Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt az emulátor hozzá
Tehát a Need For Speed Nitro is játszható lesz PC-én. :o)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szép a nextgen graf. Oké, de minden multiplatform szebb PC-n. (Kevés kivétellel) Akkor jönnek a HDTV-vel. Ja, hogy azt PC-n is lehet? Oké, de Õ hátradõlve játszik, nem a bill felett görnyed. Ja hogy Te sem, a PC-n? Akkor....
És estig folytatják, utána reggelig. Mindig van új ötlet, mert a PC szar...
http://www.freetvmaci.info/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem a graff a lényeg, de minden konzolos azzal jön, hogy jajjdeszép az a next gen graff.Hát..Elég ocsmány...Max ami szép az a gt5 P.
Én semmi szépet nem látok a nextgen graff ban.Én gépem is képes erre sokkal nagyobb sebességgel.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
max jön az egyik ebbe az évbe, meg az online-os.
Ráadásul az NFS World Online már nyáron kijön only PC-re, jó lesz kedvcsinálónak az õszig, fõleg, ha TDU-szerû mmo driving lesz sok játékossal nagy terepen, amiben biztos vagyok. :o)
Az NFS Nitro meg jó lesz majd télre, addigra már a Shift-et és a World Online-t is szénné játszom, és a téli estékre marad a régi NFS árkádos tuninkolósdi feeling bohóckodni. De akinek nincs Nintendo Wii-je, (ugyanis PC-re nem jön ez a rész), az is tudja majd játszani PC-én, ugyanis van már mûködõ Wii emulátor PC-re. :o)
Micsoda év lesz az idei NFS-ileg. :o)
Valaki azt mondta lesz negyedik rész is a Black Box-tól, bár ez szerintem csak pletyka, mert a Black Box az NFS Wold Online fejlesztéséhez társult, mint társfejlesztõ. Bár ha jön negyedik rész is, felõlem jöhet. :o)
[merlinw.org]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szeretek nevetni 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ocsmány a "grafika"...
De mind1.ez nem ide tartozik."
"nagy" tévén, 30 centirõl, box/tv fosul beállitva, valami trágya játékkal?
Boxon is nagyon sok játék megy 2/4xAA mellett (bár a felbontás csak 1280x720).
Forza.
Forza.
Erre csak ennyit:
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
De viszont offnak most már vége kéne, hogy legyen.: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Tudtommal a LEd es tábla nem siprálos XD
Na mind1.
[merlinw.org]
Lényeg, hogy Undercover nem méltó sem a "fizika", sem a "graf" szavakra. Én még a "játék" és a "szórakozás" fogalmakat is megkérdõjelezem😊
Személyes véleményem, hogy EA legalja (ever) az a produktum.
[merlinw.org]
Miért kötsz bele mindenbe?
Ez nállad alaphang?
De tény, ez az Undercover mégjobban kiélezte a fizika és graf eszmecseréket NFS terén. Idén sem maradunk NFS aranyköpés nélkül, érzem <#idiota>#idiota>
Én is ugyan úgy tudom értékelni a 10 évvel régebbi játékokat is, relative rosszabb grafikával, mert élvezetesek még ma is.
Mint ahogy szeretek nézni évtizedekkel ezelõtti filmeket is, hiába nincs benn CGI meg minden féle digitális effekt, de van története és mondanivalója, vagy pusztán csak szórakoztató.
De a régi zenéket is tudom értékelni, hiába nem uncompressed hangminõség.
Attól, hogy valami nem szép, lehet élvezetes. No, ezt fura, hogy pont én mondom, a megalomániás maximalista 😄
beszarok, mi megy már ebben a topikban <#idiota>#idiota>