29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • DummyBoy
    Asszem akkor kicsit gyakorolnom kell a helpek nélküli repülést ...

Még jó hogy a Camel-el csak úgy repülök ...
  • Papa01 #1916
    Oks, várunk téged is! :)
  • Fokker
    a péntek 20:00 órai multi engem is érdekelne.
  • Papa01 #1914
    Köszi! :)
  • LeonSilver
    Innen lelehet tölteni.
  • LeonSilver
    Minnyá felteszem médiára és lelehet tölteni.
  • Papa01 #1911
    Kitegyem ide az elérést?

Játékon belül, hogyan lehet chat-elni?

Leon, nem olyan családból származom én! :D
  • Papa01 #1910
    Gyerek én nem értem..
    Leon beállításait kipróbáltam ( Saját szerver név és jelszó,5x N28 vs 5x Fokker dVII)

Sikerült is elindítani, de annyian repültek ott mint az oroszok!! Még 1-el többen! Mit kerestek ott? Nem egyedül nekem kellett volna ott lennem?
  • LeonSilver
    Hát Papa ha agyonversz egy darab vassal akkor sem tudom.Nekem az most benne van.Pukkantásom sincs, hogy hogyan került oda.

**--**

Mondjuk eccer láttam egy ilyen szervert és fel akartam menni rá.Lehet akkor töltötte le ?
  • Papa01 #1908
    Leon, a saját Missiont , hogy tetted bele? :) S5e Camel N28 Dr1 stb...
  • LeonSilver
    Szerintem dog legyen ne ilyen koperatív izé.
    Meg abban kell megállapodni, hogy milyen helpek legyenek bekapcsolva.Én szivem szerint azt mondanám, hogy max az enemy icon ( vagy mi a rák ) de nem kötöm az ebet a karóhoz.Felőlem akármilyen beállítások lehetnek.

• Papa01 #1906
    Persze, naná, hogy beférsz!
    Gyűlünk, gyűlünk de szuper!! :)

De majd segítetek mit és hogyan? ROF-al még soha nem multiztam..
  • DummyBoy
    Ha beférek akkor én is benne lennék, már ha a párom nem talál egyéb elfoglaltságot nekem :) Ha más nem céltáblának jó leszek xD
  • Papa01 #1904
    Uraim, a péntek este megfelelő? :) 20:00? Erre mindenki rá tudna készülni...
  • JoeDestroy
    Általában este 8-9- től nekem jó lehet, de egyeztetni kellene mert a héten lett egy üzemzavaros javításunk, és csak aznap tudom h. be kell e menni este vissza dolgozni. A csütörtök v. a péntek már jónak néz ki.
  • LeonSilver
    Ja.Én is éppen most akartam neki írni mert javallotta, hogy nyomjunk valamit multiban.Valamikor kipróbálhatnánk.
  • JoeDestroy
    Papa!
    A netes multis okosságot kipróbálhatnánk valamikor.
  • Sanyo
    Igen, elégedett vagyok vele. Ha még a drivert is frissítik, minden rendben lesz vele.
  • Papa01 #1899
    Leon, küldtem neked mailt! :)
  • Papa01 #1898
    OFF:

Bocsi gyerek, egyrészt az OFF-ért másrészt azért, mert ezt már írtam a Lock-On fórumba is, és hátha ti tudtok segíteni.. A probléma a következő:

Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy a Flaming Cliffs kb 15 perc - 1,5 óra után hibával leáll, vagy egyszerűen nem működik sem a bill., sem az egér sem a joy?

Van ötletetek? Eléggé el vagyok kenődve, eddig nem csinálta ezt... :((

Köszönöm a válaszokat! :)

ui:
    A rendszeremben annyi változás történt, hogy kb 1,5 hónapja befingott a VGA-am (4890 VaporX)amíg gariban volt addig egy barátom adott kölcsön egy másikat (8800 GTX). Ezzel a karival nem indítottam el, mert féltem hogy újra aktiválni kell.. az új kártyát megkaptam a héten, szintén egy 4890-es MSI

De más játék alatt semmi gond.. (ROF, BS, Condor, ARMA2)
  • Papa01 #1897
    Köszönöm szépen a segítséged, az instrukcióid alapján sikerült! :) (Az eredeti állományokról csináltam biztonsági mentést.)

Ejj, mekkora élmény volt a Dr1-esnek azt a sok szárnyát szétszaggatni!!

Azt esetleg tudod, hogy ki lehet azt kapcsolni, hogy a Dolphin alapból ne vigyen bombát? Elég bosszantó, hogy repülés előtt ezt mindig állítani kell...

Leon, a holnap ok nekem, úgyis estig dolgozom..

Leprivizzük oké? :)

Papa
  • LeonSilver
    Valamikor holnap.Amikor Neked megfelelő ;)
    Arra vagyok kíváncsi, hogy most jobban tudom e már kezelni a dr1-et.Elég sokat tevézek és tényleg kíváncsi vagyok rá.
  • DummyBoy
    Üdv!

Be tudod állítani a Mission editorban hogy milyen gépek jöjjönek szembe!

Javaslom, hogy válassz ki egy gépet és az alól azt a tipusú rulettet amelyiket jobban szereted (Én pl: majdnem csak Randomized Roulette-et repülök ...) másold át valahova a file-okat ... Utánna indítsd el a Mission editor-t, töltsd be a kikopizott Mission-t és ha betöltődött, akkor a baloldali listában keresd ki a Player cimkét - itt tudod átállítani, hogy milyen géppel repülj ... Valamint vannak a következő cimkék: Novice - Skilled - Ace - Veteran ... mindegyikből 5 darab ... ha ezekre rákattintasz, akkor itt pedig át tudod állítani, hogy milyen gépek jöjjönek szembe ... így tudsz betenni bombázókat is valamint így tudsz repülni az új gépekkel vagy az új gépek ellen ...

Vagy mondd meg mit szeretnél, és az este megcsinálom :)

Quick Mission: Van quick dogfight generator, de sajna azt vettem észre, hogy bár ha a menüben nyomsz Alt + Tab-ot akkor ki-be lehet lépkedni a játékba (Játék alól nekem nem megy ...) de sajnos a Mission könyvtár nem frissül, ergo hiába copy-zok be új mission-t, a játék nem ajánlja fel :(
  • Papa01 #1894
    No, most röppentem egyet a randommal! :) (ezúton is köszi a segítséged, Leon! :)
    Huh, élvezetes kemény légicsaták voltak! Szerintem erősebbek, mint a sima rulettben. Tetszik!

Jó lenne majd egy IL-2 szerű quick mission lehetőség is.. Annak úgy örülnék!

De az az érdekes, hogy a Dr1 nem jött sosem, sem a Dolphin, sem a Teve...
    Vagy tényleg teljesen random az egész?

Az kár, hogy bombázók nincsenek, azokat is szeretem leszedni :)
    Ha sikerül. :)

:) Csak nyugodtan! Mikor szeretnéd?

Sanyo, összességében tetszik a joy, elégedett vagy vele?
  • LeonSilver
    Te Papa.Majd kipróbálnám egy kicsit megint azt a Dr1-et.Mit szósz?
  • DummyBoy
    Én sem vagyok perfekt orosz, de a babelfish sokat segített a helyzeten :)
  • Sanyo
    A képeket én is láttam, a cikkben is benne lesz.
  • DummyBoy
    Várom mint a messiást ...

Fűzöm az asszonyt folyamatosan, mostanában már viccesen azzal basztat hogy ha gyorsan megyek pl: "Ha bünticsekket kapunk akkor nem lesz új joy!" xD

Engem a misztérikus centerplay mértéke és mikéntje (Szép magyar szavakkal megfogalmazva ... mert a 20fokos deadzone-t "picit" túlzónak tartom ... Szóval örülnék ha kifejtődne, úgy hogy az eccerű paraszti eszem is felfogja mi is ez ...), az Afterburner detent mértéke és hogy zavaró-e pl ROF-nál (Az X-52-é pl.: engem zavart ...) és a pedál használhatósága érdekel ...

No meg az FFB használati értéke ROF alatt ...

Találtam egy orosz topikot ahol már darabokra is szedték a joy-t ... műanyag (gondolom polikarbonát ...) fogaskerekek ... gondolom azért hogy ez törjön, ne a motor égjen ... (ráadásul ma már simán előállítható olyan műanyag ami erősebb mint pár fém ... lásd Airsoft Gearbox ...) de mindenki a centerplay miatt sír ... Én meg nem igazán tudom elképzelni hogy a valóságban ez mit jelent ...
  • LeonSilver
    Valami zavar támadt az erőben.Természetesen a #1886 hsz-re válaszoltam ;)
  • LeonSilver
    Nekem csak egy volt, kb. 2 hétig Annyira szar volt, hogy gyorsan el is adtam.De azóta talán a lógitek megtanult ilyent is normális minőségben gyártani.
  • Sanyo
    - egyik játék alatt sem gond beállítani, de nehézséget eddig csak a DCS Black Shark okozott. Még mindíg nem volt időm átverekedni magam az egzotikus nevű tengelyeken.
    - se tányér, se rugó, egy gumiharang takarja az egészet, kb. egy autó féltengelyborításra gondolj. Az FFB tartja középen.
    - hogy mennyire időtálló, azt nem tudom megmondani. Ilyen esetekre van a garancia, remélem, hogy nem lesz rá szükség.

Dolgozom a cikk második részén, a múlt hétre szerettem volna befejezni, de beteg voltam. A héten szabadság, úgyhogy meglesz. :)
  • PhantomAss
    de az microsoft...
    nekem volt több logi ffb-s joyom, de mindegyik kikopott egy-két év alatt
  • LeonSilver
    Az FFB-s joyokat minden esetben a motorok tartják középen.Az én régi, Microsoft Sidewinder FFB pro joyom 9 éves és még mindig tökéletesen működik.

http://www.flyonline.hu/hardware/logitechg940teszt1.html
  • PhantomAss
    Sanyo, neked logi g940-esed van ugye?
    2 kérdésem lenne:
    -mennyire könnyű a 3 különálló hardwert bekalibrálni egyetlen játékon belül? nem akadnak össze a tengelyek stb..?
    -a joy kialakítása középen milyen? tányéros-rugós (mint x52)vagy egyéb nem túl szerencsés megoldás, vagy csak a ffb tartja középen?
    csak mert kérdéses egy ffb-s joy időtállósága, a logi ffb-s joyok egy-két éven belül megadják magukat, és nem lesz precíz a középállás
    köszi és bocs az offért
  • Papa01 #1883
    Húúú, köszi, szépen kipróbálom máris! :)
  • LeonSilver
    Küldök Neked egy tömörített állományt.Ezt kicsomagolod a xyz:\Rise of Flight\data\Missions\ mappába és lesz randomized russian roulette!Itt már jönni fognak az új gépek is ;)

• Papa01 #1881
    Na igen... :) Én a Dolphin-ért vagyok oda.. semmi mással nem repülök...
    Annyira mögé lehet ülni az ellenek vele, hogy csak na! :)

Azt észre vetted, hogy a lezuhant gépnek, soha nem sérül a futója?

Azt meg nem értem, hogy orosz rulettben az újabb gépek miért nem jelennek meg?

Papa
  • LeonSilver
    Igen, szeretem.Imádok vele repülni.A másik kérdésre már nemlehet szerintem egyértelmű választ adni.Nem jobb szerintem.Más.Egészen más taktika kell a tevéhez és más a delfinhez.Viszont az igaz amit mondtak már mások ( azt hiszem már itt is említette valaki, talán RedRiot ), hogy ha megtanulja az ember kordában tartani akkor halálos fegyver.Egészen jól repülök vele de érdekes módon én van amikor egymás után esek bele a dugókba.És nagyon ritkán tudom kivenni belőle. :(
  • Papa01 #1879
    :)

Jó gép a Camel? Szereted? Jobb mint a Dolphin?
  • LeonSilver
    Ezt csak úgy .. :P

Itt meg kíváncsi voltam, hogy belehet e állni a hangárba.