormány a legmegfelelõbb, a repülõs játékokhoz a joystick, a stratégiákhoz a gaming keyboard-mouse. Szerintem ez ilyen egyszerû. A gamepad-ot valahol a verekedõs és egyéb gamek-hez tudnám számomra leginkább ideálisnak elképzelni (ha játszanék ilyesmit).
De ne offoljunk már ennyit az NFS Shift topikban.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
LOL, ez hihetetlen...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vs.
"Én szeretem a billentyûzetet, úgyhogy megcáfolnálak, bár örülök, hogy mindenkinek megmondod, hogy a te véleményed a fasza."
"Értsd már meg h ez nem szeretet kérdése, akinek a bill jelenti az ideális kezelést az életében nem fogott még kezábe se kormányt, se kontrollert, vagy annyira igénytelen h nem törõdik vele és nem az élvezetre megy, hanem csak úgy tologatja valamivel..."
vs.
"Fogtam a kezembe kontrollert, és kormányt is, sõt még vezetek is, bár a kettõ nem ugyanaz, de ha még ez is rádob, akkor bringázom is. De ettõl még szeretem billentyûzettel tolni az ilyen játékokat"
Itt vannak az ellentétek.
És, hogy mit is mondtam: Azt mondom, hogy attól, mert valaki autós játékokat billentyûzettel játszik, még nem igénytelen. Mint írtam, játszottam már kormánnyal és nem jött be. Ennyi. Kinek a pap, kinek a papné, attól még nem kell mások véleményét semmibe venni, vagy igénytelennek titulálni, mert mást szeret. Különbözõek vagyunk, ettõl szép a világ.
Most õszíntén neked, hogy esne, ha most tegyük fel szereted a sört (nem tudom biztosan, remélem igen, mert az jó dolog). Mondjuk az Arany Ászokot szereted, én nem, mert szerintem a Dreher magasan jobb. Igénytelennek titulálnálak sörivás terén, mert nem az általam vélt jobbat iszod, hanem azt, amit te szeretsz. És igen szereted, mert neked az az ízvilág jön be,stb. De te akkor is igénytelen vagy, mert Ászokot iszol. Neked jól esne? Szerintem nem. Nah látod, pont errõl van szó.
Sokat szórakoztam rFactor-ban a Sompir-féle 2008-as moddal, és ott egyértelmû volt, hogy a kormány a legjobb. Ehhez képest a Dual Actionnal is elértem hasonló idõket, csak hülye érzés volt a versenyautót kontrollerrel irányítani. Billentyûzettel viszont szinte kezelhetetlen volt, mert arFactor-ban gyenge a kipörgésgátló.
Ehhez képest egy Need for Speed-et soha nem vezetnék kormánnyal, mert nekem ahhoz belsõ nézet kell, hogy igazán beleéljem magam.
A Test Drive Unlimited esetében viszont éppen fprdítva, amióta kipróbáltam kormánnyal, azóta billentyûzettel már kicsit savanyú a szõlõ - de messze nem játszhatatlan.
Szóval (Istencsászárnak vezénylek) le lehet szállni azokról, akik billentyûzettel nyomják...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Forza.
Vagy a World Racing. Ford Racing. stb... eközben gamepaddal mennek rendesen 😊
Forza.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Csak ismételni tudom önmagam:
én inkább egy gamer-billentyûzet mellett teszem le a voksom, mint gamepad mellett, sokkal több a funkció, és személyreszabbhatóbbak is a funkciók, egyszerûen praktikusabb számomra, plusz látványra se utolsó a sok világító billentyû. 😊
Ami meg analóg irányítást igényel (autós szimek, repülõs szimek) azokhoz meg kormányt és a joy-t használok.
Tehát számomra a gamepad majdnem hogy felesleges lenne, az általam preferált játékok (szimulátorok, stratégiák) tolásához a bill-egér és kormány-joy a legmegfelelõbb.
Na, ezért készülnek undercoverek. Hogy a sok igénytelen(!) is el tudjon vele karistolni ...
Forza.
Látszik, hogy keveset tapasztalt fiatalember vagy. Jó is ez így: szívbõl kívánom, ne adja az Isten, hogy szegényebb légy, mint amilyen most vagy!
Mert, amikor a rezsit, a gyerek iskoláztatását, vagy a saját létszükségleteidet (ha egyedül élsz) éppen hogy ki tudod elégíteni, akkor bizony az a "pár ezer" Ft is - akár évekig! - másra kell, nemhogy a meglévõ gép (tovább)fejlesztésére.
Persze, a tehetõsebbek - egyedül vagy kis családdal -, akik havi 2-300000 Ft-okat költhetnek, tegyék, fejlesszék.
"Igénytelen" meg hasonló jelzõk röpködnek a pénzzel kevésbé megáldottabb / nem autós/repülõs játék függõ / esetenként autózó, akkor sem szimulátorral (vagy ha mégis, a korlátait elfogadva) játszók felé.
Tessék már elfogadni, hogy van, aki egyszerûen nem engedheti meg magának, hogy 10-20-50 ezer Ft-os kiegészítõt vegyen egy játék típus miatt.
Aki pedig úgy gondolja, hogy õ lesz a 2. Colin McRae (RIP) vagy Richard Burns (RIP), netán Nigel Mansell és társaik, az vegye meg a drága kormányokat, pedálokat és társait, és ne próbáljon senkit se megtéríteni.
Autós játékoknál egyértelmû, hogy a kormány a jobb választás, és nagyobb élményt is nyújt fõleg a FF miatt, szimulátorokban jobb idõket lehet elérni vele. Ez tény. De ugyanakkor azt is el kéne fogadni, hogy nem mindenki autós játék mániás, hanem csak 1-2 ilyennel játszik, és neki tökéletesen megfelel a billentyûzet. Aki meg komolyabban ûzi a szimulátorokat, annak természetes, hogy kormánnyal játszik.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Innen pénztárca, és igény kérdése. Akinek jó a bill, annak hadd legyen már jó! Akinek jó a kontroller FPS-hez, annak meg az legyen jó. Mindkettõ félmegoldás, ahonnan én nézem. De meg, ill elitélni nem fogom egyiket sem. Nincsen rá alapom.
http://www.freetvmaci.info/
Meg kell szokni és megtanulni.
Mondom, lehet menni a billeseknek a ligákhoz pofázni hogy miért nem billel nyomják mert az hûde milyen jó. Haggyad, had nyomják azzal ha az a legjobb. Komolytalan.
Ugyse tudod megmagyarázni neki hogy jobb egy gamepad, mint egy bill.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És kakit sem érdekel, hogy kontrollerrõl vagy kormányról beszélsz - elõbbi esetében meg még inkább nagyzolós a 16 ezer Ft -, mindkettõ esetében ugyanaz a tényállás: attól, mert nem mindenki ilyennel játszik, még nem "igénytelen".
Valószínûleg te is az voltál, amikor tanulni kellett az iskolában.