Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én nickem meg Zero.
A 7th meg egy Battlefield klán, 2004 óta, ha esetleg az is megzavar, vagy nem érted.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Walk the Talk.
Úgy néz ki, hogy az összes csillagász, tudós meg van vezetve???????
Walk the Talk.
Ha bizonyítékok vagy értelmezhetõ információ NÉLKÜL kezelsz valamit tényként, akkor szimplán idióta vagy, nem pedig idióta összeesküvés hívõ. Tekintve, hogy a NASA az egyetlen, aki ilyen információk birtokában lehet, amíg õk nem közlik veled ezeket, addig minden feltételezésed alaptalan spekuláció kategória. Az csak szerencse, ha végül eltalálod. Nem is túl nagy, 50% esélyed van rá.
Csak hogy tisztázzuk a fogalmakat...
" A lap szerint egy helyi szkeptikus fizikus azt gyanítja, hogy az egy méter magas ûrlényekrõl szóló történet egy Silas Newton nevû szélhámos agyszüleménye – õ adta a sztorit az FBI-ügynök szájába, és a sajtónak is beszélt róla annak idején. Newtont 1952-ben csalás miatt letartóztatták és el is ítélték."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://9gag.com/gag/5135249
A képekrõl annyit,hogy az emberi agy hajlamos bizonyos alakzatokat túl reagálni.Pl ha sokáig nézel egy eddig érdektelen tárgyat, képzõdményt,(felhõ) akkor elõbb utóbb elkezd hasonlítani valamire.A Marson a fény viszonyok rengeteg ilyen alakzatot produkálnak.Sajnos ezt nem tudom másként meg fogalmazni, ez a belemagyarázás.De akadnak olyan dolgok is amit a fény-árnyék, viszonnyal nem lehet megmagyarázni.
Mellesleg ezen az oldalon már ÉVEK óta azon ment a spekuláció, hogy a Marson lehet folyékony víz, legalábbis néhány kép erõsen erre utalt, de addig "idióta összesküvéselmélet-hívõ" volt mindenki, aki ezt állította, amíg maga a NASA nem jelentette ki...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Walk the Talk.
És, ha nem, akkor miért nem használják másutt is ezt a technikát?
Walk the Talk.
Másik amit nem érte. Gondolom, százan megnézték a felvételeket a NASA-nál mielõtt közkézra adtál volna. Bizonyára észrevették. Akkor viszont hogy adhatnak táptalajt elképzeléseknek, miközben egyenlõre azt állítják, hogy nincs nyoma életnek? Én itt a volt életre is gondolok. Furcsa.
Kár, hogy a ruszkik lemaradtak, hátha kettõbõl többet tudnánk.(?!)
Walk the Talk.
Szerintem ott volt és úgy keresett rá de valószínûleg mint ahyogy említetted nem kötik az orrunkra.A videó alatt van egy link ott több ezer kép megtalálható a mit a Spirit készített.
Bár nem értem, hogy, ha a NASA is látta, miért nem vezették oda? Vagy messze van? Vagy megtették, csak nem kötik az orrunkra?
Walk the Talk.
Találtam ezt a fotót,a Spirit készítette a Marson.Lehet hogy már láttátok de nekem még új.A kép jobb oldalánál egy Varázsló sapka alakú valami van.Tölsérek le és nagyítsátok ki .Mi lehet az?
Õõõ a folyam dologról hallottam, bár ez szerintem semmi eget rengetõ és ez várható volt hisz tudjuk, hogy a Marson valaha volt víz és ugye amióta egy megfigyelõ mûhold kering a Mars körül csak idõ kérdése volt, hogy tényleges bizonyítékot találjanak. A megmûvelt mezõgazdasági területekrõl nem hallottam. Link van ami hivatalos bejelentésként megjelent vagy ez megint csak egy kitaláció? Már csak ez nekem azért is fura mert, a Marsot vastag homok réteg fedi be. Szóval ez olyan mintha mindenféle elõzmény nélkûl bejelentenénk, hogy a Szaharában valaha földmûvelés folyt. Elég fura kijelentés..
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Aranyosi László egy TV mûsorban NASA és más fényképekkel "dokumentálta", hogy marson magasan fejlett civilizáció létezik. Az egyik felvételen egy óriási várost mutatott, melynek már a nevét is tudta: Thioton. Fotókkal szemléltette, hogy a marson kb 120 méter szélességû repülõszerkezetek suhannak a földi hangsebesség húszszorosával. Most "ismerte" be a NASA, hogy a Marson folyamok vannak, és óriási megmûvelt mezõgazdasági területek.
Nesze neked faszkalap tudomány.
Walk the Talk.
Sajnos valamilyen oknál fogva nem találom azt a honlapot amin vannak metszet rajzok.
...
1712 július 17. Ma pirkadatra holmi kurafiak esmént letaposák a klastrom gabonájának harmadát, amint azt tevék egy évnek elõtte. Immár nem tudom, mi tévõ legyek, a gaz ebek nem csapának zajt, s nyomuk se maradt, hogy utánuk mehetnénk, s az büntetésöket kieszközölhetnénk. Az aratók talán képesek lesznek eljárni a lerontott búzával is, de az bizonyos, hogy az munkájokért magasb árat fognak kérni.
...
-szerinted régen átjött volna holmi ezotérikus üzenet? Ugyan már!
„megérne egy teljes mûsort” - a teljes mûsor a gabonakörökrõl szól, ez meg -mint az nyilvánvaló- egy kamu videó.
„Miért nem mutatták a készítés teljes folyamatát?” már úgyérted a gabonakörét? miért, szerinted azt nem lehetne hamisítani? Már az elején szóltam, hogy felesleges bemutatni a cáfolatot. Higgy amit akarsz, attól még valóságból továbbra is csak egy van.
Bár azért fura, hogy nyugat feltétel nélkül elfogadta, a kételkedés a szoc országokban indult el. Már ha jól tudom.
Walk the Talk.
Mert én is tutira szeretném ha "õk" békés kapcsolatra törekednének velünk, de a mostani módszerük (már ha az övék) nem életszerû.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Csak kérdezem, nem lehet, hogy mi gyártjuk õket.
Walk the Talk.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Persze, lakik kettõ a Holdudvaromban. 😊
De, ha állatok, akkor mi magasabb rendû faj vagyunk.
Nem összevethetõ a két életforma.
Reménytelen eset.
Ne legyél ennyire szigorú magadhoz.
Bár most muttattak be képeket az ott maradt tárgyakról, de: biztos az is mûtermi.
Akkor van értelme?
Walk the Talk.