6569
12149940121232355297.jpg
  • Saintgerman
    Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak. Gyíkos eltérítési történeteket sosem fogsz látni ! Már csak azért sem, mert olyan nincs. Az eltérítéseket többnyire a szürkék végzik - akik a hüllők klónjai - a saját bőrük (dns ük) mentésére, ugyanis úgy jártak, ahogyan a génkezelt szója fog: kipusztulnak...

Másrészt meg nem kell, hogy másasokat nézzél, és nem csak este, de a nap 24 órájában te magad is el vagy térítve. Hogyan ? Úgy, hogy a farok csakrád el van torlaszolva, ott, ahol az energia/információ beáramlana és egészségesen cirkulálhatna az energia meződben. A többi leárnyékolást nem is említve... Úgy hogy - ahogy ránéztem a többi topikon is a hsz-eidre - jobban tennéd ha a saját portádon előbb körül tekintenél, mint hogy csak azért vársz választ, hogy jót mulathassál..
  • C0mputers
    valami jó kis gyíkos dokumentumfilm jó lenne estére!

de tényleg!

kis szürkékről van egy csomó, de gyíkos egy sincs!
    pedig azt akarom nézni lefekvés előtt, gyíkos eltérítési történeteket hallgatni :D
  • hihy
    NA-NA!!
  • ManoNegra
    Az AIDS nagy valószínűséggel nem csak úgy kirobbant, hanem kirobbantották.
  • C0mputers
    na most már lássunk valami jó kis gyíkos videót!

• hihy
    A másik pedig, hogy szeretném, ha egyesek, akiket érint, a fejükhöz kapnának.
    Na jó, hiú remény, de remény.
  • hihy
    Tutira.
  • Saintgerman
    Egy ilyen "elmebeteggel" már én is találkoztam a honlapján (Aranyi Laci) a szines ufo szerkesztője. Nem csodálom ha otthon az ufo téma vicc kategóriába tartozik, mivel ezekkel az agykezelt emberekkel pontosan ezt akarják elérni.
    Csak agy pár ember van a témában, akit hitelesnek tartok, és Alex Collier hiteles! Persze el kell jutni egy pontig amire kitisztulnak a dolgok, 10-15 éve még én is mosolyogtam rajtuk..
  • C0mputers
    á nem, csak kb minden második ufós újságban (bevallom, van belőle itthon bőven, beléjük szoktam lapozni, szórakozásból) arról hadoválnak az eltérítettek jelentős része, hogy milyen környezeti problémákra hívták fel a kis idegen barátaink a figyelmet.
    na nem mintha nem tudtunk volna róluk, de azért milyen rendes tőlük.

az elmebetegekhez meg olyan messze sem kell menni, mint gondolod (Alex Collier), csak annyit mondok: youtube, és hogy Kisfaludy György.
    ő a magyar áltudósok áltudósa, a legnagyobb csaló, sarlatán, avagy a "MESTER", szakmunkás lakatos végzettséggel rendelkezik, és fizikáról meg természettudományokról tart előadásokat, tucatjával vannak fent előadásai, mindegyikben mind határ nagy baromságokat hord össze, amikből még egy szimpla gimnazista is kiveszi, hogy egy totálisan buta elmebeteg az öreg, ő is állítja, hogy elvitték a kis barátaink, ha a videóihoz szkeptikusan oda kommentelsz, ne félj, egy-két napon belül betalálnak a szintén "élményt átélők", ott simán találsz ilyen elmebetegeket dögivel!
  • Saintgerman
    Nekem az jön le a gondolataidból, mintha az idegeneknek az lenne a dolguk, hogy helyre rakják azt a szart, amit mi kevertünk. Ha pl te észervennéd, hogy a hangyák építkezése vakvágányon halad, megpróbálnád-e megértetni velük ? Mit gondolsz mi mennyit értünk azoknak az idegeneknek a fejlettségükből, akik már nem is a mi síkunkon léteznek ?.. és ne feledd, hogy nem minden ufo kis szürke !

Mellesleg nem kell olyan messzire menned, hogy ismert valaki olyat, aki olyat olyat ismert, hogy ufot látott !!! Ott van pl. Alex Collier (aki velem pont egykorú) és az élelte nagyrészét velük töltötte..
  • C0mputers
    a két mondat nem is tartozik egybe
  • Zero 7th
    "nem egy ufóhívővel találkoztam netes fórumokon"
    vs
    "amikor az AIDS kirobbant"

Akkor még nem volt net.
  • C0mputers
    nem egy ufóhívővel találkoztam netes fórumokon, aki állította, hogy kapcsolatban áll/állt, vagy ismer olyat, aki kapcsolatban áll földökívüliekkel.

ilyenkor szoktam tenni egy tudományos kísérletet: kérdezze már meg tőlük, hogy mi az a matematikai és fizikai formalizmus, ami feloldja a kvantummechanika és az általános relativitáselmélet közötti szakadékot, mert nekünk lassan egy évszázada nem sikerül ez. nyilván el kell magyaráznom részletesebben miről van szó, mert a kis idegen lények bizonyára másképp nevezik ezt a problémát. de válasz sosem jön... (nem véletlen) pedig nekik, akik már leküzdötték a csillagközi utazás nehézségeit is, meg sem kottyanna ezen tudás bemutatása,bizonyítása, levezetése.

ellenben ha olyat kérdezek ez ufó hívőtől, hogy kérdezze már meg a kis ufonautákat, hogy jónak kell lennünk egymáshoz, vagy óvni kell a bolygónkat, mindig valami a kor problémáihoz illeszkedő válasz jön.
    mondjuk amikor az AIDS kirobbant, akkor annak a problémáira hívták fel a figyelmet az idegenek. milyen rendesek! de akkor miért nem előtte tették? nekik meg sem kottyanna előre kiszámítani egy környezeti katasztrófát, hiszen olyan fejlett tudományuk és eszközeik lennének, de érdekes mód az idegenek mindig az adott probléma felmerülésekor tudnak csak a problémáról, akárcsak mi, sosem előtte. úgyhogy jóval valószínűbb magyarázat, hogy minden mesét csak emberek gyártottak, mert érdekes mód az idegenek semmivel sem bölcsebbek nálunk, csak az szajkózzák, amit mi.
  • Eneff
    Inkább mondjuk úgy, hogy az én számomra azok az Istenek, akik már megmutatták az erejüket, ellenben a fény-gyermekekkel, akik eddig csak hazugságokat és előre betanult propaganda szövegeket tudtak csak bégetni.
  • Zero 7th
    Segítek, az, hogy bármilyen társaságban te tudsz a legőrültebbnek tűnni, az NEM hasznos alkalmazás.
  • Zero 7th
    Csak EGYETLEN kézzelfoghatóan hasznos alkalmazását említsd már meg ennek a "tudásnak"!
  • Saintgerman
    Abban van igazad, hogy ezt az életemet valaminek szenteltem, de hogy minek, az már a te "zónádon" kívül esik. Az Isteneidről meg annyit, hogy ha több ezer év alatt nem ismerted meg a "dicsőségüket", akkor már nem is sok esélyed van, hogy meg ismerd.. Hogy érthetőbb legyen, a te számodra a birkapásztor az Isten, és azt hiszed, hogy birkapásztor nélkül fû se nő. A juhászkutyát meg a törvény őreinek hiszed, a villanypásztor pedig az világod horizontja..
  • Eneff
    Ez így igaz. az Isteneink mind-mind jó szívűek és igazságosak. Egyesket persze ezt képtelek látni, nézd még pl SaintGerman-t, az egész életét egy hazugságnak szentelte, mindegy már mi fog történni, ő már soha nem fogja látni az Isteneink dicsőségét.
  • Zero 7th
    "nekem spontán tapasztalásaiM voltak bizonyos esetekben"

Azt nem árt ilyenkor észben tartani, hogy
    1. A szubjektív tapasztalatnak nem feltétlen van köze a valósághoz
    2. Az emberi agy nem egy 100%-osan precíz dolog, tud hibázni, méghozzá elég gyakran
    3. Voltak már elmebetegek a történelem során szép számmal, és azok is hasonlókat szoktak mondani

Vannak agyi stiklik, amiket már mesterségesen elő tudunk idézni az agy manipulálásával, például a két legfontosabb transzcendens tapasztalatot, az istenélményt meg a testen kívüli élményt.

Úgyhogy ezekre már van tudományosan igazolt, működő elmélet. Csak mondjuk tájékozódni kéne, meg el kéne fogadni...

A másik fele, hogy egy rakás jelenés amit szentek láttak, szintén ez a kategória. Vannak egyértelműen epilepsziával összefüggő hallucinációk, és vannak fejsérüléses esetek is. Ezeknél igencsak valószínű, hogy nem Isten angyala szállt le, hanem az illető hallucinált egy frankót.

"mert akkor nem kell kvantumfizika, amiről valójában semmit sem tudunk"

Az, hogy TE semmit nem tudsz róla, az nem jelenti azt, hogy senki sem tud róla semmit.
    Ezt sem árt úgy általánosságban észben tartani.
    Onnantól kezdve, hogy a számítógéped, amin ezt a hülyeséget sikerült leírnod, a kvantumfizika gyakorlati alkalmazása, eléggé viccessé válik ez a kijelentésed.

"kissé elcsépelten felemlegetve hogy a föld azért lapos, mert ha göbölyú lenne leesnénk róla,"

Ezt nagyon sokszor megkapom, csak sajnos bagoly mondja verébnek...
    Ugyanis az a helyzet, hogy
    1. nem volt ilyen vita, hogy a Föld lapos-e. Már Pithagorasz is tisztában volt vele, hogy a Föld gömbölyű, és a Bibliában is ez van már leírva. (Kivéve pl a korábban szóba hozott gnosztikus Énok könyvét, ahol négyszögletes, lapos Föld van. De az nem is a Biblia része)
    2. Még egy ilyen fiktív vitában is, a lapos Föld álláspontján állók a hívők, és a gömbölyű pártján állók a bizonyítékok alapján választók. Tehát jelen esetben éppen TE vagy, aki próbálod itt magyarázni, hogy a Föld lapos. TE vagy az, aki a bizonyítékok ellen beszél. TE vagy az, aki nem fogadja el a tudomány álláspontját. TE mondod, hogy a Föld lapos.

"ja, isten nem kockajátékos...... "

Igen, ez Einstein egyik nagy tévedése, amit később belátott.

"ugyanakkor fantázia nélkül elképzelni sem tudjuk, hogy mennyi minden nem létezne és mennyi minden nem tudnánk a világról."

Senki nem vitatta el a fantázia hasznosságát. Viszont összemosni a valósággal ostobaság, vagy még inkább elmebetegség. Gyerekkorban még szokás, de olyan 10 éves korra ki szokás nőni az ilyet.
    Ha totál seggből előrántott fantázia szülte hülyeségeket elhiszel, ott már igen nagy gondok vannak.

És ez az, amit kibaszottul nem értek, hogy miért vádolsz a fantázia hiányával? Nagyon el tudok mélyedni kitalált világokban, leköt, sőt, még magam is gyártok sztorikat a kitalált világokba (szerepjátékban mesélek).
    De talán pont ezért, meg tudok húzni egy határvonalat a fantázia és a valóság közt, nem engedem, hogy az egyik átszűrődjön a másikba. Az kurvanagy hiba lenne.
  • Zero 7th
    Igazából mindegy, minek veszed. Nem gondoltam komolyan, de végeredményben szerintem a következtetés helyes. :P
  • Zero 7th
    Nekem mindegy mit csinálsz, csak sűrűn nem jön át a szarkasztikus töltete a mondandódnak. Ha emlékszel az első találkozásunkra, én is simán elhittem, hogy komolyan gondolod a hülyeségeket...
  • immovable
    Uhh bazdmeg ez ütött. LOL :DDD
  • steweee
    az evolúciós elmélet szerint (amit én soha nem vontam kétségbe csak azt firtattam, hogy vajon ez volt e az egyetlen behatás a fejlődés során) ugye a fajok fejlődése folytonosságot mutat

tehát a hüllők egyik változata lett végül emlős, azaz az ember őse is. ezért az agy ősi felépítésében miért ne lehetne külön behatás nélkül is ilyen maradvány ?

egészen más lehetőségek is vannak arra, hogy ha léteznek idegenek, akkor hogyan és miért nyúltak bele az evolúciós fejlődésbe kedvük szerint

egyébként az nem biztos hogy a legjobb hozzáállás, hogy amit nehéz kutatni vagy bizonyítani, akkor azzal foglalkozni is felesleges. nekem spontán tapasztalásaiM voltak bizonyos esetekben, és mivel se előtte se utána nem változott az életvitelem semmiben, ráadásul ezeket megelőzően kőmaterialista voltam, így legalább annak a lehetőségével élek, hogy mégiscsak létezhet egy, az átlag érzékelésen túli valami.

lehet hogy ez tévedés, viszont ebben az esetben az emberiság történelme folyamán soxázmillió embert debilnek lehet titulálni, a vallási prófétákat meg anyagi érdekeltségú csalóknak. én még csak azt sem mondom hogy ez lehetetlen, hiszen az emberiség nagyrésze degenerált hülye, viszont pusztán statisztikailag elég nagyszámú dogolról van szó, hogy érdemes legyen kutatni ahol és amilyen formában ez csak lehetséges.

mert akkor nem kell kvantumfizika, amiről valójában semmit sem tudunk, nem kell holografikus univerzum, nem kell alternatív univerzum születés elmélet, nem kell gravitációs elmélet, ami bárhogy is magyarázzák egyesek kurvára nem állja meg a helyét, annak ellenére sem hogy gyarkolati alkalmazása terén mondjuk a múholdaknál jól hazsnálható stb.

zéró úrnak sokmindenben igaza van. de az csak egy nézőpont. a másik része a dolognak az, kissé elcsépelten felemlegetve hogy a föld azért lapos, mert ha göbölyú lenne leesnénk róla, illetve hogy nevetséges hogy valami tudjon repülni ami nehezebb a levegőnél, de nem madár..... ugye ismerős dolgok ezek ? ja, isten nem kockajátékos......

kell ez is és az is. a kicsapongó fantáziát a tudomány szigorú kételkedése és gyakorlati alkalmazásba való átültetése kell hogy alátámassza, ugyanakkor fantázia nélkül elképzelni sem tudjuk, hogy mennyi minden nem létezne és mennyi minden nem tudnánk a világról. hiszen az élelemszerzéshez sose kellett egyetemre járni, enni meg szarni bárki magától is tud. viszont aki azt gondolja, hgoy azért mert rengeteg ismeretanyagot megtanult, megértett és bizonyos esetekben alkalmazni is tud azt gondolja, hogy márpedig az ő, és csakis az ő és a hozzá hasonlók világképe a helyes, az pont olyan menthetetlenül ostoba mint azok, akik a táplálkozási és szaporodási önsztön szintjéről sosem léptek feljebb.

mert egy tudományosan képzett ember is még őrülten messze áll attól hogy zseninek, lángelmének vagy feltalálónak hívják. ahhoz több kell ismeretanyagnál. és az az öltet vagy a fantázia
  • steweee
    hát most elvesztettem a fonalat, de tényleg. ez most vicc lett volna, vagy komolyan írtad ? nem tudom eldönteni

• hihy
    Én kérdezek, te pedig:

• Saintgerman
    Nem nevezném egyértelmûen fertőzésnek a hüllő beütést. Az R-Cortex, amit kisagynak hívtok, az hüllő agy, ami a részben a túélésünkért felelős. Nekem már megmentette egy párszor az életemet, úgy hogy én biztosan hüllő vagyok..
  • hihy
    Jobb, ha faszomozok???
  • C0mputers
    ja
  • Zero 7th
    Nem nyeli be, csak ilyen szarul megy neki az irónia/szarkazmus.
  • C0mputers
    tudományos haha, lefordulok a székről :D

szeretem, mikor a pórnép meg sem tudja különböztetni az áltudományos faszságokat a tudománytól

a műsorban egy tudományos végzettségű ember sincs, elárulom. mind forgatókönyvíró, producer, filmrendező, színész, és hasonló végzettségű ember, akik nyomatják a fantáziálásukat, a kitalált hülyeségeiket.

a nőt bírom benne a legjobban (Linda Moulton Howe, aki ráadásul csak egy újságíró, ufóelmélet gyártó)
    kirakják a TV képernyőre, miközben beszél, hogy kutató. tudod milyen kutató tudományos végzettség (természettudományos diploma, plusz doktori, plusz aktív tudományos tevékenység) nélkül? olyan, hogy ő azt mondja magáról, hogy ő most kutató. hát ez nagyon komoly kutató. az egész műsor egy paródia.

te meg benyeled.

a history channel egyébként is a legnagyobb kacsa a televíziózás történetében, a pórnép azt hiszi leül elé művelődni, haha :D
  • fonak
    Passz :Ð
  • hihy
    Oké-oké, de mennyire???
    Icke nagyon??
  • fonak
    Icke szerint igen, mind "fertőzöttek vagyunk" legalábbis mintha egyik előadásában ezt mondta volna:) (de lehet, hogy rosszul emlékszem)
  • hihy
    IGEN,IGEN!!!!!!
    Légyszíves kukkants bele a tudományos "Ősi idegenek" sorozatba, ahol valóban feltszik a kérdést: nem-e lehetséges-e, gondolkozzunk csak, netalán talán.
  • hihy
    Te találkoztál már személyesen reptillel. Mondottad, hogy az emberiség nagy része kisebb-nagyobb mértékben hüllő vérrel "szennyezett". Ki alig, más pedig majd 80%-ban, s közte az átmenet fokozat nélküli. Így tehát magától adódik a kérdés: te nem lehetsz fertőzőtt??? Esetleg én???
    Ha igen, hogy tudom leellenőrizni magam???
    Ne haragudj, hogy kérdezem, de te sokat foglalkoztál ezen téma kutatásával.
  • fonak
    Jó hát ez olyan, mintha a görög vagy az ógermán istenekről vitatkoznánk nagy komolyan, mintha valóságos lények lennének. (Mondjuk van akik szerint ők is idegenek voltak:))
  • hihy
    piramis---mármint, hogy az ÖSSZES titokzatos valamit ők készítették, építették, írták
  • hihy
    Így viszont nekem van egy olyan érzésem, hogy te direkte, akarattal csak a rosszat, gonoszat tudod feltételezni róluk. Egy másik topicon a piramisokról megy a vita. Tedd fel magadban azt a lehetőséget, ha ők nem segítettek volna, akkor még mindig kurkásznánk egymást.
  • hihy
    Ha a reptilek sem egyforma gonoszak, akkor nem oly biztos, hogy azok, melyek Földünket irányítják gonoszok. Lehet, hogy sokkal több közöttük az emberiség kedvelő. Nem tudod elképzelni, hogy Merkel is a jó reptilek közé tartozik? Hiszen Németo. elég sikeresen veszi a válságot. Nem?? Lehet, hogy egy nagyon jószívű reptil, aki humaonid segítő.
  • C0mputers
    bannerba

a topik meg mehet a gumiba