Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért, ki uralkodjon? A pórnép, akinek semmilyen rálátása sincs a dolgokra? 😊
Látod ebben egyetértek veled.
Te modi vagy?

Walk the Talk.

Mi miért akarunk eljutni a Marsra?

Walk the Talk.

Te tudod?
Lehet, hogy amorf lények, és még nem ismerik azt az ógörög szót, hogy demokratia (demokrácia). Így õk mást találtak ki.

Walk the Talk.

Azért azt remélem észrevetted már, hogy egyik top-ik sem homogén.
Ugye?!

Walk the Talk.

Basszus!!!!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Walk the Talk.

Desiderata
és miért is akarnak eljutni hozzánk? talán mert már felélték a saját bolygójukat?
NYUZGA
Honnan tudnám, de én nem adnék gépfegyvert egy "gyerek" kezébe. Akik át tudnak jutni a csillagok között, azok hozzánk képest istenek.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

NYUZGA
"UFO magazint néha nyaraláskor veszek, humormagazin 😊"

Pénzt én sem adok érte. 😊

Nem igazán vagyok UFO hívõ, de hogy valami nem stimmel, az biztos.

Desiderata
miért, õk milyen társadalmi formában élnek?
NYUZGA
Annyira primitívek vagyunk hozzájuk képest, hogy nem tudnak rajtunk igazán segíteni. A társadalmunk még, igencsak ókori szinten van. Még mindig csak egy kis elit uralkodik.

Desiderata
az "itt" mit takar? mire érted?
ha itt a naprendszerünkön belül vannak, miért nem szállnak le a Fehér ház gyepszõnyegére?
vagy miért nem küldenek rádiójeleket? mi hallgatjuk õket 50 éve
logikátlan dolog hogy eljönnek hozzánk erre csak repkednek néha a fejünk felett

UFO magazint néha nyaraláskor veszek, humormagazin 😊
itt a kép a borítóról
Desiderata
NYUZGA
Vagy már itt vannak és nézegetnek minket, mint mi a hangyákat.

NYUZGA
Nem igaz! Nem tudok a datára vagy at addatra feltölteni mert eltûnnek a fájlok. <#alien2>
Ez remélem már mûködik:

UFO.Magazin.2010.November

Desiderata
gyerekek, legalább az ünnepek alatt ne legyen személyeskedés
tény hogy nincs rendben minden a bolygónkon
és? ez hogy jön a topikhoz? fáradjatok át valami környezetvédõ topikba

ha felvennénk a kapcsolatot az idegenekkel rádión, az átlagembernek semmit se jelentene
attól függ milyen messze vannak elküldhetik a tudásukat, évezredek múlva ide is ér
abból pedig az emberiség csak tanulhat
arra meg minimális az esély hogy a mi kicsiny bolygónk miatt átutaznák a világegyetemet
NYUZGA

NYUZGA

Törölt felhasználó
Zeró!Figyelj te pöcs! Ha ilyen ,hülyékkel lenne tele ez a kúrva világ,akkor még mindig a mamutokat üldöznénk egy fabottal.
"Amikor találnak majd Földönkívüli életformát 99% hogy primitívebb lesz nálunk."
Ez akkor igaz, ha mi találjuk meg õket.
Bár nem írigylem õket.

Walk the Talk.

A Föld lakosságának 1/6-a él emberi körülmények között. És még azok közül sem rendelkezik ilyen masinákkal. Mondd akkor mi lesz, ha az 5/6 is is "öntudatra" ébred. Aminek már vannak jelei. Nehogy már egy átlagos amcsi családban 2 tutú van, s a kínaiaknál ez arány....?
Pedig õk is jönnek ám felfelé. Meg ott van India, meg a többi.
Hallod még belegondolni is szörnyû.
Igazi környezetvédelem addig van, míg az én érdekimet nem sérti. Pl USA.
Mire észhez térnénk, addigra nem lesz "eszünk".

Walk the Talk.

"Szerintem mint életforma az ember nagyon jól ki van találva"

50-es években a Föld lakossága 2.5 millárd volt, ma 8 millárd. 2050-es progi kb 20 milliárd. S kik szaporodnak bõdületes ütemben?
A Föld élelmiszer termelésre alkalmas területe kb az összes 1/10-e. Édesvíz!!
Van ún természetes egyensúly, amit ha tetszik, ha nem lehet kikerülni.
Háború, éhínség stb.......
Más élõlények, melyek az emberiség útjában vannak eltûnnek. Õserdõk irtása, tengerek lehalászása meg a többi.
TV: gatyás 80 éves néger még nem látott oroszlánt.
Ja, hogy majd meghóditjuk a világûrt?!
Minden fajnak van egy evolúciós határa. Becsszó nem én találtam ki.
S minél gyorsabb a faj fejlõdése, annál hamarább jön el a kipusztulása.
No, akkor le lehet hülyézni..........

Walk the Talk.

dronkZero
Õsember, meg a többi elbaszott bólogatójános, például te is.

Egyébként meg ha a szokásos, akkor mit vagy rajta megakadva?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

És ki jött ide rinyálni? Egyedül Te ugatsz a szokásos alpári stílusodban...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

dronkZero
Ja, így végülis "ügyesen" leplezed, hogy nincsenek érveid. Mindegy is.

Igen, sokan, sokféleképp értelmezzük a dolgokat, de annál nincs szánalmasabb, amikor idejön egy seggfej, elkezd azon rinyálni, hogy jaj szegény környezet, hogy tönkretesszük, mikor személy szerint õ is tevékeny részese ennek a tönkretételnek, többek közt ezzel a rinyálással is. Szûk látókör, messiástudat, plusz nettó idiotizmus, elég veszélyes keverék.

Abban egyet értünk hogy nemigen van mirõl beszélnünk, te teljesen másképp látod a dolgokat. Most nem ragadok ki egy állításodat sem, de azért a véleményem az róluk hogy nem igazak, jobban utána járhatnál a dolgoknak.
Elég sok mindenrõl vitát folytatni, fõleg ebben a témában hiszen mindannyian itt élünk, átéljük a változásokat, próbáljuk megérteni mi miért, hogyan történik...( ahány ember annyi vélemény )
Én azért örülök hogy olyan a világunk amilyen, szerintem jó úton járunk és a fejlõdés majd elhozza nekünk azt az életminõséget amikor 'mindenki' elégedett és boldog lesz. Szerintem mint életforma az ember nagyon jól ki van találva, véleményem az hogy mi vagyunk az élõlények piramisának a csúcsán. Amikor találnak majd Földönkívüli életformát 99% hogy primitívebb lesz nálunk.

dronkZero
Lehet relativizálni, meg kenegetni a felelõsséget másra, de az elmúlt kétszáz év környezetpusztítása miatt élhetsz személy szerint TE a jelenlegi kényelmedben.
Ha nem látod be, hogy te magad, a "nyugati, civilizált ember" vagy az oka annak, ami a környezettel történik, akkor nemigen van mirõl beszélgetnünk.

A számítógépek meg szintén nagyon sokat tettek... az életed kényelmesebbé tételében.
Mellesleg lehet, hogy sok komoly probléma megoldásában segítenek általában, de hogy konkrétan a te otthoni számítógéped totál felesleges az emberiség szempontjából, azt borítékolom. Viszont a környezetet terheli az elõállítása és üzemeltetése.
Nem mellesleg valóban ~60 éve vannak számítógépek, csak éppen az nem mindegy, hogy van a bolygón összesen féltucat számítógép, vagy háztartásonként van 3.

dronkZero
Nem, de én nem is csinálom a fesztivált, hogy mentsük meg a Földet. Ami egyébként egy szép cél, csak ti ezt úgy gondoljátok, hogy MÁSOK tegyenek érte, MÁSOK mentsék meg a Földet. Amíg be van kapcsolva a számítógéped, addig borzalmas képmutatás ilyenekrõl papolni.

Törölt felhasználó
A Föld összes politikusát csatarendbe állítanám,az élen azzal a gyökér Afgán búzival,mindenkinek kiosztanék egy kardot utána....Harchoz!
Az eredmény valószinûleg az lenne,hogy elõkerûlne a szintetikus üzemanyag receptúrája,Nikola Tesla villanyautó tervdoksija,gyártósorra kerülne a "vizzel tankolt autó"eltünnének azok a köcsög favágók...stb
Érdekes amit dronkZero ír, azon kívül hogy hülyeség.
Aki nincs tisztába a jelenlegi civilizáció fejlettségének elõnyeivel (ÉS Hátrányaival), nem mérlegeli helyesen hogy mit hozott nekünk a számítógép és azok a dolog amikre hatott az inkább ne "vessen papírra" ilyen butaságokat.
És a hozzászólásának elolvasása minden képen mulatságosnak is tekinthetõ, költõi kérdésként had tegyem fel hogy mikor is találták fel a számítógépet, mikor is kezdték "nagy" méretekben gyártani, elõállítani, hogy is függ ez össze a több mint 200 éves múltra vissza tekintõ és jelentõs méreteket öltõ élõlény pusztításra, környezetszennyezésre?

NYUZGA
Ja igen. Te a hozzáoszlásaid kõtábláról jönnek. Ugye? 😊

NYUZGA
Zéro elvtárs. Csak neked, és csak most elárulom, hogy az pénzrendszer baszta szét a földet, amely rendszer halálát, még te is látni fogod, de ez a te számodra nem lesz élvezetes. 😊

Áhhh, Zero... Szia neked is.

<#unalmas>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És itt ezekben szó sincs zöldségekrõl, hanem csak arról, hogy mi egy öngyilkos, gyilkos hajlamú korcs faj vagyunk.
Igen, én is közéjük tartozok fajilag, ha ere akarsz gondolni.

Walk the Talk.

Hm! Furán vagy feldúlt, és miért? Te frankón másról beszélsz.
Meg, ha kussban maradnánk, kit basznál le?

Walk the Talk.

dronkZero
Hogy én mennyire rühellem ezt az álszent álzöld képmutató faszkodást...

A számítógépetek, amin ezeket a hozzászólásokat megírtátok az egyik elsõdleges oka a környezetszennyezésnek és így áttételesen a fajok pusztulásának, a gyártásához felhasznált anyagok kitermelése és finomítása bassza tönkre a Földet.

Úgyhogy inkább lehetne kussban maradni...

Igaz is, legyen nálunk fejletlenebb, hogy azt is ki tudjuk irtani...

Nem tudom miért a tökért vágyunk arra, hogy a nálunk fényévekkel elõttünk járó ( minden tekintetben ) lényekkel kapcsolatba lépjünk?
Hiszen saját fajunkat irtjuk mint a gyomot. És ez igaz is. Az emberi faj minden más földi létformát kipusztít, még saját faját is, ha az nem megfelelõ neki.
Nem politika, bár hasonlít: MO orbánista-gyurcsánista----irtsuk egymást!!

Igaz: "Hát értelmes lény az amelyik,a saját fészkébe szarik,malyd felgyujtja azt?"

Walk the Talk.

Törölt felhasználó
Nem hiszek,hanem hitem van benne!
Törölt felhasználó
A rajz valóban találó és egyben ironikos is.DE elgondolkodtál azon amit írtam?
Úgylátszik,te tényleg primitív ember vagy.Salynos ilyenekkel van tele a Föld.
gothmog

dronkZero
Igazad van, te nem érdemled meg, hogy értelmes lénynek nevezzenek.

Törölt felhasználó
Értelmes lényeknek tartjuk magunkat,ezen a bolygón de talán még az egész világegyetemben is/némely tudóstársunk szerint/.
Hát értelmes lény az amelyik,a saját fészkébe szarik,malyd felgyujtja azt?Nem kell azon csodálkozni,hogy más igazibol értelmes lények akkora ívben szarnak ránk,mint egy szivárvány.Nagyon bölcsödések vagyunk még,a világegyetem iskolájában!Csak az a félõ,hogy nem éljük meg az ovodás kort.
Looooser
sokszor le lettem itt hülyézve amiatt a nézetem miatt hogy más anyagon is alapulhat élet, most ez egy kezdetleges bizonyíték a javamra
szvsz (átmásolva saját hsz a Nasa bejelentése topicból)

"sajnos nem láttam híreket és a NASA-s cuccot sem láttam, viszont kicsit böngésztem stb, Foszfor helyett arzén, több helyen is pedzegetik hogy akkor ilyen úton módon esetleg a szén is felváltható más anyagra, elég mérvadó lehet az élet kutatásában, mivel ha belegondolunk egyszerû alap kémiai tudással, az anyagok bármilyen atomról is legyen szó minden körülményben másképp viselkednek legyenek az hõmérsékleti, vagy nyomás közti változások . ha belegondolunk sok variáció lehetséges, mivel ha csak a naprendszerünkben nézzük a bolygókat, igen csak változatosak, más nyomások eltérõ hõmérsékletek ilyen olyan alap össze tevõ elemek. Jómagam is régóta mondogatom, hogy hülyék vagyunk ha csak szén alapon gondolkodunk, és szén alapon keressük a földönkívüli élet formákat. A mi bolygónk is igencsak változatos változatos életformákkal lásd most ez a baktérium. És ha most õszinték vagytok magatokhoz, ez nem elég bizonyíték arra hogy más atomi alapokon felépülõ élet létezhet az univerzumunk bármely pontján? Sõt lehet sokkal komplexebb életformák is lehetnek mint mi....
Két dolog még:
-Nincs két teljesen egyforma ember, mint ahogy bolygó sincs...

-A világ egyetem hatalmas, kár elpazarolni, ilyen kevés emberre... (Kapcsolat c. film-és lehet támadni hogy filmbõl idézek, de szerintem nagyon is igaz)"

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

"Pl. ha a földitõl gyökeresen eltérõ alapokra építkezõ "lényeket" akarunk találni, akkor elképzelhetõ, hogy a korlátaink ott vannak, hogy nem vagyunk képesek földiektõl gyökeresen eltérõ körülményeket elképzelni és részben ennek következtében érzékelni."

Új típusú létformát talált a NASA?

A felfedezés azért változtatja meg alapvetõen a földönkívüli élet kutatását, mert az arzénalapú létformák létezésével többé nem kell az életre alkalmas bolygókról azt feltételeznünk, hogy nagyon hasonlítanak a Földre. Ezzel az élet kialakulására alkalmas bolygók száma megsokszorozódik, hiszen olyan bolygók is az élhetõ kategóriába kerülnek, amelyekrõl eddig úgy tartották a csillagászok, hogy a körülményei kizárják az élet lehetõségét.

Hát ezt mondom, hogy szakítani kellene a prekoncepciókkal.

Ajánlom figyelmetekbe a The Day Before Disclosure c. dokumentumfilmet.

Rip
Errõl már volt szó valahol, talán a forgetomori-n. Persze most sehol nem találom, sorry.
Egy rakétakilövés látható, és bizonyítékként volt belinkelve még 2-3 ugyanilyen video (ugyanilyen jelenség látható), ami bizonyítottan rakétakilövés volt.
Olyasmit írtak, hogy a hajnali égbolt miatt tûnik ilyen furcsának a "csóva".
Bocs a pongyola megfogalmazásért, ha beugrik, hol írtak errõl, belinkelem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Anaid
Verziók, amik eszembe jutottak:
1.Rakéta szerû mesterséges, ember alkotta dolog.
2.Földvillámból kibontakozó gömbvillám.
3.Földön kívüli ûrhajó.
4.Vetített kép.
5.Fényvisszaverõdés.(hologramm szerû dolog😊)
6.Sarki fény.
7.Kamera hiba.
.
.
.
Más ötletek?
Most már csak ki kell szûrni a lehetõségek közül, mi nem et és miért...😊 Elméletileg egyszerû...😊
Ha fellõnek egy rakétát ennyi ideig látszik mögötte a fénycsóva? Kérdés Nr.1....

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Ez úgy néz ki, mint egy üstökös, vagy mint egy nagyon lyukas üzemanyag tartályú rakéta...

0:32-nél valamiféle impulzus jön létre ennek a valaminek a csúcsánál, ami "elsöpri" az utána lévõ akár mit (kondenzcsíkot?). Talán a hangrobbanás?

Talán egyrõl beszélünk. Ami a tudományban az adott pillanatban a "minden", az 1-2-5-10 évre rá már az akkor épp aktuális új "mindennek" csak egy része. Ez annyira egyértelmû hogy szinte nehéz róla beszélni!