11230
-
RYO21 #2635 Pedig én ilyen helyekről szoktam letölteni a játokokat, mert a torrent lassú, a piacon meg drága a warez verzió is. -
#2634 dehogy gondolják. -
#2633 Vegre, valami pozitiv hir!!!! Ez piros pont a keszitoknek, hogy nem kell nezegetni azt a sok szart.
Meg a menuktol felek, mert elnezve nagyon konzolos, lepkedos, gombnyomogatos:/ Ez akkor meg szarabb, ha konfigolni sem nagyon lehet, csak kontroller (kormany) gombokra. Azert egy eger support nem artana, ha komolyan gondoljak... -
#2632 A link alapjan, ilyenre ra sem erdemes kattintani, az ilyet meszirol kerulom:)
Ilyenkor ezek alapbol elojonnek, egy-egy hires, varvavart jateknal, megszaporodnak a kamu gigas letoltesek, rapidon, torrenten vagy fizetos site-on:) Sokan meg is szivjak:)))) -
Szabi1991 #2631 -
zoltang #2630 Ezt tegnap én is láttam máshol ezt írták rá:
Posted By: martins23 Date: 22 Aug 2009 12:27:53
it's codemasters FUEL -
gyikgyigo #2629 Ha valaki tud ezzel valamit kezdeni az mondja már meg, hogy működik-e. Tegnap találtam rá csak nincs rapidra accountom ezért 200 év alatt se szedném le
Ha valaki esetleg letöltené és megosztaná a véleményét annak megköszöném.
-
zoltang #2628 Kikapcsolható gombnyomásra az összes kijelzés?
-
#2627 már most is szimulátor közelbe van:D... EA szerint... -
Szabi1991 #2626 uc-be mentem vagy 500méterta 370zvel.. psp-n viszont eléggé jó lett.. :D
ha jó lesz én is megveszem.. azt felkerül a polcra a GTR2 és Race 07 mellé.. hogy legyen legalább szimulátorok közelébe.. XD -
#2625 Ennel a programnal nem buknak sokat azzal a "verzioval", legalabbis nalam:)
Az elozo verziok miatti teljes bizalmatlansag miatt, meg ha lenne demo, es meg ha jo is lenne, akkor is ki fogom probalni a teljesverziot:)
De ha jo, akkor mindenkeppen megveszem, hogy "tudjak", megeri normalis dolgot csinalni! -
Szabi1991 #2624 aztán mindenkinek úgyis a megjelenés napján kikerülő gém lesz a demó.. -
#2623 A demo megjelentetese (elsosorban) nem a program keszenletetol fugg, hanem tisztan marketing, uzleti resz:) -
xido #2622 Ehh..mindig kifelejti a szemem az "f" betűt a címből -
tomi319 #2621 de köcsögök pedig már tuti kész van csak húzzák az idegeinket -
#2620 Nyaron jelenik meg a demo, ami max szeptember 23.:) Ha nincs mitol tartaniuk, akkor a megjelenes elott 1-2 hettel (szeptember eleje), ha necces a dolog, akkor a megjelenes utan szeptember vegeig;) -
#2619 Lehet, hogy eleve nincs is bennuk hang, mert kameras felvetelek, ha fejhallgatoval toljak, akkor nics ertelme a hatterzajnak;) -
#2618 Majd a full verzió után... tuti.
-
tomi319 #2617 sziasztok a demóról nem tud valaki valamit? hogy kb mikor jön vagy valami ilyesmi? -
RYO21 #2616 nálam sincsennek -
ricsa008 #2615 én letöltöttem a videókat de nincs hang -
Héeder #2614 Volt már olyan videó, hogy nem voltak nyilak. -
#2613 G25-s vidi, sajna a segédletek itt is be vannak kapcsolva.
-
#2612 A nyilakat az úton tuti ki lehet szedni majd. -
#2611 Mármint az ideális ív? -
balika16 #2610 Tuti nincs demo! NE zavard már a népet! -
#2609 Szerintem, egyáltalán nem lesz olyan lehetőség a játékban.
[Jó lenne tévedni.]
-
Héeder #2608 Volt már pár olyan videó ahol nem volt az ideális ív jelző bekapcsolva, de akkor az összes segítség be volt nyomva.
Olyan vidi kéne ahol minden full pro módban megy!! -
#2607 Te sem tudnál ott helyben ennél jobban, ott állsz a képernyő előtt a nagy tömegben és először játszol egy játékkal, ahhoz képest ez a micsu videó nem rossz, de a demo lesz a döntő ugyis. -
mikiking #2606 azt hittem,h a nyilak tüntek el.... Adhatnának egy videót,amikor tud játszani a tag,és a segitő nyilak nélkül -
#2605 Pl a micsu, elég jól csúszik, és eddig villgoni szoktak jobb alul, most nem villognak. -
mikiking #2604 Melyik videon nem látsz segitséget ?? -
#2603 végre videó segítségek nélkül, nagyon tetszik -
RYO21 #2602 Szerintem is -
#2601 Tuti nem. Ez csak díszlet-animáció - szerintem.
-
RYO21 #2600 LEhet hogy lesz benne kerékcsere?
-
RYO21 #2599 4 új kamerás gameplay:
GAMERSYDE -
RYO21 #2598 Szerintem az ilyenekre gondolt: FÚ ma letöltötem a játékot, és nagyon jó, csak egy kicsit nehéz. -
#2597 Orbitron és a Megaharcosok -
somigabi #2596 Mi kezdődött el?