Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Walk the Talk.
Walk the Talk.
ÓRIÁSI!!!
S ezzel mindent megmondtál. Talán be is lehetne fejezni.
Walk the Talk.
Én csak a párhuzamosságot akartam szemléltetni.
Máséban a szálkát!! Magaméban a gerendát??
Walk the Talk.
Az, hogy nem találtak a kamrákban tetemeket, még nem biztos, hogy nem arra a célra készült. De ki tudja, hogy a politikában mik játszódhattak le már abban az idõben is. Csak vedd példának mostani oly uralkodókat, ki vagy már negyven éve élet-halál urai voltak, s egyszer csak az õ fejük felett leng a pallos. De volt ilyen több. Mint Napoleon, Hitler stb. Igaz más-más módon, de a történések nem homogének.
Walk the Talk.
Hát mit mondjak. Olyan mint, amikor az egyik NWO hívõ mondta: figyeljétek meg, amikor a szkeptikus csürhe nekünk ront.
Nos hasonló történt is. Zero csupasz maga volt, a többiek kezdték elmeállapotát boncolgatni.
Walk the Talk.
Remélem az emberanyag hivatkozással nem fogsz vitatkozni.
De, ha mi nem értjük az õ gondolkozásukat, akkor egybõl elõ a jó öreg alien, UFO.
Nézd, én is el tudom képzelni, hogy szerepet játszhattak életünkben, de egyenlõre nincs bizonyíték.
Walk the Talk.
S mi lesz, lehet 10-1000 év múlva??
Walk the Talk.
Olyannyira nehéz, hogy el sem fogadom. Az még rendben, hogy bennünk lakozik az Isten, és a sátán is, de hogy ezek mi lennénk? Az meg hogy bármit tud teremteni, nem igaz. Életet nem tud. (szerencsére)
A tudomány az egyben egy hitrendszer alkotóeleme is.
...esetleg ha annyit megtenne, hogy ugyanolyan türelemmel, nyugodtsággal és nyitottsággal áll mások elméleteihez, mint ahogy elvárja hogy mások álljanak az õ elméleteihez, akkor nem lenne itt (sem) semmi baj.
Hát ezzel a hozzáállással nem vagy egyedül...
Nem olyan laikusok mondják, mint én, hogy a tudománnyal az a baj, hogy csak azzal foglalkozik, csak azt kutatják, ami meg van "engedve" nekik. (Ha tudod hogy mûködik a tudomány, akkor tudod azt is, hogy mit jelent ez a szó, hogy "engedve".)
Elképzelhetõ, hogy a franciák nagyon pechesek voltak, vagy hogy a folyosók környezetét kihagyták a kõfalból, aztán homokkal töltötték ki a nyers kövek és a folyosó csiszolt kõlapjai közti hézagot, vagy az is, hogy tényleg homok a belseje, és a wiki téved. De még az is elképzelhetõ, hogy a fõnök volt nyomulós, és mondott egy nagyot, hogy bevágódjon az akkor még nyilván nem 80 éves csajnál.
Nem tudom, ezt a 98%-ot hogyan állapították meg.
De például vannak ilyen rajzok is:
ahol a kamra melletti lyukak elég gyanúsan nem kockásak.
Az indiánok a szabálytalan alakú kövek létrehozásához kõzetolvasztó technológiát alkalmaztak.
És meg is van a magyarázat.pl ha nem tudjuk pontosan a világ keletkezését, a legegyszerûbb magyarázat: az Isten
Oly nehéz elfogadni azt a tényt, hogy az Ember maga az isten, és a sátán egyszemélyben? (ezt nem vallási értelemben használtam) A kor fejlettségében szinte bátmit megteremt, de el is pusztít egyben
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Ha nem igaz, nekem az sem baj. Ha bebizonyítod, hogy így tutira nem lehet, akkor megvonom a vállam, közlöm, hogy tévedtem, van ez így, azt' ennyi. Nekem nem esik ez nehezemre, meg nem kötnek érzelmi meg vallási szálak hozzá, hogy ezt a verziót akarjam igaznak látni.
Drukkolok neked. Én már belefáradtam.
Õk többen vannak, és erõsebbek.
Walk the Talk.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Már megint az van, hogy érved semmi, a pofád meg nagy.
Nekem aztán tökmindegy, hogy nem tudod és csak lázadsz a "hivatalos"* magyarázat ellen (ez például csak szimplán ostobaság), azt hiszed, hogy az ufók építették (Dänikenmajmolás), vagy csak a gyíkok csinálták ilyenre a mátrixot (pszichózis).
Egyébként meg visszakérdezgetés meg faszkodás helyett akár le is írhatod, hogy szerinted hogy volt, csak gondolom vagy fingod nincs, vagy félsz, hogy rajtad fog röhögni a topik többi látogatója is.
*Ez a piramisok esetében duplán fals, mert egyrészt a tudomány nem egy hivatal, hogy a tudományos magyarázat "hivatalos" legyen, másrészt meg ugye az egyiptomi hatóságok ténylegesen hivatalos álláspontja az az, hogy nem tudjuk, hogy hogyan építették.
Mondasz egy orbitális faszságot, aztán amikor rájössz, hogy tényleg az volt, akkor nem egy "bocs, benéztem", hanem rögtön át agresszív támadásba.
Na, ezt nevezem gerinctelen szaremberségnek.
Mondasz egy orbitális faszságot, aztán amikor rájössz, hogy tényleg az volt, akkor nem egy "bocs, benéztem", hanem rögtön át agresszív támadásba.
Na, ezt nevezem gerinctelen szaremberségnek.
Ha jól emlékszem, a tudományos lap nevét is tudta, az, meg az évszám alapján vissza lehet majd keresni.
Addig kezeld úgy a dolgot, mint egy sztori.
De egyébként teljesen logikus, ésszerû, és semmi nem zárja ki a dolgot. De te, ha akarod, hiheted azt, hogy ufók csinálták.
Tudom nem tökéletes, de ránézésre elég korrekt a dolog. Nem lehetne, hogy elolvassátok ezt:
A Gizai Nagy Piramis- Wiki szócikk
Aztán ez alapján vitatnátok, hogy ufók építették-e vagy sem és direkt baxták el az oldalak párhuzamosságát 3,5 fokperccel.
Tõled ilyet még konkrétan SOHA nem láttam.
Az óvodások hogy nem omlanak be a homokozóba?
Ugye érzed, mennyire értelmetlen volt ez a kérdés?
Ha ez nektek baj, sajnálom, de akkor ezzel magatokat minõsítettétek.
Továbbá nincs olyan, hogy a tudomány valamit elfogadni kötelez. Az ilyen kiszólásokon látszik, hogy a leghalványabb lila fingotok nincs, mirõl szól, hogyan mûködik a tudomány, mint intézmény.
És a legnagyobb vicc az egészben az, hogy szememre vetitek, hogy nem saját gondolataim. Mintha nektek az lenne. De nem, az ilyen ufós faszságos oldalakról a netrõl, Dänikentõl, hasonló fantaszta barmoktól felszívjátok sok baromságot, aztán idehánnyátok. Azzal megfejelve, hogy ezekben az idióta eszmefuttatásokban lévõ önellentmondásokat fel sem fedezitek. Ennek fényében meg elég röhejes, hogy még én nem gondolkozom.
Egyébként meg nem vagyok régész, hogy felfedezéseket tegyek a területen. Erõs a gyanúm, hogy ti sem vagytok régészek, nem a piramis körüli ásatásról meg a perui hegyekrõl írjátok a hozzászólást.
És ez már csak olyan dolog, hogy egy témához akkor tudsz érdemben hozzátenni, ha minden egyéb a témáról tudható dolgot már ismersz. Na, ettõl álltok kurva messzire, és amíg nem jártok ott, addig ez csak partvonalról beleugatás, meg szellemi maszturbáció. A tudományos kutatómunka nem úgy néz ki, hogy leülsz a kocsmába, és két feles közt kitalálod.
Ti itt, ebben a témában soha a büdös életben nem fogtok új információt nyújtani, ez olyan biztos, mint a halál. Ez nem új ösvény, ez egy nagyon régi, nagyon széles, hülyék által keményre taposott sztráda, ami sehová nem vezet.
Viszont legalább elképzelheted közben magadról, hogy mennyire nagy gondolkodó vagy.
Ugye azért nem baj, ha ezt a magatartást én szánalmasnak és megvetendõnek tartom?
"Megígértették velük, hogy nem verik nagydobra. Publikálták az eredményt egy kisebb tudományos lapban. És ennyi."
<#nevetes1>#nevetes1>