6569
-
hihy #3721 Ezt úgy érted, hogy te sem vagy tudatában az ismereted forrásával??? -
hihy #3720 "azt hiszem nem kell többé nekik tulajdonítani :"
egy világ omlott össze bennem -
steweee #3719 félreértés ne essék, sztem jártak már földönkívüliek itt, sőt lehet hogy most is itt élnek, de a gabonakörök relytéjét azt hiszem nem kell többé nekik tulajdonítani :
http://www.sg.hu/cikkek/100251/magyarazat_a_viz_alatti_gabonakorokre -
Saintgerman #3718 Arra a kérdésre, ami úgy kezdődik, hogy: - honnan - soha nem is fogsz.. -
hihy #3717 Bocsi! A kérdésemre azonban NEM válaszoltál?? -
hihy #3716 Valóban. Erre nem is gondoltam. -
Saintgerman #3715 Honnan tudod, hogy van talaj a lábad alatt reggel, amikor kilépsz az ágyból ? -
Saintgerman #3714 Szóval aszondod Zéró koma, hogy Icke a magamfajta mindenhez hülye balfaszoknak ír, hogy mi is hihessük azt, hogy tudunk valamit. Aham !
Na, ha már nem a témával foglalkozol, hanem velem, akkor nézzük mi okozza nálad a zavart. Neked, mint építészmérnöknek van rálátásod az építkezésre, kétségtelenül több, mint a segédmunkásnak. Ugyanakkor a beruházók tervével talán annyira vagy tisztában, mint a segédmunkás a következő lépéssel... Az egész Föld egy ilyen "építkezés" ! Mi több. nem csak a Földünk, de maga au Universum is. Icke érthetővé tette a nyugati ember számára is, hogy hogyan kapcsolódik az érzéktartományunkon túleső világ azzal a szelettel, amit mi egéznek hiszünk. Hangsúlyozom, hog ő nem fedezett fel semmit sem, ezek a dolgok sok ezer éve ismertek elsősorban távolkeleten..
Tehát, szerintem a zavar ott lehet nálad, hogy élvezed azt, hogy a segédmunkás alattad van, de mivel tudod azt, hogy úgysem értenéd meg a beruházók szándékát, elkövetsz mindet, hogy akár még a beruházók léte is napvilágra kerüljön. Ez is egy hozáállás, de meddig mûködőképes ? -
hihy #3713 "Olyan Isten mint pl. a bibliai főhős NINCS ! Itt az idegeneket akarják eladni valami mindenhatónak.."
Honnan vagy biztos úgy az első, mint a második állításodban??? -
Zero 7th #3712 Ugyan már, az sok munka lenne, több irányból kell nekifutni, és gondolkodni kell hozzá. Az nehéz.
Sokkal egyszerűbb fellefetyelni, amit Icke bácsi kifosott magából. Az egyszerű, rövid, könnyen megérthető, pont neki való. Pont az ilyen mindenhez hülye balfaszoknak írta a sportkommentátor, hogy ők is hihessék magukról azt, hogy tudnak valamit... -
Saintgerman #3711 Így van, pontosan olyan egyszerû, mint Isten léte, vagy nem léte.
Nevezetesen: Olyan Isten mint pl. a bibliai főhős NINCS ! Itt az idegeneket akarják eladni valami mindenhatónak...
Viszont az általunk ézékelt világnak és leginkább ami azon túl van, van egy rendje. Ha úgy tetszik azt nevezheted Istennek, mivel ilyen Isen VAN ! -
#3710 -
#3709 A válaszom egy része Saintgerman-nak ment (bocsi Susrác) -
#3708 Persze a fény-gyermekek a kamu propaganda szövegükkel majd kivezetnek minket. -
#3707 A mondandóm képletes volt és nem konkrét. Amiben meg te hiszel arról kb annyit lehetne vitatkozni mint, hogy létezik e Isten vagy sem. -
Saintgerman #3706 .. ez a helyes út a bányába vezetett, és a sötétség a fejekben még mindig él.. -
#3705 Az Isteneink, a dicső Reptilliánok megmutatták a helyes és igaz utat! -
Saintgerman #3704 Te mint a főtrollok öregje, tisztában lehetnél már azzal, hogy én soha nem álítottam azt, hogy az emberiség földi eredetû. Ha pedig nem földi léptéket veszünk olyan sok az a 400 millió ?
De ha már ennyire csiszolt vagy, adhatnál arra magyarázatot, hogy a magadfajta emberek évmilliókig "kurkászták" egymást barlangokban, aztán úgy 50 ezer éve egyszerre leszoktak a kurkulászlásról, és elkeztek aranyat bányászni.. (még ha ezt nem is írták bele a 'te' töri könyvedbe). Vajon mi a csuda lelte őket ? -
uwu420 #3703 400 millió év?
Jézusom, nézz már utána kicsit mit mikorra datálnak!
Ha ennyire fogalmad sincs róla, hogy nagyságrendileg se tudod hova tenni a dolgokat, ne legyen már véleményed! -
#3702 Bla-bla-bla. Egyéb? -
Susarc #3700 jaj azért te sem hiszed el remélem,hogy ilyen oldalra valós képeket töltenek fel? -
kjhun #3699 Ezt, már láttam 1 hónapja. Az Űrkutatás topikban rá is kérdeztem erre.
MerlinW szerint a válasz: Itt jól elmagyarázzák miért látod annak.
Újabb kép nem igen van róla. -
hihy #3698 Te is kipróbálhatod. -
Susarc #3697 pár hét és kiderül.....
bár elég merész a videó mindenestre fura,hogy nem jönnek a fotók a NASA-tól! pedig már a Marsnál jár és azt ígérték ott már tudják faszán fotózni az ISON-t -
hihy #3696 Basszus:
-
hihy #3695 -
hihy #3694 Aki felrakta szétdurran a röhögéstől. -
hihy #3693 99,95%+ 0,05%= rágógumi, jó nyúlós, felfújhatós:) -
Saintgerman #3692 Az, amit látni vélsz.. -
Saintgerman #3691 Azok akik a barlangban vakarászták egymást, azok még mindik ott vakarásszák. És beavatkozás nélkül még vakarásznák is egy pár millió évig...
Megfigyelted már a fa oltásakor kinek/minek a karakterét hordozza a gyümölcs ? Nos, az alany lehet, hogy még kurkászta egymást, de az oltás, az már 400 mollió éves múltal bír ! Az átalad linkelt jármû pedig (ha valóban az), akkor az nekik kőkorszakinak számít.. -
Susarc #3690 "őseink a barlangban".....már el is baltáztad a mondanivalódat:P:)) -
#3689 Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de ha az őseink a barlangban így gondolkodtak volna akkor azt hiszem még mindig ott ülnénk és kurkásznánk egymás szőrét :) -
#3688 A maradék 0,05% az mi? -
#3687 meteorológiai léggömb... -
Saintgerman #3686 Ha nem tudjuk beazonosítani, akkor az. De mivel a világunk 99,95%-a az érzéktartományunkon kívülre esik, azt mind nem tudjuk beazonosítani. Akkor nem mind 1, hogy ez az objekt mi ? -
Pares #3685 Először bogárra tippeltem volna, de túl gyorsan haladt. Repülőt és madarat kizárom... -
#3684 UFO vagy sem? -
hihy #3683 Egy igazán hihető tanú. -
hihy #3682 Van-e a még egy olyan élőlény, amely ennyire bonyolult, és pontos ábrát tud készíteni?
Mi játszódhat le az agyában? Tanult, vagy ösztönös? Azonban bármelyik is, elgondolkoztató.
-
#3681 Megoldódott a víz alatti gabonakörök rejtélye