Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint ahogy azt már többször is említettem, a Drönk az egy kocsma a Vásárhelyi kolesz alagsorában: A Drönk honlapja

Az én nickem meg Zero.

A 7th meg egy Battlefield klán, 2004 óta, ha esetleg az is megzavar, vagy nem érted.

<#zavart2><#unalmas> Jaj ne. Dronk tezsvír visszatért.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#eljen>

Walk the Talk.

Az összes ilyen probléma arra vezethetõ vissza, hogy tanulni nehéz, hinni meg nagyon könnyû. És az emberek túlnyomó többsége a könnyû utat választja.

Max igazad van, a idióta szót kihagyva. Szvsz, s mások szerint is egy un "UFO vallás" van kialakulóban. Nagyon sokan Jézus helyettesítõjét látják az alienekben. Míg egy hívõ embernek sem lehet elmagyarázni egy vallás kétségeit, addig ez az idegenek várás ugyanezt az állapotot tükrözik. Az USA-ban annyi pezíciót nyújtottak be az emberek, hogy vallja már be a kormány az "igazat", hogy végül kénytelen volt reagálni. Kíváncsi lennék, hogy az orosz, kínai, vagy más kormányokat miért nem bombázzák ilyen kérdésekkel. Az UFO-k már az 50-es években tudták, hogy a többi nemzet lószar? Az amcsi az über? S hiába is adnak is ki bármilyen hivatalos közleményt, a többség gyõz. Itt az SG-n is. Jönnek azzal, hogy hazudnak, elhallgatnak mindent, a Hold túloldalán emberi telepek mûködnek, a Mars növényekkel, értelmes lényekkel, állatokkal teli. S hiába mondják a tudósok egyöntetûen, hogy még nincs 100%-os bizonyíték, a messiás várás sokkal erõsebb. Pedig egyáltalán nem biztos, hogy az emberiség jól fog járni az új kapcsolattal. Bár ne legyen igazam.
Úgy néz ki, hogy az összes csillagász, tudós meg van vezetve???????

Walk the Talk.

Enyhén kevered a szezont a fazonnal. Az semmilyen szempontból nem összeesküvés, hogy van-e víz a Marson.

Ha bizonyítékok vagy értelmezhetõ információ NÉLKÜL kezelsz valamit tényként, akkor szimplán idióta vagy, nem pedig idióta összeesküvés hívõ. Tekintve, hogy a NASA az egyetlen, aki ilyen információk birtokában lehet, amíg õk nem közlik veled ezeket, addig minden feltételezésed alaptalan spekuláció kategória. Az csak szerencse, ha végül eltalálod. Nem is túl nagy, 50% esélyed van rá.

Csak hogy tisztázzuk a fogalmakat...

Pluskast
Ezt a részt is elolvastad?

" A lap szerint egy helyi szkeptikus fizikus azt gyanítja, hogy az egy méter magas ûrlényekrõl szóló történet egy Silas Newton nevû szélhámos agyszüleménye – õ adta a sztorit az FBI-ügynök szájába, és a sajtónak is beszélt róla annak idején. Newtont 1952-ben csalás miatt letartóztatták és el is ítélték."

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Yoda001
"a méretarány kicsit gyanús, de egyébként léteznek. Kis szürkének hívja õket a közvélemény. ~90cm magasak. Aki hitetlenkedik, annak javaslom az FBI hivatalos weboldalát. Az ûrhajózás 50. évfordulójára közzétettek egy csomó UFO aktát. Hivatalos jelentéseket, tanúvallomásokat. http://index.hu/tudomany/2011/04/11/ujabb_bizonyitek_az_ufok_letezesere/ http://vault.fbi.gov/hottel_guy/Guy%20Hottel%20Part%201%20of%201/view "

http://9gag.com/gag/5135249

Igen!Megegyezik a véleményünk.
Pluskast
Kamu. Millió ilyet találhatsz a neten ez is csak egy hamisított bábú semmi több.

Ez egy régebbi hír.de kíváncsi vagyok ki mit gondol róla.
Nagyon régen volt egy 1959ben után nyomott csillagászait könyvem.Ott a szerzõ még úgy írta le a Marsot, mint valóban élettel rendelkezõ bolygót.Idézni már pontosan nem tudom de valami olyasmi volt benne hogy, A Marson látható zöldes, barnás területek valószínûleg fák, illetve növények lehetnek.A barázdák pedig folyók ,folyamok.Azt tudjuk hogy van víz a Marson mivel látjuk a sarki jégsapkákat,és a NASA 2008-ban be is jelentette.
A képekrõl annyit,hogy az emberi agy hajlamos bizonyos alakzatokat túl reagálni.Pl ha sokáig nézel egy eddig érdektelen tárgyat, képzõdményt,(felhõ) akkor elõbb utóbb elkezd hasonlítani valamire.A Marson a fény viszonyok rengeteg ilyen alakzatot produkálnak.Sajnos ezt nem tudom másként meg fogalmazni, ez a belemagyarázás.De akadnak olyan dolgok is amit a fény-árnyék, viszonnyal nem lehet megmagyarázni.
Fáradt vagyok ahhoz, hogy felsoroljam õket, de számtalan példa van fura ojjektumokra a Mars felszínén. Ha érdekel, akkor ITT minden furcsaságról találtok infót.

Mellesleg ezen az oldalon már ÉVEK óta azon ment a spekuláció, hogy a Marson lehet folyékony víz, legalábbis néhány kép erõsen erre utalt, de addig "idióta összesküvéselmélet-hívõ" volt mindenki, aki ezt állította, amíg maga a NASA nem jelentette ki...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Walk the Talk.

Sztem Aranyosit békén kellene hagyni, mert még feldühüdik. És olyankor az "ilyenek" nagyon veszélyesek😊))

Walk the Talk.

Nem tudom hogy színezték a felvételt de önmagában fekete fehérben is elég fura.Olvastam Aranyosi László honlapját szerinte nem maradtak le az oroszok.<#fejvakaras>
Még van amit nem értek. (persze sokat) Egyszer olyat olvastam, hogy a kémholdakról gyufa nagyságú tárgyakat meg lehet különböztetni, meg azt ha valaki rágyújt(?!) Vagy az csak mese volt?
És, ha nem, akkor miért nem használják másutt is ezt a technikát?

Walk the Talk.

Azért azt jó lenne tudni, hogy a videót manipulálták-e, vagyis, hogy a tárgynak ténylegesen annyira elüt a színe a környezettõl?
Másik amit nem érte. Gondolom, százan megnézték a felvételeket a NASA-nál mielõtt közkézra adtál volna. Bizonyára észrevették. Akkor viszont hogy adhatnak táptalajt elképzeléseknek, miközben egyenlõre azt állítják, hogy nincs nyoma életnek? Én itt a volt életre is gondolok. Furcsa.
Kár, hogy a ruszkik lemaradtak, hátha kettõbõl többet tudnánk.(?!)

Walk the Talk.

Igen! Mintha talpas és sarkos kiképzésû lenne .Nekem úgy tûnik mintha üreges volna.A videóhoz a tagek között lévõ URL címet kell bemásolni
Szerintem ott volt és úgy keresett rá de valószínûleg mint ahyogy említetted nem kötik az orrunkra.A videó alatt van egy link ott több ezer kép megtalálható a mit a Spirit készített.
Na ez a videó nem jött be.Be kell másolni a keresõbe.
http://www.youtube.com/v/878ZIkrtxRA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flash
Mivel mintha talpa volna, kicsit fura.
Bár nem értem, hogy, ha a NASA is látta, miért nem vezették oda? Vagy messze van? Vagy megtették, csak nem kötik az orrunkra?

Walk the Talk.

Hali!
Találtam ezt a fotót,a Spirit készítette a Marson.Lehet hogy már láttátok de nekem még új.A kép jobb oldalánál egy Varázsló sapka alakú valami van.Tölsérek le és nagyítsátok ki .Mi lehet az?
gothmog
„a magyarság az ûrbõl érkezve elõször a Marsot népesítette be” -Erre azért nem lennék olyan büszke, amilyen állapotban az a bolygó van... 😊

Szerintem neked nem esett le... <#idiota>

Pluskast
"Most "ismerte" be a NASA, hogy a Marson folyamok vannak, és óriási megmûvelt mezõgazdasági területek"

Õõõ a folyam dologról hallottam, bár ez szerintem semmi eget rengetõ és ez várható volt hisz tudjuk, hogy a Marson valaha volt víz és ugye amióta egy megfigyelõ mûhold kering a Mars körül csak idõ kérdése volt, hogy tényleges bizonyítékot találjanak. A megmûvelt mezõgazdasági területekrõl nem hallottam. Link van ami hivatalos bejelentésként megjelent vagy ez megint csak egy kitaláció? Már csak ez nekem azért is fura mert, a Marsot vastag homok réteg fedi be. Szóval ez olyan mintha mindenféle elõzmény nélkûl bejelentenénk, hogy a Szaharában valaha földmûvelés folyt. Elég fura kijelentés..

Bocsi a Marstól a kis kezdõbetûkért.

Walk the Talk.

Ja és még annyit, hogy a szittya magyaroktól maradt ránk egy véset, melybõl világosan kiderül, hogy a magyarság az ûrbõl érkezve elõször a Marsot népesítette be, s csak ezután következett a Föld.

Walk the Talk.

Nem tudom ismeritek-e, azt sem, hogy mikori a felvétel.
Aranyosi László egy TV mûsorban NASA és más fényképekkel "dokumentálta", hogy marson magasan fejlett civilizáció létezik. Az egyik felvételen egy óriási várost mutatott, melynek már a nevét is tudta: Thioton. Fotókkal szemléltette, hogy a marson kb 120 méter szélességû repülõszerkezetek suhannak a földi hangsebesség húszszorosával. Most "ismerte" be a NASA, hogy a Marson folyamok vannak, és óriási megmûvelt mezõgazdasági területek.

Nesze neked faszkalap tudomány.

Walk the Talk.

XVI.sz Angol metszeteken már megtalálható de akkor az ördög mûvének tekinteték.Az üzenet maga a jelenség volt.ITT VAGYUNK.De a babonás parasztok nem értették.De voltak akik igen mert megtiltották hogy beszéljenek róla.
Sajnos valamilyen oknál fogva nem találom azt a honlapot amin vannak metszet rajzok.
gothmog
Régebben? Mióta vannak feljegyzések gabonakörökrõl? Ill. pl a középkorban miféle üzenet lett volna az, hogy letaposnak néhány tonna terményt? Már azon kívül, hogy kibasznak a tulajdonosával?
...
1712 július 17. Ma pirkadatra holmi kurafiak esmént letaposák a klastrom gabonájának harmadát, amint azt tevék egy évnek elõtte. Immár nem tudom, mi tévõ legyek, a gaz ebek nem csapának zajt, s nyomuk se maradt, hogy utánuk mehetnénk, s az büntetésöket kieszközölhetnénk. Az aratók talán képesek lesznek eljárni a lerontott búzával is, de az bizonyos, hogy az munkájokért magasb árat fognak kérni.
...
-szerinted régen átjött volna holmi ezotérikus üzenet? Ugyan már!

Régebben talán volt értelme.De mióta a két angol pasi és a média elintézte a köröket, nincs értelme.Ha valaki azt állítaná hogy õ látta, személyesen, és le is videózta, alábbiak fényében úgy sem hinne neki senki .Még akkor sem ha tényleg igazat beszél, mert hát miért is ne.De ez sajnos igaz minden ilyen bejelentési formára.Ha megtörténne egy kapcsolat felvétel pl a tv-n rádión keresztül ,nálunk pont a fordítottja lenne mint az 1938. október 30-án Orson Welles rendezésében bemutatott H. G. Wells: Világok háborúja címû rádiójáték.A filmek és lejáratások miatt a házak falára is firkálhatnának, legfeljebb feljelentenék tiltott graffiti miatt.Elértük az hogy nem tudjuk mi a válóság és mi a hoax.
Pluskast
Nekem ezzel az egésszel az a bajom, hogy egy nálunk fejlettebb civilizáció mi a jó fenéért válaszolna gabonakörök formájában az üzenetünkre? Fényévekkel elöttünk járnak technológiailag és úgy akarják velünk felvenni a kapcsolatot, hogy éjszakánkánt gabonaköröket rajzolgatnak egy teleszkóp mellé? Ez egy nagy hoax semmi több.

gothmog
Bocs, ez válasz a #2047-re.

gothmog
Mit mutasson be? A történet annyi hogy egy reggel meglátta az elkészült gabonakört csinált róla pár másodperc videót, aztán beleszerkesztette a „fénygömböket” meg a trükköt, ahogy a már meglevõ gabonakört „elkészítik”. Videótutorialt szeretnél ennek a mikéntjérõl?
„megérne egy teljes mûsort” - a teljes mûsor a gabonakörökrõl szól, ez meg -mint az nyilvánvaló- egy kamu videó.
„Miért nem mutatták a készítés teljes folyamatát?” már úgyérted a gabonakörét? miért, szerinted azt nem lehetne hamisítani? Már az elején szóltam, hogy felesleges bemutatni a cáfolatot. Higgy amit akarsz, attól még valóságból továbbra is csak egy van.

Ezekre a kérdésekre vagy állításokra oldalakkal lehetne válaszolni vagy értekezni.De tartok tõle hogy nem idevaló
Gagarinnal kapcsolatban pedig azt hiszem soha nem tudjuk meg a teljes igazat, annyira zárt volt az akkori rendszer.
Bár azért fura, hogy nyugat feltétel nélkül elfogadta, a kételkedés a szoc országokban indult el. Már ha jól tudom.

Walk the Talk.

Lehet, hogy nem értünk egyet, de az ember zsigerbõl gyárt dolgok mellé olyan kérdéseket, melyek magyarázatra szorulnak. Ebbõl kiindulva, habár lehet, hogy igazából leszálltak a Holdon (én elhiszem), elterjedt egy olyan információ melynek ellentétességét bebizonyítani szinte lehetetlen. Erre mondtam én, hogy azon embert ki mániákusan hitetlen, azt hiába vinnék fel a Holdra, és megmutatnák neki a bizonyítékokat, elvetné azokat. És ez csak egyetlen példa a számtalan körül.
Mert én is tutira szeretném ha "õk" békés kapcsolatra törekednének velünk, de a mostani módszerük (már ha az övék) nem életszerû.

Walk the Talk.

Konkrétan mire gondolsz?
Fene az írásjeleket.

Walk the Talk.

Ezzel maximálisan egyetértek.
Csak kérdezem, nem lehet, hogy mi gyártjuk õket.

Walk the Talk.

Érdekes módon mind a Holdra szállás mind az elsõ Ûrhajós körül fel lelhetõ némi misztikum.
Ne egymás személyével foglalkozzunk pls.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

<#banplz>

Már feltalálták a tükröt😊)

Walk the Talk.

Köszi az utolsót😊)

Walk the Talk.

Értetlenül állok a viselkedésed elõtt.

Paff! Te ennyire tisztában vagy anatómiai felépítésükkel????

Persze, lakik kettõ a Holdudvaromban. 😊

De, ha állatok, akkor mi magasabb rendû faj vagyunk.

Nem összevethetõ a két életforma.

Reménytelen eset.

Ne legyél ennyire szigorú magadhoz.

Ez olyan, mint a Hold-ra szállás.
Bár most muttattak be képeket az ott maradt tárgyakról, de: biztos az is mûtermi.
Akkor van értelme?

Walk the Talk.

Ez igaz!