6569
-
gogandmagog #2800 Ugye, hogy az északi féltekén sokkal több az Ufo-észlelés, mint a délin?
Csak mégegy ide:
Antarktisz jelentése: "Arktisz ellentéte". (Arktosz=medve. Az Arktisz jelentése: "Medveország". Tehát, Antarktisz: "Ellenmedveország".) -
patiang #2799 Függetlenség napja film nem jó példának, mert az a szórakoztató kategóriába tartozik. Azért is nem csípázom, mikor egyesek klippekből, filmekből stb akarják kiszűrni az igazságot.
Azt azonban kézségesen elismerem, hogy vannak dolgok, melyeket még egy állam legfőbb méltósága sem ismer. Hiszen ő is csak egy ember, s neki is be kell osztania a 24 órát.
"Akkor viszont miért költenek mégis oly hatalmas összegeket kutatásukra. Hogy bennünket megtévesszenek?"-----ez viszont nem az a kategória. Itt egyesek szerint az egyszerű emberek hülyítése folyik. De mi szükség van erre egyáltalán. Egyszerűen kijelentik, hogy----------s nekik tökre mindegy, mi elhisszük-e, vagy sem.
Neked nem gyanús egy kissé, hogy minden ilyen érdemleges esemény USA-ban történik? Európa, vagy Ázsia, esetleg Afrika miért marad ki az érdeklődési körükből (UFO). Azt ne mondd, hogy a technikai fejlettség miatt. Mert az nem indok, hiszen őket szvsz úgy mint---, a mi fejlettségünk nem érdekli.
Vagy nézd a "tud" csatornákon prezentált bárminemű eljövendő katasztrófát, földet rengető eseményt, társadalmi problémát, hol történnek: USA-ban.
Mintha más országok, emberek nem is léteznének. Tehát az UFO-k is tudják ezt. -
Saintgerman #2798 Pontosan. Mitöbb, vannak "odakinn" is fajok (az Universumban), akik végzik a dolgukat anélkül, hogy átlátásuk lenne a cél felett.. -
commissioner #2797 "Akkor viszont miért költenek mégis oly hatalmas összegeket kutatásukra. Hogy bennünket megtévesszenek?"
Akik hatalmas összegeket költenek a kutatásukra, azok is meg lehetnek tévesztve, pontosabban: el van rejtve előlük az információ.
Ahogy a Függetlenség napja c. filmben is volt, amikor levitték az elnököt az ufókhoz, az meg csodálkozott, mire valami olyasmit válaszoltak neki az ügynökök, hogy "nem mondtuk el önnek uram, így hitelesen tudta letagadni a létezésüket...".
Elvégre logikus nem? Akár lehet, hogy a valóságban is tényleg így történik.
Compartmentalization -
patiang #2796 "A jelenlegi tudásunk alapján."----ez tökéletesen igaz!!! -
patiang #2795 Amíg azonban míg más "tudás" nem áll birtokunkban, addig ez az etalon.
Görögök is "tudták", hogy az atom oszhatatlan, mégis változott a tudomány "hite".
Egyes sokat tudó emberkék minden lehetséges titkot, információt tudnak "róluk". Akkor viszont miért költenek mégis oly hatalmas összegeket kutatásukra. Hogy bennünket megtévesszenek? Mi lenne belőle a hasznuk? -
patiang #2794 Igaz, hogy nem kifejezetten a témáddal kapcsolatos, mégis rokonok:
"Nem az a helyzet, hogy
lehetetlen lenne egy csillagközi űrutazás, hiszen minket is "csak" technikai
problémák tartanak vissza attól, hogy már holnap elinduljunk. A gond az,
hogy túl sok a jóból. Ha csak egy-egy ritka eseményt jegyeztek volna fel
szívesen elhinnénk azt, hogy valóban máshonnan jött űrhajóról van szó. De
kizárt dolog, hogy ennyien és ilyen gyakran jöjjenek hozzánk. Ha pedig
titokban akarnának bennünket figyelni, akkor nem fognak lebukni a hazafelé
tántorgó Józsi bácsi előtt." -
ManoNegra #2793 mivel az emberiségnek még nem volt alkalma kapcsolatot teremteni velük.
A jelenlegi tudásunk alapján. -
patiang #2792 A földönkívüliséggel kapcsolatos dolgot nehéz prezentálni, mivel az emberiségnek még nem volt alkalma kapcsolatot teremteni velük.
Hogy régen történtek-e valaminemű beavatkozások, senki nem talált velük kapcsolatos hiteles bizonyítékokat.
Biztos lesz nem egy, aki az ellentetjét fogja bizonyítani. -
patiang #2791 Igen vannak benne érdekes dolgok, csak eltolják szvsz olyan meseszerű "tényekkel", mint pl a magasságuk, származásuk stb.
Nem akartalak megbántani.:)) -
ManoNegra #2790 Akkor miket ajánljak? Ne azt nézd, hanem a képeket. Mindenképpen érdekesek, mint elmélet. De hajrá, linkelj valami tudományosat. Kritizálni könnyű, de legalább ontopik voltam. -
patiang #2789 Ha nem ilyen, és ehhez hasonló nívójú oldalakat ajánlanál:
"Miután megkapták a királytól az engedélyt, létre kellett hozniuk az élő testet, ami nem volt éppen könnyű feladat. Hogy hozzájussanak a halhatatlan génekhez, olyasvalakikhez kellett fordulniuk, akik már halhatatlanok voltak, mert azok eltérő kromoszómaszámmal rendelkeznek – DNS-ük 44 + 2 helyett 46 + 2 kromoszómát tartalmaz. Így hát elmentek Ay-hoz és Tejéhez, akik bele is egyeztek abba, hogy interdimenzionálisan egy gyermeket nemzzenek, s a gyermek hamarosan meg is született. A csecsemőt átadták II. Amenhotepnek, hogy követhesse őt a trónon. A kisgyemek tehát felcseperedvén Egyiptom királya lett. III. Amenhotep később szintén nemzett gyermeket, aki IV. Amenhotep, majd Ekhnaton néven vált ismertté. Ő volt az, akinek különleges szerepet szántak. Kis várakozást követően Ay és Teje egy újabb gyermeknek adott életet, aki a Nofertiti nevet kapta. Együtt nevelkedett Ekhnatonnal, majd ő lett a felesége is. Ekhnaton, Nofertiti és gyermekeik tehát valójában nem igazán (földi) emberek voltak."
-
ManoNegra #2788 Az emberi faj eltitkolt történelme
-
patiang #2787 De azért igazából nem lehetséges az is, hogy még nem is láttunk, és el sem tudjuk képzelni őket?
Lehet, hogy ők is végigmentek bizonyos fejlődési fázisokon, annyi különbséggel, hogy tanultak hibáikból. Esetleg más erkölcsi értékeik vannak, hogy jobb-e, avagy rosszabb, ki tudja.
Persze, az emberi faj egy csomó öldöklést már produkált, s mégis neked lesz igazad, vagy szétpukkad, vagy szétrohad.
Még hogy kirajzunk? Ki rajzik ki? Akkor aztán lehet megint könyökölni. -
patiang #2786 a galamb fost többre értékeled?? :D -
patiang #2785 Maximális
Ez a mi fajunk. Egy öngyilkos, mindent felélő, elpusztító teremtmény. -
lopbisz #2784 "Ha itt beavatkoztak istenekként, isten-fiakként, uralkodókként, az nem lehetett sikeres művelet,"
Attól függ. Mi van ha ezek a "ufók" nem jó szándékkal avatkoztak be és avatkoznak be folyamatosan? -
lopbisz #2783 Gondolta, hogy a moderátoroknak szólok, hogy végre immovabel is kapjon büntit de a trollokat annyira se veszem már figyelembe, mint egy galamb fost :D -
gogandmagog #2782 Érdekes(?) gondolatom az idegenekkel kapcsolatban. Lehet félnek tőlünk. Ha kijut a mindenevő ember az univerzumba, nincs az az életforma, amit fel ne falna előbb-utóbb. Legyen az hal, madár, emlős, rovar, növény, ideértve a gombát és az algát is, igazán mindegy. Az ember a kannibalizmusra is könnyen rávehető. Ha bárhol a világegyetemben kifejlődött az élet, azt a jelek szerint megállíthatatlan, ma még Földi népességrobbanás eléri, és szó szerint felemészti. Nem nekünk van félnivalónk az idegen fajoktól, bár azok között is lehet/van ragadozó, hanem minden más fajnak, ameddig a távcsöveink ellátnak, vagy még azon is túl.
Ha itt beavatkoztak istenekként, isten-fiakként, uralkodókként, az nem lehetett sikeres művelet, mert mára mind eltűnt, illetve elrejtőzött. Legyen az hatalom birtokosa, vagy a tudás őrizője, mára háttérbe vonultak, onnan irányítanak. A Föld népessége pedig soha nem látott iramban nő, ki kell pukkadnia, mint egy spóratoknak, vagy el kell rothadnia, mint egy záptojásnak. A Nasa adagolja lassan az infót, ősi, vagy ma is tartó idegen életet keresnek a Marson kizárólag a mi megnyugtatásunkra, mert ők tudják már rég. De előbb az egysejtűt kell megtalálni, majd sorra a többit, nem lehet egyből idő- és űrutazó, nálunknál sokkal fejlettebb értelmes lényekkel kezdeni.
...és akkor még nem beszéltünk arról, ha az ember valóban kitüntetett istenteremtménye, nem csak technikai civilizáció, sokkal több az ET-knél szellemi, művészeti síkon, mert a szürkék anatómiáját elnézve nemigen alkalmas a szájuk éneklésre, fülük pedig a zene-értéséhez. Lehet az ember valamiben több, mint más "értelmes" fajok? Mi legalább nevetni is tudunk kínjainkon. Láttatok már estimesélő alient, vagy viccet mondó, azon röhögő molyembereket? De vigyorgó ember-katonát hullák mellett fotózkodni többször is. Hentest félrészegen disznót-szúrni? Istenfélő horgászt halat kővel agyoncsapni? Vagy mintapolgár-sorozatgyilkosról cikket?
Ez lenne hát a "kedvesvendég"? Az ember? Akit be kellene engedni más bolygókra? Itt a Földön is van példa, mi történik, ha egy feltörekvő faj kisebb segítséggel, de annál nagyobb egoizmussal minden országban képviselni óhajtja magát, és akaratát rákényszeríteni próbálja vendéglátóira. Márpedig eljöhet az idő, mikor a Marson az usa zászló fonákján fehér alapon kék csillag lesz látható, a marslakók pedig megemlékeznek a holokausztról is, a függetlenség napja mellett. A Jupiter valamely holdján pedig nagy-ferde-szemű szürkék kínai mozgalmi dalok kottáit memorizálják.
...és az isten mentsen meg minket egy rasszista idegen fajtól!
-
patiang #2781 "A világ vezető hatalmai, főként az Egyesült Államok bizonyos kormányzati tényezői, egyértelműen tudnak a bolygónkon folyó ufótevékenységről, azonban ezt megpróbálják eltitkolni a széles nyilvánosság elől. Ennek legfőbb oka, hogy képtelenek ellenőrzésük alá vonni a helyzetet és elismerni, hogy a földönkívüliek potenciális fenyegetést jelenthetnek az emberiségre nézve, mivel technikai fejlettségük folytán azt tehetnek velünk, amit csak akarnak.
Valójában az Egyesült Államok hadserege és más kormányzati szervek már évtizedek óta kapcsolatban állnak ezekkel a lényekkel. Mivel az idegenek több földalatti bázissal is rendelkeznek az USA területén, így saját biztonságuk érdekében idővel kénytelenek voltak megegyezni az amerikai kormány egyes tényezőivel. Ez a megállapodás magában foglalja, hogy amennyiben a kormány illetve a hadsereg nem avatkozik az idegen tevékenységbe és távol tartja a kíváncsiskodókat, a földönkívüliek sem jelentenek fenyegetést az Egyesült Államok biztonságára nézve. Hogy ezt az idegenek valójában milyen módszerekkel, esetleg fenyegetéssel érték el, arról nem áll rendelkezésre pontos információ." -
patiang #2780 Igazat adok neki:
"Kent szerint a fejlett, idegen civilizációk folyamatos küzdelmet folytatnak a természeti erőforrásokért, úgy ahogy a földi fajok nagy része is, ám ez a vetélkedés csillagközi méretekben folyik. A meglehetősen sötét valóságot felvázoló elképezlés szerint azok a fajok tudják biztosítani túlélésüket, melyek szándékosan „rejtőzködnek". Az olyan „hangos" civilizációk - mint amilyen a miénk is - világgá kürtölik jelenlétüket, és ezzel hamar elérik, hogy konkurens, esetleg fejlettebb fajok leigázzák őket. Így azok a földönkívüli civilizációk, melyek nem igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, tovább fennmaradnak. Ezért lehetséges az, hogy bár minden valószínűség szerint létezik fejlett földönkívüli élet, mégsem sikerült rábukkannunk." -
#2779 A legjobb az, hogy ő itt úgy állítja be magát, mint a tudomány képviselője. Érdekes az is, hogy a legnagyobb trágár trollok is közülük kerülnek ki. -
patiang #2778 Azért jó lenne, ha egyes hitetlenek hitelesebb oldalakat is látogatnának.
Megdöbbentő dolgokra világítanak rá, melyek segítségével még fel is készülhetünk:
nem röhögni!!!! -
patiang #2777 Ha jólelkű lennél, magadra vállalnád, s máris semmivé foszlana a veszekedés réme.
De mivel én vagyok a fasza gyerek, jótét lélek, meg e többi: vállalom, én kezdtem
Béke
-
ManoNegra #2776 Kell még gyártani alreget mer' nem sikerül semlegesíteni az energiákat... -
#2775 Ezzel a stílussal megcsillogtattad rendesen a kicsiszolt műveltségedet, te iskolázott főtroll -
#2774 Orgonitot használtál? -
remark #2773 Most vesszünk össze azon 10 oldalban, hogy ki kezdte... -
patiang #2772 Ja még ez is: -
patiang #2771 Most látom, hogy tiszta vagy.:)) -
patiang #2770 Ha neked más véleményed van, melyet kissé nyersen adsz elő, másokat nem meg bántva, miért "szükséges" piros pontot kapnod??
De neked is mondom: csak témáztam egyet.:)) -
patiang #2769 "Mégse állok neki nyivákolni!"
És ezután csodálkozol, ha én is ilyen stílusban reagálok.
Amúgy pedig a tökömet se érdekli ez pontrendszeres faszság, csak böfögtem egyet.
NA! -
Zero 7th #2768 Pont leszarom, soha nem pontoztam még, és kurvára nem érdekel, hogy hogy állok. Úgyis bármikor resetelhető egy újraregisztrálással.
De most, hogy így mondjátok, megyek, kiosztok néhány pirosat úgy randomra a hülyék közt. -
uwu401 #2767 Na. Kész.
Semlegesítettem a gonosz erőket, és fel se használtam az összes energiám. -
#2766 Én is elmehetnék (meg szerintem itt jó páran) templomba lehetőleg amikor jó sokan vannak és előadhatnám a véleményem isten (nem) létezéséről és mondhatnám, hogy győzzenek meg róla, hogy létezik, de ez egy teljesen felesleges időpocsékolás lenne, mindkét részről.
És nem azért hoztam vallásos példát, mert hívők vs tudomány, hozhattam volna szalonképtelenebbet is, csak azt meg a törvény bünteti és még lehet hogy meg kellett volna látogatnom 1-2 helyet és jegyzetelni meg véleményt írni róla :D -
#2765 Azt nem mondom, hogy senki nem fog lepontozni, de egyszerűen meg kell válogatni hogyan adsz elő valamit, ugyanúgy ahogy egy barca szurkolónak a real topikban, vagy egy iphone tulajnak az android topikban stbstb
Nekem is van olyan topik (pl. magyar foci) ahova nem írom be a véleményemet, mert finomabban nem tudom előadni, és ha beírnám úgy ahogy gondolom jogosan zavarnának el, mert nem való oda :)
uwunál meg nem árt megjegyezni, hogy ő még büszke is rá, hogy trollkodik, meg már bannolták is néhányszor, ezek után nem csoda ha nehéz pozitívumot találni abban, amit írt. -
gogandmagog #2764 Én például nem szoktam senkit pofán-osztályozni, mégis szükségesnek tartom a lehetőség fenntartását, mert így a tetszést és nem-tetszést is ki lehet fejezni bővebb magyarázkodás nélkül. Az oldalakon át zajló, sokszor értelmetlennek tűnő "ki-mikor-mit írt" viták helyett is ezt javasolnám, mert mindenkinek tetsző záró válaszokat adni nem lehet.
Ezzel szemben sértő, vagy minden jóizlést, és tiszteletet nélkülöző kommentek értékelő megoldása ez, amit nem kell magyarázni. Az érintettek pedig -ha olyan kitűnően műveltek, mint állítják- bizonyára tudatában vannak annak is, miért nyomott valaki színeset, mégha lehet nem is szívesen. Ha pedig többeknek is láthatóan hasonló a véleménye egyes beírásokról, abból le kell vonni a konzekvenciát. Legalábbis illene... -
remark #2763 Én meg ha bárhova bármit írok az NWO-n kívül, kapok egy talicska pirosat. És nem csak egy talicska pirosat, hanem egy talicska trollkodó, személyeskedő megjegyzést is. Értelme? Semmi. Mégse állok neki nyivákolni! Szedd össze magad te is!
"De, ha egyeseknek örömet okoz" a pirososztás és a trollkodás ("Van aki így érzi jól magát."), hát legyen meg az örömük. Hát ki vagyok én, hogy másoktól elvegyem életük értelmét? -
patiang #2762 Az uwu410-nél látom, hogy a -45-je az én zöldemre lement -25-re, erre már csak brahiból kettő felebarát benyomatott egy-egy pirosat, s rögtön -33 lett.
Marhaság az egész.
De, ha egyeseknek örömet okoz------------------- -
patiang #2761 Nem értek veled egyet. A trollkodás szót egyesek már divatként használják.
Beírsz egy szerinted valót, s talán már rögtön nyomatják is a piros pöttyöt.
Második résszel pedig tökéletesen egyetértek.