Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gothmog
persze persze

nem,nincs meg én csak használom a kis agyam amit úgylátom te max evésre meg alvásra használsz....

gothmog
Ugyanakkor gondolom neked megvan a teljes és pontos és végsõ igazság. Ugye?
No sebaj, épp erre számítottam, amit elõadtál.

mind a kettõ bullshit kategória....

ja és biztos már mindent tudunk a Holdról is azért nem megyünk oda közel 50 éve.....

az általad emlitett "önjelölt próféták" többsége valószinüleg bolond,de ha kicsit is elgondolkozol bizonyos dolgokon rájössz,hogy valami nagyon nem stimmel a világunkban pláne nem a világûrünkben....😛

várom a véleményed pl. arról,hogy 2013-ban még miért nincs egy értelmes fénykép se a holdról miközben az ûrbõl zoomolva letudom olvasni a kocsim rendszámát a házam elõtt a civil használatu Google earthön keresztül....

a TV2-n RTL-en meg az ATV-n is ugyanazt a faszságot hallod "HIR" gyanánt.... gondolom te ezeket is elhiszed hiszen ezek "függetlenek".....

gothmog
A jelenlegi legjobb minõségû, legteljesebb és legfrissebb térkép az LROC oldalán érhetõ el egy kényelmesebb, és egy tudományosabb változatban.

gothmog
”...viszont honnan tudod ,hogy bármi is igaz amit jelen pillanatban a mars vagy akár a hold légkörérõl is tudsz...”
Jelen pillanatban a lehetõ legtöbb eltérõ forrásból azokat az adatokat erõsítették meg, amikrõl azt mondjuk hogy hivatalosak. A holdat-marsot-vénuszt-stb... több egymástól független csoport vizsgálta a nasa-n (akik egyesk szerint eltitkolják az igazságot...) kívül oroszok (akkor még szovjetek), japánok, emellett vannak vizsgálati módok amikhez nem kell odamenni, elég egy jó távcsõ (színképelemzés, ugye..). Mármost, ha több egymástól független eltérõ csoportok által eltérõ módon végzett vizsgálat (egy mérés nem mérés, ugye...) ugyanazt az eredményt adja, akkor azt elfogadjuk.
Ugyanakkor ha van holmi szerencsétlen istenverte balf önjelölt próféta az interneten, aki azt állítja magáról hogy tudja a teljes igazságot, miközben néha képes két egymást követõ mondatban is önellentmondásba keveredni, akkor azt nem fogadjuk el.

Persze van, akinek az utóbbi szimpatikusabb, mert amit mond, az sokkal érdekesebb, mint az ellenõrzött eredmények. Fõleg akkor hajlandók õt elfogadni hitelesnek, ha azt mondja, amit hallani szeretnének.

Nagyjából ennyi.

Ezt neked már el kell tudnod dönteni.
A net egy zagyvalék, amiben találhatók gyöngyszemek is😊

nem érted a lényeget! a videó kb 1000%,hogy hamis...annyira gagyi mint egy 80-as évekbeli sci-fi....viszont honnan tudod ,hogy bármi is igaz amit jelen pillanatban a mars vagy mint mondtam akár a hold/ez van ugye a legközelebb/ légkörérõl is tudsz/tudunk?😛

Még egy szimpla tanult középiskolás is megismeri a Föld légkörét, és nem tudják vele ezt a bulvár szintû marhaságot megetetni, de akkor legyen a Mars légköre, ha nektek jobban tetszik.

amúgy a kérdesem még mindig adott: miért nincs NORMÁLIS felbontású kép a holdról NORMÁLIS szinekkel?😛

X métert kellett volna irnom sry

Eneff
Ha megnyomnád az elevation gombot, látnád, hogy bizony igen változatos a kráterek mélysége (meg úgy az egész felszíné).
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ezt a 100 métert hogyan becsülted meg. Mihez viszonyítottál?
azt halkan jegyzem meg,hogy szinte minden kráter kb. ugyanolyan mély....mintha mondjuk 100 méterrel a felszin alatt valami brutálkemény kõzet/ásvány/burok? lenne és ezen nem képesek már áthatolni a becsapódó aszteroidák

aha köszi 1980-as évek technológia,ráadásul fekete-fehér és az 1/3-a kivan takarva....WOW😛

Eneff
"ami a holdat mutatja be,de valamilyen furcsa véletlen folytán ilyen mégsincs...."

szivesen
nem mintha hitelesnek mondanám,de áruld már el te honnan tudod milyen a légkör a Marson vagy akár a holdon? ahová úgy mellesleg több mint 40 éve nem mennek és egyetlen éppkézlább szines fotót sem közölnek,pedig ha nem tévedek kettõ perc alatt lehetne egy google earth szintû progi ami a holdat mutatja be,de valamilyen furcsa véletlen folytán ilyen mégsincs....

WhiteStar
😄😄😄😄😄

youtube videóból látod a légkör összetételét képezõ anyagokat? ok.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Te, ez most ugye nem komoly. Ez a videó a Földön készült, elég megnézni a légkört.

hundredeyes
földön kívüli élõlény=élõ sejt, sejtcsoportosulás, a Földi légtéren kívül....... amirõl ti álmodoztok az csak ellenségképgyártás, meg kényszeres rettegés valami ismeretlen dologtól 😄DD

Pluskast
Hoffi Géza bácsi szavaival élve. "Hát ezt nem értetted. No nem baj ne keseredj el."

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azt a sorozatot én is nézem, de nekem úgy tûnik, hogy nesze semmi fogd meg jól. Nem az amire számítottam. Nem vártam én tuti bizonyítékokat. A fenét. A mûsor jellegével, felépítésével van bajom. Lapos, egy valamit rengetegszer elismételnek, ami a mûsoridõ nagy részét fedi.

Hidd el, biztos lábakon állok.😊) <#papakacsint>

Hát hogy õszinte legyek nekem is gyanús volt ez a hír.
De mivel nem 401 millió évet írtak, így már hihetõbb. <#alien2>
De félre a homorral, ez a net átka. Nagyon nehéz egyeseknek, sokaknak szelektálni. És majd amikor valamit, bármit, közölnek, ami valóban igaz, és nem csak "bizonyított", akkor mehet a <#fejvakaras>.

Ancient Aliensben sok érdekes dolgot megmutatnak a régi világból, de sajnos van amikor átesnek a ló túloldalára. Az elméleteiket ne vedd készpénznek, inkább nézz utána a dolgoknak. Vannak nagyon érdekes és fura dolgok a mítoszokban és a leletek közt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ugyan már, légyszi ne hiteltelenítsd a témát ilyen baromságokkal. Eléggé komolytalanná teszi a média a témát, nem kell rásegíteni a hülyeség terjesztésével.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Itt a bizonyíték hogy ez is hoax.
Ez egy tengeri, fosszilis anyag, ha jól értelmezem, tehát nem szerkezet. 😊

A Medvedev-es videóban meg mintha a csávó poénkodna, és az újságíró veszi is a poént.
Sajnálom hogy el kell bizonytalanítsak. Én is szeretnék az ilyesmikre bizonyítékot találni. De érthetõ az is, hogy nem találunk.(Egyelõre) Egyrészt ha egy másik civilizáció megfigyel minket, akkor nem akarják hogy "lebukjanak", másik hogy elég fejletlenek vagyunk még ehhez.
Hidd el ha kapcsolatba akarnak lépni velünk, akkor nem ilyen rejtélyes módon teszik. 😊

Ennek ellenére lehet hogy van nyoma, hogy itt jártak/járnak. De amit most mutattál azok vagy ügyes számítógépes munka eredményei, vagy csak direkt félrevezetõ információk. Sok ember azzal tölti az idejét, hogy ilyen kamuhíreket terjesszenek az interneten, az után rosszul esik, ha kiderül hogy nem igaz.

Én most ezt a sorozatot nézem.
Majd utánanézek, hogy hoax-e vagy sem, de elég precízen bemutatják az észleléseket. Nézd meg a többi részét is!

Ez azért már bizonyíték. Nem?

De mit szólsz a második képhez?

Ne! Kérlek! Ez a Curiosity által kivájt forma, nem lábnyom. 😄 A többi meg Ps trükk. Inkább nézd az Ancient Aliens-t, sokkal hihetõbb az abban felállított magyarázat! Bár egy vaskos kritikát szívesen olvasnék a sorozatról, hogy tényleg lehetségesek-e az ottani elhangzott állítások!
Azt a sorozatot én kedvelem. Tényleg nézd meg! Magyarul: Õsi idegenek.

Oroszországban találtak egy mechanikus szerkezetet, mely vulkáni kõzetbõl került elõ, korát 400 millió évre becsülik.

2013 január 21-én fényképezett nyomok a homokban kísértetiesen hasonlítanak az emberi láb nyomaira! Azonban méretük annál kisebb, szélességük 4 cm, hosszuk kb. 12 cm, ami egy 5-6 éves gyermek lábméretének felel meg. Egy neve elhallgatását kérõ Nasa tudós szerint nem kizárt, hogy a Szovjetek a hidegháború idején már jártak a Marson, de ezt szigorú államtitokként kezelték.

(Helyesbítés: Nem csak az oroszok jártak ott, hanem az egész egy titkos Amerikai-Orosz-Kínai program volt, a hidegháború pedig valószínûleg csak egy színjáték. -A szerk.)

Az 1962-es marsraszállás videója nem hoax, ezt már beismerte az amerikai kormányzat, csak sosem kapott túl nagy publicitást ami érthetõ is:

Aki még ezután sem hiszi.
Itt olyan fotókat találsz az alienekrõl amiknek hitelessége bizonyított!!!
Aki nem hiszi, annak lófütyi a fülibe.

WhiteStar
egyetértek. már az oldal címébõl lerí hogy mire számíthatsz benne! 😊

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Elég hangzatos címeket adnak az ilyen oldalaknak.
Új világtudat. A sok hülye pedig tódul a templomaikba.
A gyerekek pedig biztos hadilábon állnak ilyen tekintetben. Hiszen mindenki volt gyerek. De szerintem a felnõttek is csak nagyra nõtt gyerekek. Tisztelet a kivételnek.

Az ilyen oldalakat be kéne tiltani.
Sokan nincsenek erre felkészülve.
Fõleg a gyerekek veszélyeztetettek, nem biztos hogy el tudják különíteni a szórakoztatást a valós hírektõl.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Palinko
rendben, köszönjük a felvilágosítást. továbbiakban került a topic tele trollkodását mert elejétõl nyilvánvaló a szándék.
A titkos társaság pedig megalakul a kocka el van vetve. Ám biztonságunk érdekében garantálom minden belépõnk anonimitását és a gyûlések is változó titkos helyeken lesznek.

Más: Lehet egy ideig nem tudok majd jelentkezni, mert ma 12 óta arra lettem figyelmes, hogy egy fekete AUDI köröz a házam elõtt és egy ideje a szomszéd idõs házaspár is gyanúsan figyel. Erõs a gyanúm, hogy õk a földönkívüliek pribékjei, ha nem maguk is Alienek. Támadásukra viszont jól felkészültem szóval nem adom magam.
Pár nap múlva, ha sikerült likvidálni a problémát beszámolok róla, ha nem akkor már sajnos elestem.
Minden hívõnek üzenem arra az esetre, hogy tartsatok ki!!!!!
gothmog
Az alufóliából készült gondolatlehallgatás elleni sisakot kifelejtetted...
😊

Te tévúton jársz. Hiszen egyesek (mindenki) tudják a siper-super titkos társaságok tagjainak a nevét, lakhelyét, székhelyét meg a stb 100%-osan. Pedig ezek a titkos szervezetek nem riadnak vissza még a gyilkolászástól sem, ha valaki(k) a céljaikat veszélyeztetik. Meg azt is tudják, hogy mi a céljuk, és mikortól.
Ezért hát verd ki a fejedbõl egy titkos egylet tervét.
Én már magamnak sem merek elmondani semmit. <#rinya>

A kezdet elvégzõdött.😊)

WhiteStar
szorgalmi feladatként ajánlom a gumiszobában lévõ: seggbebasztak a földönkívüliek topikban fellelhetõ novellasorozatot <#idiota>

Nem válunk ugyanazzá, mert mi az õ sötét eszközeiket csakis a jóra, az emberiség megmentésére használjuk.

Meg egyébként tényleg az lehet, hogy most elárultam, hogy titkos társaságot alapítunk, de a nevét nem tudják és azt sem, hogy hol a fõhadiszállás szóval nincs gond.
Hát ö ö ö ö izé.... most hogy mondod.
Viszont készültem én nem fogom ölbe tett kézzel várni a gonoszokat.
A vég elkezdõdött!!!!!
Palinko
az igazi kérdés az, hogy mivé válunk akkor a végén? vajon nem ugyanazzá ami ellen harcoltunk?
Akkor már el is van cseszve.
Így most bárki értesülhet a tervetekrõl. Nem szabadna fórumokra írogatni ilyesmit. Távol kéne tartani magadat az internettõl meg az emberektõl is, csak akkor lehetsz biztonságban, ha láthatatlan maradsz. Maradj otthon zárkózz be, és csak azokkal állj szóba akiket te hívsz meg levélben. Az ablakokat sem árt befalazni. Szegény Saintgerman haverjait is likvidálták már. Lehet hogy õ se lesz itt már sokáig. Valószínûleg a saját beleivel fogják megfolytani több napnyi kínzás után. Ezek kibaszott gonoszak ám.
A saját pályáján gyõzzük le az ellent. 😊
Palinko
de a titkos társaságok nem épp a másik oldal módszere? 😄