Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hangoknak már tutira bizonyított, különben nem merné leírni. A többiek meg kit érdekelnek?

Árpád népe hej!

qetuol
mást is meggyõzdtél róla?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

dronkZero
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az ember már csak úgy mûködik, hogy néha olyan dolgokat is tapasztal, ami nem a valóság?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Én meggyõzõdtem róla, mivel tapasztaltam dolgokat, dehát sokan csak álmodnak találkozásokról, ezért irigyek, de nem baj, mindenki saját útját járja ugye. Te is a tiédet én is az enyémet. 😊 Majdcsak felfejlõdsz valamikor. 😊

Ez egy olyan USA Föld.............

Walk the Talk.

Szvsz a média azzal lesz tele, amit megengednek nekik.
Voltak nagy média lebuktatások, s azok gondolod nem megrendezettek voltak?
Én hiszek az alienekben (remélem nem vagyunk egyedül), de kétséges, hogy ha bármi is történt volna azt az USA, hatalmi politikájából adódóan, kidobolta volna. S az is furi, hogy az idegenek csak az usakokkal akarnak barátkozni.

Walk the Talk.

dronkZero
Nincs nagyon mit végiggondolni rajta.

Ezt gondold végig még egyszer. A saját világképed védelmének érdekében.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

dronkZero
Minden dolog, amiben csak hinni lehet, meggyõzõdni róla nem, az nagy valószínûséggel bullshit.

Az amcsi kormány akkor is meteorológiai ballonokról, meg optikai csalódásról beszélne, ha a Fehért Ház elé szállnának le... Ettõl függetlenül elég nagy baromságnak néz ki a linkelt oldalon lévõ akármicsoda.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pluskast
Jaj már. Nem tudom ki írta de valami, elektrónikus forrást tessék már nekem mutani, ahol ezt az amerikai kormány hivatalosan is megerõsítette! Eléggé nagy szenzáció lenne ha ez a nyilvánosság elött megerõsítést nyert volna és valszeg tele lenne vele a média, én mégsem hallottam ilyesmirõl.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Csak úgy amcsisan: WOW

Ezeken az uncsi napokon jó is egy kis hókefélke.
De azért szorítok, hogy a nézõk ne kész tényként nézzék.

Walk the Talk.

gothmog
Ez most egy ilyen népszerû mém. Lásd: V-tévésorozat, vagy az új Doctor Who több része ami például ezen lovagol. (az új évadnyitó is)

"Minden, ami már túllép egy határon, abban ti nem hisztek és ez nekünk is jó."

Akár bannerbe is mehetne.

"A beágyazás kérésre letíltva:
Megtekintés a youtube-n"

"A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál."

Nahát, ez a sok tilalom....ejnye.

<#alien2>

A malac jobb is lenne, mert nagyon sok ember disznó, így lehet, hogy õk az alienek.

Walk the Talk.

Ja és miért pont gyík, miért nem malac?

Walk the Talk.

Én is szerettem a hétfejût, meg a héttörpét, de ti ezt a gyíkos dolgot komolyan gondoljátok?

Walk the Talk.

Lehet... mivel a gyíkok nem jelenhetnek meg a saját formájukban közöttünk, így teremtettek izraelitákat... de mit a gójok is csak az izraelitákig látnak, az izraeliták sem látnak a hybrid elit ig...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Szerintem mi egyetértünk, csak te gyíkoknak nevezed õket, én meg izrealitáknak.
<#hehe><#rolleyes>

Az "idegenek" azok itt vannak, és mindig is itt voltak. Nem az emberiség (a birkaságot nem értem bele) pánikol, hanem az "idegenek" attól tartva, hogy elveszítik az uralmukat felettünk...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Az egész bután van reprezentálva...

L Viper
A skymap frissítése amúgy sem várható, értelme sem igazán van a fotókat cserélgetni.
L Viper
A lényeg, ha bármikor nézed is a csillagtérképet, azok a pacák ugyanott lesznek holnapután is, meg egy hét múlva is, mindaddig, ameddig nem frissül a skymap adatbázis. Egyébként mindhárom paca ott van most is. Amikor leközölték elsõ alkalommal ezt a hülyeséget, akkor is ott voltak természetesen.
"A szomorú, hogy átveszi a média is észnélkül."
Nagyon is ésszel veszi át.<#falbav>

Walk the Talk.

Nem az a baj, hanem az, hogy az "értelmes" emberek tömegei veszik kész ténynek. Gondolj csak bele, már most is hányan rettegnek, szó szerint 2012 végétõl.

Walk the Talk.

L Viper
Totális agyrém. Ha tudnád, hogy a skymap hogyn mûködik, milyen régi tárolt fotók alapján fel sem merülne ez az ökörség. A szomorú, hogy átveszi a média is észnélkül.
A legnagyobb paci 250Km széles.
Lesz fosás, ha MO-on száll le.

Walk the Talk.

Nem hiszel benne.................?

Walk the Talk.

Nem olvastam bele, mert... nem. Hagyjuk. Most az ilyenre mit lehet mondani?

Olvashatóbb, de van több is.

Walk the Talk.

Elhiszem, de találsz róla olvashatóbb site-ot is.
Csak írd be : idegen ûrhajók közelednek a Föld felé

Walk the Talk.

Ja és ezt a SETI jelentette be.(?!)

Állítólag 2012 végére érnek ide. Ezeknek a super lényeknek bazi elmaradott technikájuk van.

Walk the Talk.

Ez mi? Fáj a szemem, ha ránézek...

akkor lehet rettegni ??

Sajnos az emberiség ("okosabbja") odáig jutott, hogy elég egy HOAX, és kész a tömény igazság
És ha jön? Akkor mi van? Halál?

De hát pont ezt akarjuk. Mutasson valaki egy pontot a Földön, ahol nem gyilkolászás folyik. Ja hogy ez tömeges lesz?

Walk the Talk.

Soha életemben nem láttam még semmi olyat, amirõl azt hihettem volna, hogy idegen ûrhajó, vagy valami ilyesmi, de az elmúlt hónapokban Isten bizony, hogy én, és a környezetemben lévõk, nem csak a családom, hanem csak ilyen kutyasétáltatós ismerõsök is fura fényekrõl számoltak be. Láttam már lámpásokat sokszor... tudom milyenek... de amiket pár napja láttam... hát mondjuk nem tudom, minek jöttek volna ide fölénk, de hogy nem lámpás, helikopter, repülõgép, idõjárásballon, sarki fény, tükrözõdés (meg még kitudja miket találtak ki a jelenségre) volt, az tuti. Lehet, hogy hülyén néz ki, hogy ide leírom, leszarom. Csak gondoltam leírom, hogy a 0-ról 1-re való észlelés növekedésemmel én is alá tudom támasztani ezt az állításodat.

<#unalmas>

szerintem csak az értelmed tükre...

Amatorversenyzo
Szerintetek ez tényleg szellem?

mercedes E320 CDI owner

Az csak aláfestés. Egyébként a szöveg:

"We Find Ourselves faced by powers which are far stronger than we had hitherto assumed, and whose base of operations is at present unknown to us."

Werner von Braun, 1959

Magyarra fordítva:

Olyan erõkkel találjuk magunkat szembeállítva, amik sokkal erõsebbek, mint eddig feltételeztük, és amik (akik?) bázisa jelen pillanatban ismeretlen számunkra.

Anaid
Nem értem az angol szöveget. Válaszolna vki? Milyen hangfelvétel az a film közepe táján? Amiben suttogás szerû hangok, meg kattogások, meg ilyesmik vannak? Hol vették fel, kik és mivel? Csak "aláfestés"? Nem?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Pluskast
100%-os bizonyíték kell?? Tessék<#vigyor>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

mabbak
Úgy érzem, csak én jöhetek ki szarul akármit mondok 😊)
Ha vannak, vannak, ha nincsenenk, nincsenek. Különösebben nem izgat a kérdés. 😄
További kellemest...
Hát ez qurva jó!!!

Walk the Talk.

Igazat adok neked, de ki tudja, hogy mi mit tudhatunk?
A média szabadsága még nyugaton is kamu.
Más.
Én annak adok igazat aki azt mondja, hogy ne ordibáljunk. Egy fényévekkel fejletteb életforma technikáját, stb hogy értenénk meg.
Az õsemberneknek: figyelj baszki a TV úgy mûkszik, hogy......
Ha nem fedeztük volna fel Amerikát, lehet, hogy az indiánok fejlettebb kultúrával rendelkeznének, mint mi.
S ha kapcsolatot teremthetnénk velük, mely állam lehetne az mely ezt az elõny kiaknázhassa, hogy a másiknak még csak írmagja se maradjon?!

Walk the Talk.

HöfEE
Facepalm.

<#eljen>

Az elsõ mondatot idézõjelbe képzeljétek.