Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
BUÉK!!
A minap telepítettem a black sharkot a trainingen meg is tanultam bekapcsolni a gépet.Egy gondom viszont maradt,az hogy nem tudom elemelni a földrõl.Valaki segítene rajtam örömmel venném,elõre is kösz!Buék!
Kellemes ünnepeket
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK,BÚÉK!
<#integet2>#integet2>
Nemrég kezdtem ismerkedni a szimulátorral, baromira tetszik, már csak meg kellene tanulnom kezelni a gépet! 😄 Genius joy-jal irányítom, de ott van az a rengeteg egyéb billentyû is... Eddig a felszállás, manõverek, leszállás elég jól mennek, a fegyverrendszert viszont még nem sikerült kipróbálnom. Tudnátok ebben segíteni?
Egyébként szoktátok multiban tolni? Egy az egy ellen bajnokságok, vagy ilyesmi?
www.smart-bus.hu
De amikor megvettem ezt a SZIMULÁTORT egy pillanatig nem bántam meg , mert aki a repülés szépségéért " játszik " egybõl látja a kidolgozottság olyan formáját amit máshol nem találsz meg!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez messze a legrealisztikusabb helikopter szimulátor a piacon, a profik mind ezt tolják, nem hinném hogy gondok vannak az online társasággal.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
De valaki próbálta ezt az uj Apache Air Assaultot?
Basszus,nem értem ,ha az nem is reális(de lehet hogy az lenne)hogy olyan szinten mint a BS ,de legalább erre a grafikára,meg urambocsá repmodelre ráhuztak volna legalább egy olyan fülkét, mint ami a modolt EE ben van......az olyan nagy dolog lett volna?
A grafika nekem teljesen mgfelelne,a földi egységek is (kicsit ritkitva😊....de erre realistic módban nekik az az élethû,hogy ki lehet választani,a rakéták hány sec mulva töltõdnek ujra a levegõben.
Értem én,hogy Tom Clancy a divat,de itt tényleg ,sztori nulla,két szék között leesnek a földre,mert Árkádiában se fognak vele nyomulni,meg Szimfalván se.
Pedig lenne feelingje,a flir meg teljesen pofás,a hõkamera is.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A nem nem lehet gond .... nem értem?!?!
Igen igazából az a jó hogy itt tényleg egy szimulátoról van szó és nem csak "lõjünk szét mindenkit" típusú játékról.
Nincs is annál jobb érzés mint amikor a fedezék mögül kibújva az ellenség megszórása után meglátod és hallod a feléd tartó különbözõ , személyedet megsemmisíteni akaró fegyvereket.......és közben a karácsonyfa effektus mellett ordibál a gép hogy nézd ezt , nézd azt ! 😊))))
Szóval nem csak a dõlésszög de a sebesség is maximalizálva van. Bár gyanítom a kettõ itt és most erõsen összefügg!
A HSI-tõl balra lent ... Arra kell rágyúrni, hogy 13 fölé ne nagyon menj ...
Koaxiális rotornál nem csak a sebesség, de a manõverek is kiválthatják, hogy a rotorok összeérjenek.
SimHQ leírás errõl
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azt figyeltem meg, hogy akkor esik meg, ha a rotorok fordulatszáma túl magas, majdnem lemegy a skáláról. Van valami fordulatszám korlátozó kapcsoló?
Mi az a bizonyos sebesség?
www.smart-bus.hu
Itt még új vagyok de a sim-ek világában elég jártas vagyok! 😊
2 éve nyomom a DCS BS-t és nagyon megfogott de még mindig nem jöttem rá valamire.
Tudom 100 oldallal elõrébb már feltették ezt a kérdést ( még kép is van róla ) , de már nem bírom tovább mert így szimulációban játszhatatlan a játék!
Az lenne a kérdésem hogy amikor ( real fligt mode ) felszállás után gyorsítok és elérek egy bizonyos sebességet akkor az alsó rotor megdõl úgy hogy a jobb oldalt össze is ér majdnem ( néha szokott ) de elõtte sípol valami hogy gáz van ....... ami ugye természetes mert van!
Szóval nem tudna nekem valaki valami tippet adni hogy mit ronthatok el az indítási procedúrán vagy melyik valamit kell még le-be kapcsolnom???????
Nem szimulációs módban nem csinálja , de én meg úgy nem szeretek repülni mert az olyan mint ha a kocsiban csak kanyarodnod kéne! 😊
Elõre is köszi a válaszokat Balázs
Bárki feljöhet beszélgetni, vagy akár játszani szerverünkre amikor kedve van hozzá.
Elõfordulhat hogy a szerverünkön jelszó lesz, ilyenkor a VML gyakorol, de ez hetente 2-3 alkalom és alkalmanként 1-2 óra. Ebben az esetben nézzetek vissza késõbb.
TS3 elérhetõség:
IP: 157.181.240.57
Port: 9955
A játékszerverünket megtaláljátok a szerverkeresõben.
(!!!fogparam érték gyári!!!)
DCS:BlackShark és FC 2.0 használókat egyaránt szeretettel várunk!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Más egységekkel összedolgozni:
- nem lehet, azaz
- TS3, ha emberekrõl beszélünk
- füst rakétával megjelölés, ha emberekrõl beszélünk
<#circling>#circling>
Ezt tudom, de legközelebb ne feledd a T betüt kirakni a gépedre, vmi jól látható helyre!
<#action>#action>
Idõrõl-idõre megpróbálkozom a kérdéssel: <#lookaround>#lookaround>
(Legutóbb macleody próbálkozott asszem)
Van vki, aki beszállna egy kis közös repülésbe?
Vagy mindenki singli?
További szép napot!
<#law>#law>
Erre azért nem vennék ciánt! 😉