4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• GaBika6
  • blackshark
    Windows 7 Ultimate x64
    Jahm, na azt kéne valahogy kiszedni...
    Valaki tudja?
  • Sanyo
    Milyen windows? A registryben maradhatott valami, esetleg egy fájl a windows felhasználód saját mappájában.
  • blackshark
    Igen így csináltam, de nem jó.
  • majonur
    lehet hogy ujratelepites elott nem uninstallaltad a patchet, ha megnezed a programok hozzaadasa es eltavolitasa ablakban:
    van egy DCS Black Shark, es egy Black Shark Patch 1.0.2

(meg en nem probaltam leszedni a jatekot, lehet hogy nem is kell kulon uninstallani a patchet, csak egy gondolat)
  • blackshark
    Újratettem a játékot, de amikor patchelném fel nem engedi. Azt írja, hogy már telepítve van... Valami ötlet?
  • DonZorro
    AIR to AIR...
  • majonur
    Koszi! Nagyon jo, nem mukodott nalam a moddolas utan, de mikor bebigyesztettem a graphics_bs.cfg be a leirtakat, jo lett.
  • Sanyo
    Köszi, rövidhír. :)
  • LeonSilver

• macleody
    Megvan, bocsi.
  • macleody
    A part 2-t hol találom? Vagy nem jól olvastam, hogy az is kell?
  • DonZorro
    LINK
  • mcsaba
    Köszi, ha feltette valaki csinálna pár képet, kiváncsi vagyok rá de én nem nagyon szoktam modolni, előbb megnézném milyen.
  • beci43
    Ricardo HD pilótafülke.Végre!Sokat kellett böjtölni,még megjelent.Töltsétek!Link
  • blackshark
    Egyébként a bloom effect és a cockpit modok mennyi FPS-t esznek? Bettettem a modokat, szebb meg minden, de nem mértem az FPS-t csak egyszer és nem tudom, hogy most szarrabbul megy vagy nem. :S Mellesleg nincs biztonsági másolatom a fileokról. :(
    Szal tehetném újra a gamet.
  • beci43
    Köszi!
  • Papa01 #4169
    Igen. :)
  • beci43
    Leon,az options menüben mi a birds beállítás?Madarak?Régóta foglalkoztat...
  • bgabor
    És hogy lehet fileban nullára állítani a vizet?
  • beci43
    Egyébként attól ne ijedj meg,ha 30-40%-os a procihasználat,több mag esetében ez teljesen normális.Akkor tudod feljebb tornászni a teljesítményt,ha a feladatkezelőben a priorítást normál feletti,vagy magas állásba teszed.A valósidejűt nem tanácsolom,mert összeomolhat a Windows!
  • beci43
    Rendszergazdaként kell futtatni a programot és engedélyezi.
  • blackshark
    Értem!
    Hát keretem nincs rá, nem is terveztem venni még csak 1éves a kártya...
    Minden játék jól megy csak a Lock On/DCS fut szarul... Elég rossz az optimalizáció ha van benne egyáltalán. :(
    ÖÖÖ feladatkezelőben meg nem tudom módosítani az affinitást már próbáltam, valami "Hozzáférés megtagadva." szöveg fogad.
  • beci43
    Igen,valóban.Ricardo elkezdett még egy fülkét,de semmi hír róla,a képek viszont nagyon jók.Ez kéne már nagyon.
  • LeonSilver
    Én már megnéztem ma, szerintem nincs olyan fasza mint a Ricardo féle pit.
  • beci43
    Új fotórealisztikus kabin,angol nyelvű.
  • DummyBoy
    Az 1.02 már kezel több magot, főleg win7 alatt ...

DCS Black Shark Alpha Tweak Guide

Ezt nézd át, ez sokat segít! Víz legyen minimumon :)
  • beci43
    Úgy is tudsz módosítani,hogy ctrl+alt+del kombival behozod a feladatkezelőt.Megkeresed a futó alkalmazások közül a simulator.exét,rámész az egérrel,jobb klik majd az affinitás beállításnál manuálisan tudod állítani hogy hány magot használjon a procid.A Phenom X3 ugye 3 magos?
  • beci43
    Ha a grafikán módosítasz,több FPS-t tudsz kicsikarni.Ha a látótávolságot közepesre veszed,a vizet meg lowra,szerintem felugrik 30-40 FPS-re.Nem tudom hogy nálad be van-e kapcsolva az élsimítás,de akkor azt is állítsd át MSAA-ra,ha esetleg supersamplingon van.
    Nem rossz kártya az 5750,de csak középkategória.Ne érts félre,nem fikázok,de fektess be egy GTX 560-ba,vagy HD 6870-be,ha van rá anyagi kereted.
  • csolee
    "A ***ából leszedett egy Su-27."
    Rosszkor - rossz helyen!!! :o)
    virtualbazis.hu szero szokott menni, többször pass nélkül...
    59es szerver passt kért - személy szerint szoktam repülni ott is néha, de ebben természetesen nem vagyok illetékes...
    + mostanában láttam még egy "repülünk" szerot, de azt nemtudom mi folyt rajta...

• blackshark
    Egyébként, ti hol szoktatok repülni? Van egy pár szerver, de a nagyrésze jelszavas és magyarral még nem találkoztam. Igaz, azért a külföldiekkel is lehet jót repülni kötelékben. :D
    Meg az szokott a legnagyobb baj lenni, hogy sok az FC2-ős szerver és mindig repülővel lőnek le... Végre odaérek hosszú órás repülés után a célhelyre, becélzom az első tankot, pont nyomom meg a "ravaszt" erre bumm és én robbantam fel. Hát mi volt? A ***ából leszedett egy Su-27.
  • blackshark
    igen, Win7 x64 HUN
  • Solt
    W7 alatt játszol? Ha nem, próbáld meg...
  • blackshark
    Igaz, hogy Full-HD-ban játszom, azaz 1920x1080, de ha lentebb veszem akkor se váltazik sokat. Sőt alig lehet észrevenni.
  • blackshark
    Áh, remek... Csak azért kérdeztem, mert a játék gépigénye nem olyan nagy a mostani géphemhez és nem bírja a max grafot csak 10-15fps-el...
    AMD Phenom II X3 720 @ 4ghz, 4gb ddr4 1333mhz ram, Ati HD 5750 1gb
    A processzor használata játék közben csak 30-40%-os maximum!
    Valahogy meg kéne oldani, hogy rendesen használja a multi core funkciót és kicsikarni több fps-t, mert ez így nem tisztességes teljesítmény. :(
  • beci43
    *és nem is tudod használni
  • beci43
    *patch
  • beci43
    Manuálisan kell beállítanod,csak akkor látja.Ha fent van az 1.02 patcch,nincs rá szükséged.
  • blackshark
    Üdv!
    Hogy tudom beállítani a DCSMax-ot? Kitallózom neki a játékot meg a freetracket stb... és nem működik semmise. Nem látja az exe-ket.
  • csolee
    köszi Sanyo!
    jó kis írás lett - dehogy milyen is lesz használni a vasat...? arra kíváncsi lennék!