6569
-
#3480 Utána olvasva, szerintem is fake. -
Pares #3479 Fekália szagú ez... -
Pares #3478 Sok, korábban magas beosztásban dolgozó ember mondta, hogy ha "olyan" dologról volt szó, akkor finoman csendben maradásra intették őket (különben valami véletlen baleset folytán megtalálnak látogatni a túlvilágot). -
remark #3477 No meg néha sokat kell élnünk ahhoz, hogy megértsük mik a valóban fontos dolgok. -
#3476 -
Susarc #3475 miért lenne fura? élni akart.....mostmeg már úgyvan vele,hogy mindegy neki..... -
hihy #3474
83 éves. Miért most meri az "igazat" kimondani??
Fura. -
#3473 Ha lenne egy hivatalos lista az sg-n amiben a trollok vannak összegyűjtve, Zero a "páholyban" foglalna helyet. Őt általában nem érdekli egy adott topikban az adott téma. Egyetlen dolog amivel el van foglalva az a provokáció, az emberek megosztása az általa nem kedvelt témakörökben. Nagyjából ezt érdemes tudni róla, aki vele vitába szál magára vessen. -
polarka #3472 Például a csillagászok szívesen építenének a Holdra csillagvizsgálót. A turizmus sem volna elhanyagolható. Ha jól emlékszem tríciumban gazdagabb a Hold, ami egyszer majd kellhet a fúziós rektorokhoz. A talált vízjég pedig hasznos lehet bármilyen emberi jelenlét biztosításához.
Az emberes küldetést a robotok eredményessége pont nem kérdőjelezheti meg, mert egy emberes küldetés még mindig több adatot szolgáltat rövidebb idő alatt, azaz hatékonyabb.
Valóban a vas, nikkel gyakoribb elem, ezért meteoridok vagy aszteroidák közt esélyesebb olyat találni. Sőt, hidrogént még többet fognak találni, mint Fe és Ni-t.
De a Földön bányászott ritkaföldfémek nem a Föld belsejéből áramoltak fel, hanem régi becsapódásokból keletkeztek, szétszóródtak és még így is megéri őket bányászni. Tehát szerintem még egyáltalán nem zárható ki, hogy még találnak ilyen meteoridot, sőt talán aszteroidát is.
Egyébként ezt már szerintem n-szer kitárgyalták űrkutatás topikban.
De gugliban is biztosan megtalálod a felvetéseidet és a többi szokásos érv-ellenérveket számtalan helyen. -
hiper fizikus #3471 Ez abból a hitbol táplálkozik, hogy a fentartható fejlodés exponenciálisan végtelen!!! Itt a hiten van a hangsúj! -
hiper fizikus #3470 És az emberiségből minden embert egyformán felhasználnak vagy emberi rasszokat megkülönböztetik?? Ha olyan nagy genetikusok az UFO-k, akkor nem is kell ember nekik, mert génsebészettel szintetizálják azt ami nekik kell. -
hihy #3469 Igen. De, ha megnézed, hogy csak egy évtized alatt mennyit fejlődik a technológia, el tudod képzelni, ha megszorzod mondjuk kettővel, netán többel.
Csak el ne tosszák egy világégéssel. -
hiper fizikus #3468 Ehez rengeteg energiára van szukség. Szóba johetnek a napelemek és a atomreaktorok. A feldolgozáshoz emberi vagy számítógépes teljes koru irányitás, szervezés is kell még. -
hihy #3467 Arról nem hallottál még (másik topic), hogy egyes idegen lények szintén máshonnan szerzik az anyagot?? Mi, az emberi faj vagyunk nekik a nyersanyag. -
hihy #3466 A másik pedig, hogy az sem biztos, hogy szükséges nyers állapotban elszállítani. Már ott feldolgozzák. Majd. -
hihy #3465 Egyenlőre tök igazad van, de nem biztos, hogy pár évtized múlva is igazad lesz. -
hiper fizikus #3464 Az ásványkincseknél a koncentrálódás mértéke nem mindegy! Ki is kell termelni valahogyan és a Foldre kell szállítani kémiai vagy elektromos rakéta hajtómuvel. Ez pedig drága dolog és lehangoló.
-
hihy #3463 Nagyon leegyszerűsíted a dolgot. Gondolod, ha egy bolygónak a felszínét max 2 cm mélyen megkarcoltuk, már mindent tudunk??
Na ne!!!!
A Földünkbe több kilométer mélyen furkálunk, tudásunk mégis enyhén szólva hiányos.
Ja, hogy a Holdon nem találtak hasznos dolgot?? Mire gondolsz? Búzamezőre??
Nos az lehet, hogy nincs, de ásványikincsek talán........... -
hiper fizikus #3462 Az amerikaiak a Hold kutatását emberes urhajóval már abba hagyták, mert nem találtak ott hasznos dolgokat. A Mars emberes kutatását is megkérdojelezi, hogy a automata ureszkozok nem találtak elégé érdekes dolgokat. Kősivatag van mindenutt ottan. Az aszteroidákon legfeljebb vasnikelmeteoritokat találhatnak, mert a ritka elemek nem koncentrálódnak csak úgy maguktól.
-
Zero 7th #3461 És mit változat ez azon a tényen, hogy általában igazam van? -
Stockbauer33 #3460 Tudod te is h nem szabad megszólítani mert akkor kisregényekben polirozza halálba magát
Amióta láttam h a füves topikba (is) osztja az észt rájöttem h ez egy bepipázott kis hülyegyerek aki rajta maradt vmi gomba vagy bélyeg trippen.Esetleg ez a műsor amit levág a peyote kaktusz mellék terméke
Peyote -
Pares #3459 Zero, neked valahogy mindig sikerül alulmúlni saját magadat! -
Zero 7th #3458 Egyébként kösz a bókot, tudod ami miatt ezt már megszokhattátok tőlem az az, hogy rendkívül művelt vagyok a témában, ismerem a legtöbb mesét, amivel a hülyék szeretik egymást szórakoztatni. -
Zero 7th #3457 Nos látod ez az, hogy nekem ennyi információ bőven elég, hogy eldöntsem valamiről, hogy baromság.
Szíriusz faszságról már hallottam. Elrablásos baromságokról már hallottam. A szövegből egyértelműen látszik, hogy erről van szó. Innentől kezdve egyrészt nem mondhatod, hogy látatlanban, másrészt ha már ismerem a témát, akkor miért is ne mondhatnám rá a konkrét videó megtekintése nélkül, hogy baromság?
Azt hiszed, hogy te vagy itt a mindenható youtube-isten, aki szórja a mannát videók formájában, és a balfasz videóknak te vagy az egyetlen és igaz forrása, vagy mi a picsa? Úgy gondolod, hogy ha te nem baszod be ide a videót, akkor az a téma a világ számára ismeretlen, vagy hogy a faszba gondolod? -
Pares #3456 És ha már az UFO-król van szó:
Azért hihetetlen, hogy mennyi hallucinálásra hajlamos, beteg, buta ember szolgál a légierőknél, hadseregnél, légitársaságoknál, minisztériumokban. És úgy néz ki, a kedvenc hobbiuk a tömeg-hallucináció... -
Pares #3455 Nem mondom, mert én sem nézek meg mindent. De az téged minősít, hogy úgy kritizálsz akár mit, hogy bele se néztél. Bár ezt tőled megszokhattuk. -
#3454 Semmi gond :) Én sem mondom, hogy földönkívüli, hanem, hogy UFO (azonosítatlan repülő tárgy). Én sem tudom mi lehet az :) -
Zero 7th #3453 Egyet sem, elég volt elolvasni azt a feliratot, amit látok. :P
Percenként 109 óra videó töltődik fel a youtubera. KOMOLYAN gondolod, hogy minden első blikkre orbitális faszságot meg KELL nézni, és komoly elemzésnek vetni alá? Ugye nem? -
Pares #3452 Még nem néztem bele, de azért kíváncsi lennék, hogy Te hány másodpercet láttál belőle, mielőtt hozzád illá módon ide böfögtél... -
Zero 7th #3451 "Dokumentumfilm", muhaha! -
Stockbauer33 #3450 -
Pares #3449 Ha ufót akart volna a videóra varázsolni, akkor szerintem nem egy pár másodpercig alig látható apró fénygömböt tett volna a videóba, hanem valami egyértelműbbet... -
hihy #3448 Lehet, hogy így van.
Azonban az is lehet, hogy nagyon ügyesen tálal valamit.
Bocsi, ha kételkedek:)) -
Pares #3447 Tekintve, hogy ez még lassított felvétel is... Az első "fénygömb" el sem tudom képzelni, milyen sebességgel haladt, csak kb. fél másodpercig látni, ahogy felvillan a felhők között. A második lassabb, de még ez is rohadt gyors, valószínűleg annyira, hogy szabad szemmel "élőben" nem is látni. Az is érdekes, ahogy a semmiből egyszer csak felbukkan... Kötve hiszem, hogy bármilyen "optikai csalódás" lenne, hiszen szabályosan átrepül az álló kamera fölött, és mivel lassított felvétel, ezért ha madár vagy valami szemét lenne, az tisztán látszana.
Mellesleg hasonló fénygömböket láttak a pilóták a II.VH idején is (Foo Fighters), amiről azt hitték, hogy valami titkos náci fegyver lehetett...
Ez csak spekuláció, de ha tényleg valamilyen intelligens lények állnak ezek mögött a jelenségek mögött, akkor talán valamilyen adatgyűjtő/megfigyelő drónok?
Ha meg természeti jelenség, akkor talán gömbvillám? -
#3446 Nem hiszem. A srác eleve nem jelenti ki, hogy ufo-t látott, hanem végig azt kérdezi, hogy mi lehet. Sőt egy szóval sem említi, hogy repülő csészealjat filmezett volna le. Egyszerűen csak kíváncsi arra, hogy mi lehet az. -
hihy #3445 Nem arra értem, hogy írt-e olyan megjegyzést, hanem, hogy nem-e előre gyártott, kigondolt válasz volt? -
hihy #3444 Rendben, ha igaz.(?!) -
#3443 Egyébként maga a felvétel készítője írta le a kommentek kötött mert ott is kérdezték:
" szándékomat már több helyen leírtam... de itt van még egyszer...
Sorba jártam a stégeket, hogy találjak egy olyan képet, ahonnan egy szép lassított felvételt lehet csinálni, de nem nagyon mozog más a víz hullámain kívül. Ezzel egy célom volt... Hogy készítsek egy olyan mozgóképet, amit úgy is nevezhetünk, hogy örökmozgó kép. Amit ugye úgy a legegyszerűbb megcsinálni, hogy minél kevesebb dolog mozogjon a képen, hogy ne legyen feltűnő, mikor a kép újraindul. ennyi a magyarázat." -
#3442 Azért álló kép mert az ottani tavakról csinált fix felvételeket. Ami a videóban van az lassított felvétel. -
hihy #3441 Azért fura, hogy videóval állóképet készít, nem???
Azt talán könnyebb manipulálni?