6569
-
#3000 persze persze -
Susarc #2999 nem,nincs meg én csak használom a kis agyam amit úgylátom te max evésre meg alvásra használsz.... -
#2998 Ugyanakkor gondolom neked megvan a teljes és pontos és végső igazság. Ugye?
No sebaj, épp erre számítottam, amit előadtál. -
Susarc #2997 mind a kettő bullshit kategória....
ja és biztos már mindent tudunk a Holdról is azért nem megyünk oda közel 50 éve..... -
Susarc #2996 az általad emlitett "önjelölt próféták" többsége valószinüleg bolond,de ha kicsit is elgondolkozol bizonyos dolgokon rájössz,hogy valami nagyon nem stimmel a világunkban pláne nem a világűrünkben....:P
várom a véleményed pl. arról,hogy 2013-ban még miért nincs egy értelmes fénykép se a holdról miközben az űrből zoomolva letudom olvasni a kocsim rendszámát a házam előtt a civil használatu Google earthön keresztül....
-
Susarc #2995 a TV2-n RTL-en meg az ATV-n is ugyanazt a faszságot hallod "HIR" gyanánt.... gondolom te ezeket is elhiszed hiszen ezek "függetlenek"..... -
#2994 A jelenlegi legjobb minőségű, legteljesebb és legfrissebb térkép az LROC oldalán érhető el egy kényelmesebb, és egy tudományosabb változatban. -
#2993 ”...viszont honnan tudod ,hogy bármi is igaz amit jelen pillanatban a mars vagy akár a hold légköréről is tudsz...”
Jelen pillanatban a lehető legtöbb eltérő forrásból azokat az adatokat erősítették meg, amikről azt mondjuk hogy hivatalosak. A holdat-marsot-vénuszt-stb... több egymástól független csoport vizsgálta a nasa-n (akik egyesk szerint eltitkolják az igazságot...) kívül oroszok (akkor még szovjetek), japánok, emellett vannak vizsgálati módok amikhez nem kell odamenni, elég egy jó távcső (színképelemzés, ugye..). Mármost, ha több egymástól független eltérő csoportok által eltérő módon végzett vizsgálat (egy mérés nem mérés, ugye...) ugyanazt az eredményt adja, akkor azt elfogadjuk.
Ugyanakkor ha van holmi szerencsétlen istenverte balf önjelölt próféta az interneten, aki azt állítja magáról hogy tudja a teljes igazságot, miközben néha képes két egymást követő mondatban is önellentmondásba keveredni, akkor azt nem fogadjuk el.
Persze van, akinek az utóbbi szimpatikusabb, mert amit mond, az sokkal érdekesebb, mint az ellenőrzött eredmények. Főleg akkor hajlandók őt elfogadni hitelesnek, ha azt mondja, amit hallani szeretnének.
Nagyjából ennyi. -
hihy #2992 Ezt neked már el kell tudnod dönteni.
A net egy zagyvalék, amiben találhatók gyöngyszemek is:) -
Susarc #2991 nem érted a lényeget! a videó kb 1000%,hogy hamis...annyira gagyi mint egy 80-as évekbeli sci-fi....viszont honnan tudod ,hogy bármi is igaz amit jelen pillanatban a mars vagy mint mondtam akár a hold/ez van ugye a legközelebb/ légköréről is tudsz/tudunk?:P -
High end PC #2990 Még egy szimpla tanult középiskolás is megismeri a Föld légkörét, és nem tudják vele ezt a bulvár szintű marhaságot megetetni, de akkor legyen a Mars légköre, ha nektek jobban tetszik. -
Susarc #2989 amúgy a kérdesem még mindig adott: miért nincs NORMÁLIS felbontású kép a holdról NORMÁLIS szinekkel?:P -
Susarc #2988 X métert kellett volna irnom sry -
#2987 Ha megnyomnád az elevation gombot, látnád, hogy bizony igen változatos a kráterek mélysége (meg úgy az egész felszíné).
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ezt a 100 métert hogyan becsülted meg. Mihez viszonyítottál? -
Susarc #2986 azt halkan jegyzem meg,hogy szinte minden kráter kb. ugyanolyan mély....mintha mondjuk 100 méterrel a felszin alatt valami brutálkemény kőzet/ásvány/burok? lenne és ezen nem képesek már áthatolni a becsapódó aszteroidák -
Susarc #2985 aha köszi 1980-as évek technológia,ráadásul fekete-fehér és az 1/3-a kivan takarva....WOW:P -
#2984 "ami a holdat mutatja be,de valamilyen furcsa véletlen folytán ilyen mégsincs...."
szivesen -
Susarc #2983 nem mintha hitelesnek mondanám,de áruld már el te honnan tudod milyen a légkör a Marson vagy akár a holdon? ahová úgy mellesleg több mint 40 éve nem mennek és egyetlen éppkézlább szines fotót sem közölnek,pedig ha nem tévedek kettő perc alatt lehetne egy google earth szintű progi ami a holdat mutatja be,de valamilyen furcsa véletlen folytán ilyen mégsincs.... -
#2982 :D:D:D:D:D
youtube videóból látod a légkör összetételét képező anyagokat? ok. -
High end PC #2981 Te, ez most ugye nem komoly. Ez a videó a Földön készült, elég megnézni a légkört. -
#2980 földön kívüli élőlény=élő sejt, sejtcsoportosulás, a Földi légtéren kívül....... amiről ti álmodoztok az csak ellenségképgyártás, meg kényszeres rettegés valami ismeretlen dologtól :DDD -
#2979 Hoffi Géza bácsi szavaival élve. "Hát ezt nem értetted. No nem baj ne keseredj el." -
hihy #2978 Azt a sorozatot én is nézem, de nekem úgy tűnik, hogy nesze semmi fogd meg jól. Nem az amire számítottam. Nem vártam én tuti bizonyítékokat. A fenét. A műsor jellegével, felépítésével van bajom. Lapos, egy valamit rengetegszer elismételnek, ami a műsoridő nagy részét fedi. -
hihy #2977 Hidd el, biztos lábakon állok.:)) -
hihy #2976 Hát hogy őszinte legyek nekem is gyanús volt ez a hír.
De mivel nem 401 millió évet írtak, így már hihetőbb.
De félre a homorral, ez a net átka. Nagyon nehéz egyeseknek, sokaknak szelektálni. És majd amikor valamit, bármit, közölnek, ami valóban igaz, és nem csak "bizonyított", akkor mehet a .
-
Pares #2975 Ancient Aliensben sok érdekes dolgot megmutatnak a régi világból, de sajnos van amikor átesnek a ló túloldalára. Az elméleteiket ne vedd készpénznek, inkább nézz utána a dolgoknak. Vannak nagyon érdekes és fura dolgok a mítoszokban és a leletek közt... -
Pares #2974 Ugyan már, légyszi ne hiteltelenítsd a témát ilyen baromságokkal. Eléggé komolytalanná teszi a média a témát, nem kell rásegíteni a hülyeség terjesztésével. -
Newfronter #2973 Itt a bizonyíték hogy ez is hoax.
Ez egy tengeri, fosszilis anyag, ha jól értelmezem, tehát nem szerkezet. :)
A Medvedev-es videóban meg mintha a csávó poénkodna, és az újságíró veszi is a poént.
Sajnálom hogy el kell bizonytalanítsak. Én is szeretnék az ilyesmikre bizonyítékot találni. De érthető az is, hogy nem találunk.(Egyelőre) Egyrészt ha egy másik civilizáció megfigyel minket, akkor nem akarják hogy "lebukjanak", másik hogy elég fejletlenek vagyunk még ehhez.
Hidd el ha kapcsolatba akarnak lépni velünk, akkor nem ilyen rejtélyes módon teszik. :)
Ennek ellenére lehet hogy van nyoma, hogy itt jártak/járnak. De amit most mutattál azok vagy ügyes számítógépes munka eredményei, vagy csak direkt félrevezető információk. Sok ember azzal tölti az idejét, hogy ilyen kamuhíreket terjesszenek az interneten, az után rosszul esik, ha kiderül hogy nem igaz.
Én most ezt a sorozatot nézem.
Majd utánanézek, hogy hoax-e vagy sem, de elég precízen bemutatják az észleléseket. Nézd meg a többi részét is! -
hihy #2972
Ez azért már bizonyíték. Nem? -
hihy #2971 De mit szólsz a második képhez? -
Newfronter #2970 Ne! Kérlek! Ez a Curiosity által kivájt forma, nem lábnyom. :D A többi meg Ps trükk. Inkább nézd az Ancient Aliens-t, sokkal hihetőbb az abban felállított magyarázat! Bár egy vaskos kritikát szívesen olvasnék a sorozatról, hogy tényleg lehetségesek-e az ottani elhangzott állítások!
Azt a sorozatot én kedvelem. Tényleg nézd meg! Magyarul: Ősi idegenek. -
hihy #2969
Oroszországban találtak egy mechanikus szerkezetet, mely vulkáni kőzetből került elő, korát 400 millió évre becsülik. -
hihy #2968
2013 január 21-én fényképezett nyomok a homokban kísértetiesen hasonlítanak az emberi láb nyomaira! Azonban méretük annál kisebb, szélességük 4 cm, hosszuk kb. 12 cm, ami egy 5-6 éves gyermek lábméretének felel meg. Egy neve elhallgatását kérő Nasa tudós szerint nem kizárt, hogy a Szovjetek a hidegháború idején már jártak a Marson, de ezt szigorú államtitokként kezelték.
(Helyesbítés: Nem csak az oroszok jártak ott, hanem az egész egy titkos Amerikai-Orosz-Kínai program volt, a hidegháború pedig valószínűleg csak egy színjáték. -A szerk.)
Az 1962-es marsraszállás videója nem hoax, ezt már beismerte az amerikai kormányzat, csak sosem kapott túl nagy publicitást ami érthető is:
-
hihy #2967 Aki még ezután sem hiszi.
Itt olyan fotókat találsz az alienekről amiknek hitelessége bizonyított!!!
Aki nem hiszi, annak lófütyi a fülibe. -
#2966 egyetértek. már az oldal címéből lerí hogy mire számíthatsz benne! :) -
hihy #2965 Elég hangzatos címeket adnak az ilyen oldalaknak.
Új világtudat. A sok hülye pedig tódul a templomaikba.
A gyerekek pedig biztos hadilábon állnak ilyen tekintetben. Hiszen mindenki volt gyerek. De szerintem a felnőttek is csak nagyra nőtt gyerekek. Tisztelet a kivételnek. -
uwu420 #2964 Az ilyen oldalakat be kéne tiltani.
Sokan nincsenek erre felkészülve.
Főleg a gyerekek veszélyeztetettek, nem biztos hogy el tudják különíteni a szórakoztatást a valós hírektől.
-
Stockbauer33 #2963 eljött az ideje, hogy a Világ megtudja az igazságot a Földönkívüliekről -
#2962 rendben, köszönjük a felvilágosítást. továbbiakban került a topic tele trollkodását mert elejétől nyilvánvaló a szándék. -
sempronius18 #2961 A titkos társaság pedig megalakul a kocka el van vetve. Ám biztonságunk érdekében garantálom minden belépőnk anonimitását és a gyűlések is változó titkos helyeken lesznek.
Más: Lehet egy ideig nem tudok majd jelentkezni, mert ma 12 óta arra lettem figyelmes, hogy egy fekete AUDI köröz a házam előtt és egy ideje a szomszéd idős házaspár is gyanúsan figyel. Erős a gyanúm, hogy ők a földönkívüliek pribékjei, ha nem maguk is Alienek. Támadásukra viszont jól felkészültem szóval nem adom magam.
Pár nap múlva, ha sikerült likvidálni a problémát beszámolok róla, ha nem akkor már sajnos elestem.
Minden hívőnek üzenem arra az esetre, hogy tartsatok ki!!!!!