Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is szeretem a sci-fit, Icke világát is csípem valamilyen szinten, de nem értem hogy vagy képes komolyan venni. A sci-fi nem olyan dolog amibe hinni kellene, az addig jó amíg szórakoztat. Ha nagyon rákattansz, bekattansz. Nagyon alattomosnak és társadalmilag veszélyesnek tartom egyébként a sci-fi és a vallás ilyen típusú összevegyítését, legalább annyira elítélendõ mint a távgyógyítás, meg a jóslás. Egyészséges emberekre nyilván nem veszélyes, de eléggé tönkre tudnak menni emberek akiknek problémáik vannak az ilyen misztikus fanatikus õrületektõl. Amíg csak ártalmatlan hobbi addig OK, de a paranoia családokat tehet tönkre.
Egyébként meg idegenek igen nagy valószínûséggel vannak, de hogy kapcsolatba lennénk velük, arra szinte nulla esély van.
Nincs okunk azt feltételezni hogy itt vannak, minden esetrõl amirõl konkrét infó van, bebizonyosodott hogy csalás. Csak a kétségek közt lebegõ találgatások és mendemondák tartják életben a témát. Erre mindig lesz igény, ezért sose fog megszûnni. Csak a bizonyosság és a hiszékenység együtt képes éltetni ezt az egészet.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mindig csak képek (meg a photoshop)...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Colt peacemaker :-()
Az "ufo blows up" az mozgása és a villanás alapján simán hidrogén töltésû ballonnak néz ki, amit a felhõ statikus elektromossága berobbant. Ezért lesz zuhanás közben sokkal kissebb és, nem robban darabokra.
A tengerbõl kiugráló szörny pont úgy néz ki mint egy T-rex baba, amit valaki kézzel dobál.
1. Alkata alapján gyaloglásra termett, mem úszásra.
2. Nincs semmi tartása, vagy akaratlagos mozgása repülés közben. Élõlény ilyet nem csinál. Szvsz a gyereket szívatták vele.
http://www.ufohangar.hu/
Kattints a zászlóra!
???
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#alien>#alien>
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Walk the Talk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De azért abban egyetérthetsz, hogy USA a zászlóhordozó, de magasan.
Walk the Talk.
Pedig a készítõ nem akart mást, csak szórakoztatni.
Walk the Talk.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Míg Indiában sokkal többen esnek tigrisek áldozatául, mint ufórablásnak, addig ez az Usa-ban éppen fordítva van, kb. minden 10.000. ufórablásra esik egy tigristámadás 😊
És kimegy, hogy elhitesse a föld négy szegletén lévõ népeket, a Gógot és a Magógot, hogy egybegyűjtse őket háborúra, a kiknek száma, mint a tenger fövenye.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Érdekes írás a témában (angolul).
Walk the Talk.
Bár hozzáteszem, mint szórakoztatás kiválóak lehetnek.
Walk the Talk.
Szóval semmi furcsaság nincs ebben, csak egy kis rasszizmus.
Persze van aki azt hiszi, hogy csak az unatkozó, túlságosan jól élõ fehérek terjesztik az erre fogékonyak közt az ufóhitet, de ez makkora hülyeség már nem?
A szórakoztató filmek is tele vannak reális élethelyzetekkel, meg lehet õket vizsgálni, vajon így mûködnek-e a dolgok a valóságban is, vagy tényleg csak fikció az egész.
"Azért is nem csípázom, mikor egyesek klippekbõl, filmekbõl stb akarják kiszûrni az igazságot."
Nézzél rendszerváltás elõtt készült komolyabb magyar filmeket, amelyekben minden üzenetet indirekt módon adnak át a cenzúra miatt, vagy éppen mai mûvészfilmeket. Ha ezeket a filmeket nem elemzed, nem keresed bennük a szimbólumokat, akkor nem fogod megérteni az alkotó eredeti mondanivalóját.
Minden bizonnyal ma is vannak olyan mainstream filmek, klippek, amelyek szintén virágnyelvet használnak. Más rendszerben élünk, más üzenetet adnak át.
Ezt honnan veszed? Szinte mindenhol tapasztaltak már "ufó" jelenséget még itthon is.
Arról mit gondolsz, hogy esetleg nem véletlenül csinálnak viccet bizonyos témákból és nem véletlenül járatnak le bizonyos témákat a különféle TV mûsorokban...
Walk the Talk.
Bár attól nem félek, hogy rögtön jön az ellenpélda😄
Walk the Talk.