6569
12149940121232355297.jpg
  • Zero 7th
    Ejj, mindig azok a dolgok, amik eltakarják a dolgokat...
  • Saintgerman
    A szemed elé helyeznek dolgokat, amik elvonják a figyelmrdet a való dolgoktól...
  • hihy
    Nos ezt nem igazán értem.
  • Saintgerman
    ne fókuszálj arra az egy darab 'szemétre'.. "ha korpába keveredsz, megesznek a disznók"..
  • hihy
    Rendben. Erre én is gondoltam.
    De miért kinlódtak a darabonkénti elhordással, miért nem vitték el egyben?
    És, ha így van, azonkívül a ruszkik, meg az amcsiknak is szúrja a szemét, miért nem hozzák nyílvánosságra, hogy mi ellen harcolnak?
    Talán mi is segíthetnénk.
  • Saintgerman
    Lehet, hogy az amcsik, ruszkik mögött valami olyan erő, hatalom létezik, ameddig egy hétköznapi ember szeme már nem lát ?
  • hihy
    No meg miért ne hinnék, hiszen egy topsecret project!!!!!-ből most készít egy filmet, melyben az ő által készített videókkal, fényképekkel bizonyítja igazát.
    A 1.8 km-es alien űrhajó más tészta.
    Az egy másik szuper titkos projekt.
    Engem csak az bosszant kegyetlenül, hogy mielőtt az amcsik, ruszkik összefogva megvizsgálhatták volna a járgányt, valakik széthordták.
  • hihy
    Én gondoltam egy etnikumra, de nem gondolom, hogy már ott is megtelepedtek.
    Persze eszes egy nép, így azután csak az ég tudja.:DD
  • Saintgerman
    Ha még az ezredesnek sem hiszel, már csak az kellett volna, hogy még azt is megmondják, hogy kik hordták szét az ûrhajót..
  • gothmog
    "... 18000m hosszú alien űrhajó..."
    kiegészítés.
    A mese
    -van még két rész. Elég ügyes munka, jó sokat belefektettek, kíváncsi lennék, ki lehetett az.

És a valóság.
    Lehet nagyítani, és mindjárt világos lesz, hol a hiba, és miért tűnik messzről űrhajónak.
  • hihy
    Bocs, rosszul írtam. Nem azt vizsgálták, hogy éves lehet az űrhajó, hanem hány éve lehetett ott.
  • hihy
    FIX TV Enigma. A háttérben agymosó zene:

Egy nyugdíjas amerikai ezredes videók, és fényképek tucatjaival tudja bizonyítani, hogy résztvett egy szuper titkos!!! projektben, ahol 73 darad repülő csészealjat készítettek, és mind járt a világűrben. Egyetlen egy sem záródott kudarccal.
    A holdon egy USA-orosz szuper titkos!! küldetés járt, ahol is az ott felfedezett 18000méter hosszú idegen űrhajót vettek vizsgálat alá. Sajnos nem tudták, tudják megmondani, hány éves lehet. Tippelnek 5000-100 0000 évet is, de sajnos késő, mert széthordták az alien űrhajót.
    Hogy kik, azt nem mondták.
    Jézus tanításait is az alienek másították meg, mert Jézus halála után megmásították tanításait, átvették a hatalmat a kat egyház felett, és a Biblia már csak nyomokban hasonlít az eredetihez. A Biblia szakértők 18000 biztos hamisítást találtak benne. Látták az eredetit??

S mindehhez az Enigma alcíme: TUDOMÁNYOS MAGAZIN
  • immovable
    Ennyi. Csanelozó bkv!
  • hihy
    NEM!!!
  • Zero 7th
    Akkor valójában rajta röhögsz mégis...
  • Zero 7th
    De hát magadtól nem írsz ilyen jókat!
  • hihy
    Saintgerman nem te vagy a nevetésem tárgya, hanem az ő stílusa.
  • Saintgerman
    azt megtehetted volna anélkül is, hogy a billentyûdet koptatod..
  • hihy
    Bazz, dőlök a röhögéstől.XD
  • hihy

Azért tudsz te humoros is lenni.
  • Zero 7th
    "Sajnos nem lettem kiképezve arra, hogy a "térképen kihúzott egyenesek mit jelentenek" "

Nem, te sajnos azzal sem vagy tisztában, mit jelent az, hogy "térkép".

"soha nem éltem abban a luxusban, hogy megengedjem magamnak azt, hogy más gondolkodjon helyettem."

Nagy kár, hogy közben magadtól meg nem megy...

"Abban sem lennék olyan biztos, hogy a Ley vonalak térképfüggőek-e, vagy a téképek készültek az erővonalak mintájára "

Hát ez meg csak azért van, mert hülye vagy a térképészethez.

"Az pedig, hogy válasz nélkül tüntem el eddig, talán nem is annyira megbocsájthatatlan, hiszen nekünk kettőnknen nem igazán van miről diskurálni..."

Az egy dolog, de attól én még szívesen röhögök rajtad.
  • Saintgerman
    Értem. Tehát nincsenek itt semmiféle erők, csak vonalak, amit valaki utólagosan meghúzott a térképen, vagy valki őrült összefirkálta a térképet anélkül, hogy valamit értene is abból amit csinál.

Sajnos nem lettem kiképezve arra, hogy a "térképen kihúzott egyenesek mit jelentenek" soha nem éltem abban a luxusban, hogy megengedjem magamnak azt, hogy más gondolkodjon helyettem.
    Abban sem lennék olyan biztos, hogy a Ley vonalak térképfüggőek-e, vagy a téképek készültek az erővonalak mintájára

Az pedig, hogy válasz nélkül tüntem el eddig, talán nem is annyira megbocsájthatatlan, hiszen nekünk kettőnknen nem igazán van miről diskurálni...
  • Zero 7th
    Ehhez nem tudás kell, hanem intelligencia. Azt meg nem adnak semmilyen iskolában...

Igen, kábé száz éve Watkins fogott pár térképet, vonalzót, ceruzát, és összekötötte a fontosabb építményeket.
    Az, hogy ez száz éve volt, mi a picsát befolyásol azon, hogy a módszer eleve hülyeség, amiből pont semmi következtetést nem lehet levonni? Nagyobb baromságokat is mondtak száz évvel ezelőtt, azt is mind elhiszed? Pl hogy levegőnél nehezebb tárgy nem tud repülni? Vagy azt, hogy ha sokat rejszolsz, szőrös lesz a tenyered?

Viszont abban igazad van, hogy a térképészet, geodézia már tanulós dolog, ahhoz nem elég a józan paraszti ész. Például nem ártana tisztában lenned olyan fogalmakkal, hogy vetületi rendszerek, projekció, szögtartás, távolságtartás, stb.
    Ha ezeket a fogalmakat értenéd, akkor hirtelen egyértelművé válna, hogy a térképre húzkodott egyenesek a világon semmit nem jelentenek. Ami az egyik térképen egyenes, az egy másik, ugyanerről a területről való, más vetületi rendszerben ábrázolt térképen kurvára nem egyenes. Ebből egyenesen következik, hogy TÉRKÉPFÜGGŐ a Ley-vonalak rendszere. Nem a valóságból indul ki, hanem egy-egy térképből.
    Innetől kezdve mi a faszról beszélünk?
  • Eneff
    Szerintem a Ley-vonalak a gyíkemberek titkos földalatti építményei.

Gyík-metró
  • Saintgerman
    Azért a meglepődés, mert az én infojaim közel 100 évesek, te pedig nem rég jártál oskolába Igaz, én csak az iskola mellé jártam, de ott egy kissé mást oktattak... A Föld hálóról és a Vortex energiáról pl. Ezt.
  • Zero 7th
    Na de tényleg, ez már nekem kicsit sok...

Fogok egy térképet, egy ceruzát, meg egy vonalzót. Összekötöm a Stonehenge-et az egyiptomi piramisokkal (valamelyikkel). Odaadom neked a képet.

Te rácsodálkozol, hogy:
    1. Jééé, ez a vonal tökegyenes!
    2. Jééé, pont ráesik a Stonehenge meg az egyiptomi piramisok (valamelyik)
    3. Ez biztos az ufók műve!

Ez most komolyan, épelméjű dolog?
  • Zero 7th
    Tekintve, hogy szó szerint ez történt, nem értem a meglepődésed.
  • Saintgerman
    Aham !! Értem Tehát fogott ez a Watkins egy ceruzát és a már meglévő építményeket összekötötte és ezt nevezzük Ley vonalaknak, vagy a Föld hálójának.
    Köszönet a mérnöki szaktanácsadásért !

Valahogy így ugye ? The Occult Geomancy and ley lines of the Great Pyramid of Giza, Baalbek, Mekka...
  • Zero 7th
    Ezt kéne felfognod, hogy nem felfigyelt rá, hanem fogott egy vonalzót meg egy térképet, és _megalkotta_ a Ley-vonalakat. Előtte _nem_léteztek_.

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a születésed okozta azt, hogy megdugta apád anyádat.
  • Saintgerman
    Ahogy mondod, Watkins figyelt fel rá először, nem 100 éve. De a piramisok is Ley vonalakra épültek, azokat a vonalakat milyen vonalzóval húzták ?
  • High end PC #3250
    De, írj le mindent, ami eszedbe jut, ne fogd vissza magad.
  • Saintgerman
    Ez nem komoly ugye ?
  • Zero 7th
    Nem, a vonalakat a térképre húzkodta rá a faszi, mert ez volt a heppje. Nem jelentett semmit már az elkészülte pillanatában sem, csak bebizonyította, hogy bármelyik hülye egy vonalzóval meg egy térképpel össze tud kötni pontokat.
  • Saintgerman
    Ahhoz is adottság kell, hogy a szemetek közül kiválszd a legszemetebbet...
  • Saintgerman
    értem én mérnök úr,.. a vonalak épültek az épületekre..
  • Zero 7th
    Elnézést, nem Ley a csóka neve, hanem Watkins. A lényegen ez nem változtat.
  • Zero 7th
    Mondjuk az nem túl meglepő, hogy az építmények a Ley-vonalakon fekszenek, tekintve, hogy a Ley-vonalak úgy keletkeztek, hogy ez a Ley csávó fogott egy térképet, és vonalzóval összekötötte a híres ókori építményeket.

Ebből kifolyólag az egy faszság, hogy ezek a vonalak nyílegyenesek lennének, mert a térképprojekciók a legritkább esetben torzítatlanok, főleg a térkép széleinél. De még ha torzítatlan térképekkel dolgozott is, akkor is a földgörbület bejátszik, elvi lehetetlenség az egyenes vonal.

Egyébként ez látszik is, nem minden vonal egyenes. Ami egyenes, azt arra a térképre rajzolta, amit épp nézel, ami meg görbe, az egy másik vetületi rendszerben megrajzolt egyenes vonal áttranszformálása arra a rendszerre, amit épp nézel.

De gondolom ez neked már magas, és nem is érted, miről beszélek. Nem baj, jöhet a sablonhablaty a birkaságról ami megnyugtat téged, aztán eltűnhetsz válasz nélkül. Csak ahogy szoktad.
  • High end PC #3243
    Inkább a földönkívüli gyíkokról mesélj, de ha lehet, minél bővebben, mindent tudni akarunk, amit te is :D
  • hihy
    Most akkor ezt vegyem is komolyan??
    Legalább ne bohóckodnák el.

• uwu420
    Hogy a bánatba kerül ebbe a topikba ez a sok baromság?
    Ha már agymenése van valakinek, legalább ufós legyen már vagy valami.