Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez így igaz,de vajon miféle hatalmat védtek vagy rejtettek el a köznép elõtt.Nem hiszem hogy csak a napfogyatkozás (bár akkor az is jelentõs befolyásolással bírt)volt a tét.Miféle iratokat fel nem használt tudást rejt a Vatikán hogy egyszerû halandó nem láthatja, a mai napig.Mi van a bibliának azon részeiben amit nem nyomtattak ki.Ezekre a kérdésekre sokan keresik a választ, de valami miért aki a közelébe jut az eltûnik.Valakiknek a mai napig érdekében áll ezen hatalom elrejtése pedig már nincs inkvizíció.Lehet kiderülne hogy nem Isten teremtette a világot?
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Walk the Talk.
Honnan tudsz Te ilyen tényszerû számadatokat???
Légyszi! Légyszi!
Walk the Talk.
Számtalan idegen fal létezik, intelligens civilizációk trilliárdjai, nagyrészük jóval elôttünk járnak.
Honnan jöttek ?? Talán mi honnan jöttünk ! Mi vagyunk itt az idegenek. A Lant konstellációból jöttünk.
Istenrôl kb. úgy gondolnak mint te, a fejlettségüktôl függôen.
Mióta vannak itt: A Naprendszerben elôször a Marduk és a Mars volt lakott, a Marson kb. 1 millió éve szünt meg (nagyrészt) az élet, és utána fejlôdött a födi... az elsô humanoid kolónia kb. 800 ezer éve érkezett.. (akik nem a mai emberek voltak)
Öntudatra ébredésrôl csak akkor beszélhetsz, ha a homo erctus-al azonosítod magadat. Itt nem ébredés történt, hanem tudat csonkítás. A mítoszok valóságok, az idegenek és a mai ember együttélését jelenítik meg.
Hogy békések-e. A galaxisunk 70% emlôs humanoid nagyrészt békés, 25% hüllô 7 különálló kasztra osztályozódik, melyek úgy szándékban mint méretben külömbözôek... A Chitahuri és a Raksasa ... faj az, akik az emberiség leigázásában részesek....
Az energia forrásaik - annak ellenére, hogy itt a szemunk elôtt lettek használva a múltban - elvannak elôlünk zárva.
A technológiájukat azért nem értjük, mert egy hamis képet festettek nekünk a világ valós mivoltáról..
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Továbbá esetleg (ez szituációtól függ): Mióta vannak itt? Volt közük az emberiség öntudatra ébredéséhez (Isten-mitoszok)? Békések vagy a végitéletet hozták? Milyen engergiaforrásokat használnak, és további kérdések a technológiájukkal kapcsoltaban.
Az igazat megvallva annyira izgatott lennék valószinüleg, hogy még a nevem is elfelejteném...
Ui.: Kedvenc filmem: Kapcsolat...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mivel ezek az írók nem voltak "megfertõzve" a középkorral, elõre láttak olyan dolgokat, melyek meg kellett, hogy történjenek.
Walk the Talk.
Csupán azt szerettem volna csak közölni, hogy az olyan tudományos téziseket, melyek még nincsenek bizonyítva, kár kész tényként kezelni.
Walk the Talk.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Walk the Talk.
Tömören a lényeg.Egy bolygó lakói mindent gépekre bíztak.Elõször csak a az utazást más országokba (pont úgy mint mi most a NET-en )aztán a mozgást késõbb az életfunkciók fenntartását is,végül egy egy orchidea lett belõlük.Mások az energia létformát tekintik maximális fejlõdési foknak.Hogy hol a határ azt nem tudom....
<#zavart2>#zavart2>
Egyesek szerint feketelyuk-fehérlyuk.Vagyis átmenet más dimenzióba, univerzumba. Lehet.........
Walk the Talk.
No de mégis felteszem a kérdést: hol a max fejlettség? Vagy mindig lehet überelni?
Egyes tudósok szerint minden fajnak van evolúciós kifutási határa, vagyis vége. Számunkra a megoldást talán a gépek jelenthetik. De akkor már azok mi leszünk?
Walk the Talk.
A válasz az "isteni" kérdésre egy újabb kérdés.Ha a világegyetem véges, akkor hol a határa,ha végtelen akkor mi tartja?
Az idõ és a tér ugrás nem is annyira lehetetlen mint gondolnád.Már Einstein is felvette tér görbítés lehetõségét ,pedig Õ igazán "fiatal" tudós volt.Egy elõttünk sok ezer évvel járó civilizáció már megoldotta a problémát.Lehet nem tartanak bennünket érettnek a találkozásra.Viszont a mi technológiánkkal keresve tényleg egyedül vagyunk.Nincsenek írói ambícióim de kitudja,más is adott márki könyvet pedig írni sem tudott.
És akkor ki marad a végén? Az Isten?
Walk the Talk.
Sokan úgy vélik ha a földönkívüliek hasonlítanak hozzánk akkor nekünk régen rossz. Gondoljunk csak bele,amikor az „emberek ”betették a lábukat egy új földrészre mint felfedezõk, ott kõ-kövön nem maradt vagy,kipusztult az õslakosság. Az ottani bennszülöttek is úgy gondolhatták, hogy, rajtuk kívül nincs élet a világban aztán jöttek a fehér emberek. Tehát nem alaptalan a félelem .De ha ezt akarnák, akkor már megtették volna. Szerintem inkább kísérleteznek velünk, mit mi a patkányokkal.
Talán a megoldást az alienek részérõl az idõ, ill térugrás jelentené.
De akkor meg azét vagyunk "messze" egymástól......................
Reménytelen
Walk the Talk.
Vedd elõ a további fantáziádat, és egy csodás sci-fi-t rittyenthetsz belõle.
Nehogy megsértõdj😊)
Walk the Talk.
---
szerény megjegyzésem, ha velem akarnának most kapcsolatba kerülni, elküldeném õket innen a francba, mert nem akarok meghalni, és nem akarok balhét a fajok közt....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"a földönkívüli élet itt a Föld atmoszférájában tart gyorsulási versenyeket, elég gyerekesen idióta."
Hol írtam én ilyet.Ezt a mesét olyanoknak írtam akik hajlandóak eljátszani azzal a gondolattal hogy a földi életet egy másik fejlettebb civilizáció hozta létre.Tehát Rólunk szól a történet.
Az a helyzet hogy más, -csak csak azért mer Te nem osztod az elképzelését,- nem szerencsés le gyerekezni, és fõleg nem idiótának hívni.
Most hogy vissza olvastam hozzászólásaidat megértem.
Mondjuk elég vicces az a gondolatmenet, hogy "a vallásos emberek sem látták még Istent soha, úgyhogy azt nevezhetjük hitnek, az ufókat meg nem"...
Amit meg még hozzátennék, hogy érdemes lenne különválasztani a két dolgot. Földönkívüli élet létezhet, semmi nem zárja ki a dolgot, természetesen. Viszont az a része, hogy ez a földönkívüli élet itt a Föld atmoszférájában tart gyorsulási versenyeket, elég gyerekesen idióta.
Seggbõl elõrántott, alaptalan fantáziálgatásai meg mindenkinek vannak, és te pont annyira vagy kíváncsi az enyémre, mint mi a tiédre...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Olvasgattam a fórum hozzászólásait mondhatom, hogy igen szerteágazó. El kell, hogy mondjam, azokkal értek egyet, akik azt tartják, hogy van Élet a Földön kívül. Szándékosan így írtam kerülve a „hiszek”, ” hisznek” szavakat mert számomra nem Hit kérdése. Bár látni egyet sem láttam, de a hívõk sem látták még Istent, de ez õket nem zavarja. Ellenben E.T. létezésére jóval több a bizonyíték és ha 99% hazugság, az az 1% még mindig ott van.Most már csak azt kellene eldönteni hogy valóban Földön kívüli-e, vagy egy réges-régen kihalt földi civilizáció túlélõi?Lehet hogy Õk irtották ki a dínókat 160millió évvel ezelõtt csak mai tudósok arra a kisbolygóra fogják?De mivel a földönkívüli életrõl van szó ezt most hagyjuk. Vagy is mégse. Tegyük fel, hogy valahol egy bolygón kissé távolabb a naptól ,egy másik alapelemre épülõ létforma alakult ki. Fejlõdtek és kíváncsiak lettek. Kísérletezgetni kezdtek minden féle anyaggal köztük a szénnel, épp úgy mint mi a szilíciummal. Különbözõ szénalapú gépeket ,számítógépeket építettek ,és rádöbbentek, hogy egy teljesen más életet hoztak létre. Elpusztítani nem akarták ezért kísérleti alapon kihelyezték õket egy másik bolygóra, hogy mi lesz vele,velük. Értelmes élet fejlõdött, szaporodtak,civilizációt alkottak. Ezt látván magukat eleinte Istennek titulálva majd késõbb rejtõzködve, rendszeresen visszajárnak ellenõrizni, tanácsot és technikai segítséget adni. Eddig van a mese!Vagy talán nem is mese? Nem tudom, mert annyi mindenrõl azt mondták hogy csak mese, pedig nagyon is igaz volt.
Walk the Talk.
Árpád népe hej!
Walk the Talk.
A további felvetéseidet meg nem is értem. Hagyjuk most a betegeket! Én az egészséges emberekrõl beszéltem...
Na most ez a "két ember" más-más dolgokat tapasztal, amik motiválják "cselekedeteiket".
Hogy lehetne elmagyarázni, hogy melyiknek van igaza, ha "egyik sem" tesz valójában rosszat?
Walk the Talk.
Úgyhogy az elsõ bannja után uwu új nickjei kb 3-4 napig tartanak, amíg egy moderátor beléjük nem szalad.
Vagy ezt most megelõlegezted?
Tudom, tudom, azt kellett volna írni, hogy ték.
Árpád népe hej!