Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted értelmes dolog lenne az Isten nemlétét bizonygatni?
Aki hisz benne, annak, ha törik, ha szakad akkor is létezik.

Walk the Talk.

És szerinted ez mi? : "Egyébként mit undorkodsz itt folyamatosan? Fáj valamid?"

Walk the Talk.

"hogy ezek az UFO-k állatok. Nincsen kezük-lábuk, nincsenek szerszámaik"

Paff! Te ennyire tisztában vagy anatómiai felépítésükkel????
De, ha állatok, akkor mi magasabb rendû faj vagyunk. Akkor szvsz mi készítjük a köröket, de õk az értelmi szintjükkel nem tudják felfogni.
Reménytelen eset.

Walk the Talk.

Rendben tényleg azt mondja a pasi hogy átverés.Húzzuk ki a listából.
Többezer-1=többezer999
De itt ugyan az a kérdés?Miért nem mutatták a készítés teljes folyamatát?Ha valamit bizonyítani akarok akkor a hitelesség kedvéért bemutatom a teljes eljárást, lehetõleg vágatlan felvételen.Vagy Te nem így tennél?Szerintem egy ilyen méretû hoax megérne egy teljes mûsort nem egy párperces klippet.Mindenesetre egy biztos a videó szerkesztõvel ugyan úgy elõlehet állítani bizonyítékot min eltüntetni.Fõleg most.
Amikor ilyet kipréselsz magadból, nem fájdul meg a fejed?😊)

Érvek helyett személyeskedés. Gratulálok!

Nagyon gyenge pelda.. Nyilvan nem

Már vagy 6 éve leírtam, és azóta többször is, hogy ezek az UFO-k állatok. Nincsen kezük-lábuk, nincsenek szerszámaik. Lételemük a világûr. Élelemér (különbözõ anyagok, víz, kõ, stb) jönnek a felszínre. Igyekezek kapcsolatba kerülni velünk, de mindeddig sikertelenül. Bután viselkedünk. Utánozó majmokként. Ez van.

gothmog
Parancsolj. Persze, a natgeonak nyilván nem hiszünk. 😉

Engem érdekelne!
gothmog
Aha, és végülis teljesen felesleges lenne belinkelni azt a videót amiben az a mókus szerepel, aki ezt összeszerkesztette...

Sajnos nagyon rossz a minõség de azért lehet látni.
Nem!
Jól értelmezed.Én is azon az állásponton vagyok hogy léteznek.Biztos láttál már olyan gabonakört amihez nem vezettek bemunkálási nyomok.De majd keresek és talán fel is tudom rakni.<#nevetes1> Régebben illetve régen jóformán csak ez az egy lehetõségük volt (a rádió elõtt)Akkor csak egymás között jártak a hírek szájról szája (mint a herpesz).szerintem.
Lehet, hogy rosszul értelmezlek. Szerintem is nagy a valószínûsége, annak, hogy léteznek. Bár lehet, hogy a bolygónkon, még sosem jártak.
De mi értelme annak, hogy a kapcsolatfelvétel céljából mindig megvárják, míg elvetik a gabonát, és akkora nem lesz, hogy lehessen írni bele?
Amúgy pedig az illetékesek a gépek által hagyott nyomokon közlekedtek.

Walk the Talk.

Helyesbítek "Csak sajnos a Világnak ennyi is elég volt hogy ne vegyék komolyan a gabonaköröket" Helyett: Csak sajnos a Világnak ennél kevesebb is elég volt hogy ne vegyék komolyan a gabonaköröket
Elkészitettem egy gabonakör lehetséges forgató könyvét:
Mivel éjszaka van a szükséges mûszerek. Precíziós lézertájoló vagy lézerkitûzõ.( lézer teodolit Földmérõk használják) Éjjellátó készülék. Kötél . kötéllel ellátott deszka Térkép és lépés -forgató könyv valamint Walkie-Talkie (magyarul vókitóki).A két pasi kimegy a mezõre berepül a célterület felé, feltehetõleg sikló ernyõvel és egy elõre kiszámított GPS -sel bemért helyre hogy a besétálási nyomok ne jelenjenek meg. Mini légpárnás(erre azért van szükség mert az igazi gabona köröknél a gabona nem törik el ,hanem továbbra is életben marad ,növekszik.)Elõveszik a forgatókönyvet és egymásnak modják-
1.Ahol állsz egy karó leszúrni. -A karót leszúrja
2.A karóra a kötelet rákötni ,deszkát elõkésziteni,- k ötél ráköt deszka hátról levesz-
3.Aszongyahogy –a deszkával letaposni a gabonát a karón körbe a deszka hosszának megfelelõen.-letapossa
4.most a letaposott kör külsõ kerülete köré csinálj egy szabályos négyzetet és taposd le a gabonát körülötte.:letapossa
5.Vigyázz szarvas szar van elõtted -letapossa
6.Mos két lépest oldalt balra,majd kettõt elõre és letaposni-letapossa
7.Most két lépést megint balra, két lépést elõre és nem letaposni -nem tapossa le …..
10025.Reggel van
Nevetséges mi? Csak sajnos a Világnak ennyi is elég volt hogy ne vegyék komolyan a gabonaköröket és azokat sem akik hisznek valamilyen magasabb értelemben ,azokban akik készítették õket. Ha volt is valamikor jelentés tartalmuk a jeleknek mára már semmi értelmük mert senki nem fogja komolyan venni õket.Deazt atényt sem lehet figyelmen kívül hagyni hogy egyetemisták 16an csináltak a tudósokat megtévesztõ gabonaköröket,csak hogy õk minden modern felszerelést megkaptak.(Magnetron ágyú ,lézer technika, stb)
És ne feletsük el 1978-at írtak akkor. Valójában a TV.ben csak az elkészítés technikáját láttuk magát ,hogy a kört és a bonyolultabb ábrákat miként csinálták, az nem mutatták . És végezetül ha csak egyetlen egyet csináltak földönkívüliek ,a többi hamis ,már akkor is léteznek.
Amikor ilyet kipréselsz magadból, nem fájdul meg a fejed?😊)

Walk the Talk.

<#eljen>

Walk the Talk.

Mert Te már láttál??

Úgylátszik a vonat csak idõszerû.

Walk the Talk.

Szerintem is, csak ott a bibi, hogy õk több mint valószínû, hogy nincsenek képben ezen ügyben.
Bár én megkérném õket a lézerpusku használatára.

Walk the Talk.

Nagyon gyenge pelda.. Nyilvan nem "egy szemely" akar uzenetet kuldeni nekunk.
Nyilvan ez egy osszetettebb dolog minthogysem egy db foldonkivuli ugy gondolja ,hogy he itt vannak ezek a buta elolenyek a foldon irok nekik valamit.Es ahogy nalunk is specko feladatra hozza erto embereket keresunk nem az elso sarki kurvat.
Pl. : mi sem Kelemen Annaval kutatjuk a foldonkivuli eletet.

Kapise?

Es ha megengeded "kepzelgodok tovabb marhasagokat"<#wilting>
Azért furcsállom, hogy élõben mutatták be az "illetékesek" számtalanszor hogy készítik õket, de ti csak hajtogatjátok-hajtogatjátok a sületlenséget.

Próbálj meg egy rigófészket építeni. Sikerülni fog. Következtetésed mi lesz: Az összes fészket emberek készítik a rigóknak. 😊))

De van még más is. Van különbség a szálak fekvésében. Ha egyszer magad is látsz majd egy eredetit, egybõl fogod látni a különbséget az emberkéz által készített és aközött.

Egyébként mit undorkodsz itt folyamatosan? Fáj valamid?

Mi lenne a megfelelõ módszer a kapcsolatfelvételre? Amennyiben jószándékkal jönnek, a jelenlegi elitünket nagy ívben kerülniük kell.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ha elavult, akkor nyilvan eleg egyszeruen elo tudnak allitani a radiohullamokat.

Szõke nõ parkol le zsebkendõnyi helyen a belvárosban a lángoló-piros Mitsubishi Pajerojával. Odamegyek hozzá és megkérdezem: tudnál nekem egy lovaskocsit csinálni? Mit gondolsz, mit válaszol? 😊))

Ezzel a kis példával illusztráltam, mekkora marhaságot képzelõdsz össze.

Errõl volt is egy dok film, ahol éjszaka kamera elõtt készítették. Jo, el is hinném, hogy alienek mûve, de miért ilyen kezdetleges módot használnak a kapcsolatfelvételre. Vagy úgy vélik, hogy az emberiség még nem ért olyan technikai színvonalat, hogy megértenék? Nem életszerü.

Walk the Talk.

Azért megnéznék egy "melldöngetõ éncsinálokilyet" figurát, hogy csináljon dokumentálva pár óra alatt. Akár nappal is...

Egyedül a NASA foglalkozik ilyen jellegû kutatással. Ha õk találnak valamit, akkor elõször a fõnöknek szólnak. Ha az azt mondja hogy errõl csönd, akkor csönd van. És mi van akkor, ha ez tényleg egy üzenet, csak nem a "fõnöknek" akarnak üzenni, hanem mindenkinek?

Ja, mert a gabonakörök modernebbek.
Egyébként érvelésed NAGYON a hajánál fogva elõrángatott.

Azért furcsállom, hogy élõben mutatták be az "illetékesek" számtalanszor hogy készítik õket, de ti csak hajtogatjátok-hajtogatjátok a sületlenséget. Persze erre jöttök olyannal, hogy biztos eltitkolnak valamit.

Walk the Talk.

ha elavult, akkor nyilvan eleg egyszeruen elo tudnak allitani a radiohullamokat. Mi se hasznalunk mar pattintot kovet, attol meg tudunk kesziteni nem ?<#wilting>
És ha (már ezer éve) nem használnak ilyen elavult technikát?

De azért mondd, nem ezernyi egyszerûbb módja lenne annak, hogy tudassák létezésüket. Pl rádióhullámok. Õk bizonyára tudják, hogy mely frekvenciákat részesítjük elõnyben.

Walk the Talk.

nem tudjak eltitkolni

...de lejáratni igen. Ez is az eltitkolás egy eszköze. Méghozzá hatékony eszköze.

SirAlo
Megtanulhattak a nyelvet, es azer valaszthattak a gabonakoroket mert azt mindenki latja es tuti eszre veszik, nem tudjak eltitkolni

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Nem hiszem hogy általánosítottam volna,ellenkezõleg.

"Ha például én csinálok egy papírrepülõt, mondhatjuk, hogy az összes repülõ papírból van?"
Ez az analógia nem állja meg a helyét , (mi a különleges egy papír repülõben?)de értem a célzást.
Bevallotta, vagy azt hazudta? Ki ellenõrizte? És miért kell ebbõl általánosítani?

Ha például én csinálok egy papírrepülõt, mondhatjuk, hogy az összes repülõ papírból van? <#ejnye1>

Hali!
Hogy átverés vagy nem azt én sem tudom megmondani.Mindenesetre mióta a két ma már idõs úr (Doug Bower és Dave Chorley) "bevallotta" õk 1978 óta több mint 250-et csináltak.Azóta a szkeptikus tábor veri a mellét hogy mi megmondtuk.Így a világ a gabona körök keletkezését illetõen meg nyugodott .Csak az a baj hogy a gabonaköröket ezek az úriemberek hozott anyagból gyártották.A jelenség Angliában tünt fel elõször, amint errõl XVI. századi metszetek tanúskodnak, de csak a múlt század hetvenes évei óta vált a média jóvoltából széles körben ismertté.Idõsek az urak de azért ennyire nem.Mellesleg a Világban több helyen is keletkeztek körök ráadásul egyszerre.
A filmmel kapcsolatban csak annyit.Nekem is eszembe jutott hogy valamilyen kód ,de én QR codnak azonosítottam.Akár csinálhatsz is magadnakA szöveg szerintem ,mármint az üzenet eléggé gyanús.Nézzük csak:A pacák kideríti hogy bináris kód OK.Ki kódolja ASCII kódok alapján és feltûnik a szöveg ANGOLUL.Nem tudtam hogy a világ egyetem nyelve az angol és ráadásul jószándékú figyelmeztetés.Na mindegy valaki tudja hogy miért csinálta legyen az Földi vagy E.T.
Vajon csak átverés?

[HUN]Crassus
nadzgyjon okos lehecc

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ha az eszed csak a scientulógusokig ér el, akkor a választ jobb ha megspórolom !

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

[HUN]Crassus
Scientólógus faxkalap vagyol-e?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Evolucionista vagy? Miért?
Az igaz, hogy senki sem tartozik a földi evolúcióba, de nem azért mert kihalt, hanem mert nem itt fejlôdött ki.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Walk the Talk.

Walk the Talk.

Senki nem tartozik a földi evolúcióba mert 2 szer kihalt
Mivel én sem tudom hogy nézel ki, és Te sem: LEHET😊)

Walk the Talk.

Ebédeltünk, vagy reggeliztünk mi már egy asztalnál ?

Nem mindenki, mint ahogy Te, és én sem eszik a kvantummechanika-t nagykanállal ebédre.

Walk the Talk.

Tévedsz, maga a Kvantummechanika a fizikában már az 1930-as években elkezdõdött, de ettõl még, mint a nem evvel foglalkozók számára készített tudományos ismeretterjesztõ film, nem igazán volt 15 éve.

ez a közelmult 10-15 év, és már akkor sem volt idôszerû...

Ez az egyik legjobb fizikával foglalkozó tudományos ismeretterjesztõ film, ami a közelmúltban megjelent.

Köszi szépen! 😄 Ez a dokumentum film is inspirált. 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB