Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BUÉK!!<#vigyor2>

Ka-50

macleody
Miért, mérges vagy? 😊
GaBika6
Van, de most év végi méregtelenítés van nálam speciel... <#ejnye1><#smile>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

MaskimXul
És van amúgy hazai közösség, akik szoktak együtt repülni?
Oh köszi a választ,ki is próbálom joy-al játszom és fogalmam sincs hogy kell hozzárendelni de megskubizom,köszi még 1 x.Buék!
Szia!Pár napja tanulok én is a Black Shark-kal repülni, de azért talán tudok segíteni.Nem tudom mivel irányítod a gépet joy.-al vagy billentyûzettel.Ha joy-al a kollektív kart kell hozzárendelni a joy trottle karjához.Ha bill.-tel a num. +-al emelkedik fel.
BUÉK!!
Sziasztok!
A minap telepítettem a black sharkot a trainingen meg is tanultam bekapcsolni a gépet.Egy gondom viszont maradt,az hogy nem tudom elemelni a földrõl.Valaki segítene rajtam örömmel venném,elõre is kösz!Buék!
DummyBoy
Boldog karácsonyt Mindenkinek!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Üdv mindenkinek ma kezdõdik a VML rendezése alatt egy küldetés sorozat akit érdekel bõvebben itt kap felvilágosítást http://virtualairbase.hu/ remélem jöttök sokan.
Kellemes ünnepeket
Na idén is sok ellent sikerült legyûrnünk! <#boxer>
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK,BÚÉK!
<#integet2>

alma2
A tescoban mintha mar 999-ert is lattam volna valamelyik nap.

szerintem

Ati810
Itt a végefele írnak egy pár dolgot a fegyverekrõl.
Sziasztok!
Nemrég kezdtem ismerkedni a szimulátorral, baromira tetszik, már csak meg kellene tanulnom kezelni a gépet! 😄 Genius joy-jal irányítom, de ott van az a rengeteg egyéb billentyû is... Eddig a felszállás, manõverek, leszállás elég jól mennek, a fegyverrendszert viszont még nem sikerült kipróbálnom. Tudnátok ebben segíteni?
Egyébként szoktátok multiban tolni? Egy az egy ellen bajnokságok, vagy ilyesmi?
Én több mint tíz éve "játszok" csak szimulátorokkal , közöttük a MS Flight Sim. család összes tagját minden létezõ kiegészítõvel ..... és persze a legrealisztikusabb módban!

De amikor megvettem ezt a SZIMULÁTORT egy pillanatig nem bántam meg , mert aki a repülés szépségéért " játszik " egybõl látja a kidolgozottság olyan formáját amit máshol nem találsz meg!
Így már ok! 😊

www.smart-bus.hu

Hát úgy van e velük gond hogy kevesen vannak. 😄

Nem is azt kérdezte, hogy a társasággal van-e gond...

www.smart-bus.hu

Ha kevesen lennének online akkor már nem is érné meg megvenni? Érdekes felfogás.

Ez messze a legrealisztikusabb helikopter szimulátor a piacon, a profik mind ezt tolják, nem hinném hogy gondok vannak az online társasággal.

Relax99
Üdv! Mennyire van értelme szerintetek megvenni ezt a gamet? Mennyire van online élet?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Sanyo
Már az eleje is érdekes volt, amikor a 4 gép egymással szemben, kört alkotva forogtak. Most indul a harmadik nap.

www.pcpilot.hu

macleody
Aha. Legalábbis a cápákat 22.00-kor biztos hogy megnézem.
Néztem vagy negyedóráig a betonon ácsorgó F-5ösöket, aztán kiléptem. Tényleg van aki ilyeneket néz?

Sanyo
Apa kezdõdik: VFAT 2010.

www.pcpilot.hu

Én próbáltam, szerintem jó játék. Tény, hogy árkád, de ettõl még remek cucc. Bár a black sharkban lehetne ilyen géppel repülni a rongyos elavult kamov helyett.

Bocs az offért
De valaki próbálta ezt az uj Apache Air Assaultot?
Basszus,nem értem ,ha az nem is reális(de lehet hogy az lenne)hogy olyan szinten mint a BS ,de legalább erre a grafikára,meg urambocsá repmodelre ráhuztak volna legalább egy olyan fülkét, mint ami a modolt EE ben van......az olyan nagy dolog lett volna?
A grafika nekem teljesen mgfelelne,a földi egységek is (kicsit ritkitva😊....de erre realistic módban nekik az az élethû,hogy ki lehet választani,a rakéták hány sec mulva töltõdnek ujra a levegõben.
Értem én,hogy Tom Clancy a divat,de itt tényleg ,sztori nulla,két szék között leesnek a földre,mert Árkádiában se fognak vele nyomulni,meg Szimfalván se.
Pedig lenne feelingje,a flir meg teljesen pofás,a hõkamera is.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Bocsánat a net nem lehet gond......
Próbálok belépni a megadott ip címre de 10 perc töltés után mindig megunom! 😊

A nem nem lehet gond .... nem értem?!?!
Köszönöm , jó pap holtig tanul!

Igen igazából az a jó hogy itt tényleg egy szimulátoról van szó és nem csak "lõjünk szét mindenkit" típusú játékról.
Nincs is annál jobb érzés mint amikor a fedezék mögül kibújva az ellenség megszórása után meglátod és hallod a feléd tartó különbözõ , személyedet megsemmisíteni akaró fegyvereket.......és közben a karácsonyfa effektus mellett ordibál a gép hogy nézd ezt , nézd azt ! 😊))))
Noh meg azt se felejtsük el hogy a kopterek nem tudnak egy bizonyos sebességnél gyorsabban repülni köszönhetõen a rotorlapátoknak. Ugye azzal tisztában vagyunk hogy a rotorlapátok vége tulajdonképpen nagyobb sebességgel "forog" mint a tengely, és egy adott sebesség fölött nincs más mint a hang határ azt meg annyira nem kedvelik a lapátok.

Szóval nem csak a dõlésszög de a sebesség is maximalizálva van. Bár gyanítom a kettõ itt és most erõsen összefügg!
DummyBoy
Régen nem repültem már, de erre van egy mûszer ami mutatja a rotorok dõlésszögét ... Az sípol ...

A HSI-tõl balra lent ... Arra kell rágyúrni, hogy 13 fölé ne nagyon menj ...

Koaxiális rotornál nem csak a sebesség, de a manõverek is kiválthatják, hogy a rotorok összeérjenek.

SimHQ leírás errõl

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

macleody
Inkább sebesség függõ a dolog. 250 fölött már óvatosabban kell kezelni a gépet.
Ez engem is érdekelne, velem is többször elõfordult.
Azt figyeltem meg, hogy akkor esik meg, ha a rotorok fordulatszáma túl magas, majdnem lemegy a skáláról. Van valami fordulatszám korlátozó kapcsoló?

Szia!

Mi az a bizonyos sebesség?

www.smart-bus.hu

Sziasztok

Itt még új vagyok de a sim-ek világában elég jártas vagyok! 😊
2 éve nyomom a DCS BS-t és nagyon megfogott de még mindig nem jöttem rá valamire.
Tudom 100 oldallal elõrébb már feltették ezt a kérdést ( még kép is van róla ) , de már nem bírom tovább mert így szimulációban játszhatatlan a játék!

Az lenne a kérdésem hogy amikor ( real fligt mode ) felszállás után gyorsítok és elérek egy bizonyos sebességet akkor az alsó rotor megdõl úgy hogy a jobb oldalt össze is ér majdnem ( néha szokott ) de elõtte sípol valami hogy gáz van ....... ami ugye természetes mert van!
Szóval nem tudna nekem valaki valami tippet adni hogy mit ronthatok el az indítási procedúrán vagy melyik valamit kell még le-be kapcsolnom???????

Nem szimulációs módban nem csinálja , de én meg úgy nem szeretek repülni mert az olyan mint ha a kocsiban csak kanyarodnod kéne! 😊

Elõre is köszi a válaszokat Balázs
A VML csapat úgy döntött, hogy TS3 és játék szerverét megnyitja a nyílvánosság számára.
Bárki feljöhet beszélgetni, vagy akár játszani szerverünkre amikor kedve van hozzá.

Elõfordulhat hogy a szerverünkön jelszó lesz, ilyenkor a VML gyakorol, de ez hetente 2-3 alkalom és alkalmanként 1-2 óra. Ebben az esetben nézzetek vissza késõbb.

TS3 elérhetõség:
IP: 157.181.240.57
Port: 9955

A játékszerverünket megtaláljátok a szerverkeresõben.
(!!!fogparam érték gyári!!!)

DCS:BlackShark és FC 2.0 használókat egyaránt szeretettel várunk!
macleody
Van valami progi amivel 3d-s cuccokat lehet betenni? Pl. épületet, fát vagy bármit.
Feltettem újból a Black Shark-ot és a friss telepítésre tettem fel a pach-et, legutóbb a már fent lévõ BS-re tettem lehet az volt a gond, pedig semmi mod nem volt fent csak a sima BS, eddig úgy néz ki hogy nincs gond. Azért kösz a segitséget.

LeonSilver
Érdekes, nekem nincs ilyen problémám velük. Lehet el kell küldeni õket egy kis szabira 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ismerem ezt a kapcsolót 😊 és szoktam is használni, a patch elõtt soha nem volt ilyen gondom, mindig tudtam komunikálni, de mióta feltettem a patch-et azóta van ez a gond, a ground crew-nál olvastam hogy ha a földön vagyunk és nyitva a fülkeajtó akkor is lehet velük beszélni, próbáltam ezt is de igy is ugyanaz a helyzet, néha müködik, néha nem.

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hi Frank2!
Más egységekkel összedolgozni:
- nem lehet, azaz
- TS3, ha emberekrõl beszélünk
- füst rakétával megjelölés, ha emberekrõl beszélünk
<#circling>

Nemrég tettem fel az 1.02-es pach-et és azóta nem mindig müködik a rádiózás, mind az ATC mind a ground crew-nál tapasztaltam hogy néha válaszolnak de legtöbször nem, ilyen hiba nem volt a patch elõtt, másnak is jelentkezett ez a hiba? Van rá valami megoldás? A segitséget elõre is köszönöm.

Azt nem tudjátok hogy a datalink csak ka-50-ek közt müködik vagy más egységek közt is. Például van egy repülõgép ami tudja radarozni a földi egységeket az áttudja küldeni az ellenséges egységek pozicióját? Esetleg az megoldható hogy ha több Ka-50-es van, egy AI-t elõre küldeni hogy deritse fel a terepet és átküldje datalinken az eredményt?

macleody
Rajta lesz. Teacher. 😊
Na igen!
Ezt tudom, de legközelebb ne feledd a T betüt kirakni a gépedre, vmi jól látható helyre!
<#action>

macleody
Igen, singli vagyok de nem közösülök veled. Csúnya perverz bácsi. 😊
Üdv Mindenkinek!
Idõrõl-idõre megpróbálkozom a kérdéssel: <#lookaround>
(Legutóbb macleody próbálkozott asszem)
Van vki, aki beszállna egy kis közös repülésbe?
Vagy mindenki singli?
További szép napot!
<#law>

Ezt a képet már legalább egy évvel ezelõtt láttam, már akkor is azt irták hogy DCS következõ része az Ah-64 lessz. De nekem már akkor is gyanús volt, hiszen akkor még az A10-rõl is alig volt 1-2 kép meg némi infó, ráadásul még mindig nem jött ki a rendes verzió ezért nem hinném hogy már itt tartanának a következõ géppel.

Erre azért nem vennék ciánt! 😉