6569
12149940121232355297.jpg
  • gothmog
    Az alufóliából készült gondolatlehallgatás elleni sisakot kifelejtetted...
    :)
  • hihy
    Te tévúton jársz. Hiszen egyesek (mindenki) tudják a siper-super titkos társaságok tagjainak a nevét, lakhelyét, székhelyét meg a stb 100%-osan. Pedig ezek a titkos szervezetek nem riadnak vissza még a gyilkolászástól sem, ha valaki(k) a céljaikat veszélyeztetik. Meg azt is tudják, hogy mi a céljuk, és mikortól.
    Ezért hát verd ki a fejedből egy titkos egylet tervét.
    Én már magamnak sem merek elmondani semmit.
  • hihy
    A kezdet elvégződött.:))
  • WhiteStar
    szorgalmi feladatként ajánlom a gumiszobában lévő: seggbebasztak a földönkívüliek topikban fellelhető novellasorozatot
  • sempronius18
    Nem válunk ugyanazzá, mert mi az ő sötét eszközeiket csakis a jóra, az emberiség megmentésére használjuk.

Meg egyébként tényleg az lehet, hogy most elárultam, hogy titkos társaságot alapítunk, de a nevét nem tudják és azt sem, hogy hol a főhadiszállás szóval nincs gond.
  • sempronius18
    Hát ö ö ö ö izé.... most hogy mondod.
    Viszont készültem én nem fogom ölbe tett kézzel várni a gonoszokat.
    A vég elkezdődött!!!!!
  • Palinko
    az igazi kérdés az, hogy mivé válunk akkor a végén? vajon nem ugyanazzá ami ellen harcoltunk?
  • uwu420
    Akkor már el is van cseszve.
    Így most bárki értesülhet a tervetekről. Nem szabadna fórumokra írogatni ilyesmit. Távol kéne tartani magadat az internettől meg az emberektől is, csak akkor lehetsz biztonságban, ha láthatatlan maradsz. Maradj otthon zárkózz be, és csak azokkal állj szóba akiket te hívsz meg levélben. Az ablakokat sem árt befalazni. Szegény Saintgerman haverjait is likvidálták már. Lehet hogy ő se lesz itt már sokáig. Valószínűleg a saját beleivel fogják megfolytani több napnyi kínzás után. Ezek kibaszott gonoszak ám.
  • sempronius18
    A saját pályáján győzzük le az ellent. :)
  • Palinko
    de a titkos társaságok nem épp a másik oldal módszere? :D
  • sempronius18
    Zseniális topik.
    Saintgerman ne add fel nálad van az igazság! Sajnos a birkák a fától nem látják az erdőt és sajnos megértek a pusztulásra, de mi akik már tudjuk az igazságot még megmenekülhetünk és kivezethetjük teljes tudatlanságából az emberiséget.

Javaslom, hogy más tisztánlátó elmékkel együtt alapítsunk titkos társaságot, hogy eredményesebben tudjuk felvenni a harcot az intergalaktikus összesküvéssel szemben!
  • Zero 7th
    Kezeletlen paranoid skizofrén. Szavakkal nem fogod ebből kigyógyítani, kár próbálkozni.
  • gothmog
    "Az Elektromos Szerzetes pontosan ugyanolyan háztartási
    gépezet, mint a mosogatógép vagy a videó. A mosogatógép
    elvégzi az ember helyett a fárasztó mosogatást, a videómag-
    nó megnézi helyette a fárasztó tévéműsorokat, az Elektro-
    mos Szerzetes pedig arra való, hogy mindenfélét elhiggyen
    az ember helyett és így megkímélje attól az egyre terhe-
    sebb feladattól, hogy neki kelljen elhinni azt a számtalan
    dolgot, amit a világ el akar hitetni vele.
    Sajnálatos módon azonban a szóban forgó példány meg
    hibásodott, és többé-kevésbé találomra a legfurcsább dolgo-
    kat kezdte hinni. Olyasmit is elhitt, amit még a mormonok
    sem hinnének el Salt Lake Cityben."

Douglas Adams : Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája
  • Saintgerman
    Na látod, hogy csak kissebb összegben mernél fogadni ?! Én az egész életemet "rá" tettem, és annak mértékében lettem informálva..
  • Saintgerman
    Akkor okosíts ki, nehogy bután haljak meg...
  • WhiteStar
    az a baj Saintgerman hogy bármilyen ész érvvel is jöhetnék, te reagálnál rá egy ilyet hogy bizony én félre vagyok vezetve, vagy hasonló.
    Egymás után hozod fel a légből kapott "érveidet". két ellenséges faj, atlantisz, lemúria, intergalaktikus civilizációk, meg háborúk, meg ősi annyira fejlett civilizációk, hogy mi kimutatni se tudjuk, akik elvileg az uraink, de önkéntes alapon bújkálnak előlünk, a - szerinted - saját bolygójukon,

akkor hirtelen nagy ugrás, és minden faj jövevény faj a Földön. Te ezeket elhiszed?

Amennyiben igen - miért nem gondolod át esetleg azt a lehetőséget, hogy talán az emberiség nem is annyira hulladékagyú mint azt hiszed, és talán, ismétlem talán, nem vagyunk olyan gyökerek hogy ne vegyük észre ha uralkodnak rajtunk, és az a temérdek sok kutató, ESETLEG nem olyan balga, vagy robotzombi hogy a mára többé kevésbé fejlett űrkutatás során azért csak észlelte volna a fent leírt dolgokat ~ és megosztotta volna a közemberekkel?

Furán gondolkodsz, túl sokat filozofálsz, és összefüggéstelenül. Semmi kézzelfogható konkrét forrással nem tudsz alátámasztani semmit a mondókáidból, és kisebb összegben mernék fogadni, hogy ha vennéd a fáradtságot hogy ezt meg is tedd, akkor is valami Képes UFÓ magazinból kivágott cikkel tudnál szolgálni. Az NWO-s topikban művelt tevékenységedről meg már kár is beszélni. Paranoiás vagy, és percenként több összeesküvés-elméletet gyártasz, mint amennyiszer levegőt veszel.
  • WhiteStar
    te így elég buta vagy már nem azért :D

"kolonizálják a galaxist"
    "fejletlenebbek leigázása"

jólvan :D
  • hihy
    Ez tudod úgy van, hogy az Úr a "maga képére" teremtett, és mivel Ő esendő, így mi is azzá lettünk.
  • Saintgerman
    Há...tja.. még az a szerencse, hogy olyan intelligensek vagyunk.. Meg szépek, meg az Úr legtökéletesebb teremtése.. Azért tud úgy uralkodni rajtunk az "Úr", hogy tudatában lennénk bárminek is, mert olyan intelligensek vagyunk..
  • gothmog
    „Gondold csak el, azt a temérdek férevezetést amit elméletnek állítanak be !”

Még szerencse hogy mi itt az sg fórumon intelligensek vagyunk, és nem hiszünk el mindenféle légbőlkapott faszságot, csak azért mert az interneten olvastuk.
  • Saintgerman
    A mi uraink azok, akik a galaxis többi bolygóját is a saját képükre akarják formálni. Kolinizálják a galaxist és a fejletlenebbek leigázásában szánnak szerepet nekünk..
  • hihy
    "amit elméletnek állítanak be !!!"

Itt te a tudományról beszélsz?
  • hihy
    "a problémánkat mi magunknak kell megoldani."

ezzel a mondatoddal tökéletesen egyetértek
  • hihy
    Nem egészen értelek. Azt mondtad, hogy létezik egy intergalaktikus szövetség, mely a Földön Uralkodó fajjal szemben (akiknek mi szolgái vagyunk) teljesen más erkölcsi alapon működnek. Vagyis nekünk, embereknek az lenne a jó, ha közéjük tartoznánk. Akkor viszont ki ellen fog háborút vívni a szövetség?
    A mi uraink ellen??
  • Saintgerman
    Solgálunk..!! Hát itt a pont, hogy szolgálunk! Méghozzá úgy, hogy fogalmunk sincs róla ! Gondold csak el, azt a temérdek férevezetést amit elméletnek állítanak be !!! Ha ez igy halad, mi is részesei leszünk a csillagközi háborúknak, és a saját fajtánk ellen fognuk harcolni amilyen barmok most vagyunk...
  • Pluskast
    Ok ezt értem, de ha mi szolgák vagyunk akkor miért nem szolgálunk továbbra is? "Megesett a szívük" rajtunk? Gondolom technológiailag most még fejlettebbek mint akkor, plusz a megmaradtak miért nézik tétlenül, hogy a szolgáik ennyire elterjedtek a Földön? Valahol ez sántít nekem.
  • Saintgerman
    Az előző két ellenséges faj elpusttította egymást és az akkori két kontinest (Lemuria - Atlantisz) egy 600 ezer éves háborúskodás után. A megmaradtak alapították azokat a civilizációkat, amikre ma sem találunk magyarázatot, és "teremtettek" minket a saját génjeik ötvözésével kizárólag a saját szolgálatukra...
    Mindegyik faj jövevény földön, de nem az atlantiszi volt az első...
  • Pluskast
    Ezzel csak egy bajom van. Miért is tűrnek meg minket akkor itt a Földön? Senki sem szereti, ha valaki vagy valakik beköltöznek a házába. Annak az a vége, hogy kiteszik az illetőt. Eléggé életszerütlen, hogy egy kísérlet következtében hagyom elszaporodni egy adott fajt és gyakorlatilag átadom nekik önzetlenül a saját szülőbolygómat. Nem sántít egy picit az elméleted?
  • immovable
  • Saintgerman
    Nagyon is a szivükön viselik a sorsunkat, de sem beavatkozni nem tudnak, sem a problémánkat megoldai... olyanok vagyunk, mint az erőszakkal teherbe elytett anya kölyke... a problémánkat mi magunknak kell megoldani..
  • hihy
    Értelek.
    Bár nekem az azért kicsit furcsa, hogy azok, aki velünk talán rokonszenveznek, nem találnak, nem keresnek valamiféle utat e helyzet feloldására.
    Esetleg a kinti szövetségnek fogalma sincs mi történik itt a Földön?

Azért azt megjegyezném, hogy ameddig a kapzsiság (bármely értelemben is) lesz uralkodó a Földön, a vezetés örökkön-örökké a "kiválasztottak" kezében fog maradni.
  • Saintgerman
    Bocsi, az kimaradt, hogy a honosok megtartották a vezetést titokban a földön az emberiség felett, ami most kezd felszakadozni..
    És az is, hogy az itteni uralom a kinti szövetségen kívüli...
  • hihy
    Tegyük fel, hogy igazad van. De mit jelenthet egy földi vezetés akarata egy intergalaktikus törekvéssel szemben??
    Vagy mi a számukra nem is vagyunk olyan fontosak?
  • Saintgerman
    Van egy harmadik verzió is. A föld már korábban is lakott volt magasan fejlett civilizációk által. A mai emberiség egy keveréke az előzőeknek erősen leárnyékolt tudattal, ami az idők teltével kezd újra felszabadulni. Akiket mi idegeneknek hiszünk, azok itt a honosok és mi vagyunk az idegenek(nek egy letompított változata) A tudatunk kinyílásával alkalmasak leszünk újra részévé válni az itergalaktikus szövetségnek, amit a jelenlegi vezetés a legkevésbé szeretne...
  • hihy
    Igazad van, de az ami filmekben a földi fegyverekkel győzik le a sziper-szuper alieneket.

Bár a baktériumos, vírusos dolog talán még hihetőbb is lenne, ha nem tételezném fel az idegen faj ez ellen való felkészültségét.
  • Pares
    Szerintem ezen fölösleges is elmélkedni. Ha azért vannak itt, hogy elfoglalják a Földet, akkor így vagy úgy, de megszerzik maguknak, akkor már csak abban bízhatunk, hogy könyörületesek, vagy kizárólag vízi lények. Ha meg nem ezért jöttek, akkor meg úgy is csak rajtuk múlik, mikor és hogy veszik fel a kapcsolatot.
    Mi ebben a tekintetben minden esetben csak szenvedő alany vagyunk...
  • hihy
    Ez tökre igaz lehet!!!!!!
  • hihy
    Tegnap láttam egy filmet az NG-n. Ott azzal az esettel foglalkoztak, amikor az emberi faj túlélése lesz a cél. Egy hatalmas űrhajó féleséget építenek majd, mely csak arra szolgál, hogy a fajunk kiválasztott jeles, egészségileg, mentálisan stb képviselőit egy előre kiválasztott, általunk lakható bolygóra segítse. Természetesen (?!) az itt maradottak léte max bizonytalan lesz, ugyanis egy közeledő neutron csillag lesz a hunyó.
    Akik "elutaznak", azok egy másik világ, bolygó szó szerinti meghódítására igyekeznek. Nem biztos, hogy az ottani létformák, ha számunkra "ellenségesek", megfelelnek-e majd a mi feltételeinknek. Mint ahogyan ez már itt a Földön is számtalanszor bebizonyosodott már.

Itt jön a kérdés. Ha azok az idegenek, akik talán már most kerülgetik a Földet nem-e hasonló célokkal, vagy legalábbis közeli keresnek fel bennünket?
    Ha annyira fontosak lennénk "emberileg" számukra, akkor már közelebbi kapcsolatot is kezdeményezhettek volna. Hiszen több ezer éves "bizonyítékok" vannak működésükre.

Azokkal, akik számszerűleg, leszármazottailag stb tudják a biztosat nem vitázok.
  • Pares
    Beavatkozás nélküli megfigyelés? Mi is ezt csináljuk az állatokkal...
  • Pares
    Ezt már láttam én is, és hát nem tudom milyen az az űrszemét vagy jégdarab, ami a Föld gravitációs terének közepétől elfelé mozog, ráadásul 3 egymás után, nem beszélve arról a 3 fényről, amelyek háromszög alakzatban repülnek, majd eltűnnek a Föld görbülete mögött, szóval még az űrhajóból származó, kamerához közeli részecskékről se lehet szó. Persze jó lenne megtudni, hogy nem fake-e az egész, de elnézve pár másik NASA videót amikről tudvalevő, hogy igaziak...