6569
-
hiper fizikus #3680 Erich von Däniken - Bizonyítékok.pdf
-
#3679 lol. Adtak egy pofont a szarnak. -
hihy #3678 Biztos, de azokat a Galaktikus Föderáció nem porszívózza. -
#3677 Azok virágpollenek a szélben de ne zavarjon brármikor filmezek ilyet. -
Pares #3676 Aztaaa, én aszittem, hogy azok az épületek ott a sivatagban csak photoshop. -
commissioner #3675 "In the document, the CIA admits the weather balloon stuff was just a cover story, but it was the standard operating procedure for how to explain away the sightings."
"After the plane and the pilot went missing, the CIA had NASA release a statement that they had a weather airplane that went off course over the Soviet Union because the pilot had passed out due to a loss of oxygen."
Tehát, hogy tisztázzuk, a nemkívánatos észlelésekkel kapcsolatban teljesen szabályos eljárás az, ha fedősztorival keni el az ügyet a CIA. Ráadásul még a NASA-t is hamis közlemény kiadására kényszerítheti, ha éppen érdeke úgy kívánja. -
#3674 A CIA elismerte az Area 51-et, de UFO-k nincsenek. :)
-
Richard Donkies #3673 "Netuddki
2008. április 11. 09:57
A bioenergiáról eddig nem tudtam! De a kor biztos, hogy megnöveli, ha másként nem, hosszra...."
-
#3672 -
hihy #3671 Szerintem pedig keveri, mert biztos szájrátételt akart mondani a pöcsdoki. -
Zero 7th #3670 Kézrátételes bioenergiás? Pénisznövelést személyesen végzi?
Arra akarok kilyukadni, hogy Sanyi rendszeresen fogdozza mások pöcsét? -
hihy #3669 Opálagyú opál sándor.
Parafenomén titkosítás -----soha senki nem fejti meg
TV2 pedig
attila pedig már maradhatna ufopöcsnek -
#3668 Dr. Opál Sándor:
Pénisznövelés, mellnövelés bioenergiával
Bioenergiával támadják az Orbán-kormány tagjait
Komoly embernek tűnik. -
Stockbauer33 #3667
7 percnél érdekes -
hiper fizikus #3666 Kedves. -
hihy #3665 Ne legyél már. Picit töri magyar. -
Pares #3664 Te jó ég! Asszem röhögőgörcsöt kaptam! Ez hatalmas! -
Zero 7th #3663 "érkezésünk tapja"
Amíg így meg vagy fázva és be van dugulva az orrod, addig ne gyere! :P -
hihy #3662 -
hiper fizikus #3661 De hogyan szelik át a csillagok kozotti nagy távolságot, és milyen gyorsan??
-
hihy #3660 Én nyomtam neked egy éretlent:)) -
hihy #3659 ManoNegra! Ha nem megy, hogy megértsd amit mondtam, hát nem megy. Emiatt ne érezd magad hátrányban.
Mindennap nyomass egy pirosat, ez segíthet. -
ManoNegra #3658 A tevékenységed igazolja, hogy a tudománytól távol tartod magad, úgyhogy nem szükséges azzal erőlködnöd, linkelj csak "vicces" videókat, az legalább jól megy. ;-) -
hihy #3657 Mit bizonyítsak be? lehet, hogy igaz. -
hihy #3656 "Hogy nem léteznek idegenek? Vagy hogy nincsenek itt?"---ezekre 100 öregasszony sem tudja a választ. Az esély egyenlöre fifty-fifty.
"egész téma úgy is a nevetség tárgya."---nem gondolod, azokat kellene nevetségessé tenni, akik ezt művelik vele????
Nem unatkozok. A többi kérdésre pedig mindenki megtalálja a maga igazát:)) -
#3655 Ilyeneket én is tudok mondani.
Láthatatlan idegen szondák keringenek a szobádban és figyelek téged.
Bizonyítsd be hogy nem igaz...baromság. -
Pares #3654 Most mit szeretnél ezzel bizonyítani? Hogy sok az idióta? Hogy a média ott dezinformálja az emberket, ahol csak éri? Hogy nem léteznek idegenek? Vagy hogy nincsenek itt? Vagy csak unatkozol?
Nem kell itt erőlködni, az egész téma úgy is a nevetség tárgya. Aki komolyabban szeretne róla beszélni, azt hülyének nézik, de minimum nem veszik komolyan, bárhonnan is jött, bárhol is dolgozik vagy dolgozott. -
hihy #3653 Ja! Mit linkeljek be szerinted? A pőre tudományt?? Hiszen az száraz, sok esetben tényen alapulnak, ellentétben az " efféle videók írások" olyanok mint a drog, minél többet szívsz magadba, annál többet kívánsz belőle. Nem lényegtelen szempont az sem, hogy a valós problémáink (emberiség) nem foglalkoztatják az egyént, hiszen a bajokért nem mi vagyunk a hibásak, hanem az alienek, a hátteresek és kedves barátai.
Az ilyenek már sokkal barátibbak : Sokan kételkedtek eddig,hogy a Galaktikus Föderáció tisztítja az eget a chemtrails-ek után.
Most itt a bizonyíték is rá,hogyan is védenek bennünket,hogy ezek a mérgező anyagok (amik többnyire rendívül halálos alumínium, bárium, stroncium részecskék) ne kerüljenek az emberek szervezetébe.
-
hihy #3652 Pedig érthetnél. Én nem zero módszerét utánozom, bár szinte mindenben egyetértek vele. Azonban ő a stílusa miatt közutálatnak örvend, ami nekem nem célom. Egyszer régebben olvastam, nem tudok linkelni, hogy a butaság legjobb ellenszere a butaság. Ugyanis talán vannak akik a fejükhöz kapnak, és rádöbbennek valamire. Hogy mire? Hát az legyen az ő titkuk.:)))
-
ManoNegra #3651 Nem értelek téged. Felháborodva tiltakozol ezek ellen, közben úgy tűnik, mintha kizárólag csak efféle videók írások után keresgélnél, ezek miatt pedig nem jut időd azokra a (számodra) értékes információkra, amiket amúgy szeretnél látni itt és a többi topikban. Hogy van ez, nem érzed kissé ellentmondásosnak? -
hihy #3650 Bizonyítsa be valaki, hogy nem igaz: Idegen civilizációk láthatatlan szondái keringhetnek a Naprendszerben -
hihy #3649 A videóanyagban bemutatott Kozmikus emberek VALÓBAN LÉTEZNEK. Mindegyikőjük kapcsolatba lépett földi emberekkel
-
hihy #3648 Egyre többen vannak, és öregek. Bár a kor nem kizáró ok(?!):
-
Pares #3647 -
steweee #3646 sokáig gondolkodtam hogy be merjem e tenni a linket ide. aztán úgy döntöttem, hogy annyi minden vált számomra világossá már az első 5 perc megtekintése után is, hogy feltétlen késztetést éreztem arra, hogy megosszam azokal, akik ESETLEG még nem találkoztak ezzel
-
Pares #3645 Értem, hogy szerinted csak az egyéni géniusz viheti előre egy faj fejlődését, amolyan mutáció során létrejött "különvélemény" értelmében, de én sem gondoltam annyira különbözően. Annyiról van szó, hogy az egyént a sokak egyesített ereje helyettesíti, ám ennek az egyesített tudatnak sokkal nagyobb lehetne a mentális kapacitása, mint a legnagyobb emberi géniusznak. Persze ahhoz, hogy ezt ki is használják, kell a kíváncsiság is, bár szerintem ilyen szintű intelligencia esetén ez egy nyilvánvaló dolog. De természetesen ez mind csak spekuláció. -
dregnarr1 #3644 Érdemes más szemszögből nézni.
A kaptártudatot egyetlen egyénként (egységként) kell tekinteni (hiszen pontosan ez a lényege), és a többi "kaptárhoz" kell viszonyítani, mint egyéni tudatot (pl. 2 raj méh, vagy 2 frakciónyi hangya). Nem lehet a kaptárban található biológia testekhez társítani az egyén kérdését.
Kaptárak között pedig ugye már vannak különbségek, és "egymásra licitálva" születnek meg a módosítások, újítások, ötletek, amik a túléléshez szükségesek. -
#3643 Pont arra akartam rávilágítani - ezek szerint nem tudtam sajna - hogy szerintem egyéni tudat nélkül nem lehetséges fejlett civilizáció, mert mindig az egyes egyén egyedi, innovatív gondolkodásmódja és látásmódja visz előbbre egy civilizációt. -
hihy #3642 Igaz. Soha sem biztos, hogy az az valódi "igazság", amit mi annak vélünk -
steweee #3641 fene se tudja, ezek mindaddig elméletek, amíg vmi kézzelfoghatót nem talál a tudomány. nagyon sok ilyen terület van, ahol kifejeztten előny az ötletelés, mert anélkül nem is lenne haladás vagy haladási irány, aztán később bizonyosodik be vagy cáfolódik meg az elmélet