6569
12149940121232355297.jpg
  • hihy
    "Könyvet a borítójáról.. ?"
    Még ehhez annyit, hogy nem tagadhatod az igazságtartalmát.:)
  • hihy
    "Könyvet a borítójáról.. ?"
    Ezek az oldalak nagyon profin vannak szerkesztve. Aki dőlni akar, az be is dől nekik. Sokkal nagyobb a rajongó táboruk, munt az "igazán" tudományos oldalaknak. Meg is tüzdelik tök hiteles adatokkal, amelyek között a marhaságok is frankón hitelesnek tűnnek.
    Te szerinted sem lehetnek a képek valódiak. Akkor ők mielőtt betesznek egy ilyen cikket, nem néznek utána???? Vagy csak egy fos, szenzációhajszász bulvár???
  • Pares
    Jesszus, hogy mik vannak!
  • Saintgerman
    Könyvet a borítójáról.. ? Ott vannak benne a hivatkozásokok is, azok is is mind kamuk ? Na és Dr. Steeven Grear ? Ő egy elismert tapasztalt kutató...

Amúgy ezek a 'figurák' tényleg nem valami derék ufók lehettek.. nekem csak klónoknak tûnnek... De még mindig jobb, mint ha a 12 m-es Nefilimek tértek volna vissza..
  • hihy
    Már az oldal címe mindent elmond.
    De millió hasonló hangzatos nevű site-ot találsz.
  • hihy
    De, ha tévedsz, fizeted a sört?:))
  • hihy
    Szvsz nem egészen. Mert ha az ütközés bekövetkezett volna, a felszabaduló energia talán más módon fejtette volna ki hatását. Ami nekem kissé fura, hogy ha az alienek segítettek rajtunk, miért várták meg míg a meteor kb 6-8 km es magasságú légkörbe ér? Ha végre tudták hajtani a maradék nélküli felrobbantást, gondolom már jóval előtte észlelték az objektumot, és így az űrbeli felrobbantása nem járt volna pusztító lökéshullámmal. Persze lehet, hogy azt mondták: hát istenem emberek vagyunk :D
    Azonkívül a tunguzkai hatóereje 10-15 Mt, kb 8 km magasságban, a legutóbbi pedig 300-500 Kt kb 24 km magasságban. Az elsőből nem találtak egy darabot sem, az utóbbiból pedig több százat. Ez persze összefügghet az objektumok összetételével is.
  • FrezeR

Akkor ide is berakom ki ki döntse el mennyi igaz belőle vagy valami...

Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 1/2.
  • Pares
    Aha, ez most már biztos, ha Te mondod.
  • hiper fizikus
    A naprendszerben a Foldon kívul minden égitest STERIL, az tuti. Ebben a béka emotikonban is tobb élet van mint másutt a Naprendszerben.

• Pares
    Fermi-paradoxon... Talán éppen azért nincs még bizonyítékunk, mert az űrtechnológiánk kőkorszaki szinten sincs? Most kezdjük csak feltérképezni a környező naprendszereket lakható bolygók után kutatva. Hamar lenne még az a bizonyíték. De én látok esélyt rá, hogy mikrobiális életet akár a saját naprendszerünkben is találhatunk. És persze ott a nem elvetendő lehetőség arra is, hogy itt vannak, lehet a birodalmuk közepén csücsülünk, csak ugye fenn áll a hangya-ember fejlettségi különbség.
  • hiper fizikus
    http://mommo.hu/media/Veszelyesek_lehetnek_rank_a_foldonkivuliek
    A tudósok is írtak már véleményt a foldonkívuliekrol. Ok is vitathatók!
  • Pares
    Szerintem ha akkora lett volna, hogy "az egész emberi civilizációt kipusztította" volna, akkor a felrobbantásával, főleg a légkörön belül, nem sokat segítettek volna rajtunk... Legalábbis szerintem.
  • hihy
    Tunguzka magyarázat (hm):

"Az állami finanszírozású expedíció vezetője, Jurij Lavbin szerint a Földünk felé közeledő hatalmas meteort minden bizonnyal földönkívüliek robbantották szét, s ezzel megmentették a kipusztulástól az emberiséget. Amennyiben ugyanis a hatalmas tömegű tárgy becsapódott volna a Föld felszínére, akkor az egész emberi világot elpusztította volna. „Meg vagyok győződve arról, hogy egy felsőbbrendű civilizáció közbeavatkozása révén menekültünk meg” – nyilatkozta a MosNews című moszkvai lapnak Lavbin. „Ők robbantották szét azt a hatalmas meteort, amely iszonyatos sebességgel közelített bolygónk felé”.
  • hihy
    Mondd már meg, melyik épeszű mondott már biztosat?
  • Zero 7th
    Akkor sohasem jelentheted ki, hogy léteznek. Ez ilyen egyszerű.
  • hihy
    Az azonban elképzelhető, hogy a rengeteg feltétel miatt soha nem lesz bizonyítva létezésük.
  • gothmog
    Még jó, hogy ilyet senki nem állít.
  • Zero 7th
    Felőlem azt hiszel, amit akarsz.

Én sem tartom elképzelhetetlennek, viszont amíg bizonyíték nincs, függőben hagyom a kérdést. Nekem nem érzelmi kérdés, hogy vannak-e vagy nincsenek.
  • ReszegKoldus
    Hát elég nagy butaság is lenne kijelenteni, hogy nincsenek földönkívüliek...
  • hihy
    Remélem, hogy egy kicsit ezzel egyetértesz:

"Még annyit, hogy a mostani blőd bizonyítékok még engem sem győztek meg az alienek létezéséről, de van bátorságom hinni, hogy nem vagyunk egyedül."
  • hihy
    Már ne haragudj, de nem hiszem, hogy nem fejeztem ki magam érthetően.
    Ha nem próbálsz az ő fejük szerint gondolkozni, nehéz is lesz harcolni ellenük a te igazságoddal. Kutyaharapást a szőrével.
    Az utolsó mondatodra pedig: PONTOSAN, vagyis a "kényelem"
  • Zero 7th
    "És itt kezdődik az analógia."

És ezt nekem abból a félmondatból ki kellett volna találnom..?

"De lesz olyan is aki, hogy um bedől."

Mi van? Már megint kissé érthetetlen...

"Te HONNAN tudod, hogy esetleg nem-e látogattak, vagy látogatnak a Föld közelébe az idegenek."

Nem tudom, de bizonyíték épp nulla van rá. Innentől kezdve ostobaság ezt feltételezni.

"De honnan tudod mit rejt a jövő???"

Nem tudom, de a scifit valóságként kezelni ostobaság.

"Ezt nem kívánom magyarázni, de tégy annyit, hogy próbálj meg elszakadni a racionalitástól, és gondolkozz az ő fejükkel."

Erre -sajnos, vagy szerencsére- nem vagyok képes. Elképzelhetem, mi jár egy hívő fejében, de soha nem tudhatom biztosra, hogy tényleg úgy van-e.

"Csak annyit még ezzel kapcsolatban: biztos halottál a kényelemről."

De hol kényelmes azt hinni, hogy ki akarják irtani a világ 90%-át, vagy hogy meghódítottak minket az idegenek?
    Ez ilyen "áh, nem is én vagyok a hülye, és csak azért vannak problémáim a szar életemben, mert a gyíkok leigáztak minket"?
    Ezt így érteném, de ez így tudatosul is bennük?
  • hihy
    Nagyon sokan az UFO kérdésnek nem a tudományos oldalát "akarják" látni, hanem mivel csalódtak a vallásban, az istenekben, kerestek, és találtak egy másik területet. Ezek az alienek. Ők azonban csak egy részei az új hitféleségek felvirágzásának, mert az összes többi a valóságtól való elrugaszkodás ugyanezt a célt szolgálja. Csak figyelj bele a TV műsorokba, az internetbe. Ember legyen a talpán, aki annak a rengeteg SZEMÉT halmaznak ellent tud állni. Sőt, hogy még jobban teljesüljön a dolog, még az úgynevezett tudományos műsorok is előszeretettel foglalkoznak a faszságokkal, és faszul. Már bocsi.
  • hihy
    "Ennek a mondatnak most úgy őszintén, mi az értelme?"
    Nos annyi, hogy talán egy-egy benszülött azért csak észrevesz valamit a világból. Vacsizás közben regélnek össze-vissza valamit, amit persze a többiek egy része fenntartással fogad el. De lesz olyan is aki, hogy um bedől. És itt kezdődik az analógia. Mert vagy lesz alkalmuk a bizonyosságra, vagy pedig örök boldog "tudatlanságban" élnek tovább.
    Te HONNAN tudod, hogy esetleg nem-e látogattak, vagy látogatnak a Föld közelébe az idegenek. Az, hogy mi most ezen a fejlettségi szinten állunk nem jelent semmit. Hiszen az ókori görög tudomány akkor a csúcs volt. Mármint az korhoz viszonyítva. Lehet, hogy olyan technológiát használnak, amihez nekünk még fingunk sincs.
    Abban igazad van (ha azzal akarnál előjönni), hogy a mostani törvények szerint lehetetlen az irdatlan távolságok leküzdése. De honnan tudod mit rejt a jövő???
    Még annyit, hogy a mostani blőd bizonyítékok még engem sem győztek meg az alienek létezéséről, de van bátorságom hinni, hogy nem vagyunk egyedül.

"És ebből mi haszna van a hívőnek? Mert azt nem látom át..."
    Ezt nem kívánom magyarázni, de tégy annyit, hogy próbálj meg elszakadni a racionalitástól, és gondolkozz az ő fejükkel.
    Csak annyit még ezzel kapcsolatban: biztos halottál a kényelemről.
    Érted??
  • Zero 7th
    Eredeti értelmében felesleges használni az UFO-t, mert az megfigyelőfüggő. Elbaszott egy fogalom az egész. Ami a földön száját tátó parasztnak UFO, az a gépet vezető pilótának nem kifejezetten. Innentől kezdve UFO=élien vezette repülő basz. Én ebben az értelemben fogom használni, mert a másik szerintem hülyeség.

"Én sem hiszem, hogy egyenlőre volna rá valamiféle bizonyíték is az idegenek létezésére, de ha egy, a világtól ezidáig tökéletesen elzárt benszülött kilép a nagyvilágba, hanyatt fog esni a látottaktól. "

Ennek a mondatnak most úgy őszintén, mi az értelme? Mi a tököm köze van a mondat első felének a másodikhoz? Aki hisz az ufókban, az sem a világtól tökéletesen elzárt bennszülött (bár tudása alapján akár az is lehetne), hanem ugyanolyan nyugati ember, mint te vagy én. Csak hülyébb.

"Nem-e azért, hogy az emberiség jóságát, kegyetlenségét egy általuk fizikailag, sőt még szellemileg is megfoghatatlan személyekbe vetítsék?"

Na ez egy érdekes gondolat, ez bennem még talán fel sem merült. És ebből mi haszna van a hívőnek? Mert azt nem látom át...
  • Pluskast
  • hihy
    Te is tudod, hogy az UFO szó nem kifejezetten az alienekre vonatkozik, attól függetlenül, hogy a többség azt teszi.
    Én sem hiszem, hogy egyenlőre volna rá valamiféle bizonyíték is az idegenek létezésére, de ha egy, a világtól ezidáig tökéletesen elzárt benszülött kilép a nagyvilágba, hanyatt fog esni a látottaktól.
    Amiben pedig ő hisz, az egy vallásféle, hitpótlék vagy mi.
    A tudományos szót pedig ""-be tettem.

"Vajon miért jó a hülyéknek, ha élieneket képzelnek maguk köré?"
    Miért jó az emberiség többségét kitevő valakiben hívőknek? Nem-e azért, hogy az emberiség jóságát, kegyetlenségét egy általuk fizikailag, sőt még szellemileg is megfoghatatlan személyekbe vetítsék?
    Az Isten a jó, a sátán a gonosz. Nem mi.
    Most ezek helyébe léptek az alienek, mert ha észrevetted az ő besrolásuk pont ezen szempontok szerint történik.
  • Zero 7th
    Hitről nem lehet tudományos szinten vitatkozni. Legfeljebb a pszichológiájáról és a szociológiai hatásairól.

De végülis beszélhetünk arról is. Vajon miért jó a hülyéknek, ha élieneket képzelnek maguk köré?

Pl ennek az elmebeteg fasznak miért jó ez, hogy azt képzeli, hogy minket már meghódítottak a gyíkok?
  • hihy
    Ssssssszzzzzinte éssssszzzzzzre lehet venni a bessssszzzzédeden:D
  • hihy
    Az UFO kérdést mint olyat azért ne dobd ki az ablakon. Igenis arról is lehet "tudományos" szinten vitatkozni.
  • Zero 7th
    Igen, de ha bevallom, hogy gyík vagyok, nem vesssssszzzzznek komolyan... :P :D

Dick egyébként az egyik kedvenc íróm, de nem ismerem minden regényét, novelláját, kösz a tippet.
  • gothmog
    Áhh, te azért lettél ideküldve, hogy elkendőzd a borzalmas igazságot.

Egyébként ajánlott olvasmány:
    Philip K. Dick: Az Alfa hold klánjai
  • Zero 7th
    Ja, hát azt elhiszem, hogy sokkal nyugodtabban tudnátok bégetni kánonban, ha nem lennék itt. De nem szerzem meg nektek ezt az örömet. Egyrészről ez egy tudományos fórum, semmi keresnivalója itt az idióta vallásoknak és összeesküvés-elméleteknek(ufóhit, gyíkemberhit, stb), másrészt a topiknyitó szerint is ti vagytok itt a nemkívánatos elemek.

Plusz az sem elhanyagolható szempont, hogy semmi közöd hozzá, hogy mit és hol csinálok. Felőlem sebesre koptathatod az ujjaidat a billentyűzeteden, az sem hat meg. De pattogj csak nyugodtan, mint kecskeszar a deszkán, roppant szórakoztató.

Vagy tudod mit? Vesd be a misztikus tudásod, hogy eltávolíts innen engem! Átkozz meg, küldd rám a gyíkkommandót, raboltass el az ufókkal, vagy valami! Lássuk, mire használható az a bizonyos tudás!
  • hihy
    Tudod ez úgy működik, ha azt akarják, hogy ne lásd almát, elébe raknak egy dinnyét.:)
  • Stockbauer33 #3285
    Elhiszem h televagy komplexusokkal de hiddel nemharapja senki a köcsög műsorodat kishülyegyerek.Ha eddig nemvetted észre akkor szólok h nyugodtan koccol6tsz innen aztán elleszünk mi itt
  • Zero 7th
    Ja, bocs te nem is irkálsz ide.

Akkor meg a faszt foglalkozol a topikkal, ha nem is veszel benne részt, pöcsarc?
  • Zero 7th
    Árúld már el mi az anyádért irkálsz ide folyamatosan?Ez valami kényszer nálad te nagyon okos?
  • Stockbauer33 #3282
    Árúld már el mi az anyádért irkálsz ide folyamatosan?Ez valami kényszer nálad te nagyon okos?
  • Zero 7th
    Meg persze az izék és a bigyók is, amik meg a valamikről vonják el a figyelmed.