29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#1797 És akkor most nem ROF-ozol? :(( -
#1796 nem, feladtam :D -
#1795 Az arma1+ACE mod már eléggé konvergál a valóság felé(Nagyon is.)Az Arma2-höz még nincs ACE2..:( Úgy, hogy az eddig még csak 1 bugos szar,de majd ha kijött az ACE2 -
#1794 Képzeljétek el, reinstall óta, elsőre beenged, nem kell vagy 5x leokézni! -
#1793 Na igen az idő... :) Én úgy bánom, hogy nem most vagyok 14-15 éves, mennyi időm lenne.. :)) -
#1792 Nekem ARMA megvan eredetiben, ArmA2-t csak próbáltam, nekem bejöttek, csak sajna nicns időm rájuk, inkább repkedek vagy skinezgetek :)
Az viszont tény, hogy az ArmA-k legnagyobb baja az optimalizálatlanság ...
@Papa1: Jó kis Gyivjeta Rota :) Nekem is bejött az a film ... itt figyel a szekrényben a Kzs-1 és a sapi, akartam jó kis afganisztáni orosz felszerelést magamnak AS-ozni, de sajna nem lett belőle semmi :( -
#1791 Neked is csak a reinstall segített? És a legújabb patch után jött a hiba? -
#1790 nekem ugyanezt csinálta, nem is tudtam vele játszani sajnos
3 nap alatt sem tudtam belőni a trackirt pedig már jópár éve megvan és volt eddig is bibi -
#1789 Még egy kicsit OFF: (remélem nem haragszotok érte..)
Láttam a napokban a 9.század c. orosz filmet. Aki nem látta az szerintem feltétlen nézze meg!! -
#1788 helyesen: 200m távolságból is...
-
#1787 Én még soha nem lőttem igaz fegyverrel, de szerintem az mindenféleképpen pozitívum, hogy 200m egy lövésből le tudnak szedni.. szóval nem egy COD féle hent... ööö bár én azt is szeretem.. :)
Illetőleg a hatalmas bejárható terep is tetszik...
Ami nem:
-A járművek fizikája főleg a repülőgépeké.. vicc.. és amikor ezt beírtam az SG-én az ARMA topikba (majdnem) mindenki nekem esett.. :)
-Valóban hatalmas a gépigénye (Az ARMA1 most már jól fut szerintem a mai gépeken.. :) ) -
#1786 OFF:
:) Hoppá!
És lenne valakinek kedve valamikor multiban kipróbálni? :)
Én az ARMA1-et végig vittem, nagyon jó játék az ARMA2-őt nem rég vettem meg, de még soha nem multiztam velük.
-
#1785 Én speciel nem.Kipróbáltam mind a kettőt.Szerintem optimalizálatlan ( elég kemény vason is szarul fut ), másrészt annyi köze sincs a valósághoz mint például a RoF-nak.Ettől függetlenül mivel nem vagyunk egyformák másnak tetszhet a játék. -
#1784 Szerinted? :) -
#1783 Én is bízom benne! :)
Képzeljétek el, teljesen összeborult a RoF... :(
Nem tudom mi történhetett a TrackIR megbuggyant alatta..
Amikor betöltött játék a TrackIR alapból hátrafelé néz , és hiába nyomom az F12 semmit nem csinál... Érdekes a fejmozgást érzékeli, csak alaphelyzetbe nem lehet tenni... Nem tudom mit nyomhattam meg.. más szim alatt nem volt.. a RoF Setup-jában mindent alaphelyzetbe raktam de ez sem segített, úgyhogy reinstall lett a vége...
OFF:
Urak, Ti szeretitek az ARMA/ARMA2-őt? -
#1782 Ahogy telik az idő a topikban én azért bízom benne, hogy egyszer olyan is lesz xD
Én nem igazán tudok mit mesélni, ugyanis nem sok mindenre emléxem ... memóriám az kevés van wiszki meg sok fogyott :) Főleg mikor kiderült hogy magyarok vagyunk, az egyik úr minden évben jár Budapestre ismerősökhöz ... Beindult a "pálinka" meg a "tokaji aszú" meg a "gyulyás" magasztalása :) -
#1781 Lehet, hogy majd elkap a harctéri ideg és elkezdek sztorizgani.Az az igazság, hogy azért ilyeneket mesélni igazán társaságban lehet egy pohár üccsi vagy egy szép szelet szték mellett ;)
**--**
A Teve sem az a kimondott oktatógép az már biztos. -
#1780 Kipróbáltam a Dr.I-et, hát tényleg nem semmi. Fordulóban tartani nem olyan nagyon gáz, a force feedback sokat segít ebben. Nagyon érezni, ha elmegy a sebesség. Az első leszállási kísérletem végülis sikerült, de nem a felszállómezőre, hanem 1-2 km-el odébb, annyit siklott a masina alapgázon. Nagyon szűken fordul, ahogy írtátok, de azért nem egy álomgép. :) -
#1779 Engem is érdekelne Leon beszámolója.. :) Illetőleg Dummíboy, ha van kedved nem írsz, a veteránokkal folytatott beszélgetésekről? -
#1778 Kár lenne privátban, a flyhu fórumon nyithattok neki egy topicot nyugodtan. -
#1777 Priviben nekem mesélhetsz(Read only módban vagyok de követem a topikot naprakészen,csak a játék nincs meg mert különösebben nem izgatnak a gépek,de szeretem a kulturált eszmecserét főleg repülés&HT témában szal..:) -
#1776 Várom szeretettel. :) -
#1775 Ok, köszönöm ... Eddig csak poén skineket csináltam ... nekiállok megcsinálom a történelmieket, majd utána elküldöm őket :) -
#1774 Ha küldenél pár képet, kitenném a hírek közé. Ha van kész skin, azt pedig a letöltések közé. :) -
#1773 Mindig irigyeltem a kreatív embereket.
Nekem sajnos a szabadkézi rajzolás is kimerül a pont-pont-vesszőcskében :D
Kössz Dummy. Jövök neked egyel ( illetve kettővel ;) ).
**--**
Kezdem megkedvelni a tevét, igaz a delfinnel kb. 25* könnyebb célozni.Sokkal nyugisabb gép. -
#1772 És itt egy másik ...
-
#1771 Hmm ... Mit szólsz ehhez? :)
-
#1770 Jólenne ha a rögzítést úgy oldanák meg mint ahogyan a BS-ben van.
Eddig az a legjobb megvalósítás szerintem, nulla az erőforrásigénye!!
**--**
Ismételten az az érzésem, hogy ez a cég foglalkozik velünk, vásárlókkal!! -
#1769 -
#1768 Éppen most fordítottam le. :) -
RedRiot #1767 Ezek elég jó hírek, bár aggódom is egy kicsit: új füst effekt, kishajók a folyókon, stb. ezek remélem kikapcoslhatók lesznek. A RoF még pont kellemesen játszható a régi gépemen, nem szeretném ha az extra effektek miatt diavetítéssé alakulna. A többi újdonság viszont tetszik. -
#1766 Kössz fater, majd kipróbálom ;)
*--*
1.009 qrva jóóóóóó !!!!
**--**
Remélem karácsonyra is kapunk valami szépet :) -
#1765 Hoppááááááááááááá:
ROF News - 1.009 news :)
Mégvalami: A SznupiEdisönös Camelnél pl: direkt nem ugyanolyan szinű a Sznupi mint a kokárda, hogy egy picit jobban kitűnjön ...
-
#1764 Én 2 dolgot szoktam csinálni ...
Az egyik az hogy a Layer Opacity-t leveszem, amennyire lehet ... Attól függően, hogy mennyire látszódjon ki a gép textúra a festés alól ...
A másik: Image menü: Adjustment - Hue/Saturation és ott a Lightness-t addig csökkentem míg hasonló tónusú lesz a kép szine mint a gépé ...
Ennyi ... De néha sokáig kell variálni hogy jó legyen :) -
#1763 van egy hölgy ismerősöm aki szintén járt több pir-táborban, és most csinálja a vitorlázó elméletet a malév repklubnál
lehet ismered d nem akarok neveket említeni :) -
#1762 Érdekes dolog vagy talán sokan nem is gondolnák de viszonylag sokat használtuk.VV pályán is meg lövészeteken is.Egyszer zászlóalj élesz lövészeten is robbantottak napalmot, na az qrva nagy volt.Tök sötét volt ugye, először jöttek a 24-esek.Este amikor lőttek komolyan olyan volt, mintha fényfolyam jött volna az orrukból.Ezt máshogy nemtudom elmondani, látni kellett.Aztán robbant a napalm és az embert majdnem ledöntötte a lábáról.Marhasokat mesélhetnék :) -
Sidewinder #1761 A napalm nem semmi látvány lehetett,az biztos,és gondolom volt hanghatása is rendesen. -
Sidewinder #1760 Az első repülésem,ami Ka-26-os helikopterrel történt,és vegyszereztünk.Az első forduló igen félelmetesnek tűnt,de aztán megszoktam. Utána minden évben amikor a falunk környékére jött a gép,repültem egy felszállást utasként.Tulajdonképp az a gép szerettette meg velem a repülést. Utána elkezdtem vitorlázó repülni,és bár volt némi kihagyásom(pénz és rokoni meg szülői ráhatás) de azóta is csinálom.Ott a legnagyobb élményeim közé természetesen beletartozik az első egyedül repülésem,és a kötélszakadások meg persze a C vizsga is. Remélem jövőre meglesz a D vizsga. Voltam NFTC táborban ott nagy élmény volt a Mi-24-es repülés és a Mi-17N éjszakai repülés meg az Ancsázás. Az Ancsa kecskemétről indult és kimentünk pápáig megnéztük Tihanyt(már ami látszott belőle az esőből),szóval nagyon jó volt.Nagy utasgépes élményem nincs,azzal nem repültem soha eddig. -
#1759 Dummy pajtás.Ha tudsz a következőre felelj meg nekem ;)
Ez a .dds ami a gépek festését tartalmazza eléggé sötét.Ha teszek rá valamit akkor az virít mint a görbekolbász a fűben.Hogy a csipába lehet hozzáigazítani a cuccot, hogy nelegyen ilyen fos?Próbáltam azt, hogy a képnek a világosságát levettem de így is világít a fehér viszont más része meg qrva sötét lett így.SZóval hogy a bánatba kellene csinálni ??
-
#1758 nincs túl sok repülős élményem, de szerencsére elég változatosak ezek. utasszállítón összesen 2-szer ültem, egyszer 3 évesen(semmire nem emlékszem), egyszer meg egy Fokker 70-esen. ez egy 70 személyes, viszonylag kicsi gép volt, de élményben kb. u.annyi mint amit RedRiot írt. ami már jobban tetszett, egy sétarepülés Ancsával(AN-2), illetve a csúcs a farkasréti reptéren egy vitorlázó gép volt. ez utóbbi volt a legnagyobb élményem.