Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rengeteg dolgot el lehet titkolni, de azt hogy milyen a körülöttünk lévõ világ, lehetetlen.

Én is szeretem a sci-fit, Icke világát is csípem valamilyen szinten, de nem értem hogy vagy képes komolyan venni. A sci-fi nem olyan dolog amibe hinni kellene, az addig jó amíg szórakoztat. Ha nagyon rákattansz, bekattansz. Nagyon alattomosnak és társadalmilag veszélyesnek tartom egyébként a sci-fi és a vallás ilyen típusú összevegyítését, legalább annyira elítélendõ mint a távgyógyítás, meg a jóslás. Egyészséges emberekre nyilván nem veszélyes, de eléggé tönkre tudnak menni emberek akiknek problémáik vannak az ilyen misztikus fanatikus õrületektõl. Amíg csak ártalmatlan hobbi addig OK, de a paranoia családokat tehet tönkre.

Egyébként meg idegenek igen nagy valószínûséggel vannak, de hogy kapcsolatba lennénk velük, arra szinte nulla esély van.
Nincs okunk azt feltételezni hogy itt vannak, minden esetrõl amirõl konkrét infó van, bebizonyosodott hogy csalás. Csak a kétségek közt lebegõ találgatások és mendemondák tartják életben a témát. Erre mindig lesz igény, ezért sose fog megszûnni. Csak a bizonyosság és a hiszékenység együtt képes éltetni ezt az egészet.
szia <#integet2> Láttuk sok-sok írásod és tugyuk h te nagyon tucc <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

immovable
De sok a mesehívõ itt is.
<#eljen>.. épeszû ember nem is azon tanakodik, hogy ufok vannak-e, hanem azon, hogy a kormányok mért tartják tikokban <#ravasz1> talán azért, mert ôk maguk is a befolyásuk alatt állnak ?

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Én az óriáscsontvázakról beszéltem, nem az ufókról.

Hát ebbe most nagyon nemenjünk bele mert nehogy véletlenül te nyisd fel a 43 éves szememet ebben a témában hogy mithigyek v mitnem de a kedvenc dumám a kétkedõknek ha a sok ufó észlelés és bejelentésbõl 1 igaz akkor vannak 😄 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

De ugye nem hiszed el?<#ijedt>

😊 passz.Én is csak könyvbõl ismertem õket (Zecharia Sitchin : A 12. bolygó)Így most kánaán nekem h lát6om az óriásokat

Az miért van, hogy ezekrõl az óriáscsontvázakról nincs egyetlen videófelvétel sem?
Mindig csak képek (meg a photoshop)...

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

3.26 nál van a sumer óriásnak egy pisztolya is.
Colt peacemaker :-()

Az "ufo blows up" az mozgása és a villanás alapján simán hidrogén töltésû ballonnak néz ki, amit a felhõ statikus elektromossága berobbant. Ezért lesz zuhanás közben sokkal kissebb és, nem robban darabokra.

A tengerbõl kiugráló szörny pont úgy néz ki mint egy T-rex baba, amit valaki kézzel dobál.
1. Alkata alapján gyaloglásra termett, mem úszásra.
2. Nincs semmi tartása, vagy akaratlagos mozgása repülés közben. Élõlény ilyet nem csinál. Szvsz a gyereket szívatták vele.
Az gondolom nem baj, hogy az óriásos képek egy fotosop pályázat pályamunkái...

Igen, jópofa élményszínház, nem itt kéne reklámozni.

pomogacs2
Na mégegyszer:

http://www.ufohangar.hu/

Kattints a zászlóra!

???

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

pomogacs2
Szerintetek?

UFO élményszínház Budapesten

Katt a zászlóra!

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

Pluskast
Igen teljesen úgy néz ki, és képzeld ezt is megtalálták, errõl már képet is tudtak készíteni!!

Ez tök olyan, mint az Ezeréves Sólyom...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jackoneill90
<#eljen>
<#alien>

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Marika vs Erzsike----------------légtérhajlítás/ÓRIÁSI <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Walk the Talk.

Pluskast
De az nem számít a lényeg, hogy nem mûködik semmi ami felvenné!😊) A náci zufók így akarták és kész😄

Molnibalage
De. Szeretem a felnõtteknek szóló meséket. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Mert úgy sokkal misztikusabb. Há nem láttá' elég zixaktát?
Molnibalage
Lol, mechanikus fényképezõgép is létezik... <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pluskast
Mert az nem elektromos készülék! Teccik érteni?<#vigyor><#vigyor><#idiota>

Molnibalage
És miért csak azok? Akkor a búvárkészülékek mért nem hibásodnak meg...? 😊

Pluskast
Na errõl már olvastam. Érdekes módon valami rejtélyes oknál fogva nem tudnak a tárgyról sem fényképet sem videofelvételt készíteni mert a tárgy közelében nem mûködnek a fényképezõ és filmfelvevõ gépek! Na persze! Hagyjuk már! Vicc az egész.....

Willenbrock
Megtalálták a 2. náci ufót is a Balti Tenger fenekén.(Szerintem hajóroncsok vagy nem is mesterséges építmények,de az animáció az nagyon tetszik.)

immovable
Fáj, hogy falakba ütközöl állandóan, igaz-e.<#nevetes1>
http://mlzphoto.blog.hu/2012/08/10/miert_gagyi_a_2_5_milliard_dollaros_curiosity_kameraja

Hááát afrikai nem nyüzsög oly nagyon.

De azért abban egyetérthetsz, hogy USA a zászlóhordozó, de magasan.

Walk the Talk.

Kár, hogy sokan a tök igazságot vélik bennük felfedezni.
Pedig a készítõ nem akart mást, csak szórakoztatni.

Walk the Talk.

Az mondjuk igaz, hogy nálunk is gyakoribb a harmadik típusú találkozás, mint a tigristámadás. Pataky is tudna róla mesélni! <#nevetes1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

III. típusú találkozások nincsenek. Ott valahogy nem rabolják el még ritkán sem a ferdeszemûeket, csak átrepülnek fölöttük. Vagy akkora a népsûrûség,hogy észre sem veszik, hogy eltûnt egy-kettõ?

Míg Indiában sokkal többen esnek tigrisek áldozatául, mint ufórablásnak, addig ez az Usa-ban éppen fordítva van, kb. minden 10.000. ufórablásra esik egy tigristámadás 😊

És kimegy, hogy elhitesse a föld négy szegletén lév&#245; népeket, a Gógot és a Magógot, hogy egybegyűjtse őket háborúra, a kiknek száma, mint a tenger fövenye.

Hogy érted hogy köztudott? Afrikában és Ázsiában nincsenek ufóészlelések?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

A legtöbb film nem tudatos propaganda, csak a készítõk beállítottságát, hitét, stb. tükrözi.

Érdekes írás a témában (angolul).

Rendben, a fogalmazás túlzó, inkább : szinte

Walk the Talk.

Ha igazat adok neked, akkor csak a komolyabb filmek irányában teszem, nem holmi b,c kat produkciók felé.
Bár hozzáteszem, mint szórakoztatás kiválóak lehetnek.

Walk the Talk.

Azért ez így nem teljesen igaz, de az USA-ra való korlátozás tényleg túlzás. A fehér emberre viszont már nem annyira. Köztudott hogy az ufók nem bírják a feketék, sárgák, arabok, indiaiak, meg hasonlók színét és szagát sem. És gyakorlatilag csak a fehéreket tartják embernek. Na meg a zsidókat, õk kivételek az arabok közt, ebbõl fakad hogy kiválasztott népnek tartják magukat, közbe csak olyan arabok akiket az ufók még emberszámba vesznek
Szóval semmi furcsaság nincs ebben, csak egy kis rasszizmus.

Persze van aki azt hiszi, hogy csak az unatkozó, túlságosan jól élõ fehérek terjesztik az erre fogékonyak közt az ufóhitet, de ez makkora hülyeség már nem?
"Függetlenség napja film nem jó példának, mert az a szórakoztató kategóriába tartozik."

A szórakoztató filmek is tele vannak reális élethelyzetekkel, meg lehet õket vizsgálni, vajon így mûködnek-e a dolgok a valóságban is, vagy tényleg csak fikció az egész.

"Azért is nem csípázom, mikor egyesek klippekbõl, filmekbõl stb akarják kiszûrni az igazságot."

Nézzél rendszerváltás elõtt készült komolyabb magyar filmeket, amelyekben minden üzenetet indirekt módon adnak át a cenzúra miatt, vagy éppen mai mûvészfilmeket. Ha ezeket a filmeket nem elemzed, nem keresed bennük a szimbólumokat, akkor nem fogod megérteni az alkotó eredeti mondanivalóját.
Minden bizonnyal ma is vannak olyan mainstream filmek, klippek, amelyek szintén virágnyelvet használnak. Más rendszerben élünk, más üzenetet adnak át.

"Neked nem gyanús egy kissé, hogy minden ilyen érdemleges esemény USA"

Ezt honnan veszed? Szinte mindenhol tapasztaltak már "ufó" jelenséget még itthon is.

Én se csípem mikor valaki pl. az ezotériáról az ezotv alapján nyilatkozik.

Arról mit gondolsz, hogy esetleg nem véletlenül csinálnak viccet bizonyos témákból és nem véletlenül járatnak le bizonyos témákat a különféle TV mûsorokban...

Látod ha igazad van(?!), akkor maximálisan igazad van.

Walk the Talk.

Hát Ausztrália is valahogy mostoha.

Bár attól nem félek, hogy rögtön jön az ellenpélda😄

Walk the Talk.