Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

72? legyen inkább 96878972 hiszen a galaxis végtelen.....illetve ha nem az akkor mi van utánna?😛

ebbe szokott belefájdulni az agyam amikor erre próbálok rájönni hiszen tudom azt,hogy mi van az ajtómon kivûl,tudom azt,hogy mi van Budapesten kivûl mi van erurópán kivûl,mi van a füldön kivûl,de azután a nagy feketeség után ott kinnt az ûrben mi van?😛😊

És, ha kapcsolatba kerülünk az idegenekkel, honnan biztos, hogy õk nem rendelkeznek-e valamiféle, tõlünk teljesen idegen hittel? Fundamentalisták-e, avagy megértõek?
Egyenjogúnak tekintenek-e (szvsz nem), vagy pedig petri csésze lakóknak?

"vallásoknak már sehol sincs hatalma"

No, no!
Muzulmánok a legjelentõsebb, s a világon a naponkénti vallási zavargások.
Európa, ha nem vigyáz, hamarosan Allah imádó lesz.
Mert õk bizony nem olvadnak be, s egyre hangosabban, és többen követelik egyenjogúságukat, mármint vallási téren. Lsd Franciaország.

Nem tartom elképzelhetetnek, de akkor jön a kérdés, hogy õket ki kutyulta.
Biztos vagy te abban, ha nincsenek a nagy kihalások, az emberi faj lenne a mérvadó. Sõt a mi fajunk sem homogén most sem, arról pedig nem is beszélve, hogy a természet mennyi emberi ágat tett hûvösre.
Homo sapiens-nek "szerencséje" volt.
Ha pedig úgy tesszük fel a kérdést, hogy az alieneknek nem-e ez a faj volt a kecsegtetõ, akkor lehet.
De míg valaki nem hoz fel valami bizonyítékot, ez csak fantazmagória.
A piramis, más különleges építmények, Biblia, s társai csak növelik a homályt, segítve azokat, akikmármindenttudnak.
Mert bizony a a galaxisunkban 72 idegen civilizáció létezik.

Igaz, csak ha szétnézel a világban, még ma is nagyon különbözõek lehetnek az emberi normák.
Nem rasszizmus, rádió: Egy neves roma író bizonygatta, hogy értsük meg már végre, hogy a cigányoknál a lopás nem bûn. Pedig köztünk élnek, s nem is egy elszigetelt népcsoport.
Vagy a muszlimoknál ha egy férfi lép félre, az ötös, de a nõt agyonkövezik. Habár a mi társadalmunkra is ez a jellemzõ.
S a hitnél erõsebb törvényt nem tudsz kreálni.

Kontroll ma is van, pedig a vallásoknak már sehol sincs hatalma. Ma nem azt mondják neked hogy boldogok a lelki szegények, hanem hogy valósítsd meg önmagad, annyit érsz amennyi pénzed van, és ha nem vagy rajt a f@szbookon, nem teszed közkinccsé mikor ürítettél, nem is létezel. Tehát a világ fordult egy nagyot, mégsem változott semmi ebbõl a szempontból. Vagy ez már az aranykor?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

jó igazad van nem hülyeség hiszen semmiben nem lehetünk biztosak😊)

sokszor teszem fel magamnak a kérdést,de akkor miért nem szállnak le a "túrista" alienek mondjuk a Hõsök terén vagy Washingtonban ,Belrinben stb.

de ekkor jön a válasz amit nem is tudom már melyik emberkétõl hallottam:

amikor te mész az erdõben megállsz egy hangyabolynál és "köszönsz nekik,hogy szevasztok mi újság,meséljetek valamit"😄

lehet,hogy soha a büdös életben senki nem fog idegenekkel találkozni emiatt,mert annyira primitivek vagyunk hozzájuk képest mint a hangyák hozzánk....
valószinüleg nem kell nekik semmi a földrõl,mert ha kéne azt már elvették volna hiszen mikor valaki házat épit foglakozik vele,hogy a markoló az alapozás közben hány százezer hangyát öl meg?😛😊

Mindegy is, mert ezzel csak arra akartam utalni, hogy köztünk és az idegenek közt lehet akkora fejlettségbeli különbség is, hogy egyszerûen lehetetlen felvenni velük (velünk) a kapcsolatot. Lehet, hogy éppen egy intergalaktikus autópálya kellõs közepén csücsülünk, és annyi fogalmunk sincs róla, mint egy hangyabolynak New York legforgalmasabb keresztezõdésében...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem egyáltalán nem hülyeség, szerintem ez is egy opció. Mondom, tegyük fel, hogy egymilliárd évvel fejlettebb civilizáció. Ha olvastál sci-fit híresebb íróktól, akkor ismered az elképzelést.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Manapság az emberiség mivel spekulál? DNS-t térképez, géneket manipulál, klónoz, vírusokkal kísérletezik... Elképzelhetõnek tartom, hogy az idegenek a Földet mintegy kísérleti laboratóriumnak tartották. Létrehozták az embereket, de rajtunk kívül még egy csomó más kevert lényt is, amiket a mitológiákból ismerünk...

miért ragaszkodik szinte mindenki ahoz,hogy a fejlettebb civilizációknak nincs fizikális megnyilvánulása? ez a túlzott szellemmi lét is hülyeség szerintem....

persze hiszen te sem meg én sem megyünk le az utcára és vesszük el a másét ,mert tetszik.....valamiféle határnak kell lenni meg alapvetõ emberi normáknak amiket betartunk.

És ha mondjuk az idegen civilizáció úgy 1 milliárd évvel fejlettebb nálunk? Lehet ûrhajókra nincs is szükségük már, vagy lehet nincs is már fizikális formájuk. Lehet, hogy ha megjelennének, tényleg úgy néznének ki, mintha megnyilatkoztak volna a mennyek. Ettõl még elkezdhetnék vizsgálni õket, de tudod milyen a nem tudós emberiség nagy része...

vegyünk egy nagyon sarkitott eszmefutattást...mi lenne ha mondjuk az a töbszázmillió nyomorban Indiában élõ hindu fogná a batyuját és benyomulna európába,mert itt "jólét" van??? hát épp ezért kell a vallás,hogy ezeket a "szolga" tömegeket kordában tartsák,mert az ember szerintem kanyar nélkül elvenné a másiktól ami neki kell ha nem lenne irányitva,hogy pl. azt nem szabad....

<#eljen>

Azonban amíg világi törvények nem íródtak, szükség volt valamiféle kontrollra, még ha az sokszor önzõ érdekeket is szolgált.

nomeg abból,hogy a tömegeket már az õsidõkben/ókór/középkor stb. is kontrolálni kellett és erre a vallás tökéletes dolog volt!

"boldogok a lelki szegények" ugye ez a kereszténység egyik alap mondata/vagy a másik kedvencem majd a menyországban boldog leszel ,hát ANYÁD már elnézést! tehát haljunk meg és majd boldogok leszünk ezt a 60-80 évet meg kiszenvedjük itt a napi robotolásban,hogy akinek sok van annak még több legyen?/ és ezt azok a full aranyba öltözött papok mondták akiknek a fülén folyt ki a rengeteg kincs meg ékszer meg étel a leganygobb szegénységben is!
Én ezek miatt képtelen vagyok elfogadni bármilyen vallást,mert az összes csakis a kontrollról szól!

Elképzelhetõ amit mondasz. Én csak ott találom a tévutat, hogy az ember önön galárd cselekedeteit, vagy a jó iránti vágyait egy más az õ nívóján fentebb elhelyezkedõ "lényekben" tudja csak elképzelni. Illetve az esetek többségében. De vehetünk földhöz ragadtabb példát is. Az igazságos Mátyás. Lehet, hogy az volt, de õt valójában nem a szegények küzdelme érdekelte.
Itt lépnek a képbe szvsz az alienek. Lehet, hogy jártak a Földön, lehet, hogy intelligenciánkat nekik köszönthetjük, de ha így is volt az nem gondolom, hogy az az õ isteni jóságuk jele volt. Cél volt. Mindez persze csak fantázia, alap nélkül.
Minden egyes vallás, hit, az õsemberi is, olyan alakokat hozott létre, melyek az egyszerû ember fennhatóságán kívül estek.
A földönkívüliek is pont ugyanolyan gyarló "emberek", mint mi vagyunk. Az olyan elképzelések mi szerint õk már elérhették a fennkölt öntudat legfelsõbb szintjét...................hááát nem tudom.
Persze ez csak az én véleményem.

Mondjuk a mai ember már van annyira intelligens, hogy ha valami szokatlan történne, bármi... akkor nem istennek gondolná, hanem elemezné tudományosan. 😊
Az én véleményem az alapján, amit az évek során olvastam, láttam, hogy valamikor az emberi civilizáció kialakulásának kezdetén, vagy magánál az emberiség kialakulása óta (Isten a saját képére teremtette az embert?!) lehettek itt idegenek egy ideig, akik valamilyen szinten befolyásolták az emberek fejlõdését a kezdetekkor. Ennyi. A többi spiritualitással kapcsolatos dolog szerintem hülyeség. Az ilyen Istenes dolgok a meg nem értett technológiákból fakadnak.

Sok mindennel nem értek egyet, amit bemutatnak benne, fõleg amikor elszalad velük a ló, és szellemekrõl, spirituális dolgokról, meg interdimenzionális katyvaszokról kezdenek el beszélni, sokszor viszont eléggé rátapintanak a lényegre.

"mennyire fedik a valóságot szerintetek" ezt kb. senki sem tudja még a film készitõi sem....talán egyszer majd megtudjuk lehet 1 áv múlva lehet 200 év múlva😛😊 annyi bizonyos,hogy már annyi tudatlan nincs mint mondjuk 20 évvel ezelõtt volt......

Tényleg, ha már itt tartunk. Az Õsi idegenek c. dokumentumfilm sorozat mennyire tekinthetõ reális felvezetésnek? Mert azért látni benne marketing, vagy túlzó dolgokat. De a benne elhangzottak mennyire fedik a valóságot szerintetek? Nem vagyok tudós, történész stb... hátha ti többet tudtok.
Világszerte szinte minden nép mitológiájában megtalálhatók az égbõl jött Istenek, akik valamikor pusztítottak, valamikor tanítottak, valamikor egymással háborúztak, valamikor az emberekkel... Az óind eposzok például hatalmas háborúkról, repülõ városokról, számtalan fajta repülõ eszközrõl és mindenféle szuperfegyverekrõl írnak...

kezdjük azzal az egyszerû gondolattal,hogy egy primitiv népcsoportnak anno egy középkori ember is ISTEN volt.....vagy az ausztrál õslakóknak az angolok stb. stb......tehát véleményem szerint a mostani ismert vallásaink simán Istenithettek egy fejlettem idegen NEM FÖLDI civilizációt.....én ebben hiszek!
A fehér szakállas Istenben meg Mohamedben meg Mózesben nem igazán.....ami a templomokban folyik az nekem szánalom kategória

Ez már változik, hiszen egyre több olyan felfedezés van, miszerint a földi baktériumok a földihez képest elképesztõen extrém körülményeket is kibírnak, sõt szaporodnak. A vallások meg szerintem könnyedén megmagyarázzák majd az egészet, csak nehogy valamiféle hittérítõ hadjáratokba torkolljon a dolog, ha az idegenek fejletlenebbek nálunk... (na és persze fordítva...)

Arra hamarabb lesz bizonyíték, hogy nem vagyunk egyedül, mint arra, hogy egyedül vagyunk, hiszen utóbbi megállapításra csak az egész univerzum részleges átkutatása után juthatunk...

Elõbb-utóbb csak lesz bizonyíték erre vagy arra egyértelmûen, és vége lesz a dilemmának. 😊
Régen én hittem ebben is meg abban is, viszont egy fordulatnak köszönhetõen csak a tudománynak, és a megismert dolgoknak tudok hinni, na meg persze a földön kívüli élet lehetõségében is(szerintem nem ellentmondás, de itt ezt nem kell magyaráznom). De hogy milyen lehet egy másik intelligens életforma, azt elképzelni sem tudom. Meg amit te is mondtál, hogy azt sem tudjuk hogy mi mennyire vagyunk intelligensek, mint faj, a többihez képest, akikrõl semmit sem tudunk.
Igaz. Azonban a tudósok között is nagyon sok csak a földi feltételekkel való élet létrejöttét tudja elképzelni. Bár arra még nincs bizonyíték, hogy más alapon is keletkezhet élet, de a természet már rengetegszer bebizonyította, hogy csak felületesen ismerjük.
Meg talán, ezzel nem akarok senkit bántani, bizonyos vallások ezt nem "akarják" lehetõvé tenni, hiszen akkor a hit egy része omolna össze. Az Isten az Embert teremtette önön képmására, s ha az idegenek még nálunk is fejlettebbek , sõt teljesen más alapon jöttek létre, akkor õk mi? Már mint szerintük.
Dilemma. Ezért a járt utat járatlanért el ne hagyd elv érvényesül sok esetben.

Szerintem ilyen ember manapság már nem nagyon van. Csak a részletekben megy a vita...

Talán ez válasz azoknak, akik tagadják a Földön kívüli élet lehetõségét: link

Az a ház tuti nem orosz.
A 1943-ban a KGB még nem létezett, de már akkor ilyen filmeket tudtak csinálni:filmhíradó

Ha a közelkép ennél homályosabb (pláne, ha amúgy dátum és másodperc kijelzés van rajta), akkor az azért van, hogy elfedje a gyanús részleteket.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

A bemutatott videón a pilótafülkébõl felvett anyagon egy amerikai ACES II katapultülés látható, valszeg egy F-15-ösbe építve. Innentõl már nagyon kamunak látszik.

Kettõvel lejjebb:
A Fox csatornát már sokszor rajtakapták, hogy erõsen manipulálják a bemutatott anyagokat:
Statisztika torzítása,
Még a Wikiben is benne van

Mindenesetre egy ilyen csatorna vehette volna a fáradtságot, hogy több helyrõl is megpróbálják felvenni, ezáltal kiszámolják a méretét és sebességét, netán kerítenek róla egy élesebb fotót. Lehet, hogy megcsinálták, csak úgy már nem volt annyira érdekes. Ha nekem lenne ilyen lehetõségem, hogy elkaphatok egy UFO-t akkor nem hagytam volna annyiban. Tuti világhír és üzleti siker, ha utánajárnak. Szóval ugy gondolom Itt jön be az UFO hívõk összeesküvése, az igazságot (kb hogy valaki szórakozik) elhallgatják, de azért, mert akkor már nem lenne érdekes.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ufó London felett
Lehet hogy volt már de én még csak most láttam.

És miért akartál sírni?
Mert fogatlan, vagy mert teherbe esett?

cataflam02
Remélem senki lelkesedését nem törtem le 😊
Én személy szerint biztos vagyok abban, hogy a galaxisunkban több 100 intelligens életforma lehet.. de amikor hülyeségekkel rontják a valós kutatást.. pl az alábbi hír, vagy a Máunika só ahol elrabolták a fogatlan piri nénit és teherbe ejtették.. akkor a sírás kerülget.

One more story

cataflam02
Nem kell várni a cáfolatra.. már lassan fél éves a hír.. és már akkor is csak a bulvármédia költötte át.
Az eredeti cikk 1852-bõl

One more story

Palinko
hogy állapítják meg? radiokarbon nem játszik sztem fémeknél mert nem szenesednek....

meg a másik, hogy alumínium bár csodálatos fém nem az a nagyon ellenálló amibõl ûrhajót készítenék, még komolyabb vadászgépet se lehet belõle aminek azért kisebb erõket kell kibírnia egy ûrhajóhoz viszonyítva.
Kíváncsi vagyok, hány napot kell várni a cáfolatra... <#alien>

Legalább már valami igaz is lehetne:

"Svájci tudósok negyedmillió évesnek találtak egy alumíniumtömböt - az emberiség csak 1825 óta készíti.
Földönkívüliektõl származó alumíniumot találtak?
Ufómaradvány vagy mérési hiba?

A kérdéses tömb egy romániai, Nagyenyedtõl nem messze található kõbányából került felszínre még 1973-ban. A lelet 90 százalékban alumíniumból áll, míg a maradék 10 százalékot szilícium, cink, ólom, ón, cirkónium, kadmium, kobalt, bizmut, ezért és néhány morzsányi gallium teszi ki.

A román tudósok az eredmények láttán nem hittek a szemüknek, ezért svájci tudósok segítségét kérték, azonban a lausanne-i kutatók is megerõsítették, hogy a fémdarab 250 ezer esztendõs.

Gheorghe Coha - ahogy az Austrian Times fogalmaz - Románia vezetõ ufókutatója, nem meglepõ tehát, hogy elképzelése szerint a fémtömb a Földön kívülrõl származhat, egy nagyon régi ufó darabja lehet. "Ha ez az anyag nem készülhetett a Földön, akkor logikailag az univerzum más tájáról kellett jönnie." "

Bob Lazar

Lázár Robi? 😊

"Egyébként meg idegenek igen nagy valószínûséggel vannak, de hogy kapcsolatba lennénk velük, arra szinte nulla esély van."

Hát persze. Azért "idegenek", mert nem ismered õket. Így nem sok esélyed van tudomást szerezni róluk, ha õk nem akarják.
Aztán ott vannak az ISS lakói. Azok is földönkívüli élõlények, és szinte biztos, hogy nem fogsz velük megismerkedni. Csak azért tudsz róluk, mert elmondták, hogy ott vannak. Pedig nincsenek. Hogyan is férne bele egy csillogó gombostû-fejnyi pöttybe ott az égen nem egy, de több ember?

Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.

Egy ilyen videót összerakok neked három óra alatt. Azt is beszopod tövig..?

Nem kell válaszolni, tudom hogy igen.

1;Értem én, csak leszarom. 😊
2;Nem kell válaszolnod, igazam van.

N A R X I S aláírásából 😊

Ezt+ csak úgy ajándékból

Na igen, persze az nyilván nehezebb és fárasztóbb, mint hülyeségeket hinni...

Ja, csak az a baj, hogy nem igaz egy sem.

Egyébként meg öregen is lehet valaki hülye, tanulni meg soha nem késõ.