Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te modi vagy?
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Lehet, hogy amorf lények, és még nem ismerik azt az ógörög szót, hogy demokratia (demokrácia). Így õk mást találtak ki.
Walk the Talk.
Ugye?!
Walk the Talk.
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Walk the Talk.
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
Pénzt én sem adok érte. 😊
Nem igazán vagyok UFO hívõ, de hogy valami nem stimmel, az biztos.
ha itt a naprendszerünkön belül vannak, miért nem szállnak le a Fehér ház gyepszõnyegére?
vagy miért nem küldenek rádiójeleket? mi hallgatjuk õket 50 éve
logikátlan dolog hogy eljönnek hozzánk erre csak repkednek néha a fejünk felett
UFO magazint néha nyaraláskor veszek, humormagazin 😊
itt a kép a borítóról
Ez remélem már mûködik:
UFO.Magazin.2010.November
tény hogy nincs rendben minden a bolygónkon
és? ez hogy jön a topikhoz? fáradjatok át valami környezetvédõ topikba
ha felvennénk a kapcsolatot az idegenekkel rádión, az átlagembernek semmit se jelentene
attól függ milyen messze vannak elküldhetik a tudásukat, évezredek múlva ide is ér
abból pedig az emberiség csak tanulhat
arra meg minimális az esély hogy a mi kicsiny bolygónk miatt átutaznák a világegyetemet
Ez akkor igaz, ha mi találjuk meg õket.
Bár nem írigylem õket.
Walk the Talk.
Pedig õk is jönnek ám felfelé. Meg ott van India, meg a többi.
Hallod még belegondolni is szörnyû.
Igazi környezetvédelem addig van, míg az én érdekimet nem sérti. Pl USA.
Mire észhez térnénk, addigra nem lesz "eszünk".
Walk the Talk.
50-es években a Föld lakossága 2.5 millárd volt, ma 8 millárd. 2050-es progi kb 20 milliárd. S kik szaporodnak bõdületes ütemben?
A Föld élelmiszer termelésre alkalmas területe kb az összes 1/10-e. Édesvíz!!
Van ún természetes egyensúly, amit ha tetszik, ha nem lehet kikerülni.
Háború, éhínség stb.......
Más élõlények, melyek az emberiség útjában vannak eltûnnek. Õserdõk irtása, tengerek lehalászása meg a többi.
TV: gatyás 80 éves néger még nem látott oroszlánt.
Ja, hogy majd meghóditjuk a világûrt?!
Minden fajnak van egy evolúciós határa. Becsszó nem én találtam ki.
S minél gyorsabb a faj fejlõdése, annál hamarább jön el a kipusztulása.
No, akkor le lehet hülyézni..........
Walk the Talk.
Egyébként meg ha a szokásos, akkor mit vagy rajta megakadva?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Igen, sokan, sokféleképp értelmezzük a dolgokat, de annál nincs szánalmasabb, amikor idejön egy seggfej, elkezd azon rinyálni, hogy jaj szegény környezet, hogy tönkretesszük, mikor személy szerint õ is tevékeny részese ennek a tönkretételnek, többek közt ezzel a rinyálással is. Szûk látókör, messiástudat, plusz nettó idiotizmus, elég veszélyes keverék.
Elég sok mindenrõl vitát folytatni, fõleg ebben a témában hiszen mindannyian itt élünk, átéljük a változásokat, próbáljuk megérteni mi miért, hogyan történik...( ahány ember annyi vélemény )
Én azért örülök hogy olyan a világunk amilyen, szerintem jó úton járunk és a fejlõdés majd elhozza nekünk azt az életminõséget amikor 'mindenki' elégedett és boldog lesz. Szerintem mint életforma az ember nagyon jól ki van találva, véleményem az hogy mi vagyunk az élõlények piramisának a csúcsán. Amikor találnak majd Földönkívüli életformát 99% hogy primitívebb lesz nálunk.
Ha nem látod be, hogy te magad, a "nyugati, civilizált ember" vagy az oka annak, ami a környezettel történik, akkor nemigen van mirõl beszélgetnünk.
A számítógépek meg szintén nagyon sokat tettek... az életed kényelmesebbé tételében.
Mellesleg lehet, hogy sok komoly probléma megoldásában segítenek általában, de hogy konkrétan a te otthoni számítógéped totál felesleges az emberiség szempontjából, azt borítékolom. Viszont a környezetet terheli az elõállítása és üzemeltetése.
Nem mellesleg valóban ~60 éve vannak számítógépek, csak éppen az nem mindegy, hogy van a bolygón összesen féltucat számítógép, vagy háztartásonként van 3.
Az eredmény valószinûleg az lenne,hogy elõkerûlne a szintetikus üzemanyag receptúrája,Nikola Tesla villanyautó tervdoksija,gyártósorra kerülne a "vizzel tankolt autó"eltünnének azok a köcsög favágók...stb
Aki nincs tisztába a jelenlegi civilizáció fejlettségének elõnyeivel (ÉS Hátrányaival), nem mérlegeli helyesen hogy mit hozott nekünk a számítógép és azok a dolog amikre hatott az inkább ne "vessen papírra" ilyen butaságokat.
És a hozzászólásának elolvasása minden képen mulatságosnak is tekinthetõ, költõi kérdésként had tegyem fel hogy mikor is találták fel a számítógépet, mikor is kezdték "nagy" méretekben gyártani, elõállítani, hogy is függ ez össze a több mint 200 éves múltra vissza tekintõ és jelentõs méreteket öltõ élõlény pusztításra, környezetszennyezésre?
<#unalmas>#unalmas>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Igen, én is közéjük tartozok fajilag, ha ere akarsz gondolni.
Walk the Talk.
Meg, ha kussban maradnánk, kit basznál le?
Walk the Talk.
A számítógépetek, amin ezeket a hozzászólásokat megírtátok az egyik elsõdleges oka a környezetszennyezésnek és így áttételesen a fajok pusztulásának, a gyártásához felhasznált anyagok kitermelése és finomítása bassza tönkre a Földet.
Úgyhogy inkább lehetne kussban maradni...
Hiszen saját fajunkat irtjuk mint a gyomot. És ez igaz is. Az emberi faj minden más földi létformát kipusztít, még saját faját is, ha az nem megfelelõ neki.
Nem politika, bár hasonlít: MO orbánista-gyurcsánista----irtsuk egymást!!
Igaz: "Hát értelmes lény az amelyik,a saját fészkébe szarik,malyd felgyujtja azt?"
Walk the Talk.
Úgylátszik,te tényleg primitív ember vagy.Salynos ilyenekkel van tele a Föld.
Hát értelmes lény az amelyik,a saját fészkébe szarik,malyd felgyujtja azt?Nem kell azon csodálkozni,hogy más igazibol értelmes lények akkora ívben szarnak ránk,mint egy szivárvány.Nagyon bölcsödések vagyunk még,a világegyetem iskolájában!Csak az a félõ,hogy nem éljük meg az ovodás kort.
szvsz (átmásolva saját hsz a Nasa bejelentése topicból)
"sajnos nem láttam híreket és a NASA-s cuccot sem láttam, viszont kicsit böngésztem stb, Foszfor helyett arzén, több helyen is pedzegetik hogy akkor ilyen úton módon esetleg a szén is felváltható más anyagra, elég mérvadó lehet az élet kutatásában, mivel ha belegondolunk egyszerû alap kémiai tudással, az anyagok bármilyen atomról is legyen szó minden körülményben másképp viselkednek legyenek az hõmérsékleti, vagy nyomás közti változások . ha belegondolunk sok variáció lehetséges, mivel ha csak a naprendszerünkben nézzük a bolygókat, igen csak változatosak, más nyomások eltérõ hõmérsékletek ilyen olyan alap össze tevõ elemek. Jómagam is régóta mondogatom, hogy hülyék vagyunk ha csak szén alapon gondolkodunk, és szén alapon keressük a földönkívüli élet formákat. A mi bolygónk is igencsak változatos változatos életformákkal lásd most ez a baktérium. És ha most õszinték vagytok magatokhoz, ez nem elég bizonyíték arra hogy más atomi alapokon felépülõ élet létezhet az univerzumunk bármely pontján? Sõt lehet sokkal komplexebb életformák is lehetnek mint mi....
Két dolog még:
-Nincs két teljesen egyforma ember, mint ahogy bolygó sincs...
-A világ egyetem hatalmas, kár elpazarolni, ilyen kevés emberre... (Kapcsolat c. film-és lehet támadni hogy filmbõl idézek, de szerintem nagyon is igaz)"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Új típusú létformát talált a NASA?
A felfedezés azért változtatja meg alapvetõen a földönkívüli élet kutatását, mert az arzénalapú létformák létezésével többé nem kell az életre alkalmas bolygókról azt feltételeznünk, hogy nagyon hasonlítanak a Földre. Ezzel az élet kialakulására alkalmas bolygók száma megsokszorozódik, hiszen olyan bolygók is az élhetõ kategóriába kerülnek, amelyekrõl eddig úgy tartották a csillagászok, hogy a körülményei kizárják az élet lehetõségét.
Hát ezt mondom, hogy szakítani kellene a prekoncepciókkal.
Egy rakétakilövés látható, és bizonyítékként volt belinkelve még 2-3 ugyanilyen video (ugyanilyen jelenség látható), ami bizonyítottan rakétakilövés volt.
Olyasmit írtak, hogy a hajnali égbolt miatt tûnik ilyen furcsának a "csóva".
Bocs a pongyola megfogalmazásért, ha beugrik, hol írtak errõl, belinkelem.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
1.Rakéta szerû mesterséges, ember alkotta dolog.
2.Földvillámból kibontakozó gömbvillám.
3.Földön kívüli ûrhajó.
4.Vetített kép.
5.Fényvisszaverõdés.(hologramm szerû dolog😊)
6.Sarki fény.
7.Kamera hiba.
.
.
.
Más ötletek?
Most már csak ki kell szûrni a lehetõségek közül, mi nem et és miért...😊 Elméletileg egyszerû...😊
Ha fellõnek egy rakétát ennyi ideig látszik mögötte a fénycsóva? Kérdés Nr.1....
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
0:32-nél valamiféle impulzus jön létre ennek a valaminek a csúcsánál, ami "elsöpri" az utána lévõ akár mit (kondenzcsíkot?). Talán a hangrobbanás?