29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Papa01 #2157
    Úgy látom, így lehet chat-elni TS-en. Csak gyorsabb mint az SG, ha valakinek nincs mikje:

(Send Text Message To Channel)

[IMG][/IMG]
  • lala42
    Ts-en hogy keresel névre? (szervernévre)
  • Papa01 #2155
    A TS is megy!
    sv: tss.thomi.hu
    szoba Rise of Flight
    pw: rof1
  • lala42
    Tudnátok adni egy ts ip-t? a tss.thomi.hu
    -hez, vagy ahol rise rep van? Köszi
  • Papa01 #2153
    Oké. A navi ikont bekapcsoltam, de ha többséget zavarja, kikapcsolom! :)
  • LeonSilver
    Én nem.De a többségnek ha kell akkor legyen.
  • Papa01 #2151
    Szuper! :)

A kutyádat simogasd meg a nevemben! :)
    Urak, unlimited fuel-t, ammo-t szeretnétek?
  • DummyBoy
    Nokérem, TS Ready, FreeTrack Ready, Sec monitor kikapcsolva, mikrofonom is műxik, 7-kor kutyaséta, utána vagyok :) Csak kicsit emelkedett lesz addigra a hangulat :)
  • LeonSilver
    Mondjuk én nem igen kedvelem a TS-t, a troli ( ventrilo ) sokkal jobb ( szerintem ).
  • Fokker
    nincs fent a Logitech Profiler, mert csak a memóriát zabálja; gondolom ott lehetne ezt beállítani. semmi gond, majd a spacet fogom használni eme nemes célra :) a legideálisabb billentyű a célra.
  • LeonSilver
    Csak úgy ( sajnos ) ha hozzárendelsz egy gombot.Mármint a joy adott gombjához.
  • Fokker
    OK. már csak 1 kérdés: hogyan lehet beállítani, hogy a joy egy gombjával aktiváljam a push-to-talk-ot? hiába nyomkodom, nem ismeri fel.
  • Papa01 #2145
    De én úgyis hamarabb jövök izzítani, ha valami változik, ide ki fogom tenni :)
  • Fokker
    szobanév, jelszó marad a tegnapi, vagy változik?
  • Papa01 #2143
    Leon kollégával most próbáltuk , minden ok! :)
  • Papa01 #2142
    MUKODIK! :)
  • Papa01 #2141
    Még annyi, hogy a chat ablakba hogyan lehet írni? :)
  • Papa01 #2140
    Most gyakorlásként, csinálok is egyet! :)
  • JoeDestroy
    A TS szobát ma nektek kell csinálni. Papának megmutattam hogyan kell.
  • DummyBoy
    Köszi! Egy kunyerálógép :) De igazi lakásba való kutya ... olyan igazi dögönyözni való ... csak sajnos nagyon hangosan horkol xD

Manónak hívják, januárban lesz 3 éves ... Mennyibe kerül?

Ez sokmindentől függ: Milyenek a szülők, törzskönyv, milyen a kölyök, stb ...

Mi anno 80k-ért vettük, de neki jó, versenygyőztes szülei voltak, és törzskönyv minden van ... a következő alom szülei sokkal komolyabb díjakkal rendelkeztek, abban volt 120k-s kölyök is ...

De pl: Láttam 40k körül is, sima "szerelemgyereket" :)

Arra kell figyelni, hogy sokkal több odafigyelést kíván mint egy normál, kerti kutya, emiatt nem olcsó a tartása ...

A tenyésztő kedves ismerősünk, Ő mondta, hogy ezek a fajta kutyusok azért drágák, mert aki nem tudja kifizetni az árukat, az nem fogja tudni fenntartani sem őket ...
  • Fokker
    OK, a TS-t én is push to talk-ra állítom. a TS jelszó u.az lesz mint tegnap? gondolom a RoF multi jelszó változatlan.

a mai 19.30 nekem is jó lesz.
  • Papa01 #2136
    :D :D De aranyos!!!! Azok a szemek, ahogyan néz!! :D
    Hogy hívják? Mennyi idős? Mennyibe kerül egy kölyök?

Nekem egy skót juhászom volt, de sajnos 15 évesen el kellett altatni, 2 éve.
  • Sanyo
    Még nem tudom.
  • DummyBoy

Egy gizda Mopsz :)
  • Papa01 #2133
    Sanyo:Te jössz ma?
    Joe: Kár, de ahogy érzem, sűrűek lesznek ezek a ROF-os multik! :)
  • JoeDestroy
    Ma nem. Majd a következőn.
    Katalinbálba viszem az asszonyt ha már Katalin a lelkem :)
  • Sanyo
    A push to talkot csak ajánlani tudom, nincs annál zavaróbb, mint más szuszogását hallgatni a rádióban, ahogy küzd az elemekkel. :)
  • Papa01 #2130
    Gondolkodtam a Push to Talk-on. Én átteszem arra, mert a TV is abban a szobában van mint a PC és nem akarom folyamatosan a csillag születik c szuperprodukcióval sokkolni a csapatot.. :)
  • Papa01 #2129
    Dummy, milyen kutyád van? :)

A navi. icon-t be fogom nyomni.
    TS: Már én is leszek azon, A P2T-ot kipróbálhatjuk, de nekem is mindegy! :)

Az a 9vs9-es küldi egy álom lenne AI nélkül!! :)

Eddig akkor:
    Dummy
    RedRiot
    Papa01
    Szerintem, Leon kolléga is jönni, fog elnézve azt a kis smile-it.. :)
  • LeonSilver
    A 19:30 nekem is jó ha minden igaz, addig a TS-t is felizgatom ;)

Írtam reggel mélt ennek a tomi izének, hogy kellene nekünk állandó szoba.
    Állítólag vasárnaponként rendezgeti a TS-t.
  • DummyBoy
    Üdv Urak!

Köszönöm a tegnap estét, minden negatívum (Bénaságom ...) ellenére élveztem minden másodpercét a közös repülésnek (Percét nem merek írni, mert szerintem összesen nem volt annyi :) ) Remélem sok ilyen lesz még! (Mármint közös repülés :) Nem szenvedés ...)

Egy kis esti mese, mi volt tegnap ... Szóval átjöttek a szomszédból a barátaink este, itt voltak 8-ig, utána kutyaséta, gyors zuhany és mehet a game ...

Nem tudtam valami miatt belépni játék közben (Spectatornak sem tett be, mindig visszadobott a főképernyőre ...)

Nagy nehezen vagy 10-edjére beengedett, boldogan indultam is a repülésbe ... persze az első AI belémrántotta a gépét ... Megpróbáltam leszállni, zuhanás lett, de túléltem ... Elkezdtem ekkor Spectatorként próbálni a billentyűkombinációkat ...

Közben hallottam pár érdekes csippanást ... nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget ... Pedig kellett volna ...

Szóval bohóckodok az egérrel, és véletlen áthúztam a mutatót a secondary monitoromra, és kattintottam egyet ... no ekkor letette magát tálcára a ROF ... ami ugye bukó azonnal ...

Szóval lelőttem a Game-et, restart ... végre új mission ... Erre induláskor csak a műszereket látom ... WTF? Mozgatom a fejem ... semmi ... Mivel csak FreeTrack-el repülök, a szétnézés sincs beállítva szerencsétlenkedtem hogy egyáltalán kilássak és nehogy nekimenjek valakinek ...

Végre numpadról sikerült, erre persze azonnal le lettem lőve :)

NA akkor quit megint, mi lehet a gond ... Nos a csippanások azt jelentették, hogy megtaláltam pár Freetrack default billentyűt, köztük a Custom Center-t a Smooting Stable-t és a Smooting Raw-ot ...

Ez tök egyszerűen hangzik, de kellett majd fél óra mire rájöttem, hogy ezek miatt szopok :)

Ezekután visszamentem és játék indításakor vettem észre hogy a FreeTrack megint nem megy ... NA ez volt az utolsó repülés, itt viszont a Sokkal Profibb ellenfél szétkapott gyorsan :)

Mindezek ellenére a repülés része tesztett, remélem legközelebb már nem szenvedek majd ennyit :)

ÉS pár ötlet:

- Felmentem TS-re, de Fokker mester mikrofonja folyamatosan szólt :) Majd át lehetne állítani Push To Talk-ra :) (Bocsi, csak egy ötlet :)

- Navigation Icon-t be lehet kapcsolni, és akkor látszunk majd a térképen, és akkor nem lehet eltévedni xD

- Megpróbálok AI mentes küldetést csinálni ... Elvileg ha csinálunk egy 3 vs 3-at az jó lenne, de csak akkor ha 6-an vagyunk ... Ha egy nagy 9vs9-et tudnék csinálni, AI nélkül, akkor még a gépválasztás is lehetséges lenne minden repülés előtt :)

Én is benne vagyok a más multikban, de azokban még bénább vagyok mint ROF-ban :)

MA 19.30 tökéletes, párom éjszakás és én sem leszek még nagyon részeg :) Addig gyúrok a küldin :)
  • RedRiot
    Eddig úgy néz ki OK. :)
  • Papa01 #2125
    Ma, 19:30 jó nektek Urak? :)

A Tündérkém le lesz kötve a csillag születik c. (engem marhára idegesítő) műsorral...
  • RedRiot
    Nekem a RoF jelenleg tökéletesen kielégíti a repülési igényeimet, de az il2 nekem is kedvencem volt pár hónappal ezelőttig. :)

Ma később ráérek a tegnapi action folytatására, de egyelőre még van más dolgom. Mikrofont már elszaladtam venni, itt figyel előttem egy kis gallérra csíptethető darab.

Ja, és ugyanitt az Árkád MediaMarktban láttam dobozos RoF-ot 5990-ért. Volt még belőle jó sok.
  • LeonSilver
    Mikor multizunk megint ?
  • Papa01 #2122
    Oké, egy ötlet volt.. :) Néha a sok ROF multi közé , beiktatni egy kis Lockon, Falcon 4, IL2 party-t , nem lenne rossz..
  • Fokker
    annyira a lock on nem vonz, de egy kis IL2-dogfightban benne lennék.

de sztem a RoF toronymagasan a legjobb. úgyhogy maradjunk a RoF-nál. :)
  • Papa01 #2120
    Na sikerült! :) Köszi Joe! :) Én legközelebb már TS-en is leszek!
  • JoeDestroy
    Ha kapcsolódott a tss.thomi.hu-ra, akkor baloldalt ki kell görgetni a megfelelő szobát, 2xklikk és a jelszó megadása után már be is enged.

Mindenek előtt.
    A hangkártya driver beállítóablakában a mikrofont kell bevitelre kiválszatani, és a felvételi hangerőt megfelelően beállítani :)
  • JoeDestroy
    A szerver címet és az anonymous nicket a Connection/connect menü felugró ablakában a fehér mezőben egy jobbklikkel lehet hozzáadni.
    Az ezközt kijelölni a settings/option Sound devices alatt lehet.
    A hang v. gombaktivációt a settings/sound i/o settins alól elérhető ablakban lehet.
    A tesztgombbal lehet tesztelni az activation level megfelelőségét.

Kapcsolódni a Connection/connect ablakban kiválasztott szerverhez a connect gombbal lehet.