11230
-
#2595 Tényleg elkezdődött... -
#2594 Nehogy elhidd,hogy megjelent a demó:D Akkor már mindenhol fent lenne. -
#2593 Képet.Linket -
somigabi #2592 Sok kamugép -
RYO21 #2591 komolyan letöltöted a demot? akkor szúrj be képeket! -
#2590 igen,igen, jó az irányítás, sokkal jobb mind a GRID-é volt,a grafika szép, csak kicsit zavaró a belső zézetnél hogy vannak recék,és nem teljesen kör alakú kilóméter óra:S:S: -
RYO21 #2589 Ahogy az EA-t ismerem, demo csak egy héttel a megjelenés előtt lesz, szóval szept 7ikén. -
RYO21 #2588 LINKET! vagy nem hisszük el! -
#2587 Egész tűrhető az irányítás. Aki meg játszott vele az extra béna és a féket nem nagyon ismeri. Átlagos játékos:DDDD -
vajo #2586 köszi....:D
kell új proci :D -
#2585 Annyi biztato van benne, hogy igy bekapcsolt segitsegekkel sem tudja uton tartani az autot:))) De aztan, lehet, hogy az ember ennyire bena;D -
#2584 A 2. videoban a Porsche-s embert addig utnem amig mozog... -
CamelX #2583 Eléggé tágra vették, gondolom a képregény feeling 800x600ban már belefér a minimumba :D -
#2582 protip: ha trollkodni próbálsz, csináld akkor, amikor sokan vannak a fórumon ;)
videóhoz: ööö... a lens flare tetszik a segítségek itt is villognak ezerrel, nem értem miért nem tudnak egy videót sem mutatni segítségek nélkül. -
#2581 Ez nemtom honnan van, de ez a hivatalos:
PC System Requirements
•PC OS: Windows XP (Service Pack 3) / Windows Vista (Service Pack 2) / Windows 7
•CPU: 1.6GHz Intel Core2 or faster/AMD X2 3800+ or faster
•RAM: (Windows XP) 1 GB RAM; (Windows Vista/Windows 7) 1.5 GB RAM
•HARD DRIVE: 6 GB
•DVD Room: 8 Speed
•VIDEO: 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0*
•Sound Card: DirectX 9.0c compatible
•Direct X: DirectX 9.0c compatible
•Online Multiplayer: 512 Kbps or faster; 2-8 players
•Input: Keyboard, Mouse
•Optional: USB Steering Wheel/ Dual Analogue Gamepad
Supported Video Cards: ATI Radeon X1800 or greater; NVIDIA GeForce 7800 GT greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required. -
#2580 na végre itt a demo, még csak a felénél van a download ééééééá, nem bírom már,2giga nem kicsi -
#2579 Na itt már egész használhatónak tűnik, remélem azokat a qrva nyilakat ki lehet majd kapcsolni. Várom a demót, ha másnem arra jó lesz, hogy TDUba áttegyék a modelleket. :DD -
zoltang #2578 Belsőnézetes videó:
Jöjjön már az a demo...
-
#2577 Ez kerdes akart lenni, lemaradt a kerdojel:) -
RYO21 #2576 ilyesmivel nem szabad viccelni -
#2575 Nem is!:( -
#2574 Komoly? Vagy csak szopatod a népet?:DDD -
#2573 Megjelent a demo -
#2572 vicces vagy :D -
#2571 Én azt várom, hogy jobb szórakozást nyújtson mint az utolsó 5-6 rész. Értem itt a grafikai élményt, és a hangulatot. Nem várok inkább még 1 szimulátort a meglévőek közé, egy részről időm se lenne rá elég, másrészről így kisebb a csalódásom esélye.
Ajánlom ezt szívből mindenkinek :D -
#2570 Láttál te már egy normális autós játékot?? Richard Burns Rally, Live For Speed, rFactor, GT Legends, stb..azokban van némi reaélítás, de ebben.. -
Bullitt #2569 De okos itt mindenki, hogy videóból megállapítja a fizikát. Rossz kamerabeállításról hallottatok már? -,-" -
#2568 Hát ez tuti szar lesz, TUTI!
Az a fizika, ami így ránézésre van.. (Már ha azt fizikának merem nevezni..) -
RYO21 #2567 Gépigény:
CPU :Intel Core 2 Duo GHz or faster AMD X2 3600+ or faster
RAM :XP: 1GB RAM / Vista:1.5GB RAM
Disc Drive :8X speed or faster DVD drive
Hard Drive : At Least 6 GB of free space
Video :DirectX- Version9.0c compatible video card
Sound :DirectX 9.0c compatible sound card -
vajo #2566 mekkora lesz kb a gépigénye? -
#2565 Csak a szokásos rosszúl pozícionált és beállított farkamera... ezt 99%ban mindig elrontják, utoljára a PGR4ben volt olyan amilyennek lennie kell. -
Szabi1991 #2564 ez a "szappanosdoboz" fizika.. :D
ám már mutattam vidit a játék fizikájáról párszor..
-
#2563 csak nekem furcsa ahogy kanyarodik a kocsi? mondjuk ez más nfs-ekben megvolt már. olyan mintha nem az első kerekek fordítanák el az autót, hanem a közepén függőlegesen át lenne szúrva egy oszloppal és azon forog jobbra-balra... -
#2562 Es meg mindig remelem, hogy ezt a sok szart ki lehet majd kapcsolni a kepernyorol: HUD, kijelzok, terkep, lista stb. -
#2561 LOL! Es honnan indul a verseny?!?!:))))))) A palya elso harmadatol:)
Itt csak a demo fog donteni, mert a videok alapjan siralmas;) Remelem, nem hagyjak ki a demo-bol a Pro modot, valami vicces indokkal:) -
zoltang #2560 Csak jönne már ki a PC demo, amiből kiderülne a valóság! -
#2559 Első vid elég kijózanító :| -
zoltang #2558
-
apa kezdődik ... pedig még demo sincs -
#2556 Ja, ja, eppen ezt mondom en is:)