Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizonyíték sok minden másra sincs, mégis úgy kezelik, hogy igaz. Elõször is mi elég jó bizonyíték? Másodszor meg ha egy kicsit is képben vagy a témával kapcsolatban, akkor sok tisztázatlan eredetû tárgy/kép/akármi került már elõ a történelem során.
"Mutass nekem egy felvételt, amin tényleg 100%-os biztonságra lehet mondani, hogy az tényleg UFO/ûrlény. Mondjuk tökmind1, mert amíg a saját szememmel nem látok, addig úgy sem hiszem el."
Ezzel hülyeséget kértél. Ha 100%-os megdönthetetlen bizonyíték létezne, amibe senki nem tud belekötni, akkor nem lenne mirõl vitázni. -.-
"El tudom képzelni, hogy mennyi bolygó van, viszont ez nem válasz arra, hogy máshol is kell lennie életnek. Attól, hogy valami esetleg valószínû, attól nem kell valóságosnak lennie."
Bocs, de ez egy olyan igazán semmit mondó mondat.
"Világvége úgy jön ide, hogy valaki összekötötte a majákat meg 2011-t az UFO-világvégével, de lehet nem itt olvastam, mindegy."
2011? UFO-Világvége? Ez nekem új. Valahol máshol olvastad.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Két disznó beszélget a karámban.
így az egyik: Te, koléga, te hallottad már, aszongyák, hogy a mi gazdánk csak azért etet, tart jól minket, hogy egyszer majd levágjon és megegyem minket.
A másik: Ugyan, már te is hiszel ebben az összeesküvés elméletekben ?!
Most komolyan. Neked mi a bizonyítékod arrak hogy a dolgok nem a fordítottján vannak mint hiszed ?
Mi van, ha szinte az összes bolygó lakott és a valóság nem 3D, hanem hiperdimenzionális ? Mi van, ha a Föld egy karám, a "disznók" bolygója és az összes többi civilizáció elôrehaladottab és annyiba sem tartanak mint te a birkádat ? Megpróbáltad-e már te a hangyákkal megértetni mennyi 2x2 ?
Feltudod-e fogni, hogy az egyetemes Universumnak mily parányi része az, amit látsz, vagy ézékelsz ?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Mutass nekem egy felvételt, amin tényleg 100%-os biztonságra lehet mondani, hogy az tényleg UFO/ûrlény. Mondjuk tökmind1, mert amíg a saját szememmel nem látok, addig úgy sem hiszem el.
El tudom képzelni, hogy mennyi bolygó van, viszont ez nem válasz arra, hogy máshol is kell lennie életnek. Attól, hogy valami esetleg valószínû, attól nem kell valóságosnak lennie.
Világvége úgy jön ide, hogy valaki összekötötte a majákat meg 2011-t az UFO-világvégével, de lehet nem itt olvastam, mindegy.
Ezt az érvelést meg én nem értettem soha. Honnan tudod, hogy még soha senki nem látott? Aki azt mondja, hogy látott, az vagy feltûnési viszketegségben szenved, vagy elmebajos. Vagy ha több ezer éves iratokban írnak ilyenekrõl, akkor az meg csak mese, meg fantázia. És még csodálkozol? Az egész média nevetségessé teszi a jelenséget, amikor messze nem az.
"Miért van az, hogy minden felvétel ami készül, szemcsés, rossz minõségû, ezer más dolog lehet rajta? Ha mégis van ami esetleg hihetõ is lenne, akkor CGI-ról nem hallottunk még?"
Nem igaz, hogy minden felvétel rossz minõségû. Az meg nagyon nagy érvelés, hogy lehetett ezer más dolog is, és ha mégis hihetõ, akkor meg nagyon jó CGI. Az így hozzáálló emberkékkel totál felesleges vitázni.
"Ha tényleg léteznek ûrlények, és el tudnának ide jönni, akkor nem kéne nekünk beszarva lennünk? Baromira nem kellene arra várnunk sztem, hogy ide tévedjenek, ha mégis léteznek. -.- Nem hiszem, hogy csak azért jönnének, hogy megtanítsanak minket minden szépre és jóra."
Ez rohadtul nem a mi döntésünk... Ha várjuk õket, ha nem, akkor is vagy idejönnek, vagy nem... Itt nem arról van szó, hogy jöjjenek ide vagy ne (az egy másik vita), hanem arról, hogy mi áll az évezredes UFO jelenségek mögött.
"...bár én még mindig kétlem egyáltalán a létüket is, mivel nagyon sok véletlennek kellett történnie, ahhoz, hogy egyáltalán a Földön legyen élet."
LOL, el tudod képzelni, hogy mennyi bolygókkal rendelkezõ csillag létezik csak a mi Galaxisunkban? Csak pár éve kezdtük el a keresésüket, de már most több százat találtunk! Valós számuk akár több millió is lehet. Ha a Földön megvetette a lábát az élet, akkor máshol is meg tudja. Nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem biztos, hogy csak a földi körülményekhez hasonló környezetben létezhet élet. Ugyan úgy Te sem, tudhatod, hogy nincs élet máshol, mint ahogy én sem tudhatom, hogy van. De azért ha az Univerzum méretére és korára tekintettel vagyunk... hát szerintem rendkívül kicsi az esélye, szinte 0, hogy csak a Földön létezik élet. Mellesleg pedig a mai napig több elmélet van arra, hogy hogyan alakult ki a földi élet.
"2012, világvége, maják, annyit fûznék hozzá, hogy miért biztos mindenki abban, hogy azért hagytak fel a naptárkészítéssel, mert a világ végét akarták jelezni?"
Hogy jön ide a világvége?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha mégis van ami esetleg hihetõ is lenne, akkor CGI-ról nem hallottunk még?
Ha tényleg léteznek ûrlények, és el tudnának ide jönni, akkor nem kéne nekünk beszarva lennünk? Baromira nem kellene arra várnunk sztem, hogy ide tévedjenek, ha mégis léteznek. -.-
Nem hiszem, hogy csak azért jönnének, hogy megtanítsanak minket minden szépre és jóra.
Addig jó, amíg nem találkozunk velük, bár én még mindig kétlem egyáltalán a létüket is, mivel nagyon sok véletlennek kellett történnie, ahhoz, hogy egyáltalán a Földön legyen élet.
2012, világvége, maják, annyit fûznék hozzá, hogy miért biztos mindenki abban, hogy azért hagytak fel a naptárkészítéssel, mert a világ végét akarták jelezni?
Szimplán meghalt a naptárkészítõ-ember, megunták csinálni, mert úgysem lesz szükségük rá, satöbbi. Nem kell mindenben a legrosszabbat keresni. -.-
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
"Egyébként csak nekem van olyan érzésem, hogy mostanában egyre több az Ufo-kkal kapcsolatos hír vagy esemény?"
Épp itt az ideje, ha 2012-ben vissza akarnak térni az ígértek szerint...
<#alien2>#alien2>
Body of dead alien found in Siberia
http://www.metro.co.uk/weird/861297-body-of-dead-alien-found-in-siberia
A videót pár nap alatt több mint 1 milliószor nézték meg youtubeon de sok más helyen is fenn van.
Egyébként csak nekem van olyan érzésem, hogy mostanában egyre több az Ufo-kkal kapcsolatos hír vagy esemény?
Want more?
Ui.: Megvan a fegyver a Zufók ellen.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
<#idiota>#idiota>
támad a mars! 😄
The Only One!
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
Persze van VALAMI amit az elit ért, a pórnép többsége meg nem, ez nyilvánvaló, hisz ezért elit az elit, és ezért pórnép a pórnép. De a valóság nem csak ennyi, hanem ennél több. A valóságban ezt a szintet meg lehet haladni, és ezt a szintet általában a pórnép haladja meg, és nem az elit. Mert ha valaki ezt a szintet meghaladja, akkor szükségszerûen a pórnép tagjává válik.
Azok mind tök igazak.
Walk the Talk.
Azért a brühühü szmájli a végén.
Walk the Talk.
Persze az, hogy ezek kérdések, nem jelenti azt, hogy nekem ne lenne válaszom mindegyik kérdésre. De itt most nem az én válaszaim a lényegesek, hanem a kérdés maga, azaz az, hogy más meg tudja-e válaszolni a kérdéseket?
Bonyolítsam még? Mindössze feltettem 3 kérdést. Aki akarja, megválaszolhatja õket, de szerintem ne itt. Ennyi.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Sziasztok!
Mi a véleményetek errõl:
Star Trek-beli Borg kocka jut eszembe róla...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Vagy talán azon keseregsz, amire a kérdéseimmel célozgatok? Azon mondjuk van mit keseregni... csak minek? Fel a fejjel!
"1) A pórnépnek miért nincs rálátása a dolgokra?
2) Egyáltalán mire nincs rálátása?
3) Az elitnek mire van rálátása?"
<#rinya>#rinya>
Walk the Talk.
2) Egyáltalán mire nincs rálátása?
3) Az elitnek mire van rálátása?
Ebben a topikban csak költõi OFFtopic kérdések ezek, de itt meg lehet õket válaszolni ha valaki akarja.
És ez igaz minden a Földrõl odavitt életformára.
Walk the Talk.
Az, hogy egy-két nem sablon is becsúszik, szerintem a topicot is színesítheti.
Pl: "Mire mentünk a...." topic nem csak vallás témájú hozzászólások vannak.
A marsi kérdés nem kérdés volt a "?" ellenére.
Walk the Talk.
nem tudom, de az biztos hogy valami szervezett formában élnek, különben nem tudtak volna akkora tudást felhalmozni, generációkon át átadni
Marsra azért akarunk eljutni hogy jobban megismerjük a világot ami körülvesz minket
az áttelepülés kérdéses,
1., kisebb bolygó mint a Föld, csodát nem lehet várni hogy majd megszünteti a népesedési gondot
2., a gravitáció is kisebb ami az embernek igencsak nagy problémát okoz hosszú távon
3., vannak szimulációk amik szerint 100 év alatt lakhatóvá tehetõ, üvegház gázt kell nagyüzembe kiengedni a légkörbe, stb., de kérdéses az is hogy van-e az embernek joga egy másik bolygót globálisan átalakítani, mivel a Mars nem egy állam tulajdona, így csak közös földi egyetértéssel lehet bármi drasztikus dolgot kezdeni a Marssal
(nem vagyok modi)