11230
  • Máté94
    Kicsit unalmas amit már sokan müvelnek:/
  • IMYke2.0.0.0
    Meglepődnék, ha nem ez vezetne - ha már kijött volna...
  • Alexease
    Tenyleg?!?! Mit nem mondasz;)

Kezdodik:) Lassan ideszivarog a szokasos szine-java:)
  • Alexease
    Tessek
  • Máté94
    Nincs mert akkor lesz ha lesz nfo fájl hozzá:/
  • Pummis
    esetleg toorent oldal ?P free ?
  • IMYke2.0.0.0
    Warez mókusoknak - a mai napon sincs. :_)
  • Szabi1991
    tesóm haverjának a faterja is tegnap vette a teszkóba.. o.0
  • Alexease
    Szerintem warez-mokus, ilyenekkel lesz tele a topic egy honap mulva:D
  • arty
    nice try :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Időutazó vagyol-e?

Megjelenés előtt:

Need for Speed Shift - 10 790 Ft
    (PC, magyar felirat, várható: szeptember 18.)
  • Pummis
    Skacok a Dunaplázába már megvehetö a shift de érdekes ahogy játszotam vele nem volt egy nagy élmény most akkor már ki jött a játék ?
  • Black Ghost
    Miért, szerintem se jó az a bal első kerék. :)
  • Csabesz6
    Sok mindent nem értesz még..:)
  • RYO21
    Te most hülyeséget mondtál: E3-as DEMO
  • Willi Betz
    lol:DDDD
  • Pummis
    Hmm már játszanák de szivesen vele de várok a feltölktésre :D
  • Alexease
    Scawen csinalja nekik a Scrirocco-t?! Ha az lesz a demoban, akkor a "Demo postponed - 2010 summer" :)
  • norbi2fraktal
  • Jacek
    Most kaptam az infot majdnem kesz a demo!!!!!!! de a Scirocco bal elso kereke nem keszult el ezert nem jon penteken:D
  • RYO21
    Szerintem ez a verzió már közel jár a végső változathoz. Szvsz ez full játék debugger verziója.
  • Alexease
    Azert meggyozobb lenne, ha kitettek volna a szinpadra egy cockpitet, kormannyal, pedalokkal, es legalabb azzal tolna az ember, es nem ott alldogal es nyomogatja a gombokat:/

Az OK, hogy a celkozonsegnek ez kell, de ha a mar a fobb ujdonsagoknal a cockpitet, a fizikat es a torest emliti, akkor nem artott volna normalisan (is) bemutatni.

De eleve ellentmondas, mert a celkozonsegnek, meg eppen ezek az ujdonsagok "nem kellenek":) Igazabol hatulrol tologatjak, a fizkat a segitsegekkel iktatjak ki..., egyedul a tores talan, ami "hasznos" nekik, de azis csak a latvany miatt (amit prezentaltak is mar tobbszor, a szaguldos, toros, zuzos videokban, ahol meg a frontalis utkozes utan is hibatlanul muzsikal az auto):)

De ez a bemutato talan mar a demo-val volt, igy ha nincs mit nagyon takargatniuk, igy a konferencia vegen, ki is adhatnak (pentek?!:) :D

• RYO21
    A hét autója:

• RYO21
    Egy pár új videó: TCM
  • arty
    megoldható az 1360x768 is prostreetben is
  • Willi Betz
    Majd kiderül,de egy demót szívesen látnék már.
  • Willi Betz
    Erre akartam kilyukadni eredetileg,csak retardált vagyok és nem tudok beszélni
  • kuci06
    Mindenesetre bíztató, hogy full segítséggel is ki lehet csúszni...

Nem lesz ez annyira rossz
  • SötétBarom
    És fasza a látószög. A letöbb játékban azért nem vezetek belülről, mert sokkal kevesebbet látni, mint a valóságban.. Amúgy pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg képesek lesznek letenni valamit az asztalra. Nekem mondjuk csak egy kívánságom van, hogy legyen benne 1360x768-as felbontás :DDDD (PS-ben nincs, ezért monitoron kell tolnom :c )

Aztán kiderül, hogy csak quad procin fut emberien.. :D
  • Totti5
    az csak véletlen volt, ott villognak folyamatosan a stabilizátorok, jobb lent
  • Willi Betz
    Nézzétek ezt a videót. Egész kultúrált PC-n az irányítás. Legalábbis kilehet csúszni:DDD
  • pxxl
    tekintélyét inkább úgy mondom
  • [HUN]FaTaL
    Én is ebben reménykedem, egyre jobban kezd érdekelni a játék, csak el ne szúrják. :)
  • pxxl
    hohooo remélem a sok szép kép és vid. megállja a helyét majd élőben is, és visszanyeri a rég elvesztett becsületét az nfs sorozat
  • SötétBarom
    Hála istennek rájöttek, hogy PS féle 16/140 típusú vinylmegnevezés miatt fél óra volt normálisan felmatricázni egy autót, és most már a listtában is látszanak a matricák.. :)

PS feeling meg oké, mai napig nyomom :)
  • modelcar
    SuperGT nissan
  • modelcar
    MC12
  • SZilaJMaGGoT
    Már bocs, de olyan radikálisan mit tudnak beújítani matricázáson meg ilyeneken?? :D Örülj, h ilyen is van, majd a fizikára leszek kíváncsi, a fícsörökkel eddig nincs különösebb bajom... :D
  • RYO21
    Ez tiszta pro street, még a matricázás is majdnem ugyanaz (apex glide):

• IMYke2.0.0.0
    [Azt azért érzitek, hogy ment a "fikázás" eddig, de amint jó minőségű autómodellek kerülnek elő, mindenkinek a szíve megdobban... ]