Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 80 különbözõ kocsi eléggé jól hangzik, ráadásul ezen felül még ugye a 20 "ugyanaz, de más" (pl. C6 és Z06 Corvette, Terlingua és Shelby Mustang, stb.) jó kis gammának ígérkezik!
holnap megyek kipróbálni...
Persze még így is lehetett volna jobb, monjuk egy Test Drive Unlimited szerû gyönyörû helyszínnel. Én azért reménykedem, hátha kapunk azokban a kitalált pályákban néhány szép természeti tájképes autókázóst, mert azt írták, hogy nem csak valós modellezésû pályák lesznek.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-.-
"1; uninstalnál vitte a fél C meghajtót, ha nem a lemezrõl indítottad.
2; nV karikon driver betöltési hiba, majd minden alkalommal.
3; radial fájlt egyszer nem kellett törölnöm, és úgy tudom, az is meg van oldva."
Csak azt is leírta,hogy mára az meglett oldva. Összesen ennyi baj volt vele azért ezt már akkor is ellehetett viselni van amelyik játékkal több baj van. Én az elejétõl kezdve élveztem a játékot a hibái ellenére...
Nfs-re rátérve ezek a képek egész bíztatoak és kicsit visszajött a bizalmam (szóval a 0-tól több) lehet,hogy az is járszik,hogy GTR fejlesztõi csinálják.
Ettõl még mindig félek picit mert megint kevés az idõ 😞 Hihetetlen,hogy az EA minden évben kiakarja adni a sorozatai következõ részeit...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Willi Betz: bélyegképeken szép ... de igy minden játék az 😊
(fatal: wr2 az isten. hihetetlen miota "húzza" a modoknak köszönhetõen)
Forza.
Radial fájlal semmi bajom nem volt és az akkor gépemen is szépen futott 1280x1024-ben 4x elsímitással high-on csak a HDR-t nem bírta... 😞
Dante véleményét támogatom TDU ügyben 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://goo.gl/gd6Zi5
PC-re a legjobb árkád autós játék a GRID, ez a helyzet.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
1; uninstalnál vitte a fél C meghajtót, ha nem a lemezrõl indítottad. -Megoldva.
2; nV karikon driver betöltési hiba, majd minden alkalommal. -Megoldva.
3; radial fájlt egyszer nem kellett törölnöm, és úgy tudom, az is meg van oldva.
4; Gépbõvítés. Ugyan miért? Mert az akkori gépek nem voltak elég erõsek az x-360 as játékokhoz? Akkor miért is a TDU miatt kellett cserélni? (2600+ AMD Barton, 7600Gt, 1G ram, és ment rendesen, igaz városban szaggatott, kissé.
Nem volt az akkora szopás azért, bár tény, hogy a PC-s támogatása a játéknak a mai napig kritikán aluli, pláne megjelenéskor... Nekem is okozott 1-2 kellemetlen percet, DE;
Eddig egyetlen autós játékkal nem nyomtam ennyit, (Megjelenés óta a gépemen van, és rendszeresen használom) a saját kategóriájában változatos, a legnagyobb bejárható terület, ami eddig (tudtommal) játékban volt, élvezetes versenyek, kellemesen árkádos, de azért szim felé hajló irányítás, (HC módban egy kanyart nem veszel be 200-al, és alaposan leesik a sebességed...) stb.
Nem mondom, grid jó, de az tipikusan végigtolom, törlöm kategória. Itt csak a versenyek végigvitele hetekbe telik, mellette autókat házakat lehet "gyûjteni" kereskedni a kocsikkal, stb. (Most is van egy csomó 10Milkás verdám, (Alfa, és Ford) mellette 100M kp... miért ne? Ha kell haverokat ki tudok így segíteni...
Szóval, mindent összevetve, mindent ver PC-n. És ha még normális támogatást is kap mellé, akkor gyanítom, kihúzta volna ATARI-t a szarból. De nem, gyártották a konzolra a kárpekkeket, mert M$ azt mondta... (MMO konzolon? Halott ötlet... Az a PC játéktípusa...)
http://www.freetvmaci.info/
Szebb, vitathatatlan. Élvezetesebb G25-el - ez sem kérdés. Nade a legtöbbeknél egyik sem állt fenn, amikor anno megjelent ... felesleges a saját helyzeteteket ráhuzni az átlagra 😊
(nekem is pécére van meg, mert MOMO-m van és mert nem birom elviselni az AF nélküli, xboxos homályba veszõ talajtextúrát. de hogy megjelenéskor mekkora szopás volt X800on, gef7300on, gef7600on, ati x1950en, azt inkább nem irnám le ... )
A shift is esélyes pécére, feltéve ha "igaz" lesz. Mert itt a MOMO-m. De az átlagos, WSAD-s, grafbutitós ökörködésnél vszeg jobb lesz az átlagos boxosnak, analog paddal, "maxon".
Forza.
(Magánvélemény, ha nem tetszik, hát nem tetszik. Nem vitaindítónak szánom. És igen, GTA4, Saints Row. Ennyi. Tudom, mással gyere! Mellesleg, a GTA4 még így is szebb PC-n, hogy gány munka.)
ebbe a részbe én még a Ferrarikat is engedélyezném.. 😊 pl. F430
Ha nem lesz Lamborghini a Shift-ben, nagyon szomorú leszek.<#rinya>#rinya>
Nem is értem, hogy miért erõlteted ezt a "pécén már nem játszol"-t, ahelyett, hogy néha azért ésszerûen ami PC-én jobb, azon tolnád.<#csodalk>#csodalk>
a tesztelés mellett interjú készítésére is lehetõségünk nyílik a játék egyik fejlesztõjével. hogy ne csak a szokásos, sablonos válaszokat kapjuk majd, abban most ti is segíthettek: tegyétek fel kérdéseiteket a Shift producerének itt, ebben a topikban!!!
a legjobb kérdéseket magammal viszem Londonba és felteszem õket.
az interjú végén a producer kiválasztja a legjobb kérdést, aminek a beküldõje abban a pillanatban nyer egy NFS Shiftet!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
EA hiába csak kiadó! ha siettet, belepofázik, csak rossz lehet a játék, legalábbis, az eddigiek alapján, az NFS-re értve. Én, ezért nem bízok ezekben a címekben sem, amiket most jelentettek be. Hiába SimBin, ha el lesz siettetve, akkor szar lesz. Márpedig, 1 év alatt normális játékot összedobni, PC-re, a lehetetlennel határos.
Különben is. Az utóbbi évek legjobbja a TDU, akárki, akármit mond. Akár az autók számát, (140 licencelt gépcsoda) akár a fizikát nézzük. És, ráadásul a játékmenet, stb is kiváló! Egyedül a grafika gyenge pont, de nem vészes, még ma sem.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az EA kiadta nem pedig gyártotta az NFSt, a merényleteket az egyes studiók követték el, ahogy most is így lesz, EA kiadja, de nem az EA fejleszti... EA konkrétan pl az EA sports játékok amik belsõ fejlesztés és egyben õk a kiadók is.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az pedig várható volt hogy a GRID-et fogják másolni, mert hát a GRID magasan verte az összes NFS-t, és még mindíg messze a legjobb arcade autóverseny.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ebbe mi a nagy cucc eddig is láttunk már ilyet.
- 80 különbözõ típusú verda lesz, elvileg mindegyik törhetõ
TDU-ban "picivel" több van 😄
- lesznek valós (pl. London) és kitalált pályák
Valós pálya jó dolog NFS-ben még nem igen volt ár példa viszont más játékokban...
- belsõnézetben a kamera az erõhatásoknak megfelelõen mozog (a mûszerfal sem csak dísz)
Még jó,hogy "szimulátornak" kikiáltott játékban nem dísz a mûszerfal.
Nem tudom engem nem gyõzött meg egyenlõre.