4747
-
#4186 -
blackshark #4185 Windows 7 Ultimate x64
Jahm, na azt kéne valahogy kiszedni...
Valaki tudja? -
#4184 Milyen windows? A registryben maradhatott valami, esetleg egy fájl a windows felhasználód saját mappájában. -
blackshark #4183 Igen így csináltam, de nem jó. -
majonur #4182 lehet hogy ujratelepites elott nem uninstallaltad a patchet, ha megnezed a programok hozzaadasa es eltavolitasa ablakban:
van egy DCS Black Shark, es egy Black Shark Patch 1.0.2
(meg en nem probaltam leszedni a jatekot, lehet hogy nem is kell kulon uninstallani a patchet, csak egy gondolat) -
blackshark #4181 Újratettem a játékot, de amikor patchelném fel nem engedi. Azt írja, hogy már telepítve van... Valami ötlet? -
#4180 AIR to AIR... -
majonur #4179 Koszi! Nagyon jo, nem mukodott nalam a moddolas utan, de mikor bebigyesztettem a graphics_bs.cfg be a leirtakat, jo lett. -
#4178 Köszi, rövidhír. :) -
-
#4176 Megvan, bocsi. -
#4175 A part 2-t hol találom? Vagy nem jól olvastam, hogy az is kell? -
#4174 LINK -
mcsaba #4173 Köszi, ha feltette valaki csinálna pár képet, kiváncsi vagyok rá de én nem nagyon szoktam modolni, előbb megnézném milyen. -
beci43 #4172 Ricardo HD pilótafülke.Végre!Sokat kellett böjtölni,még megjelent.Töltsétek!Link -
blackshark #4171 Egyébként a bloom effect és a cockpit modok mennyi FPS-t esznek? Bettettem a modokat, szebb meg minden, de nem mértem az FPS-t csak egyszer és nem tudom, hogy most szarrabbul megy vagy nem. :S Mellesleg nincs biztonsági másolatom a fileokról. :(
Szal tehetném újra a gamet. -
beci43 #4170 Köszi! -
#4169 Igen. :) -
beci43 #4168 Leon,az options menüben mi a birds beállítás?Madarak?Régóta foglalkoztat... -
bgabor #4167 És hogy lehet fileban nullára állítani a vizet? -
beci43 #4166 Egyébként attól ne ijedj meg,ha 30-40%-os a procihasználat,több mag esetében ez teljesen normális.Akkor tudod feljebb tornászni a teljesítményt,ha a feladatkezelőben a priorítást normál feletti,vagy magas állásba teszed.A valósidejűt nem tanácsolom,mert összeomolhat a Windows! -
beci43 #4165 Rendszergazdaként kell futtatni a programot és engedélyezi. -
blackshark #4164 Értem!
Hát keretem nincs rá, nem is terveztem venni még csak 1éves a kártya...
Minden játék jól megy csak a Lock On/DCS fut szarul... Elég rossz az optimalizáció ha van benne egyáltalán. :(
ÖÖÖ feladatkezelőben meg nem tudom módosítani az affinitást már próbáltam, valami "Hozzáférés megtagadva." szöveg fogad. -
beci43 #4163 Igen,valóban.Ricardo elkezdett még egy fülkét,de semmi hír róla,a képek viszont nagyon jók.Ez kéne már nagyon. -
#4162 Én már megnéztem ma, szerintem nincs olyan fasza mint a Ricardo féle pit. -
beci43 #4161 Új fotórealisztikus kabin,angol nyelvű. -
#4160 Az 1.02 már kezel több magot, főleg win7 alatt ...
DCS Black Shark Alpha Tweak Guide
Ezt nézd át, ez sokat segít! Víz legyen minimumon :) -
beci43 #4159 Úgy is tudsz módosítani,hogy ctrl+alt+del kombival behozod a feladatkezelőt.Megkeresed a futó alkalmazások közül a simulator.exét,rámész az egérrel,jobb klik majd az affinitás beállításnál manuálisan tudod állítani hogy hány magot használjon a procid.A Phenom X3 ugye 3 magos? -
beci43 #4158 Ha a grafikán módosítasz,több FPS-t tudsz kicsikarni.Ha a látótávolságot közepesre veszed,a vizet meg lowra,szerintem felugrik 30-40 FPS-re.Nem tudom hogy nálad be van-e kapcsolva az élsimítás,de akkor azt is állítsd át MSAA-ra,ha esetleg supersamplingon van.
Nem rossz kártya az 5750,de csak középkategória.Ne érts félre,nem fikázok,de fektess be egy GTX 560-ba,vagy HD 6870-be,ha van rá anyagi kereted. -
csolee #4157 "A ***ából leszedett egy Su-27."
Rosszkor - rossz helyen!!! :o)
virtualbazis.hu szero szokott menni, többször pass nélkül...
59es szerver passt kért - személy szerint szoktam repülni ott is néha, de ebben természetesen nem vagyok illetékes...
+ mostanában láttam még egy "repülünk" szerot, de azt nemtudom mi folyt rajta...
-
blackshark #4156 Egyébként, ti hol szoktatok repülni? Van egy pár szerver, de a nagyrésze jelszavas és magyarral még nem találkoztam. Igaz, azért a külföldiekkel is lehet jót repülni kötelékben. :D
Meg az szokott a legnagyobb baj lenni, hogy sok az FC2-ős szerver és mindig repülővel lőnek le... Végre odaérek hosszú órás repülés után a célhelyre, becélzom az első tankot, pont nyomom meg a "ravaszt" erre bumm és én robbantam fel. Hát mi volt? A ***ából leszedett egy Su-27. -
blackshark #4155 igen, Win7 x64 HUN -
Solt #4154 W7 alatt játszol? Ha nem, próbáld meg... -
blackshark #4153 Igaz, hogy Full-HD-ban játszom, azaz 1920x1080, de ha lentebb veszem akkor se váltazik sokat. Sőt alig lehet észrevenni. -
blackshark #4152 Áh, remek... Csak azért kérdeztem, mert a játék gépigénye nem olyan nagy a mostani géphemhez és nem bírja a max grafot csak 10-15fps-el...
AMD Phenom II X3 720 @ 4ghz, 4gb ddr4 1333mhz ram, Ati HD 5750 1gb
A processzor használata játék közben csak 30-40%-os maximum!
Valahogy meg kéne oldani, hogy rendesen használja a multi core funkciót és kicsikarni több fps-t, mert ez így nem tisztességes teljesítmény. :( -
beci43 #4151 *és nem is tudod használni -
beci43 #4150 *patch -
beci43 #4149 Manuálisan kell beállítanod,csak akkor látja.Ha fent van az 1.02 patcch,nincs rá szükséged. -
blackshark #4148 Üdv!
Hogy tudom beállítani a DCSMax-ot? Kitallózom neki a játékot meg a freetracket stb... és nem működik semmise. Nem látja az exe-ket. -
csolee #4147 köszi Sanyo!
jó kis írás lett - dehogy milyen is lesz használni a vasat...? arra kíváncsi lennék!