29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#1997 én is javasolnám, hogy max. 12 gép legyen a levegőben, hogy bírják a gyengébb gépek is. -
RedRiot #1996 Én se sokat. :) Talán sikerül majd 3 perctől tovább a levegőben maradnom. :) -
#1995 Lol, nekem 1 hetem ment el :) Először skinek, utánna mission editor :)
Apropó, Mission Editorban is meg tudod nézni a skineket :)
De a legegyszerűbb az, ha elmented valamilyen alibi néven a skint amit szerkeszteni akarsz, repülsz vele egy missiont, és utánna mindig felülírod, mert akkor induláskor a ROF ezt tölti be majd háttérnek :) -
#1994 Basszus.Úgy vagyok mint Dummy volt.Már 2 napja egy métert se röppentem :( -
#1993 A pepita izére gondolsz ?
Próbáltam most, hogy mondtad de ( lehet mivel pattern ) hiába állítgatom nem változik.
Öregem, ebben a skinezésben az idő egy jelentős részét az viszi el ( nálam legalább is ), hogy betöltöm és megnézem az eredményt. -
#1992 Jó lett Fater! Csak egy tipp/ötlet ...
Ha nem akarod, hogy a fehér részek elüssenek egymástól akkor Image - Adjustments - Hue/Saturation menüben a Lightness-el tudsz rajtuk sötétítetni! :) -
#1991 Melyik? 5-ös vagy 3-as? -
#1990 Alba. talán... -
#1989 -
#1988 Ok, DVIII és Camel/Alba eddig a befutó ... Érzésre lesz még 2 dolphin minimum :) -
#1987 én akkor maranék a DVII-esnél, bármelyik oldalra is kerüljek. -
#1986 a Lock On nincs meg. viszont neked azóta fagy, amióta MSI videokártyád van, jól emlékszem? -
#1985 :) Este le is tesztelem ... Szenvedek itt a Mission editorral, erre csak generálni kell egy dogfight-ot és átírni a repülőket :) -
#1984 Megjelent Laser Dogfight generátorának beta 05 verziója. -
RedRiot #1983 Részemről lehet 3vs3 is.
Gépek terén alkalmazkodok: SPAD, SE5a, esetleg Dolphin antant oldalról, németek közül Alb.DIIIa, Pfalz III, de ha V-ös Alba vagy Dr.I is jöhet.
A 9vs9 + sok felhő már kicsit sok volt a gépemnek. -
#1982 Azért gondoltam a 2 gépre, mert akkor mindegy, ki melyik oldalra kerül, akkor is tud azzal a géppel repülni amivel szeretne ...
De ez sem nagy gáz, mert ha eldöntitek, hány vs. hány küldi kell, akkor a repülőket ebben átszerkeszteni kb 3 perc ... és kész ...
6 vs 6 esete a legegyszerűbb ... mindenki választ egy gépet, és ezeket mindkét oldalra betesszük ... Akkor meg aztán tökmindegy, ki hova kerül, akkor is repülhet azzal amivel akar :)
És persze szivesen :) Ha valakinek kell valami ezügyben szóljon nyugodtan, én is kezdő vagyok de megpróbálok segíteni :) -
#1981 Ohh shit.
És persze továbbra is hatalmas köszönet Dummynak az alap szkinért, tippekért.
-
#1980 Már megint kifelejtettem valamit :D
HA elkészülök akkor a kész szkint is és a .psd-t is felteszem majd letöltésre.Ha a psd-t megnézi valaki aki kezdő mint én talán kicsit tud belőle "tanulni" ha mást nem akkor azt, hogy mi hol található. -
#1979 Gondolom a két oldal miatt kell két gépet választani.
Mondjuk szerintem ez marhaság de hát ha egyszer ilyenre csinálták akkor nincs mit tenni.Én a Camelt meg ha lesz akkor az Albatros D.Va-t választom.
Ha ez nem lesz benne akkor tökmindegy a germán oldalról melyiket kapom.
**--**
Csinálgatom a szkint is. így állok most.Ha nem jön semmi közbe akkor ma befejezem.Mondjuk reggel 5-től olyan 1/2 7-ig az alpha csatornával oboáztam de sikerült rájönnöm a megoldásra és ettől qrva jó kedvem lett.
Látszik a képen, hogy a felségjel helyén lett egy sötétebb kör.Akármit is csináltam vele nem tudtam eltünteti.Ráadásul a fotóboltban nem is látszott.Aztán rájöttem, hogy az alfa csatornában van ez.Innen már csak 15 perc volt, hogy rájöjjek.Egy eredeti, gyári szkinből átduplikáltam a csatornát és jó is lett :)
Ez a "foltos" oldalú gép, a guta majdnem megütött.
Így áll most a stuff.
-
#1978 Jó reggelt Urak!
Este szórakoztam kicsit a mission-el ... Sajna a saját hülyeségem miatt (Meg mert nincs Undo a Mission Editorban :) ) elbuktam a küldit olyan 11 óra környékén ... De asszem ma este már sikerülhet olyanra megcsinálni, ahogy szerettem volna :)
A lényeg: el kellene dönteni, hogy hogyan szeretnétek repülni, hányan leszünk ésatöbbi ...
Mert a 10vs10 az látványos, de kell hozzá gép ... Ha csak egymás ellen szeretnétek repülni akkor lehet 3vs3 elég, de ki kell sorsolni az oldalakat és hogy milyen gépek legyenek ... Esetleg még lehet 6vs6, és akkor mindenki választhat 2 gépet, és repülhetünk egymás ellen és egymás mellett is ...
Ha eldöntődik, akkor ma este megcsinálom a küldetéseket és lehet velük szórakozni :) -
RedRiot #1977 Esetleg nem lenne érdemes minimálisra állítani a felhőket? Csak hogy ne lassítsa a grafikát, és hogy könnyebben megtaláljuk egymást. -
#1976 Köszi! :)
-
#1975 ...\Rise of Flight\data\Multiplayer\Cooperative\
Ebbe a mappába bemásolod és utána ha csinálsz egy szervert, akkor ki tudod próbálni :) -
#1974 Köszönjük szépen! :)
Ezt hová kell másolni? -
#1973 Üdv Urak!
Szóval itt van két missön ... http://www.mediafire.com/file/3qddywywgmw/Cooperative.zip
Az egyikben mindkét oldalon ott van mind az 5 gép ...
A másikban Camel - Dolphin - Se5a az egyik oldal, és Fokker DRI - DVII - Alba DV a másikon ...
Mindkettő 9 vs 9, de arra még nem jöttem rá, hogyan lehet az AI-t kikapcsolni, mert csak egyet enged átállítani Player-re ... de még nyomozok...
Próbáljátok ki őket!
JA és asszem lehet indulni a levegőből is :) -
#1972 Köszönöm, a következő a Dr.I lesz, még több infóval. :) -
#1971 Az már bennevan :)
2 Dolphin, 2 Camel, 2 DR1, 2 Se5a, 1 DVII ...
De ez változhat, csak szóljatok ... ugyanezek a gépek vannak a másik oldalon is ...
Este ki akarom próbálni hogy adok hozzá flightokat, mert most beleszaladtam abba a hibába, hogy pl: ha Se5A vagy dolphin a Lead gép, és hamarabb indul, akkor a sebességi előnyből kifolyólag hamarabb ér a harci zónába, és ez gáz, ha az enemy flightok már ottvannak :)
A cél az hogy minden flight-ban ugyanolyan gépek legyenek és a leglassabb induljon először :) -
#1970 Ha lehetne a Dolphin-t is beleteszed a listába? :)
(Ha van hely, az Se5a, és a N28 is belekerülhetne... :) )
Fokker: A Lock On is fagy így nálad? Mert nálam igen.. :( Milyen masinád van? -
#1969 Ezért kérdem mik legyenek benne ...
Mert mindegy miből mennyi van, a jelenlegi küldetésben 9 gép per oldal ...
De ha lesz egy kis időm, csinálok egy olyat, amiben minden gép benne van ...
Pfalz nekem nincs meg, ezért cseréltem Fokker D VII-re, az alapgép :)
Én sem játszottam még multit, csak a küldetést tesztelgetem :) -
#1968 ja, én DVII-essel mennék, de maradhat a PfalzDIII is. engem ez a 2 típus érint. -
#1967 én még soha nem játszottam multiban, tudnátok-e pár tippet adni, hogy mire érdemes odafigyelni? gondolok itt a grafika átállítására, arra, hogy skinek mennyire lassítják be a játékot, kell-e extra router-beállítás stb? -
#1966 nekem mindig így fagy a RoF. bár az utóbbi patch óta tovább bírja fagyás nélkül. -
#1965 Kössz fater, Isten vagy ;) -
#1964 Elment elvileg ... -
#1963 A gép törzse kellene üresen.Azok a Lift Here feliratok nem számítanak.A B meg a logo nemkellene. -
#1962 Én tegnap kipróbáltam, 17 normal AI mellett csináltam szervert és nekem nem volt teljesítménygondom ...
**__**
Tehát teljesen üres skin kell amin nincs betű? Csak a kokárda piros fehér zöld? (Apropó kokárda: kijelölöd a szines köröket, mondjuk a kéket, utánna Image menü - Adjustment - Color Balance ...
Én már sajna nem emlékszem mekkorák a jó értékek, de egyet lepróbálsz, utána a többit már csak ugyanakkora értékre kell belőni ... -
#1961 Dummy.Nincs véletlenül egy olyan léjered ami a gép oldalán van ( a B betűs rész ) csak a gyári festésen kívül nincs rajta semmi?
**--**
Az AI-k szerintem attól függnek, hogy Papa cucca mennyire bírja.Én azt vettem észre, hogy ha szervert csinál az ember úgy, hogy játszik is akkor marhára laggol.Lehet, hogy csak a szerver de akkor meg lehet, hogy Papa nem fog tudni játszani.Én legalábbis nemtudtam amikor én voltam a szerver és játszani is akartam.Ilyen 0 és 7 között mozgott az fps :( -
#1960 Annyira nem nehéz a szkinezés ha az ember ráérez.Türelem ami kell hozzá nekünk, amatőröknek szerintem :) jelenleg így állok vele.Kell még némi festés meg hibajavítás utána.Ha meg kész akkor nekiállok egy delfin szkinnek.
Amit írtál Papa én még nem tapasztaltam sem lonciban sem rofban. -
#1959 Jó reggelt!
Szóval Multiban úgy láthatóak azok a skinek amit használsz, ha mindenkinek megvan ugyanazon a néven ugyanaz a skin ...
Tegnap este életem legszarabbját sikerült produkálnom ROF-ban ... Megcsináltam a próbamultit, csináltam próbaszervert ... Az első 2 felszállás!!! már halállal végződött ... a következő alkalommal félúton leestem ... a következőnél a célban hullottam el, de már láttam az enemyket ... Pedig végigrepültem mindegyik gépet ... Szóval lehet hogy én csak agyaggalamb leszek pénteken, ha egyáltalán elérek harctérig xD
Viszont a kérdések: Gyűjtsük össze a repülőket, kinek mi kellhet, valamint legyen eldöntve hogy kellenek AI wingman-ek, vagy csak mi repüljünk egymás ellen? (Ezt még nem próbáltam, de elvileg ezt is be lehet állítani, sejtem is hogy hol, este lepróbálom ...)
Ha ezeket eldöntjük, akkor este megcsinálom a mission-öket, feltöltöm valahova és belinkelem ide ... És akkor este letesztelhetitek őket ...
Azért azt megjegyzem, hogy én főleg roulette-et repülök, nekem qrvára tetszett ahogy a 17 gép egymásnak esett a frontvonal felett ... látványos nagyon :)
-
#1958 Jó reggelt mindenkinek! :)
Nos, a kipróbálás után azt kell hogy mondjam, szerintem a Dolphin jobb mint a Teve.. Igaz a Tevével még jóval kevesebbet repültem.
De!
- A Dolphin kis sebességnél nagyságrenddel stabilabban repül.. 70-nél még tartósan benne lehet tartani a fordulóban, a Teve már ilyenkor nálam rég lebillent.
-A fordulóban tartása is jóval könnyebb a Tevével folyamatosan korrigálni kell csűrővel, lábbal. A Dolphin-ban azt szeretem, hogy a forduló szép folyamatos, dinamikája van.
-Kilátás: A Tevében szerintem borzalmas, a Dolphin-nak hatalmas előnye az, hogy előre, felfelé teljes jó a kilátás. Én is használom az Enemy icons segítséget, de enélkül szerintem elég nehéz lenne (főleg a Tevében) követni az ellenséges gépet.
Célzás: Ennélfogva szerintem ez is jobb a Dolphin-ben, illetve a műszerek elhelyezése, ebben a gépben a legjobb.
Viszont ha jól érzem, a Teve gyorsulása jobb.
Leon, szép az új Skin! :) Nekem is meg kéne tanulni csinálni.
Más.
Urak, nagyon be vagyok szarva, mert korábban irtam , hogy a Lock On minden esetben leáll a "Lock On.exe működése leállt..." hibaüzenettel 15perc - 1,5 játék után.
És Tegnap a RoF is elszállt ugyanezzel a hibaüizvel...
Nálatok csinált már ilyet?
Papa