6569
12149940121232355297.jpg
  • Zero 7th
    Aha, de közben az van, hogy ezt a hegyet csak álmodod, és úgy akarsz belőle okosnak látszani.
  • C0mputers
  • Saintgerman
    Azt, hogy az élet olyan, mint egy hétvégi kirándulás. Megyünk - mendegélünk árkon, bokron, mezőn, dombonoldalon és van aki még a hegy oldaláig is elér... A hegyoldalról már teljesen más a panoráma mint a domboldalról és pontosan lehet látni, hogy milyen utat kell megtenni azoknak, akik a mezőn vannak..
  • Zero 7th
    Ha azt mondom, hogy skizofrén vagy, azért gondolod csak, hogy megtaláltad a falakat, akkor mit szólsz?
  • Saintgerman
    Meglátni a "gyufáskatulya" falait, és érzékelni az azonkívüli világot..
  • Zero 7th
    Persze, majd egy delirizáló elmebeteg fog engem kioktatni a valóságról. Igen, nyilván.

Figyelj már, EGYETLEN dolgot monjd kérlek, amire ezt az állítólagos "tudásod" a világról HASZNÁLNI tudod!
  • Saintgerman
    Megértelek én, hogy hülyézni egyszerûbb mint gondolkodni, csak azt nem értem, hogy mért nem hagyod már nyugton Icke-ot ? Már számtalanszor, de a #3714 ben is leírtam, hogy mennyi köze van neki az egészhez. A példázatomat sem akartad megéreni. Ami neked "túl magasan van", azt figurázzuk ki, nehogy valaki más még elérje... Teccik már érteni ?..

A bizonyításról pedig annyit, hogy a magadfajta félnótásoknak nem lehet semmit se bebizonyítani, mivel a ti világotok egy kis gyufáskatulya méretû, amibe már nem fér semmi bele a saját hülyeségetek mellé !!
    Azt ajánlanám, hogy ejtsd a témát - avagy ignorárd a hsz.-eimet - vagy szerezzél te ellenbizonitékokat a #3739 es link tartalmára.
  • immovable
  • Zero 7th
    Ha ez a fej kihúzása a homokból azt jelenti, hogy mikor fogok elhinni egy sporttudósító idióta meséjét, akkor kérlek: soha.

Tudod, nekem az tényleg soha nem lesz elfogadható, hogy egy lófasz senkit hirtelen megszállt a szentlélek, és onnantól ő most a színtiszta igazságot mondja a világ nagy dolgairól.
    Ha bizonyítani nem tud, vissza is dughatja a mondókáját a seggébe, ahonnan előrántotta.

Neked meg ez kurvára nem szempont, ő olyan dolgokat mond neked, ami neked tetszik, innentől az akkor biztos igaz.
    Ez a hozzáállás meg szerintem a legdurvább, legszánalmasabb ostobaság, amit ember művelhet.

Ha ezt így tisztáztuk, akkor te is áruld már el, hogy nálad mi lenne a feltétele, hogy kicuppantsd a fejed Icke seggéből?
  • Saintgerman
    Azt már számtalanszor leírtad, hogy én mennyire hülye, ostoba vagyok ! De arra még nem válaszoltál, hogy te mikor akarod kihúzni a fejedet a homokból !..
  • Saintgerman
    ha te tudod, akkor miért engem kérdezel ?
  • pxxl
    gondolom a „nem földi emberek” mondták el... :)
  • Zero 7th
    "ezek csak kitalációk, emberek találták ki embereknek."

Pontosabban gyakorlatias hülyék találták ki igazi hülyéknek. Mert scifinek is igen szar, irodalmi szempontból is mocsok, de legalább Icke hülyére keresi magát ezeken a Saintgerman féle ostobákon.
  • immovable
  • Zero 7th
    Nem csoda, hogy teljesen megőrültél mára.
  • C0mputers
    aztán honnan tudod, hogy milyen híre van?

ezeket elvileg nem tudhatnád.

vagy beszélgettél gyík-szerű földönkívüliekkel? esetleg nézed a hírcsatornáikat? olvastál tőlük valamit?

ezek csak kitalációk, emberek találták ki embereknek.
  • Saintgerman
    Ránézve szimpatikus. Persze, hogy nem lehet a reptileket sem egy kalap alá venni. A földi embernek sincs valami jó híre odakinn. Már csak azért sem, mert mi vagyunk az egyedüliek a galaxiban, akik a saját fajukat gyilkolják ugyan azon a bolygón... De hogyha a vágóhidainkat veszik lupe alá, az sem fest jó képet rólunk..
  • C0mputers
    szóval ez is csak egy vallás, mint a többi.
  • Saintgerman
    Ez csak egy töredéke az egésznek.. 10 évem ment rá..
  • hihy
    Ehhez mit szólsz??
  • hihy
    Na de azért azt megkérdezném, hogy ŐK honnan tudják ezeket??
  • hihy
    Te mindezen átrágtad magad???
    Nem semmi.
    Így mással nem is nagyon tudsz foglalkozni.
  • Saintgerman
    Nagyon széleskörû téma, sokmindenre kiterjed, talán ami legtöbbet összefoglal, az a bibliotecapleyades
  • Eneff
    A Reptilliánok gyermekei vagyunk. Minden amit körülöttünk látsz, az ŐK adományai. Védelmeznek és gondoskodnak rólunk.
  • C0mputers
    mutass egy oldalt ahonnan te is informálódsz róluk

• Saintgerman
    Ezt már én is észrevettem "Angyalkán" ! Ha az emberi testre úgy tekintünk, mint egy antennára, ami üzenetet/utasátást vesz egy adóról/más világból, akkor nem csodálom, hogy rá esett a válsztás. Ugyanis az apja (Hitler a rocsild kölyök) már bizonyított, a vétel tisztaságát illetően..
  • Saintgerman
    Ez egy teljesen helytelen megközelítés. Nem azért nem látunk földönkívülieket mert "elhibázzuk" egymást, hanem azért, mert azok az általunk fogaható "zónán" kívül esnek. De ha mégis látnánk egyet, azt sem realizáljuk, mivel ha nem esik bele a hétköznapi "valóságunkba", azon is átnézünk..
  • hihy
    ne--nem
  • hihy
    Nálunk OV ne az

• hihy
  • Saintgerman
    Mit szeretnél hallani róluk ?
  • immovable
    Én is láttam. Most már beismerhetik hivatalosan is. Sőt a facebookon terjed egy link, amin, azon kívül, hogy a hangyák nem eszik a margarint csak a vajat látható, ahogy egy ufó átalakul seprűvé obama sajtótájékoztatója közben. Tök durva gyíkvideó a paralel holovilágból.
  • pxxl
  • C0mputers
    ha ez a könyv nyomtatott formában lenne a kezemben, a lapjait most felhasználnám este gyújtósnak, kb annyit ér! :D

eric von danniken lökött, egy irodalmár/író, annyi köze van a tudományhoz és a tudományos tényekhez, bizonyítékokhoz, mint öreganyámnak a sugárhajtóműhöz -semmi.

de a képzelgései egyszer olvasható szórakoztató irományok, de aztán mehet is a helyére -a tűzre.
  • C0mputers
    Saintgerman, na mostmár halljunk valamit a földönkívüli gyíkfajról is, ami a háttérből irányít!
  • Zero 7th
    Ha táplálkozik, ÉS gabonaköröket készít, akkor látnunk kéne lelegelt gabonát, illetve elfogyasztott zsákmányt a környéken, attól függően hogy növényevő vagy ragadozó. Szóval ez így biztos nem.
  • steweee
    hát basszus, már az iróniát se tudod értékelni ?

monthy piton, holló színház ?
  • steweee

még déri jános szerkesztette a 90-es években a nulladik tip.találkozásokat. valójában már akkor is megdőlt

és ha van olyan repülőhal faj ami gabonára specializálta magát az idők során, és éjszaka táplálkozik és készít gabonaköröket ? :)
  • Zero 7th
    Én azééééér' aztat kétlem, hogy a búzatáblákba is halak csinálják. ( :P :D )
  • Saintgerman
    Nem. Hanem nem minden teremtés táplálkozik ugyan azzal a táplálékkal, úgy hogy ha megtudod, hogy más honnan, attól még lehet, hogy te nem laksz jól.