11230
-
#2435 Legyen olyan statikus mint a GRID? ez legalább játszhatónak tünik belülről, és mivel egy játék vannak benne túlzások. -
#2434 ...hát nem ilyen :D (és mielőtt megkérdeznéd, ha 100 fölött mész, nem mosódik el a világ körülötted . Sőt, ha jól emlékszem, csicsás effektek sem nagyon szoktak lenni)
Ez van, a játékban kicsit minden el lett túlozva... a Hungaroringen játszók is legtöbbször erre panaszkodtak... az ilyen cockpit effektekből kicsit kevesebb is elég lett volna -
#2433 Az osszes videot, igy full arkadban toljak, attol ennyire szar:/ Kontrollerrel rangatja az autot, ami "irrealisan" mozog:/
Ha nem adnak ki demot a megjelenesig, akkor ez nagyon gyanus::) -
#2432 Szted a vAló életben milyen?:D -
#2431 Új(?) Ingame videó:
Háát... nem tudom. Nem tűnik olyan rossznak, de nekem az egészről a "kaotikus" szó jut eszembe. Minden rángazódzik össze-vissza, cikázik ezerrel...
-
#2430 Nem is NFS lenne, ha nem így lenne megoldva... XD LOL a jóöreg stage 1-x-ig tuning... :D -
Szabi1991 #2429 1hétig nem voltam sg, meg nagyon netközelbe se.. azt hittem már kijött a demó.. -.-" -
RYO21 #2428 Egy pár kép a tuningról:
NFSGAME.NET -
RYO21 #2427 Privát üzenetet küldtem. -
RYO21 #2426 A borító hátulján ezt írja:
Video card must be 256 MB or more with suupport for Pixel Shader 3.0 and contain one of these chipsets: NVIDIA Geforce 7800 or better; ATI Radon X1800 or better -
#2425 Igen, ingyen lesz az egész. Ryo, ír valami hibaüzenetet az oldal, amikor regisztálni akarsz? -
#2424 Igazabol teljesen mindegy, mert a lenyeg a lenyeg, de a DirectX 9c 2004. augusztus 4-en jelent meg:) Vagyis 5 eve, majdnem eltalaltam:P -
#2423 DX9c
Tehát SM3 kell neki, 5-6 éve azért nem volt SM3.
Egyébként ez szerintem is a minimum gépigény, amin egyáltalán elindul. -
High end PC #2422 :D -
#2421 Ez a SZUKSEGES gepigeny, amin mukodik (kompromisszumokkal). Videokartya nincs is irva:) A DX9 az barmi lehet az elmult 5-6 evbol:) -
#2420 sztem optimalizálni fogják jobban, amikor megjelentek az első Undertróger gameplay-ek már abban látszodtak a távolból elő épülő házak/épületek/utak -
High end PC #2419 Ha ez igaz, elég alacsony a gépigénye... -
#2418 remélem ez már normálisan lesz optimalizálva, nem úgy, mint az a &@#?!-halmaz Undercover... -
RYO21 #2417 OPS! ez nem az a gépigény!
Ez az igazi:
CPU :Intel Core 2 Duo GHz or faster AMD X2 3600+ or faster
RAM :XP: 1GB RAM / Vista:1.5GB RAM
Disc Drive :8X speed or faster DVD drive
Hard Drive : At Least 6 GB of free space
Video :DirectX- Version9.0c compatible video card
Sound :DirectX 9.0c compatible sound card -
RYO21 #2416
Minimum Requirements:
# Pentium 4 3.2 GHz (3.4 GHz for Vista)
# 1GB RAM (2GB for Vista)
# Graphics card with 256MB of RAM support Pixel Shader 3 (PCI-Ex)
# Sound Card compatible with DirectX 9.0c
# 10GB free hard disk space
# Windows XP SP3 or Vista SP1
# 8x DVD Drive
Recommended Requirements:
# Intel Core 2 Duo 2.5 GHz or AMD 64 X2 2 GHz
# 2GB RAM (3GB for Vista)
# Graphics card with 512MB of RAM support Pixel Shader 3 (PCI-Ex)
# Sound Card compatible with DirectX 9.0c
# 10GB free hard disk space
# Windows XP SP3 or Vista SP1
# 8x DVD Drive
-
High end PC #2415 Hát igen, az első 5 rész voltak az igazi NFS-ek! Megemlítésre méltó, hogy ebben az NFS II SE-ben lehetett váltani arcade és simulation módok között is a játékmenetnél! -
#2414 azta, ez komoly ?
ha így van, gratula -
RYO21 #2413 Szeretem a TCM-et, mindennap megnézem rajta a híreket, csak egy baj van vele: nem birok rá regisztrálni. -
#2412 Es fizetnek mindent?!:) Utazas, koltsegek, szallas, kaja, pia stb.:) -
#2411 valahogy próbáld már kiszivárogtatni :D -
#2410 Meghívott minket (tcm.mconline.hu) az EA Kanadába, Vancouverbe, hogy tesztelhessük a Shiftet. Európából csak 4en mehetnek és mi fogjuk képviselni Magyarországot.
Itt olvashatjátok a teljes hírt. -
#2409 -
#2408 -
#2407 visszajátszás lessz benne? -
#2406 FZR2000 :D -
#2405 hát még a csítekkel milyen dolgokat lehetett előhozni belőle -
#2404 ez még játék volt -
#2403 :fap:
-
#2402 mind1 fos lesz ez is. nem vitás az én részemről. talán majd egyszer sikerül újra normális nfs-eket gyártatnia az ea-nak.
egy underground 3-at szerintem mindenki nagyon kajálná. -
#2401 nekem a u2 szint jött be a legjobban. onnantól már csak lefele csúszott mindegyik.
de jobban bejön az a stílus amikor városban van free roam és ott történnek a versenyek, és szórakozhatunk a rendőrökkel is. -
petichef #2400 Mégegyszer köszi! :) -
#2399 lesz külső nézet is, már videókban is mutatták, ha jól emlékszem
-
#2398 "elbaszták az nfs-t"
miért, az undecoveres stílus az eredeti nfs számodra? :/ -
petichef #2397 Sziasztok!
Csak egy kérdés: pc-n tényleg csak belső nézetből lehet majd játszani? Mert több komolynak mondott oldalon is ezt olvastam..
Köszi ha valaki válaszol! -
#2396 inkább az lesz a baja hogy megvannak a jó szimes alapok, az autók, a belső, a remek pályák, csak még sem lesz az mert NFS a neve... vagy lesz egy jól balanszolható játék, agy egy korcs egyveleg ami mind a két fél számára élvezhetetlen