6569
12149940121232355297.jpg
  • ReszegKoldus
    Ha trollkodsz, akkor ne is várj mást, egyébként meg inkább a másik "oldal" jellemzője, hogy nem azt nézi mit írnak, hanem hogy ki írja...

Amúgy pont ezért se ártana kivenni ezt a funkciót, amit te is mondasz, a "pofára osztályozás" lehetősége miatt.
  • patiang
    Mondjuk a természetes-t nem kellett volna.
  • patiang
    Nem igazán értem ezt a piros-zöld pont osztogatást.
    Mi az értelme. Természetes, ha bepofátlankodok az NWO-ba, akkor már csak pofára is egy talicska pirosat kapok. Pedig még lehet, hogy meg sem szólaltam.
  • patiang
    Tömör, rövid, IGAZ!
  • uwu410
    Szerintem félreérted.
    Van aki így érzi jól magát. Én konkrétan hülyének nézem őket, szerencsére ennek megfelelően is viselkednek, és nekem nem megerőltető leereszkedni a szintjükre egy kis trollkodás kedvéért. Én jól érzem magam ha műveletlen prolikkal veszekedhetek.
    Ez mindenkinek jó mert én nyugodtan retardáltkodhatok, amit egyébként sajnos csak ilyen helyzetbe lehet jól csinálni, mert ilyen környezetbe nem kirívó. Ők meg baromi okosnak érezhetik magukat, hogy művelt emberek is szóba állnak velük, és ez megerősíti amit az okosvideók sugallnak nekik, azt hogy ők tulajdonképpen nem is hülyék:)
  • immovable
    Csak egyre hangosabbak. :) Az állandó falakba ütközés frusztrációt válthat ki.
  • gogandmagog
    Ha már megszólítottál, közlöm veled, hogy az a kis jel a kommentem végén arra utal, hogy hozzászólásom humorosnak szántam, s nem tudományos magyarázatként közöltem. Akként kezelendő! Azt gondolom, kell egy kis vidámság is a szinte "vérre menő", itt nap mint nap megjelenő szakértői viták közepette.
    Íme, ide is biggyesztek egyet: Csak neked!
  • ManoNegra
    Ez tőled kifejezetten hízelgő.
  • Molnibalage

Az a tudományos topik, ahol Mano vagy remark megjelenik, az zárható. Úgyis széttrollkodják. Bár úgy látom egyre több követőjük van...
  • gothmog
    Pedig ez egy komoly szakmai topik volt azelőtt
  • Zenty
    Ide is kéne egy házigazda.... Jelöltettem magam :D

Uwu és az elvtársai itt tombolják ki frusztráltságukat :D
  • ManoNegra
    10-12? 100-120...
  • uwu410
    Én Királypárti vagyok. És természetesen magamat tartom a legalkalmasabb uralkodónak.
  • Pluskast
    Ez elmúlt 10-12 hozzászólásnak mi köze van a topikhoz?? Már elnézést...
  • ManoNegra
    :D
  • immovable
    Nem hullottak ki, csak átültek a jobbikba.
  • ManoNegra
    Itt aki fikázott folyamatosan, az te voltál, én csak idomultam kicsit hozzád. Hmm Sándor Klára. Érdekes, hogy a jobbikkal riogatsz, gondolom fáj hogy az szdsz kihullott a t. házból...
  • uwu410
    Máris elfelejtetted hogy elolvastad amiket ajánlottam tavaly?
    Róna Tass András, Sándor Klára, Németh Gyula, Bóna István
    Nem ártana elolvasni mit fikázol.
  • uwu410
    Hát ebbe van valami.
  • Gabic11
    Azért ez a világ a Jobbik nélkül is nagyon könnyen megvalósulhat.
    Ki megy el politikusnak, ahol munkaköri leírás a hazudozás?
    Biztos a népesség színe-java...
  • ManoNegra
    A könyv címe is elég első körben, de ha elolvastad, akkor egy summázott véleményt csak ide tudsz kanyarítani.
  • uwu410
    Had ne kelljen már könyveket ide bemásolni!
    Tudom hogy hozzászoktál hogy a youtubon "tanulsz", de annak nem ám az a módja.
    Nem foglak történelemből korrepetálni. Rengeteg a műveletlen tahó, az hogy egyel több vagy kevesebb, nekem tökéletesen mindegy.
  • uwu410
    Rajta vagyok.
  • uwu410
    Hát időnként beütnek a bajok. Nem olyan rossz az, nincstelen leszel ugyan, de nagyon büszke, és persze rend lesz és fegyelem.
    Majd megszokod, és ráfagy a mosoly az arcodra XD
  • remark #2736
    Azért jó dolog a konkrétumokról a személyeskedésre ugrani, mert ezt innen kezdve a végtelenségig lehet csűrni-csavarni, és csak tolni és tolni a minősítgetést és személyeskedést, míg végül újra a top10-be nem kerül a topik...
  • ManoNegra
    Itt most az van, hogy a pofád nagy, de egy valamirevaló teóriát nem tudsz előrángatni, amit megdönthetetlen tények támasztanak alá. Én erre azért nem lennék ennyire büszke.
  • uwu410
    Hát tanulni nem tudunk helyettetek, bocs.
  • immovable
    Az hiányozna ide, mint sárgaláz a lepratelepre.
  • remark #2732
    ...éééés ennyinél meg is áll a tudományotok.
  • ManoNegra
    Ez kevés...
  • uwu410
    A tudománynak az az álláspontja hogy az ilyen embereknek mint te, még nagyon sokat kéne tanulnia ahhoz, hogy komoly témákkal foglalkozzon, és le kéne cuppannia az áltudományos-ezós-konteós cumikról.
  • ManoNegra
    Fejezd be a minősítgetést, és vázold fel a tudomány álláspontját! Állítólag Te és a tudomány egy húron pendültök!
  • uwu410
    Hát pontosan ez itt a gond. Köszönd a kerékkötő haverjaidnak.
    Szerinted ilyen környezetbe hogy lehet dolgozni, ahol nem a tények számítanak, hanem hogy kinek mi tetszik? Lassan megkövezi a tudósokat a csőcselék, te meg tapsolsz nekik...
  • uwu410
    Itthon még szerencsére nem. De ha jobbikon múlna, szerintem pillanatok alatt átrendezné az akadémiát, és telerakná meseírókkal.

Ami az interneten zajlik, arra nem sok befolyással van a kormány, és ahogy a legendáknak és az ezotériának a nacionalista alapú áltudományos meséknek is nagy a népszerűsége a plebsz körében. Szerencsére a szakmát még nem fenyegeti közvetlenül a kórság.
  • ManoNegra
    Persze hogy nem tagadom meg anyámat, de a finnekkel eddig csak a nyelvrokonság van "bizonyítva". A tudományos álláspont egészen pontosan mi most jelenleg, csak hogy tudjam, mert ahány kutató, annyi féle verzió van forgalomban.
  • uwu410
    Miért akarnád parkolópályára tenni a történelmünket?
    A haverjaid szokása a a 150 éves eredmények támadása, mintha az lenne az elfogadott forgatókönyv. Azóta rengeteget finomodott a dolog, csak keveset hallani róla mert a nemzeti öntudat egyesekbe úgy tombol, hogy inkább átírná a történelmet valami szép mesévé ami neki tetszik.

Egyébként mielőtt elkezdesz "bogyószedőzni", megtennéd hogy nem gyalázod a rokonainkat? És ne is tagadd meg őket ha kérhetlek, gondolm anyádat se tagadod le. Előre is köszi.
  • Gabic11
    Akkor vallod, h a politika befolyásoló erővel bír a történelemtudományban?
    Ugyanezt mondja a 'másik' oldal is:)
  • ManoNegra
    Tökéletesen egyetértek! A sok kretén 150 éve mantrázza a hantimanysi bullshitet, amit rengeteg ellenszélben végzett munkával talán mára sikerült részben parkolópályára tenni...
  • uwu410
    Hát igen, itthon is ugyanilyen kretének nehezítik a szakemberek munkáját.
    Csak szerencsére még nem hivatalosan támogatott, de ha a Jobbik kormányt alakítana, asszem itt is eljönne a sötét középkor ezen a területen.
  • ManoNegra
    Érdekes, hogy erről az esetről pont a magyar őstörténelem (nem a topik, hanem a "tudomány") jutott eszedbe, persze nem hiába...