29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#2117 Oké, köszi, próbálkozom! :) -
#2116 Megcsináltam mint tegnap.
sv: tss.thomi.hu
szoba Rise of Flight
pw: rof1
nem leszek mindig a mikrofonnál, de majd figyelgetek. -
#2115 Ennek örülök :)
A többi dogfightnál is hasonló a harcmodor. Eddig csak az alba-val és az se5-el repkedtem szinte.
IL-2 vel azért közel száz van.
A falconos repült óráimat '98-tól meg sem tudom saccolni.
-
#2114 Bakker és tényleg.Ki is próbálom asszem mert nekem van egy ősöreg ámde annál jobb audigy1 kártyám meg van az alaplapi szutyok is. -
RedRiot #2113 OFF: Überkirály a harmadik rész is, próbáld ki! Nagyon erős hangulata van, éjszaka, sötétben, csendben az igazi. Néha már úgy paráztam az ilyen elhagyott metróalagutakban, mikor ott ólálkodtak a mutánsok, hogy inkább abbahagytam a játékot. :) -
#2112 Joe, a TS szerver most is elérhető? Megpróbálnék rá belépni.. :) -
RedRiot #2111 "A tegnapi multival együtt asszem elértem a 8 repült (játékban töltött) órát a ROF-ban :D"
A repülésed alapján nem mondtam volna. Ha jól emlékszem volt olyan, hogy ketten kergettünk Fokkerrel, és nem volt egyszerű a feladat. -
#2110 Akinek van két hangeszköz a gépében, alaplapi és normális kártya, az meg tudja csinálni, hogy a TS vagy egyéb (msn, skype) használja az alaplapit, a játékok meg a többi pedig a normál hangkártyát. (ld. lentebbi képek).
Nekem egy mikrofonos félfülesem (kb. 1eFt) van, ott megy a kommunikáció, és az SB kártyán megy a játék hangja. -
#2109 Fallout!!!!! Vááá! :)
Az 1-2 életem játékai! A 3 még csak megvettem. :) -
#2108 Rajtam nem fog múlni!Nekem is nagyon tetszett! :)
Mikor legyen party?
-
RedRiot #2107 Kösz a tanácsokat! Asszem nézek egy gallérra csíptethető mikit, ha nincs akkor veszek egy asztalit. Túl nagy faxnit nem akarok csinálni belőle.
A Lock-On nekem sincs meg, a régi haditechnika közelebb áll a szívemhez. Ha nem röppenek akkor az iRacing-et gyűröm. Vagy néha egy kis Fallout3. -
#2106 A Falconnnal szoktunk dogfightolni csak gépágyúval, annak is hasonló hangulata van mint a tegnapi akciónak :)
Be kell állni az ellen mögé, csak jet gépekkel. Külön kedvencem az F-16 mellett a Mirage 2k és a Gripen.
A tegnapi multival együtt asszem elértem a 8 repült (játékban töltött) órát a ROF-ban :D
Igazából nem is volt időm a különböző gépeket kipróbálgatni sem, nemhogy berepülni. Úgyhogy szerveződjön minél több multi!!!! -
Természetesen, kizárólag gépágyú lenne a fegyverzet.. :)
A fülessel én is beszoptam. Szerettem volna egy zenehallgatásra kiválóan alkalmas, ugyanakkor mikrofonos fülest, ami vezeték nélküli. A vezeték húzza a fejem és ez idegesít.
Ezt vettem meg:
Link
Barmi jól szól, pehely könnyű, kényelmes, csak épp a BT nem tudja azt, hogy egyszerre menjen pl a játék és a mikrofon pl, Skype...
Pedig egy azt mondták nem gond... nem is lettem idegbeteg..
Mind1 zenére, offlinra jó.. :) -
otiq #2104 Nekem nincs meg a Lock-On sajna és el nem tudom képzelni milyen lehet az online abban. 20km-ről kilövünk egymásra 1-1 rakétát és kié talál? :) -
otiq #2103 Nekem a fülesemről levehető és visszaszerelhető de néha a webkamera mikrofonját használom bevitelnek ha körülöttem csönd van. Egyébként vannak asztalra tehető álló mikrofonok amik nem zavarnak repülés közben és elég jó a hangfelvételük, tehát nem kell ott lennie a száj előtt közvetlenül. -
#2102 Olyant kellene keresned amit gallérra lehet csiptetni.Láttam már de hogy hol azt nemtudom.
**--**
Nekem ahoz előbb felkellene rakni az FC-t meg felmoddolni Papa. -
RedRiot #2101 Tegnap rájöttem, hogy szükségem van mikrofonra. Alapból ilyenkor vesz az ember egy mikrofonos headsetet, de erre vhogy nem tudom rávenni magam: kb. két hónapja vettem egy remek AKG fülest (mikr. nélküli). Ezt nincs szívem lecserélni.
Talán érthető, ha nem akarok havonta 15-20.000 pénzt fülesre kiadni. Kérdésem, hogy létezik-e olyan mikrofon, amit vhogy a már meglévő fülesre lehet applikálni? Ha nincs jobb akkor veszek vmi szar összerakható állványos mikit, és rákókányolom a fülesre, de azért ettől szebb megoldást szeretnék. -
#2100 Egyébként, miért ennyire drága? Komolyan érdekelne. :)
Urak, remélem nem vívom ki az istenek haragját, de majd valamikor a Flaming Cliffs-et is ki lehetne próbálni, mit gondoltok?
Mondjuk nekem pont az ami tök véletlen szerűen kidob az asztalra, de egy próbát megérne, nem? :) -
RedRiot #2099 Nagyon szép pedálszett, de ennyiért már használható autót lehet venni! -
#2098 Na ez már azért orvosi eset szerintem.Még akkor is ha valaki fanatikus. -
#2097 Én annak idején nagyon sokat cséztem (4-5 évet, előbb [HUS] majd [WB] ) valamint sokat játszottam ( néha még ma is ) MMO-ka ( Lineage2 pl. ) de hát azok a nyomába nem érnek a tegnapinak.Frenetikus volt! -
#2096 Még a III-at is! :) -
RedRiot #2095 Csekkoljátok a hivatalos oldalon a híreket, írnak a replay-módról. A mai akciókból simán össze lehetne vágni a Flyboys II-t. :))) -
#2094 Oké, Joe, Köszi szépen! :)
Fokker, tény, csalódást okoztam magamnak, de ez totál nem szegte kedvemet, mert a közös repülés ÉLMÉNY! :)) Főleg majd TS-el mekkora lesz! -
#2093 srácok, ez az élmény semmihez nem fogható. páran elkeseredtek, de nincs ok aggodalomra, mindenki jól repült. az AI nélküli mission lesz az igazi, igazából csak zavarták az embert. nekem állandóan ugrálnom kellett az elején, nehogy nekem jöjjön a dr1. óriási volt a mai multi -
#2092 :) Köszi urak! Király multi volt.
Semmi szakadás lagg, egyéb.
Pár kép a hangulathoz. :)
Papa a TS-t majd megoldjuk.
-
#2091 Szuper volt, bar én inkább szemlélő/áldozat voltam! :)
De jó lenne ha ez rendszeres lenne, ha persze Ti is így gondoljátok! :)
TS szerintem nagyon kéne... úgy sokkal jobb lenne, az X52 már rá is tettem a rádiót! :) (Gázkaron, hüvelyknél lévő gomba, csak akkor kell nyomni ha beszélek.)
Az ALT+ TAB mellé jó lenne a Refly is! :)
Sanyo, remélem legközelebb Te is jössz!! :)
Jó éjt Uraim! :)
Papa
ui:
Ti nagyon kenitek! :) -
otiq #2090 Én is köszönöm a játékot... sose volt ilyen jó :)
-
RedRiot #2089 Élmény volt a röppenés veletek, kösz mindenkinek! -
#2088 Köszi mindent, holnap majd mesélek ...
Egy dolgot akarok a ROF-ba ... ALT TABot :(
-
RedRiot #2087 Előbb így ment a game:
A billentyűkre úgy reagált, mintha a repülés előtti menüben lettem volna. Elég zavaró volt. :/ -
#2086 Tudom ... De tegnap be tudtam menni Papához miközben repült ... -
#2085 Én most megyek aludni mert reggel 4-kor kelnem kell de gyerekek, ez valami fantasztikus!!!
kb 3812* jobb mint az offline roulette!!!!
Köszönöm mindenkinek a röppenést, nagyon jó volt ( ezt sokszor megkell ismételnünk ), külön köszönet Papának a szerver indításáért, Dummynak a missio megcsinálásáért!
TS nagyon-nagyon kell!!!Qrva szar irogatni!! -
#2084 GYere TS-re itt van fokker is. -
#2083 ?
Épp repülés van.
-
#2082 Nemtok belépni ... :(
És a mikrofonom is szar :( -
#2081 azért beginner, mert a Fokker foglalt volt, így valami nagyon beszédes nevet akartam. elég vicces lett volnak Killer, akit állandóan lelőnek :) -
#2080 igen. bár elég rövid volt.
-
RedRiot #2079 Te repültél az előbb "beginner" néven? :) -
#2078 jó volna a padlock-ot betenni.