Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.."koponytorzítás deszka lappal".. <#bdead>
Ezt a hülyeséget amit idelinkeltél el is hiszed Zero ? Netán már próbáltad te is a csecsemô fejét satuban formálni ?? <#csodalk>
De még ha elképzelhetô lenne is, attól, hogy deformálódik a koponya, ész még nem kerül több bele. Ezek a lenyek pedig félisteni tulajdonságokkal rendelkeztek az akkori emberek szerint.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Pluskast
Herodotoszról biztos hallottál. Elég részletesen ír a piramisok építésérõl., ráadásul rengeteg információt akkor még létezõ papírusz tekercsekbõl merítette. Abban igazad van, hogy gyakorlatilag alig vagy szinte nincs is semmilyen feljegyzés a piramisoknál az építkezésekrõl. De más tárgyi leletek amik az építkezésekhez kapcsolódnak léteznek, így pl a nemrég - a piramisok közelében talált - feltárt piramisépítõk sírjai, vagy Saqqarában, a Médum-i piramis ahol megtalálható ma is egy rámpamaradvány, ami egyértelmûen bizonyítja az emberi kéz általi építést. Mindenkinek szíve joga hinni bármiben, még abban is, hogy a piramisokat nem mi emberek építettük, én azonban nem hiszem, hogy a piramisokat földönkívüliek építették volna. Ez saját fajunk lebecsülése.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SirAlo
Ha megerkezik a DNS vizsgalat kiderul😊 ez meg friss video, yotuben azt irajak hogy az ev masodik felen publikaljak

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Van. Lehet ilyet csinálni az ember fejével, nem olyan hatalmas rejtély ez.

Koponyatorzítás

Yoda001
erre van már valami magyarázat, vagy tipp, bármi?

http://9gag.com/gag/5135249

SirAlo
Es a 3000 ev alatt nem keszitettek semmi leirast a piramis epiteserol?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo

Ez még nem zárja ki azt, hogy az egyiptomiak csak "beköltöztek" a piramisokba (felhasználva azokat a saját kultúrájuk szerint, mit sem sejtve arról, hogy eredetileg kik és milyen céllal építették õket).

Pluskast
Ezt nem tudom honnan veszed. Lásd Dzsószer fáraó lépcsõs piramisát amiben benne volt a múmiája. Szakkarában rengeteg múmiát találtak amiket kisebb nagyobb piramisokba helyeztek el. Amúgy azért azt sem érdemes elfelejteni, hogy nem a három ismert piramis volt az elsõ amit felhúztak az egyiptomiak. Látható fejlõdési úton mentek keresztül a tumulustól a masztabán át a lépcsõzetes piramisoktól majd a végén ismert Keopsz Kephrén Mükerénosz piramisig. Tudom, hogy nehéz elhinni de már abban az idõben képesek voltak az emberek ilyet építeni és ezt a technikát nem egyik napról a másikra tanulták meg hanem úgy kb. 3000 év alatt.

Nyilván a rajzok korát eszükbe sem jutott a régészeknek vizsgálni, mi?

Meg az is egy életképes és épeszû feltételezés, hogy az egyiptomiak gondoltak egyet, és telepingálták az ezer éve ott álló piramist... aztán visszazárták szépen a kamrákat.

Az meg nem nagy rejtély, hogy miért csak elrejtett sírokban találtak bármit is. Elég hülye egy sírrabló az, aki egy piramist nem vesz észre. Viszont domboldalban áskálni meg nem fog nekiállni, ha van ott sír (és van), azt nem sírrablók találják meg.
Azért ennek a belátásához nem kell túl sok ész, asszem.

SirAlo
a rajzokat kesobb is fel lehetett rajzolni a piramisokba, es en ugy tudom hogy a mumiakat sirokba talaltak nem a piramisba

Pluskast
Meg esetleg még úgy is, hogy feltárták a nagy piramisoktól nem messze megtalált építõk városát is.

Pluskast
Õõõõ mondjuk úgy, hogy találtak azokban hieroglifákat uralkodók neveivel akiknek a cselekedeteit leírták, plusz múmiákat is?

Boszniában nincs piramis.

SirAlo
Szerintem az egyiptomi piramisok is regebbiek mint amennyire gondolnak, a Boszniai piramisba talaltak egy fa szerszamot vagy hasonlot es onnan tudtak bemerni a korat, de az egyiptomi piramisok korat hogy mertek be? (szerintem azok csak talalgatasok)

azt is olvastam😊 wikipedián😛 ,de inkább az én forrásomnak hiszek😊)

REALista
Én nem ezt olvastam róla de mindegy.Mások a forrásaink úgy látszik...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

történelemkönyvek...római/görög birodalom stb.

azok nem dombok hanem õsrégi piramisok amik 6-8000 évvel idõsebbek mint az egyiptomi társaik....és rovásirásokat találtak bennük......

REALista
Kíváncsi lennék az elõzõ világnézetedre ha az pár domb letudta rombolni...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Megnéztem vagy 8 órányi videóanyagot a Boszniai piramisokról és aztkell,hogy mondjam az eddigi világnézetem alapjaiban omlott össze😛

Mármint a civilizáció erdete /rómaiak-görögök stb./ most úgyvagyok vele,hogy itt valami kurvára nem stimmel a világunkban.....

A magyarok helye a világtörténelemben is rengeteg kérdést vetett fel bennem.

jaj mán itvannak, kezdjétek el spájzolni konzerveket<#mf1>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Hypo
jönnek megnézni Matolcsyt😊))

gothmog
Egyetlen indokot lehet felhozni az invázió mellett, hogy a világunkban a hozzánk hasonló életformáknak élni. Mert adottak a feltételek.
Ezért viszont nem érdemes átcuccolni egy komplett civilizációt, vagy megszálló sereget a csillagközi ûrön, mert az meg akkora erõfeszítéseket igényel, amibõl az idegenek simán létrehozhatják ugyanezt a környezetet otthon is. Talán csak akkor indokolt utazni, ha a napjuk nova lesz.
Persze, mivel emberek vagyunk, és van fantáziánk, ki tudunk találni olyan forgatókönyveket, amikor az inváziós háború mégis elkerülhetetlen. Ajánlott olvasmány: Larry Niven-Jerry Pournelle: Szálka Isten szemében, Orson Scott Card: Végjáték (Ender-saga). Például.

Légyszi válaszoljatok! Érdekelne a véleményetek!
"Nyilván aki idejönne ehhez a gondolkodásmódhoz semmi köze nem lenne"

Mondjuk kutató tudós vagyok, egy tengerelitjáróban kutatom a tenger fenekét jó nagy mélységben. Egyszer csak idejön hozzám egy óriás polip, a nyomában meg egy bálna. Õk okosabbak mint én?

Nagyon is elképzelhetõ, hogy az ûrben is élnek élõlények, amik mindenféle technikai eszköz nélkül élnek, közlekednek, táplálkoznak, kíváncsiskodnak saját lakhelyükön. Odajönnek hozzád, az ûrhajódhoz, bekukucskálnak az ablakon, de nem okosabbak mint te.

Mindez csak feltételezés, de komoly alapunk van rá. Amit viszont te írtál, az egy tipikus emberi butaság, amit még a fanti filmek alá is támasztanak, sugallnak számodra. De láss túl rajtuk. Okos vagy, ember vagy, ne hagyd magad megvezetni!
Az a kijelentés, hogy az idegen fajok úgy viselkednének velünk mint a spanyolok az indiánokkal tipikus emberi gondolkodásra vall. Nyilván aki idejönne ehhez a gondolkodásmódhoz semmi köze nem lenne (nekem a személyes véleményem az, hogy már jó ideje itt vannak és figyelnek minket ahogy mi tennénk jelenlegi fejlett társadalmi gondolkodásunkkal ha meglenne a technikai fejlettségünk hozzá és találnánk egy elmaradottabb fajt valahol az ûrben).
Gondoljátok el mi a francért igáznának le minket? Ha technikailag fejeltebbek akkor nincs értelme új technológiáért háborúzni mert el vagyunk maradva tõlük. Különbözõ geológiai kincsekért sem érdemes idejönni. Egyrészt nehéz az elszállítása nagy mennyiségben másik bolygóra több fényévre másrészt sokkal könnyebb elvinni olyan bolygóról ahol nincs légkör. Pusztán az ölés kedvéért biztos nem tennék meg mert azok a fajok akik nem képesek irányítani ösztöneiket azok soha nem jutnak el messzire mert nem a technikai fejlõdés fontos nekik hanem a vágyaik kielégítése. Az embert az különbözteti meg a többi emberszabású emlõstõl, hogy uralni tudja a vágyait, háttérbe szorítani az ösztönöket és másra koncentrálni. Amikor majd az orangután el tudja fordítani a tekintetét egy kívánatos nõstényrõl és továbbra is a kezében lévõ botdarabra koncentrál hogy vajon mit tudna vele kezdeni akkor elindul azon az úton amin mi indultunk el több tízezer éve.
Nem utolsó sorba szerintem egy idegen bolygóról érkezõ fajnak nem sok esélye van tartósan nagy tömegben megélni egy idegen bolygón. A földön több millió pusztító vírus baktérium stb van ami simán kiírt egy fajt ha nincs ellene immunrendszere. Az emberiség az évezredek alatt elszenvedett milliárdok halálával váltotta meg a túlélését a földön. Egy idejött idegen faj még ha történetesen oxigént is lélegezne és pont jó lenne neki az összetétel szkafander nélkül nem húná tovább 1-2 hónapnál. Az pedig lássuk be nincs olyan faj amelyik szeretne buborékban élni a fasza kis otthona helyett
A dolgot most úgy kéne elképzelni, hogy jelenlegi gondolkodásunkkal, technikánkkal és társadalmunkkal bukkannánk rá egy eddig ismeretlen és fel nem fedezett területen egy elszigetelten élõ embercsoportra.
Mit tennénk? Nyilván szó sem lenne a leigázásukról. A nemzetközi szervezetek azonnal védett területté nyilvánítanák, körbevennék és észrevétlenül védenék a kéretlen turisták elõl nehogy felforgassák a nép önmagába és esetleg eddigi kultúrájába vetett hitét, mert õk el sem tudják képzelni plz hogy az ember képes repülni vagy ami még durvább kilépni az ûrbe amirõl nekik csak annyi tudásuk hogy este kis pöttyök égnek az égen.
Szerintem senki sem fog leigázni minket de nem is fognak elhalmozni minket mindenféle modern technikával mert ahhoz az emberiség még mindig túl agresszív, hogy rászabadítsák más fajokra.
Talán egyszer majd eljön az idõ és megtanulunk úgy viselkedni ahogy a minket figyelõ idegeneknek megfelelõ lesz és akkor de csak akkor beléphetünk egy esetleges csillagközi faji közösségbe. Szerintem nem az ember fogja feltalálni a komoly ûr technikát hanem megkapjuk majd ha gondolkodásban és viselkedésben felnövünk hozzá. Ehhez a legfontosabb dolog viszont szerintem a PÉNZ eltüntetése lenne az emberi társadalomból mert az nem szül mást csak birtoklási vágyat és ez a legnagyobb hátráltató erõ az emberi társadalom fejlõdésében
Hát, hogy nem kell keresgélni, tuti igaz.
De legalább bekalibrálják az ostobaság mércéjét.<#taps>

Walk the Talk.

gothmog
Tessék egy hasonló. Nagyon nem is kell keresgélni, tényleg egymást érik.

Mondjuk ez nem, de óriási a stílusa <#nevetes1><#nevetes1>

Walk the Talk.

Azért annyira nem hülyék, mert nagyon profin adják a zagyvaságot.

Walk the Talk.

gothmog
Mióta bezárták a lipótot ilyenekkel van tele az internet...

immovable
<#nevetes1>
SirAlo
Nem tudom lattatok-e mar ezt a 2 dokumentumfilmet de eleg erdekesek, lehet nincs semmi valosag alapjuk de legalabb egy filmet csinalhatnanak ezek alapjan😊 szerintem utos film lenne!

A fenébe! A cikk, amit szintén be akartam tenni, lemaradt.
Ezt is érdemes átfutni:

VeteransToday - Ufo forensic analysis

Lehet, hogy a koreai rakétát egy Usa ufo lõtte le? A felvételek április hetedikén készültek, és a SACIA (South Africa Counter Intelligence Agency) laboratórium elemezte ki. Megállapították, hogy a képen egy valódi tárgy látható.

És kimegy, hogy elhitesse a föld négy szegletén lév&#245; népeket, a Gógot és a Magógot, hogy egybegyűjtse őket háborúra, a kiknek száma, mint a tenger fövenye.

Van ez az UFO-s dokumentumfilm, nézzétek meg, ha van egy és háromnegyed órátok. (angol)

És kimegy, hogy elhitesse a föld négy szegletén lév&#245; népeket, a Gógot és a Magógot, hogy egybegyűjtse őket háborúra, a kiknek száma, mint a tenger fövenye.

Ne mondd azt, hogy Te nem tudod.

Walk the Talk.

Már van úgy látom. Tényleg nem értem, miért zavar Téged ennyire az a topik.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Legyen??

Walk the Talk.

Neked NWO fóbiád van. <#szomoru2>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ekki??

mit keres ebben a topicban??
NWO-ba bele!

Walk the Talk.

nagy az Isten állatkertje...
Kedd hajnalban egy zölden izzó tárgy -akkora, mint egy bálna- szállt alá az égbõl, és elmerült a Bantam tóban. (fotó nincs, csak két szemtanú)

Itt ni!

Anaid
A felvételeknél figyelmen kívül hagyod magának a felvételnek a lehetséges pontatlanságát.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

egy anyag kémiai szerkezetérõl volt szó (atomok, molekulák szintje), nem pedig nagyobb léptékrõl, több kémiai-anyag keverékérõl (kompozit anyagok)

Pye azt állítja, h hálózat szövi át. Én ezt azon képek alapján nem tudom elfogadni. Néhány szálat látni, hálózatot nem. A példáddal élve: ha a rost lemezre merõlegesen csak néhány rost szálat helyezünk el, az nem növeli a szívósságot.
A vasbetonba sem néhány vasrudat dobnak bele szanaszét rendsertelenül, hanem négyzetrácsot.

Egyébként erõsen kétlem azt is, h valóban megmérte volna a koponya szívósságát, ugyanis a mérés kárt tenne a koponyában.
A koponya anyagát illetõen érdekes, h az oldalán még annyira sem értekezik, mint a DNS vizsgálatokról és fejlõdési rendellenességrõl - ha jól emléxem. Valszeg õ sem tartja erõsnek az érveit.

Anaid
biokémiailag zománcra hasonlít (vagyis szerkezetét és építõelemeit tekintve,)
2. fonalak hálózata (amibõl a képeken néhány szál látszik, hálózat/szövet nem)
A vagyis szerkezetét és építõelemeit tekintve következtetés nem teljesen helytálló: Zománcra hasonlít, de érdekes fonalas a SZERKEZETE. Ebbõl következik, hogy MÁSMILYEN a szerkezete. Majdnem ugyanolyan összetevõkbõl, látszólagosan hasonló kinézetû anyagok, ha más szerkezetûek más tulajdonságokkal rendelkezhetnek.
"A zománc egy rideg anyag, ezért nem is lehet nagy teherbírású, akármilyen fonalas is a szerkezete." Uwu ezt írta. Egy bugyuta, egyszerû példa: egy öt centis faroslemez elbír x kilót. öt db egy centis faroslemez kereszt száliránnyal egymásra téve ugyanannyit bír? Nem. Dehát könyörgöm, ugyanaz az anyag, ugyanaz a vastagság...stb. mégsem ugyanannyit bír el? Csoda történt? Nem. Kereszt szálirány változtatott a dolgon. Néha ennyi is elég. 😊

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Pye a következõt állítja a videóban:
2-3szor nagyobb szívósságú, mint az emberi koponya. 2 dolog miatt:
1. biokémiailag zománcra hasonlít (vagyis szerkezetét és építõelemeit tekintve,)
2. fonalak hálózata (amibõl a képeken néhány szál látszik, hálózat/szövet nem)

Az 1-bõl következik, h szerinte a zománcra hasonlító összetétel - ennyit az ismeretlen anyag érvedrõl - felelõs a nagyobb szívósságért.
A hasonló összetételû és szerkezetû anyagok pedig hasonló tulajdonságokkal bírnak. Ez ad alapot a különféle anyagok csoportosításához, majd miértjének megértéséhez.
A (fa)szén és a gyémánt kémiailag nem hasonló, az elõbbi amorf, az utóbbi tetraéderes kristály.

ezekbõl ilyen nem tudom hogyan következne

pl. egy mûszálas szövet lehet hasonló szívósságú. grafikon a viszonyokról

Anaid
az a kijelentés, hogy hasonló nem mond semmit fizikális tulajdonágokról. Nem véletlen volt a szén - gyémánt példa. Nem sorba rendezhetõ, nem minõsíthetõ egy hasonló kifejezés alapján. Miben hasonló? Milyen hasonlóság áll fenn? Kinézetre, tapintásra, összetevõkben... Sem fizikális, sem képzõdésére vonatkozó következtetéseket nem lehet levonni ennyibõl. uwu pedig egyértelmûen arról írt, hogy milyen a zománc. Ismeretlen anyagról beszélt!!!! a leglényegesebb tulajdonságait (pl összetevõit illetõen) sem ismerve nem lehet kijelenteni ilyesmiket.

Ezek szerint az is ellentmondás lenne, ha mondjuk olyat állítanék, hogy szövethez hasonló, mégis nagyobb a teherbírása, mint az acélnak?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

uwu állítása alapján szívósság:
cs.hasonló > csont > cs.hasonló > z.hasonló > zománc > z.hasonló

Pye szerint zománchoz hasnoLÓ és nagyobb a teherbírása, mint a csontnak.↯

Ha szilárdságról/keménységrõl lett volna szó, akkor igaza lett volna.

állításod:
hasonló≠ugyanolyan
ami még mindig nem oldja fel a fenti ellentmondást