29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#2037 Ez lesz a műsor akkor ma este ? -
#2036 Nálunk az a megállapodás, hogy minden olyan cucc, aminél 101-nél kevesebb gombja van az övé ... (pl, Távirányítók és telefon :) és a joy az kivétel :) ) Szóval a TV műsorba nincs beleszólásom ... Viszont amíg számomra elfogadhatatlan tartalom megy a tévében, addig nekem szabadprogram van ...
Sajnos mióta az idióta salomtévék egy időpontba tették a Jóban közt és a Barátok rosszban-t, azóta rövidebb a nyugiszezon ... xD
Csak az a gáz, hogy pont ebbe az időpontba esik az esti kutyaséta is, szóval emiatt 8 előtt nem igen kerülök a gép elé ... ha meg beülök, akkor nem veszem észre hogy telik az idő, és emiatt gyakran esek be éjfélkor ... xD
-
#2035 Nekem már nem szól. Régebben szóvá tette,és én azt mondtam drágám igazad van. Odaültem mellé és átkapcsoltam a Barátok közt-ről (merte ngem meg az nem érdekel) máshová. Na azóta azt mondja inkább repüljek. -
RedRiot #2034 :)))) Az én párom is szokott duzzogni. Tudjátok, csatlakoztatom a joystickot, felteszem a fülest, és akkor a kanapé felől elhaló hangon: "azt még nézd már meg hogy mi lesz a "Vacsoracsata" után!" :) Mi lenne? Első világháború! -
#2033 Ejj, nehéz is a pilóták élete -
#2032 Érdekes, nálam is pont ugyanez a helyzet... :D
Csak én Coca Cola-t iszom sör helyett. :) -
#2031 Várom ám az estét ... sör a hűtőben, párom már mérges :)
Hét elején szólltam neki, hogy péntek este röppenés ... Persze minden este 11-ig b@sztam a rezet a gép előtt (Mission editor, tesztelés, multi teszt tegnap ...) Meg is kaptam, hogy ahhoz képest, hogy péntekre igértem, ahhoz képest minden este ez megy :)
Győzzem majd kiengesztelni :) -
#2030 Sziasztok! :)
Én a Dolphin-t választom! -
RedRiot #2029 "Akkora hihetetlen topgán voltam, hogy az valami csoda ... egyenes vonalú egyenletes mozgás közben bedugóztam 2 km-re az enemy-től xD"
No, akkor én egy fokozattal jobb voltam: olyan szépen beleszálltam az egyik enemybe, hogy azért minimum kijár egy poszthumusz Szovjetunió Hőse kitüntetés. :))
"csak a végeleges repülési terv a kérdés ... ki mivel :)"
SE5a. Bízom benne, hogy mikor néha átesés határán billegek/kóválygok vele az nem csak az én célzásomat lehetetleníti el. :)))))
-
#2028 Teve.Csakis ;) -
#2027 Jó volt a tegnap esti repülés :)
Akkora hihetetlen topgán voltam, hogy az valami csoda ... egyenes vonalú egyenletes mozgás közben bedugóztam 2 km-re az enemy-től xD Aztán 2-szer is belémjött az AI :) Persze a legelején ... de még a Spectator mód is komoly :)
Ha nem akartok hófehér repülőket, akkor a szükséges skineket mindenkinek fel kell telepíteni!
Nekem pl. fogalmam sincs, hol a mikrofonom, de az tény hogy dogfight közben elég gáz csetelni, főleg úgy hogy a mellette a gépet is egyenesben tartsa az ember :)
Minimális felhőzet volt, azt ki lehet még gyomlálni a küldiből, meg csak a végeleges repülési terv a kérdés ... ki mivel :)
Ami biztos, én csak valami nagyon stabil géppel merek majd repülni xD
-
RedRiot #2026 Ez gyors volt! Köszi! :) -
#2025 Itt az általam használt szkin. -
RedRiot #2024 Igen, légy szíves! Ha vkinek nincs telepítve a választott skined a gépére, akkor annál az illetőnél a gép fehér, textúra nélküli lesz!
(mikrofonom nincs, még vacillálok a "Silent Bob" és "A néma levente" hívójelek között. :) -
#2023 Én ma nem valószínű, hogy leszek TS-en.A mirofingom nem ér el a hangkártyáig és egyéb okokból ( jönnek egy laptopért ma, azt kell gatyábaráznom ) nincs időm csinálni egy hosszabbítót.Ha csak valami csoda nem történik. -
#2022 A TS szinte kötelező multinál. Az eszi a legkisebb sávszélt.
Kommunikálni kell :) A neten hiába mutogatsz.
A TS klienst fel kell rakni innen levehető.
A tss.thomi.hu szerver jól működik, ott lehet szobát csinálni (nem kell regisztrálni), csatlakozásnál szoba kitallóz, szobajelszó és mehet :)
Ez a játéktól (fagyás lagg egyéb) kommunikációt biztosít. -
#2021 Én igen, azzal a szkinnel röppenek amit feltettem.
Illetve a feliratossal ami nekem van.Feltegyem valahova ? -
#2020 Oké! :) Holnap 20:00 a kezdés! :) -
#2019 Jól jönne pár kötelékrepüléses videó, ha éppen nem vagyok nagyon belemerülve semmibe, figyelek majd, hogy mikor indultok. -
#2018 Várjuk! :) Sanyo, Te jössz holnap? Nincs kedved kipróbálni a multit? :) -
#2017 Hehe, pont 1 órát nyomtuk! :) -
#2016 Kipróbáltuk Dummyboly kollégával a online repülést! (Ezúton is köszi a segítséged!!)
És nagyon szuper!!!!
Bár az AI egy tahó, mindig belénk jött! :D De a teljesítmény is tökéletes, nálam 50 fps alá nem nagyon ment!
Holnap remélem nagy party lesz!
Ki kéne majd próbálni a TS-is! Mi a véleményetek? -
#2015 Tűkön ülve várom :)
@Papa: akkor lehet benézek :) -
#2014 Fél gőzzel, de haladok. Inkább nem mondom, hogy mikorra készül el, inkább azt, hogy elég részletes lesz. :) -
#2013 Teszt.Szerver.Papa01
abc123
Megyek vissza én is!! :) Csak egy Fraps-et indítok! -
#2012 Épp most állnék neki repkedni picit, tedd ki ...
Legyen jelszavas, meg állítsd be hogy netről látható legyen ...
Meg is van ... csak a jelszó kellett volna :) -
#2011 Bár nagyon élveztem az Se5a cikk olvasgatását , komoly cikk lett, le a kalappal!
De a G940-es cikk folytatása mikor jön? :) -
#2010 Most indítom tesztelés céljából.... :)
Tegyem ki ide az elérési adatokat? -
#2009 Sziasztok!
Most szedtem le a Dummyboy kolléga által készített missiont, megyek róppenek... Sajna most lett vége a napnak.. :(
Akkor holnap este 20:00 jön ugye mindenki?
- JoeDestroy
- Dummyboy
- LeonSilver
- Fokker
- Papa01
- Redriot
Ugye nem hagytam ki senkit? :)
#Fokker: Már el vagyok teljesen bizonytalanodva... az ED fórumán azt írták, hogy kevés a tápom... (550-es Chieftec), de többen meg azt írták, hogy ez bőven elég... -
#2008 Kivele. :) -
RedRiot #2007 Ezekkel a skinekkel röppentek holnap? Mer'akkor telepítem őket.
Télleg, szerver neve mi lesz? Jelszó? -
#2006 Skinek. :) -
#2005 Köszi, észre sem vettem mekkorát tékeltem :)
Én is repkedek ... iszonyat béna vagyok :)
Off: Sanyo: Tudod mit szeretnék kérdezni? -
#2004 Rendben, köszi. -
#2003 Nakérem.Innen letölthető és szabadon felhasználható a szkin.A csomagban van egy .dds és van egy .psd is.A psd fotóboltban megnyitva mahinálható, meglehet nézni, hogy mi hol található.Az enyém ugyan ez azzal a különbséggel, hogy van rajta egy Baszkupapa felirat ;) A felurat egyébként benne van a .psd-ben is csak kivan kapcsolva.Van még benne egy kép ( ez ami itt is van ).
Sanyo ha nem gáz külön nem küldöm el Neked, ezt ha lehúzod felteheted a flyonline-ra.
-
RedRiot #2002 Hoppá, 2000! -
RedRiot #2001 Kipróbáltam a missönt, részemről OK!
Így már egész jól elfut a gépemen! -
#2000 Próbáld ki hogy csinálj belőle Dynamic Object-et ... utána elvileg több módosítást enged ... Vagy csináld meg, jelöld ki és Layer Via Copy :)
Én is mindig ezt csináltam ha valamit nem engedett :)
Ja, és felesleges volt a tegnapi szerencsétlenkedés az editorral :) (De legalább megismerkedtem vele kicsit :) )
A Dogfight Generatorral csináltam egy Coop küldit, és kicseréltem benne a gépeket ... max 5 perc :)
http://www.mediafire.com/file/wux5zit4ejz/Cooperative.zip
6vs6 a kért gépekkel :) De oda cserélgetjük ahova akarjuk :) Ma este repkedhetek nyugodtan :) -
#1999 Annyira útálom ezt az ezsgét, hogy az kimondhatatlan.
-
#1998 Na kérem.Ez a végleges skin ( az előzőt töröltem a youtuberól ).
[flas]http://www.youtube.com/v/qhte-Z82JwA[/flash]