Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szegény méheknek nincs idejük szórakozni, mert folyton az embereknek kell termelniük a mézet. Pedig nap mint nap leihatnák magukat a sárga földig, vagy járhatnának színházba ha nem kéne robotolni.
Aljas módon elkábíjuk ôket és az értékes táplálékukat sz@arra cseréljük...
A kérdés csak az, hogy létezhetnek-e olyan entitások, akik a mi érzéktartományunkon kívülrôl valami hasonló nem igazán barátságos trükkel manipuláljanak minket ?
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ártalmas -> Láthatatlanok számunkra -> Szándékosan rejtõzködnek -> Direkt ártó szándék -> szolgáikká tesznek (tettek...) + (dez)információs veszély

Bár jó lenne tudni, hogy mit nem tudunk, amit lehet, hogy mások tudnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A hozzáértõk szintjén meg az egész téma olyan unalmas az átlag számára, hogy alig van valaki, akit öt percnél tovább foglalkoztatna. Pár évente van egy-egy hír, ami a témára irányítja a figyelmet néhány napra (hol egy meteorit a marsról, hol egy baktérium amiben arzén van foszfor helyett), aztán annyi.
Szóval ha elküldöd a hibbantakat meg az ufóhívõket, akkor ez egy csendes topik lesz. Más kérdés, hogy ami most van, az sem jó.
És máris egyértelmû lenne, hogy mit szeretnél.
Még szerencse, hogy a saját szabályaid rád nem vonatkoznak.
A témainditó pedig lehetne kedves és leállithatná a "hülyézõ" gyerekeket ne az adminnak kelljen! köszönöm
inkább ezen kéne elgondolkodnod....
Az asztobiológia pedig, ahogy a nevébõl is kitûnik, részben a csillagászat, és részben a biológia tudományát karolja fel.
Tehát ha a Földön kívüli élet keresésérõl beszélünk, a csillagászat (ami pedig legnagyobb részében alkalmazott fizika) nélkül az ember meg van lõve. Itt is küldtem ismeretterjesztõ hivatkozást asztrobiológiával foglalkozó könyvrõl, privátban is ismeretterjesztõ csillagászatról, többet nem tudok már tenni, ha tényleg érdekel a téma, akkor hajrá! 😊
Persze ha neked kényelmesebb besértõdni és hülyének maradni, az már a te döntésed.
Aki pedig úgy akar okosabbnak tûnni,hogy másokat ledegradál.....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Te milyen iskolát végeztél? és mi a foglakozásod,hogy ennyire profinak hiszed magad? mert te is csak linkekkel dobálózol...
Nem is beszélve arról,hogy a topik a FÖLDÖNKÍVÛLI ÉLÕLÉNYEKKEL foglalkozik és nem az asztofizikával...tehát amit válasznak szántál az nem állja meg a helyét ebben a topikban....
Tudom, hogy a linkelésem hülyeség volt.
De ezek a szenny havilapok szintjén levõ hírek és összeesküvés elméletek nem ilyenek, tudom, hogy könnyebb bemenni az újságárushoz ilyen szenny lapokért, és kényelmesebb áltudományos weblapokat olvasgatni, de akkor kérlek szépen ezt ne a tudományos topikba szórjátok, erre van dedikált felület.
Valamint azt is tudom, hogy az SG fóruma távol áll az igazi tudományos fórumoktól, ahol a bulvármédia hívei sosem jelennek meg érthetõ okok miatt, de maga az SG hírportál hírei és cikkei a fõoldalon mégis valódi tudományos publikációk (olyanok, amiket fent belinkeltem) fordításain és ismeretterjesztõ szöveggé alakításán alapszanak, vagyis a tudományoknak a nagyközönség felé irányuló kommunikációján, tehát valahol a portál, ha nem is szakmai, de mégis jó tudományos ismeretterjesztõ portál, de sajnos a fórumai evvel ellentétben elég keményen a bulvármédiát képviselik a kommentelõk nagy részének áltudományos és bugyuta hivatkozásai által.
Nem rosszabb a helyzet mint máshol, ide bárki írogathat.
El kell fogadnod, hogy a népességnek csak nagyon kis része az amelyik képes érdemben tudományos témákról vitázni. A nagy többség meg kirekesztve érzi magát, viszont igényük volna a vitára, és persze véleményük is van, azért jól telefossák az ilyen topikokat a hülyeséggel, nincs menekvés, nagyon sokan vannak.
A tanulás nehéz, aki gyerekkorában nem tanult meg tanulni, annak már késõ, ezt a lemaradást nem lehet behozni. A jó pap is holtig tanul, de csak ha már tudja hogy kell. Megjegyezni lehet dolgokat, de a tudományos gondolkodáshoz több kell. Egyáltalán nem meglepõ, ha alulmûvelt társaink könnyen és gyorsan elérhetõ válaszokat keresnek, hogy õk is egyenrangúnak érezhessék magukat. Nagyképûen hangzik, de ez az igazság, egy egész iparág épült már ki hogy kiszolgálják a butaság keltette hiányérzetet.
A baj csak az, hogy a butaság mindig elõnyben van.😞(((
Nem baj, hogy megnyitottad a topicot.
Tudom hogy nem számít, és tudom hogy nem érdekel. Mert neked nem ez a problémád. De mindegy is.
ekkorát lehet zoomolni
illetve
mondjuk ide:
És ez csak a civil használatra kiadott verzió...tehát nem katonai nem titkos stb. stb. nagymamától unokáig bárki használhatja....
vs
ez a max felbontás---> LOL erre szoktam azt mondani,hogy a hülyék a másik oldalon laknak....

Laikusként csak ránézek azokra a fotókra és tökéletesen látszik,hogy egy olyan kõzet vagy burok van a felszin alatt ami borzasztóan kemény és valami furcsa véletlen folytán az összes meteorit becsapódása sacc/kb csak egy bizonyos mélységig hatol be a hold felszinén....nekem ez sem gömbölyû
szóval ezen gondolatokkal a fejemben úgy vélem bármilyen infó amit a te "hivatalos,tudósaid/szervezeteid" állitanak igencsak sántitanak...
Figyelek.