Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Majd jön Leon, aztán besegít ... sorry ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Én az enyémeknek sosem adtam deadzone-t pl. Mit értesz azon, hogy nagyon ugrál? Nagyon érzékenyen reagál a heli az inputra? Nincsnennek kikapcsolva az autopilot módok?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Valahogy sehogy nem jó. Adok neki egy 5-ös deadzone és 30-as curve adatot, de nagyon ugrál...
vki tud abban segíteni, hogy mit lehet tenni a 2 monitoros használat esetén az éjjellátóval?
nórmál esetben a fõmonitoron fut a kabin, viszont az éjjellátóval széthuzza mindkettõre...<#csodalk>#csodalk>
köszi!
Minden szimes izében mekkérded Don?
Itt is azt kérdezem, miért ne menne? A-10C -vel vannak gondok, de ott is csak a 64bites verzióval.A naturális pont tesz valamit majd az ügy érdekében. Állítólag.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nemrég van meg a BS, azóta kiolvastam ezt a fórumot az elejétõl, és gyakorlatilag a fórumos bejegyzéseitek alapján egészen jól meg tudtam tanulni a gépet üzemeltetni.
Viszont a moddolás amit az utóbbi idõben emlegettél nagyon érdekelne, de nem találtam egyéb infót róla... 😊
köszi
Ka-50
Viszont a training opción belül egy-két küldetésnél viszont igen.
Hogy lehetne elõvarázsolni a belsõ pilótaszemély nézetet?
Ka-50
Lehet ne megy szimulátorról beszélünk de lézerbombát nem hiszem hogy a helire lehet pakolni.
Egyébként meg mielõtt megköveznétek tudom, hogy helikopternek nem a fõ profija a bombázás, de csak tudjam már hogy kell csinálni.
De minél gyorsabban és alacsonyabban repülsz annál könnyebb pontos találatot elérni. Viszont túlságosan alacsonyan kioldva, nagyobb eséllyel
kapsz a repeszekbõl.
Jobb megoldás: fékezett bombák vagy lézervezérlésû 😄
HAVE A BANDIT DAY !
HAVE A BANDIT DAY !
Itt nézz körül
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Egyébként javaslom ezt -> https://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?end_pos=133&scr=products&lang=en az oldalt valamint ezt és egy csomó más, youtubon fellelhetõ videót.
Pár mondatba nem tudnád összefoglalni a kedvemért? <#wink>#wink>
Segítséget szeretnék kérni.Nagyon tetszik a játék,de nagyon kezdõ vagyok.Legyen olyan kedves valaki és írja le nekem lépésrõl-lépésre hogy kell egy célt befogni.Tehát létezik olyan hogy bekapcsolok pár kapcsolót,megnyomok egy-két gombot és automatikusan befogja a célt? Szabad szemmel nem is látom hogy mi a célpont és már le is szednek. Elõre is köszönöm!Ja ezt már végig olvastam de így sem megy:http://www.pcpilot.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html
Majd holnap, próbálok nagyobb port csapni és világos barnává változtatni a felvert földet 😊

HAVE A BANDIT DAY !
Ugyanis nem szeretném, ha "megfagynának a térben" 😄 Szóval, hogy irreálisan lelassuljanak, ha túl magasról dobom mert rossz az alkalmazott képlet, hiányzik "néhány" változó majd kalap xar lesz a repmodellbõl 😞
közben írtam Csolee-nak is PM-et
...no de most már tényleg megyek tesztelni a földtúró Disznót
HAVE A BANDIT DAY !
de ezt csak õk tudják kiszámolni, mivel õk ismerik a tárgy pontos paramétereit, õk mérik ki légcsatornában az áramlási adatokat
Mert, hogyan is számítod ki egy tollaslabda vagy egy Mk-84-es maximális becsapódási sebességét? 3000m magasról?
Tapasztalati úton bajosan 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Magyarán, az A-10 lövedékei legyenek végre valóságosak, becsapódóak a talajba.
Gondolom GlowingAmraam videójából kedvet kapott a porzáshoz 😄
Jelentem kész van, most kezdem a tesztelést. Majd küldök képet a "homokviharba" burkolózó harckocsikról 😊
u.i.:... a "többi" is halad
HAVE A BANDIT DAY !
ilyen témával a káosz matematika játszogat maximum
Viszont kellene egy kis segítség :
Hogyan tudnám kiszámolni, hogy adott tárgynak mi a maximális szabadesési sebessége, föld légkörében, tengerszint és 10000 méteres tartományban ? Adott magasságból, fix pontból "elengedve". Szigorúan figyelembe véve a tárgy sûrûségét/tömegét/megfújási felületét és a legfontosabb!!! az alakját !
Jó lesz közelítõleg is 😊 Program hozzá ? 😄
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
Tervezzük a közeljövõben egy közösségi oldal létrehozását virtuális pilóták számára, (iwiw-hez kis mértékben hasonlító) ahol a különbözõ szimulátorokat használó virtuális pilótákat gyûjtenénk össze. (Rise of flight-tól kezdve az IL2-õn és a DCS:Black Sharkon keresztül a LockOn-ig és a Flight Simulator-ig)
Ehhez gyûjtünk most információkat és próbáljuk az igényeket felmérni, hogy mit várna el egy virtuális pilóta egy ilyen közösségi oldaltól.
Kérjük írjatok véleményeteket, igényeiteket, ötleteiteket a [email protected] címre
Ka-50
Küldtem nem olyan régen tenéked egy PM-et pajtás. Olvastad É?
HAJRÁ! HAJRÁ! HAJRÁ!
(és értesíts az eredményekrõl) <#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
1 hete tartó totális extázisomon úrrá levén, erõt vettem magamon és tájékoztatlak Titeket is, hogy a (jó)néhány éve tartó modolgatásom úgy tûnik meghozta - számomra az iddigi legnagyobb - eredményét.
Már azon is rengeteget gondolkodtam, hogy felspanoljak-e egy csomó embert ezzel a hírrel és "másokat", akik inkább úgy fogalmaznának, hogy felbaxom az agyukat a sok hülyeséggel 😄
Szóval, rájöttem egy olyan metódusra, mellyel - ha a következtetéseim beigazolódnak és míg bele nem futok a lehetelenbe - korlátlan számú és fajtájú fegyvert, közlekedési eszközt (MINDENT: repülõgépek, helikopterek, hajók, jármûvek és kiegészítõi) lehet bele rakni a "játékba" ! ! ! Pluszként !!! Semmi cserélgetés !
mert NEM KELL HOZZÁ CLSID KÓD ! ! ! < amit eddig a leglényegesebbnek tartottam :o
Majd összexartam magam mikor leesett a dolog. Bele is csaptam a lecsóba rendesen azóta:
Most nyomom bele a game-ba az összes gyakorlatilag már létezõ, gyárilag félig elkészített vagy letiltott és egyéb spéci fegyvert (sokhoz már csak az új/újabb 3D modell hiányzik)
Most nem tartanék litániát, hogy mi minden mûködik már, de aki "érti" a wsTypes.lua-t az már "érezheti az ízeket".
Viszont most jön a "feketeleves": Új helikoptereket tervezek beépíteni a játékba a már meglévõ 18-on kívül. Egyenlõre csak a 2 még be nem épített, lebutított ED 3D modellt használva próbálkoznék: AH-1G, UH-60ER.
Viszont ha a helikopterekkel is be fog válni a dolog a fegyvereken felül akkor reményeim szerint már nem fog gondot okozni a repülõgépek beépítése sem. A repmodellekrõl pedig majd legközelebb.
Legrosszabb esetben "csak" AI lesz az újdonság, de persze én nem úgy tervezem.
Szóval szorítsatok, mert nem a levegõbe beszélek.
Ha összejön a dolog akkor az már valódi ADDON lesz !
...és akkor most kezdeném ügyködésem a darálókkal a már 200-as a pulzusommal 😄
HAVE A BANDIT DAY !
Ka-50
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Windows 7 64 Ultimetet használok.Van egy saitek X-52-esem (nem Pro).
Letöltöttem hozzá a legújabb drivert,és SSD szoftvert.Több profilom van a Black Sharkhoz,betöltöm,egy darabig rendesen mûködik,aztán lefagy a szoftver,csak az segít ha kihúzom az USB vezetéket,vagy újraindítom a rendszert.A Saitek fórumon már foglalkoztak ezzel a kérdéssel,de ésszerû megoldást nem találtak rá.
Ha hasonló problémával küszködtök és esetleg tudjátok a megoldást,szívesen venném a tanácsokat.
Elõre is köszönöm.
Ka-50