29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#1957 Ohhh shit.Nem az az új szkin ( csak tudnám honnan vette ez a szar tinypic ) hanem ez ni.
-
#1956 Készülget az új szkinek is :)
-
#1955 Ha volt már akkor elnézést, elkerülte a figyelmemet.
Hogyan legyen egy sajátkészítésű skin default ?
For default skins: (This is what will be on your plane at mission load, and also on your wingmen for single player missions.)
Rise of Flight\data\graphics\planes
Folders are the same as in "Skins" above, however, inside each of the skin folders you will need another folder named "textures". Additionally the skin you want as default must be named the same as the folder.
For example, the full path to a default skin for the N.17 must be:
Rise of Flight\data\graphics\planes\nieuport17\textures\nieuport17.dds
Működik!!
**--**
Tényleg.Azt is megkell(ene) oldani valahogyan, hogy ha multizunk akkor a többiek azt a szkint lássák amit az ember használ. -
#1954 Nem rossz gép de sokat kell vele repülni, hogy az ember betörje.
Azt viszont nem hiszem el, hogy IRL is olyan manőverekre volt képes mint amit a játékban tud produkálni.Dugó miatt leesni szinte lehetetlen vele.
A Spandauk nagyon jók.Ha éppen nem ragadnak be.Nekem magasan ebben a gépben lévő fegyverek szarakodtak a legtöbbet.
Maga a sárkány elég sérülékeny, néhány találat aztán csókullak.
Megvenni valószínűleg nemfogom, annyira azért nemtetszik.
Mindent egybevetve szerintem a repmodeljje erős korrigálásra szorulna.
Dolphin vs Camel ?
Érdekes amit DummyBoy kolléga mond.Én delfinnel az elejét leszámítva sohasem dugóztam.A peccs óta ráadásul a szárnyaktól is nehezebb megszabadulni.Nagyon jó kis szerkezet.
A Camelt imádom most.Érdekes módon a bal fordulókat szeretem nagyon, amikor a motor ellen kell dolgozni.Viszont én valamilyen rejtélyes ok miatt sokat dugózok vele és egy - két kivételtől eltekintve ki sem tudom venni belőle ( aki rutinosan kijön vele a dugóból az elárulhatná, hogy hogyan teszi ).
-
#1953 Nagy vagy, köszi szépen a fáradozásaidat! :)
Most megyek kipróbálom a Tevét.. :)
Egyébként azt be lehet állítani, hogy pl, a Dolphin ne vigyen bombát? Vagy azt csak én tudom állítani a Hangar menüpontban?
-
#1952 Nos, sajna a beépítetteket nem tudom szerkeszteni, a legegyszerűbb a Leon által belinkeltet ...
Azt viszont úgy szerkesztem, ahogy kéritek ...
Nem akarok nagyon beletúrni, de ha lesz időm megcsinálom 5 rajosra és akkor 10 vs 10 ... mostanra próbaképp remélem jó lesz a 9 vs 9 ahogy lentebb írtam ...
Ha valami változtatást szeretnétek azt holnap megcsinálom és feltöltöm a küldit valahova ... -
#1951 Nos, jelenleg 9 vs 9-es küldetést szerkesztgetek ...
Ebben a felállásban: 2 Camel 2 Dolphin 2 Se5a 2 DR1 és 1 Fokker DVII van mindkét oldalon ... (így lehet válogatni és van AI is ...)
De csinálhatunk 5vs5-öt is (mindjárt kiderül, lehet-e a beépített miszziókat editálni ...), csak akkor ki kell találni, melyik oldalon milyen gépek legyenek ...
Jelzem, olyan béna vagyok ma, szerkesztgetek ész nélkül, de még 1-szer nem sikerült a dogfight-ig élve eljutnom xD -
#1950 Ööö, én mindenre vevő vagyok,de szerintem az egymás elleni légiharc az igazi.. :)
Érzem... érzem,nem fogom megállni, hogy nem vegyem meg.. :D -
#1949 Sanyo, szeretnék gratulálni az S.E.5a cikkedhez, élmény volt olvasni! :) -
#1948 Persze ... ki kell találni milyen gépek legyenek benne, milyen erős legyen az AI és egymás mellett vagy egymás ellen szeretnénk repülni ...
Jelenleg Normal-on van az AI, és a kötelékeket is lehet editálni, szóval azt is meg lehet csinálni, hogy pl: minden oldalon legyen minden gépből 2 (ezt most próbálom ...)
Nekem megvan mind a kettő, a Doplhin nyugisabb, gyorsabb, viszont könnyebben dugózik, könnyebb vele célozni és jobb a kilátás erőre... A Camel-nél előre rosszabb a kilátás, viszont lényegesen fordulékonyabb, könnyebb kihozni a dugóból, engedékenyebb ... pörgősebb ... a magassági kormány sokkal érzékenyebb, emiatt kicsit nehezebb célra tartani ... Én Camel-el repülök többet, mert saját hibámból kevesebbszer esek le vele mint a Dolphinnal xD -
#1947 Húha! Szuper lesz! :)
És ezt majd átküldöd nekem,ha jól gondolom?
Mit kell majd vele csinálnom?
Urak, aki rendelkezik Dolphin-nal és Camel-el.. Melyik jobb? Nagyon agyalok a Tevén, mert annyira dicséritek.. :)
Leon, mi a véleményed a dr1-ről? -
#1946 Nos, eddig a következő:
Opposite: Fokker DVII, Fokker DRI és Alba DV
Order: Dolphin, Camel, Se5a
3-as rajok, ami nem player az AI ... Bár még finomítani kell :) -
No.. engem is haza evett a fene.. :)
Dolphin-t lehetne bele tenni? :)
Ez pediglen súúúúlyos... :D
Link -
#1944 Üdv!
Megnéztem a küldit amit linkeltetek:
Opposite: Fokker DVII, Fokker DRI és Pfalz III
Order: N28, Camel, Se5a
3-as rajokban ...
Mire legyenek változtatva? -
#1943 Engem sem xD
Bár a mixture-val most ismerkedem, a radiatorral állandóan megszenvedtem az Alba-val, szóval egyelőre csak jó :) -
RedRiot #1942 Ha küldenek egy olyan képet, amelyiken kötelékben repül a három Scout Experimental, akkor én azt hiszem teljesen el fogok érzékenyülni. :))) -
#1941 3 gépük van a honlapjuk szerint, ha küldenek képet akkor kiegészítem a cikket velük. -
#1940 Elkészültem: Royal Factory S.E.5a. Most le kell lépnem, az esetleges hibákat csak holnap tudom kijavítani. -
RedRiot #1939 Vintage Aviator? Azok nagyon durván nyomják. Mintha vhol azt olvastam volna az oldalukon, hogy több SE5a-t is akarnak építeni, 3-5dbot. Egy Oberursel motort meg építettek teljesen önállóan, ők maratták ki az összes alkatrészt. Alighanem építenek egy Dr.I-est. Talán még a Mikael Carlson félétől is faszább lesz, pedig az sem egyszerű. -
RedRiot #1938 Én is használom az "auto mixture" segítséget, így egyáltalán nem zavarna. :) -
#1937 Engem nem.A lényeg a szórakozás ;) -
#1936 Gyerekek, az zavarna benneteket , ha -eleinte- a motor segítség be lenne kapcsolva? -
#1935 Már ne haragudj,de
-Tudnál összetett mondatokat is alkotni? Komolyan ahogyan írsz eléggé borzalmas..
-Gondolkozz logikusan... szerinted ki az a barom, aki megveszi, majd odaadja a kulcsot, csakhogy Neked jó legyen??
Papa -
#1934 Itt és itt adnak. -
#1933 valaki help??kéne egy license key??előre is köszönöm.help?? -
#1932 Izé, szóval remélem nem várnak sokat a válasszal... -
#1931 Dolgozom az S.E.5a cikken, írtam a Vintage Aviator nevű, Új Zélandi cégnek, akiknek van repülőképes replikájuk. Képeket és infót kértem, nem várnak sokat a válasszal, mert már majdnem készen vagyok. :) -
#1930 Lehet este megnézem a Coop mission-t, hogy lehet-e szerkeszteni a repülhető gépeket ...
Gyűjtsük össze, ki milyen géppel szeretne repülni:
Nekem végülis mindegy, Camel, Dolphin, Alba DIII vagy DV, DR1, bármi jó ... Mármint ezek megvannak, repülni leginkább a Camel vagy DR1 oldaltól függően (A többi azért esik ki, mert a radiátor és mixture kezelés egyszerre még nem megy, a radiátor állítgatás meg valahogy nem logikus nekem, mindig megfőzöm a mocit :) ) -
#1929 köszi, nem is drága -
#1928 Vagy itt
**--**
Na jó.Annyira azért nem is rossz az a dr1, szokni kell ( nagyon ) de azért én a camelt nem adnám érte :P -
#1927 Egyelőre nem kell rohanni, az alaplap amit a gépbe szántam, tegnap nem indult be. Ami még használható gép lenne jelenleg az exemnél van, azon a főiskolai dolgait gépeli. -
#1926 576.hu -
#1925 Már megjelent ha minden igaz. -
#1924 hi skacok! dobozos verzióba itthon meg fog jelenni? és ha igen mikor?
thx -
#1923 32 játékosig lehet beállítani a szervert, szóval hely az van bőven.
Mondjuk nem kell 32-re állítani, annyira kell majd ahányan leszünk.
Én Camel,Dolphin és még max. SE5a párti vagyok :)
**--**
Lassan akkor meglehetne szervezni ezt a vásárlást. -
RedRiot #1922 Van még hely péntekre? :)
Dolphin/SE5a/SPAD amikkel legszívesebben repülök, ha ezek közül vmelyik választható lesz az szuper.
Helpek amiket használok:
-enemy ikon
-auto mixture
-padlock view (bár ez nem létfontosságú)
És szívesen beszállok a plusz RoF árába, amiről lentebb szó volt.
-
#1921 Leon, ne add fel, nem rossz gép az, estig nyúzzad, ha kedved van!! :) Bár én a Dolphin-ra esküszöm, én azzal repülök. A Teve nincs meg, de a kilátás szerintem nem a legjobb belőle.. Ifaz még nem igazán repültem vele, de a Dolphin-nak hatalmas előnye a szuper kilátás. Jobb mint a Dolphin?
Akkor akik eddig jönnek pénteken 20:00-ra:
- JoeDestroy
- Dummyboy
- LeonSilver
- Fokker
- Papa01
Ugye nem hagytam ki senkit? :)
Azt szerintetek hogyan kell beállítani, hogy a Camel és a Dolphin benne legyen választható típusok között??
Papa01 -
#1920 A péntek OK :)
-
#1919 Nekem ennél jobban sikerült a második nekifutás ... Oda kell rá figyelni és akkor hihetetlen mennyire pörgős kis masina ...
Célozni is könnyebb vele mint a Tevével ... Nem olyan rossz az ... Mindennek ellenére a Teve nekem is jobban bejön :) -
#1918 A végén az lesz, hogy mindenki tevével akar menni :D :D
Papa killégának köszönhetően ma megint kipróbáltam a dr1-et.A véleményem mit sem változott a gépről.Izgága sz*rkupac ( már elnézést ), a teve nyomába sem ért.