Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No sebaj, épp erre számítottam, amit elõadtál.
ja és biztos már mindent tudunk a Holdról is azért nem megyünk oda közel 50 éve.....
várom a véleményed pl. arról,hogy 2013-ban még miért nincs egy értelmes fénykép se a holdról miközben az ûrbõl zoomolva letudom olvasni a kocsim rendszámát a házam elõtt a civil használatu Google earthön keresztül....
Jelen pillanatban a lehetõ legtöbb eltérõ forrásból azokat az adatokat erõsítették meg, amikrõl azt mondjuk hogy hivatalosak. A holdat-marsot-vénuszt-stb... több egymástól független csoport vizsgálta a nasa-n (akik egyesk szerint eltitkolják az igazságot...) kívül oroszok (akkor még szovjetek), japánok, emellett vannak vizsgálati módok amikhez nem kell odamenni, elég egy jó távcsõ (színképelemzés, ugye..). Mármost, ha több egymástól független eltérõ csoportok által eltérõ módon végzett vizsgálat (egy mérés nem mérés, ugye...) ugyanazt az eredményt adja, akkor azt elfogadjuk.
Ugyanakkor ha van holmi
Persze van, akinek az utóbbi szimpatikusabb, mert amit mond, az sokkal érdekesebb, mint az ellenõrzött eredmények. Fõleg akkor hajlandók õt elfogadni hitelesnek, ha azt mondja, amit hallani szeretnének.
Nagyjából ennyi.
A net egy zagyvalék, amiben találhatók gyöngyszemek is😊
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ezt a 100 métert hogyan becsülted meg. Mihez viszonyítottál?
youtube videóból látod a légkör összetételét képezõ anyagokat? ok.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De mivel nem 401 millió évet írtak, így már hihetõbb. <#alien2>#alien2>
De félre a homorral, ez a net átka. Nagyon nehéz egyeseknek, sokaknak szelektálni. És majd amikor valamit, bármit, közölnek, ami valóban igaz, és nem csak "bizonyított", akkor mehet a <#fejvakaras>#fejvakaras>.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez egy tengeri, fosszilis anyag, ha jól értelmezem, tehát nem szerkezet. 😊
A Medvedev-es videóban meg mintha a csávó poénkodna, és az újságíró veszi is a poént.
Sajnálom hogy el kell bizonytalanítsak. Én is szeretnék az ilyesmikre bizonyítékot találni. De érthetõ az is, hogy nem találunk.(Egyelõre) Egyrészt ha egy másik civilizáció megfigyel minket, akkor nem akarják hogy "lebukjanak", másik hogy elég fejletlenek vagyunk még ehhez.
Hidd el ha kapcsolatba akarnak lépni velünk, akkor nem ilyen rejtélyes módon teszik. 😊
Ennek ellenére lehet hogy van nyoma, hogy itt jártak/járnak. De amit most mutattál azok vagy ügyes számítógépes munka eredményei, vagy csak direkt félrevezetõ információk. Sok ember azzal tölti az idejét, hogy ilyen kamuhíreket terjesszenek az interneten, az után rosszul esik, ha kiderül hogy nem igaz.
Én most ezt a sorozatot nézem.
Majd utánanézek, hogy hoax-e vagy sem, de elég precízen bemutatják az észleléseket. Nézd meg a többi részét is!
Ez azért már bizonyíték. Nem?
Azt a sorozatot én kedvelem. Tényleg nézd meg! Magyarul: Õsi idegenek.
Oroszországban találtak egy mechanikus szerkezetet, mely vulkáni kõzetbõl került elõ, korát 400 millió évre becsülik.
2013 január 21-én fényképezett nyomok a homokban kísértetiesen hasonlítanak az emberi láb nyomaira! Azonban méretük annál kisebb, szélességük 4 cm, hosszuk kb. 12 cm, ami egy 5-6 éves gyermek lábméretének felel meg. Egy neve elhallgatását kérõ Nasa tudós szerint nem kizárt, hogy a Szovjetek a hidegháború idején már jártak a Marson, de ezt szigorú államtitokként kezelték.
(Helyesbítés: Nem csak az oroszok jártak ott, hanem az egész egy titkos Amerikai-Orosz-Kínai program volt, a hidegháború pedig valószínûleg csak egy színjáték. -A szerk.)
Az 1962-es marsraszállás videója nem hoax, ezt már beismerte az amerikai kormányzat, csak sosem kapott túl nagy publicitást ami érthetõ is:
Itt olyan fotókat találsz az alienekrõl amiknek hitelessége bizonyított!!!
Aki nem hiszi, annak lófütyi a fülibe.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Új világtudat. A sok hülye pedig tódul a templomaikba.
A gyerekek pedig biztos hadilábon állnak ilyen tekintetben. Hiszen mindenki volt gyerek. De szerintem a felnõttek is csak nagyra nõtt gyerekek. Tisztelet a kivételnek.
Sokan nincsenek erre felkészülve.
Fõleg a gyerekek veszélyeztetettek, nem biztos hogy el tudják különíteni a szórakoztatást a valós hírektõl.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Más: Lehet egy ideig nem tudok majd jelentkezni, mert ma 12 óta arra lettem figyelmes, hogy egy fekete AUDI köröz a házam elõtt és egy ideje a szomszéd idõs házaspár is gyanúsan figyel. Erõs a gyanúm, hogy õk a földönkívüliek pribékjei, ha nem maguk is Alienek. Támadásukra viszont jól felkészültem szóval nem adom magam.
Pár nap múlva, ha sikerült likvidálni a problémát beszámolok róla, ha nem akkor már sajnos elestem.
Minden hívõnek üzenem arra az esetre, hogy tartsatok ki!!!!!
Ezért hát verd ki a fejedbõl egy titkos egylet tervét.
Én már magamnak sem merek elmondani semmit. <#rinya>#rinya>
Meg egyébként tényleg az lehet, hogy most elárultam, hogy titkos társaságot alapítunk, de a nevét nem tudják és azt sem, hogy hol a fõhadiszállás szóval nincs gond.
Viszont készültem én nem fogom ölbe tett kézzel várni a gonoszokat.
A vég elkezdõdött!!!!!
Így most bárki értesülhet a tervetekrõl. Nem szabadna fórumokra írogatni ilyesmit. Távol kéne tartani magadat az internettõl meg az emberektõl is, csak akkor lehetsz biztonságban, ha láthatatlan maradsz. Maradj otthon zárkózz be, és csak azokkal állj szóba akiket te hívsz meg levélben. Az ablakokat sem árt befalazni. Szegény Saintgerman haverjait is likvidálták már. Lehet hogy õ se lesz itt már sokáig. Valószínûleg a saját beleivel fogják megfolytani több napnyi kínzás után. Ezek kibaszott gonoszak ám.