6569
-
ManoNegra #3400 Az szerintem vitán felül áll, hogy celebként van kezelve. Amúgy mondta már azt is, hogy maradjunk csendben, szóval akkor most mi legyen? Fogjuk be a pofánkat, és úgy rajzzunk ki az űrbe? Véleményem szerint ilyen felfogással csak maradjunk itt, és igyekezzünk megoldani a problémáinkat, és ha már tudunk úgy élni mint egy nagy család, talán el mehetünk máshova, akkor lesz egy kis esély rá, hogy nem úgy fogjuk gyarmatosítani az idegen bolygókat, ahogy annak idején amerikát. -
hihy #3399 Párszor én is elgondolkoztam, hogy úgy székhez kötve, lebénulva hogy tud egyáltalán olyan mélységű kutatásokat elvégezni. Azonban egy egész tudós társadalmat nem tudna megvezetni. Így hát hiszek neki. Bár az, hogy semmiből lett lett valami, nehezen tudom elfogadni. -
hihy #3398 Nem tudom honnan veszi.
Gondolom valamiféle következtetések útján jutott erre a megállapításra.
Ha mond valaki olyant, mely nem egyezik értékrendeddel, még nem biztos, hogy celeb. De esszerint Einstein is lehet egyféle celeb. Nem????
Amúgy pedig ezen megállapítását az emberi faj energiaéhségére alapozza. Az esélyt abban látja, ha kirajzunk a világűrbe. -
ManoNegra #3397 És ezt honnan veszi? Néha az az érzésem, az az ember már nem gondol semmit, csak kihasználja pár rafkós szélhámos, mutogatják mint egy celebet. -
hihy #3396 Így gondoltam: "Az anyag közönségesen az a szubsztancia, amiből a tárgyak állnak" -
hihy #3395 Ha nem igyekszünk, akkor stephen hawkings szerint már csak ezer év van hátra az emberiség kihalálásáig. -
Zero 7th #3394 ÁÁÁ, úgy ledöbbentett az első mondat, hogy nem olvastam el a másodikat.
És azon MÉG JOBBAN ledöbbentem... :D
Az ilyeneket úgy mégis hogy? Milyen tulajdonságai vannak, ha fizikai nincs? :D Mutass már egyetlen dolgot a világban, aminek semmilyen fizikai tulajdonsága nincs! :DDD (Jézusomfacepalm) -
hihy #3393 Sőt még az is lehet, hogy "könnyebb" egy ilyen energia, mágneshéj kialakítása, mint egy irdatlan nagy fizikai gömb, melynek falvastagsága kb 3 méter. -
hihy #3392 Ez csak olyan sci-fi volt tőlem, de ha léteznek anti tulajdonságokkal bíró "dolgok", miért ne lehetnének olyan energia források, melyek a vele ellentétes tulajdonságokkal bíró energiát egy bizonyos területen belül tartják. Tudom, hogy nem analóg, de csak vegyük a részecskegyorsítóban használt mágneneses mezőt. -
Pares #3391 Ha figyelembe vesszük, hogy bolygók léteztek már 1 milliárd évvel az állítólagos Ősrobbanás után, akkor könnyen elképzelhető egy olyan civilizáció, ami akár több milliárd évvel is megelőz minket. Mondanom sem kell, hogy valószínűleg azoknak olyan technológiájuk van, ami nekünk legjobb esetben is mágiának tűnne... -
Zero 7th #3390 "A gömb anyaga lehet símán energia is."
LOLWUT?! :D -
hihy #3389 A gömb anyaga lehet símán energia is. Nem biztos, hogy fizikai tulajdonságokkal bír. -
hihy #3388 Lehet, hogy olyan messze vagyunk az ő tudásuktól, mint az ókori társadalmak az atomenergiától. Hiába mondták ki a görög tudósok az atom szót, de szvsz kb annyi fogalmuk lehetett róla, mint nekünk a sötét energiáról. -
#3387 Azon tűnődöm, pólusirányban mi tartja a helyén a gömb anyagát. Bár nem számoltam utána, (azt se tudom, mik a matamatika fizikai paraméterei egy ilyennek) de gondolom elég egzotikus tulajdonságokkal kell bírni a héj anyagának. -
#3386 Érdekes. Bár nem tudom. Az sem biztos, hogy a csillagok energiáit használják. Teszem azt mi van ha sokkal kifinomultabb rendszert használnak. Pl a sötét anyagot vagy a sötét energiát. Vagy olyasmit amiről fingunk sincsen. Viszont az már biztos, hogy a SETI féle módszer zsákutca. -
hihy #3385 Ha ilyen létezik, akkor mi még nagyon messze vagyunk ettől a szinttől. -
hihy #3384 Én soha nem mondtam, hogy rajtunk kívül nem lehetnek más élőlények, akár értelmesebbek is a világűrben. Pusztán annyit állítok, hogy egyenlőre nincs rá bizonyíték. Hogy egyes konyhatudósok mit állítanak, sokadlagos.
-
hiper fizikus #3383 Kedves Hihi !
A tudósok között is vannak olyanok akik tudományos szempontból közelítik meg a Födönkívüli élőlények lehetőségét. Tudományos elméletek szólnak róla. Itt. ìs itt + itt. -
uwu420 #3382 Épp ellenkezőleg. -
ManoNegra #3381 Mi van fiuk hungarofóbia? -
hihy #3380 Biztosan. Ma halottam a rádióban: egy Ausztiába átköltözött ősmagyar ausztriát tekinti eredeti hazájának. Dzsekó előtt le a sityakkal. -
uwu420 #3379 Ja egyébként dzsekó is magyar lélekben. -
uwu420 #3378 -
hihy #3377 Tévedsz. Ez a bugaci parasz totyogós.
A magyar FAJ az űrből származik. Olvassad!:)) -
uwu420 #3376 Ez Michael Jackson, ha nem lenen egyértelmű, mindíg is így táncolt.
Én mondtam már hogy nem halt meg, csak mostanában furán néz ki. Volt már fekete meg fehér, és most lila, csak ennyi. -
hihy #3375 Bocsi, ez nem neked akart menni, hanem #3373-ra -
hihy #3374 Filmből: "A tudósoknak a rendelkezésre álló megdönthetetlen bizonyítékok alapján végre el kellene fogadniuk, hogy léteznek földönkívüliek"
A sok begyepesedett fejű, szaros hibbant tudós. Zárt osztályre velük. -
Stockbauer33 #3373 -
MaRee #3372 -
Pares #3371 Mit csinál ez, a tökét szorongatja? :-D "Vegyétek be!" :-D -
#3370 Elméletileg nagyon fejlett idegenek a tágabb környezetüket is tudják úgy manipulálni, hogy azzal üzenjenek sok fényévre
jó persze ez kicsit bizzar és a humor kategória -
Pares #3369 Az értelmet. -
hiper fizikus #3368 Milyen összefüggést szeretnél látni? Mit hiányolsz konkrétabban?
-
MaRee #3367 Csak én nem látom az összefüggést a hozzászólásaid között (és azokon belül)? -
hiper fizikus #3366 Szia!
A modern UFO vagy I.T. értelmezések szerint a repülő csészealjakban robotok és mesterséges inteligencia is van. Az UFO-k offenzívájának figyelembe kell vennie a galaxis ütközéseket is. Jaj nekunk ...
-
MaRee #3365 -
hiper fizikus #3364 Ezt hogyan gondolod? -
Zero 7th #3363 Beszéljünk inkább arról, hogy ezt nem jelentheted ki. -
hiper fizikus #3362 Beszéljunk inkább arról, hogy az UFO-knak is problémát okozhat ha a galaxisukat egy másik galaxis eltalálja. Lehet, hogy épen ezért nem hemzseg a galaxisunk az UFO-któl. -
Zero 7th #3361 Olvasás nélkül át fogok siklani rajta, mint ahogy a hozzászólásaid többségén amúgy is teszem...