Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy az R-Factor:

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szar grafikája a szimulátoroknak? Nagyon úgy hangzik mintha még egyetlen szimulátorral se játszottál volna. Mert ha játszottál volna, nem beszélnél ekkora baromságokat.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de ez kivételesen még jól is elsülhet..
A lényeg az volt, hogy míg a casual árkád játékokat - mint a GRID, NFS, stb - high-end grafikával és hangulatteremtõ médiával lehet eladni, a szimulátoroknál ezek másodlagos dolgok.
[merlinw.org]
Legkomolyabb😄😄😄😄 autos jatek kormany nelkul az az igazi....
Ja igen, RBR az fasza.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
! a race+gtr evo megint csak árékd atóka😞 lfs+rfacot+rbr the best😄D
Szerintem mind LFS, mind GTR-ek, rFactor/F1 cuccok grafikája megfelel a célnak. Semmi extra zavaró effekt, letisztult szép aszfalt és szegély-texturák illetve a környezet. Mi más kellene még?
Ugyanolyan átéléssel lehet játszani a kicsit kopottas LFS-el mint a csilivili GRID-el. Az a baj, hogy manapság a nép 80%-a szemgolyó-orgazmus függõ, és baromira nem érdekli a belsõ tartalom. Ezért is készülnek tartalommentes effektbomba játékok az utóbbi években. Lásd Undercover.
De más példa: Tavaly jött a Bioshock. Egy játék aminek komoly tartalma/története volt, részletesen megálmodott kis világa. Mik voltak az elsõ reakciók abban az idõben mikor megjelent? "Szar mert nincs benne alapból natív Antialiasing". Ennyit errõl...
Egyébként tavaszra ígérik a Shift-et, de én majdnem biztos vagyok benne, hogy nyár elõtt nem jelenik meg. EA nem arról híres, hogy ne kezdje el reklámozni több mint fél évvel megjelenés elõtt a játékát. Illetve arról sem híres, hogy 4-5 hónap alatt elkészít egy ilyen kaliberû játékot.
[merlinw.org]
mi is ugyanannyit tudunk mit te,egy agyon ps-elt képrõl nem sok mindent lehet megállapítani
És ugye nem lesz olyan szar grafikája mint minden szimulátornak?
a nfs5-ben volt egy kicsit jobb fizika
tudod, egzotikus autók, körözõs agymenés, 0 törésmodell, cserébe jókis "tálcsipsz,ital, haverok" hangulat, kurvajó zenével. na szerintem ez a need for speed
de aki szimulátorozni akart az mindig a colin mcrae TOCA, F1 meg mittomén mikkel tolta anno.
De legalább végre szétválasztották a két tábort.
Engem már komolyan frusztrált egy pár éve, hogy olyanokkal kellett eszmét cserélnem az utóbbi pár NFS topikban, akik a kocsik ultradurva hányinger szpoilerezésében és széjjelnitrózásában látták az ûberkirály játékot, míg nekem a valósághû vezetésimodell és normális közel széria autó kinézet kellett (amit az NFS Porsche óta nem kaphattam meg). De végre mienk a pálya<#nezze>#nezze><#eplus2>#eplus2> Ugyanis a fõ NFS a Shift lesz és nem a szar NFS Arcade <#mf1>#mf1> Az NFS Online meg egy jó szorakozás mindenkinek, ingyenesen. Micsoda ötlet! Tûkön ülve várom, minden adott az élményhez (csúcs vga és proci, Logitech G25, már csak a játék kell).
hiszem ha látom...
EA Sux
(most wanteddel toltam utoljára, az utcai versenyes "izé" pár évre elegendõ üde színfolt volt...de kifulladt a sorozat, porsche unleashed volt a bezt... és ugye közben a nfs fanok átpártoltak a konkurenciához. a need for speed csak egy jól csengõ név..a csúcson kellene abbahagyni dehát a pénz az nagy úr, és egy ekkora múltú címmel még egy kvarcjáték-portot is ellehet adni)
Vmi nagy durranásra készül az EA, remélem ezúttal tényleg normális minõségi játékot/játékokat kapunk és nem vmi játszhatatlan Undercovert.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Amúgy még akár jó játék is lehet, csak az elmúlt 3 év NFS játékai leromboltak bennem minden elvárást.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
púúúúú
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
51#: UTállom alonso-t :]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n