Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy nézegetem a Samsung honlapján a 24" körüli LCD monitorokat, a jobbak kontrasztaránya 50.000:1 , a válaszidejük 2-5 ms.
Lehet hülyeséget mondok, de a CRT szerintem erre nem képes.
A fényerõ meg miért fontos? Amíg CRT-ét használtam, mindig letekertem a fényerõt teljesrõl, a háromnegyedéig, vagy lejjebb, emlékszem, mert bántotta a szemem, fõleg este (még háttér szobavilágítás mellett is).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
crt vs lcd
http://goo.gl/gd6Zi5
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(FS)AF és AA (Anisotropic Filtering és Anti-Aliasing) pontosan az igénytelen textúrák hibáit foltozza: (teljesképernyõs) élsimítások és éltompítások ("kitalálja" az átmeneteket a szem általa, így simábbnak látjuk a képet).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont az AF meg az AA nem tudom hogy függ össze a vérigénytelen textúrahibákkal..
Elmossa a rettentõ durva minõségû textúra hibákat.
Ezért van az, hogy - most CRT monitor mellett megtehetem - az aktuálisan kiszemelt játékot megnézem 800*600 / NoAA/FSAA és Blur-ok kikapcsolva...
Némelyik olyan tré, hogy hihetetlen.
Élükön a NFS: Undercover.
ezt nemakarom elhinni, az nfs széria miért ilyen gáz? ha a fizikára rágyúrnak, egybõl a grafika lesz hótszar? menjenek a...
Egyetlen példát nem tudok neked felhozni, amikor a publikussá vált képek minõsége nem állt volna köszönõviszonyban a végtermékkel...
Szóval, itt már csak a "belbeccsel" foglalkoznak. A fel-Photoshop-polt marketing képek alapján még rosszabbra is lehet számítani, mint a Most Wanted...
<#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
De rá nincs pénzem. Semmi más alternatíva nincs rá?
A Logitech Dual Shock-om ugye nem Force Feedback-es... és annyit beszéltetek róla, hogy már én is tulajdonosa akarok lenni egy ilyen képessegégekkel bíró jószágnak... 😊
Nekem jobban fekszik a TDU fizikája. Gridet nemrég újra kipróbáltam, nagyon nem tetszett. (G25) A TDU-ban van valami, amitõl "autószerûbb" a dolog. Persze, ez már inkább egyéni ízlés kérdése.
http://www.freetvmaci.info/
Az Undercover meg no comment kategória.
Ettõl még jó amúgy, csak nem annyira. Én is játszottam vele vagy fél évig minden nap.
Nincs kamu fizikája a TDU-nak, ugyanis hivatalosan is árkád játék, tehát semmiféle kamu nincs benne, hisz árkádnak készült, így badarság volna valós fizikát keresgélni benne, ugyan olyan árkád, mint a jelenlegi NFS UC. De hát ilyen autós játékok is kellenek szórakozni (egyébként kedvenc árkád autós sorozataim a TD és az NFS szériák).
Ha meg szimulátorra vágyom, beröffentem a kedvenc szimulátoraim: LFS S2, rFactor, GTR Evo játékokat. Hát igen, el vagyok látva autósjáték ügyileg. 😊
Azt meguntam a kamu fizikája miatt. Ill. elég uncsi a terep, hiába kurva nagy. Pálma-mezõ-város-pálma-pálma-mezõ-óceán-pálma.. Meg én autós játékokban szeretek elszállni. Ha már elbasztam valamit nagyon, legalább legyen látványos, ne úgy mint a TDU-ban, hogy lerepülök a völgybe, aztán ilyen retardált módon bebugzik az autó mert nem lehet felborulni, hát bazzki. Amúgy sztem hatalmas lenne, ha a második részhez az Alpok egy részét modelleznék le. Meg mondjuk a Man szigetet. 😉 Van egy verseny a TDU-ban, miután végignyomtam, szinte csak ott toltam HCben idõre. Az, ahol a sziget közepén lévõ hegyet szeli át egy út. Az a beszteszt. Mondjuk az is megérne egy misét, hogy szögletes az út, ezért az autó folyton felemelkedik 😄
btw: március 4-én a három nagyobb hazai Need for Speed oldalon (NFSSR, NFS Hungary, TCM) megjelenik a Shift preview-ja. kedden próbálhattam ki a játékot Londonban, onnét lesz a beszámoló.
Egyébként Barom sztem nem arra gondolt hogy az irányítással lenne gond (bár én egynelõre megkérdõjelezem hogy rökpe 1 év alatt ilyen grafikájú szimulátort készítenének),hanem azzal hogy még mindig versenypálya,még mindig körpálya.
Sokkal jobban feküdne A-ból B-be versenyek messze városoktól,hegyvidéki szerpentineken,puszták országútjain át falvakon településeken--> úgy ahogy a rééégirééégi NFS-ekben.
Sokkal jobb volt (és még rendesen látványos is) mint a rohadt versenypályák,meg a betondzsungelek.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Azt hiszem, valóban az NFS V-ben voltak a legszebb helyszínek (változatosak voltak, és csak európaiak), de az NFS IV se volt azért rossz ilyen tekintetben, pl. Route Adonf pályán este volt tûzijáték, esõben szépek voltak a villámlások, de Kindiak Park és Dolphin Cove is szép helyszínek voltak.
Az NFS:HP2 se volt rossz, csak ugye az volt a hiányossága szerintem, hogy csak 4 helyszín volt, 1-1 helyszínen volt 3 pálya, és azoknak meg sok közös szakaszuk volt a másik kettõvel.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Pl egy F430 Scuderia, FXX Evoluzione páros király lenne!
Lamborghini-bõl pedig a Gallardo LP560/4 és a Revetón kéne!