4747
-
Caterpillar #3986 Őőőőő a besugárzásjelző nem hiányzik a gépről csak éppen nem engedték beletenni... Titkos e... -
bgabor #3985 Nem olyan rég kezdtem el komolyabban csinálni a küldetéseket a játékban, és lenne néhány észrevételem/kérdésem:
Jól értem, hogy bekapcsolt 'labels' nélkül a KA-50 pilótájának egyetlen eszköze az ellenséges fegyegetés észlelésére a szeme, és a fekete fehér, csak nappal működő SKHVAL? Ez azért nagyon durva és kevés. Értem én hogy a gépet harminc éve tervezték, de azért mégis csak 2000 környékén állt szolgálatba, hogyan maradhatott tehát le róla a FLIR és a besugárzás-jelző?
Az infravörös kamerka már 15 éve alapvető felszerelése volt egy harci helikopternek nyugaton, amikor a KA-50 szolgálatba állt. Ehhez társulnak még az olyan tervezési hiányosságok mint az egyszemélyes kabin vagy a limitált mozgásterű gépágyú. A modern harci helikopterek közül egyértelműen ez a legelavultabb típus.
Szóval nem rossz ez a Kamov, de azért mégis csak az Apache-ot kellett volna lemodellezni a játékban(vagy ha már azt nem lehetett akkor a Mi-28N-t). -
franko2 #3984 Nem tud valaki egy navigációs térképet a Black Sharkhoz amin a repterek frekvenciái meg egyébb adatok is rajta vannak? Köszi. -
#3983 A fö boss nehéz volt a végén ?Gondolom egy csomo kis segéd rohangált körulötte nehezitve a dolgodat vagy csak annyira brutál fegyvere és páncélja volt? :D -
#3982 Hátha valaki még nem látta:
-
#3981 A BS csak 2690 Ft!! -
#3980 Nem hiszem, hogy egyedül legyűröd a főellent. Tier 10-es armorja van és fire resist. -
csolee #3979 Ga-Bika! Lazíts má!
-
#3978 Lássál is ne csak nézzél vazze... TrainingMenuFix_v.1.0 és TrainingTracks_v.1.0 kell neked. Látatlanban sztem Te csak a trackokat töltötted le... Ha mindent úgy csináltál ahogy írtam, akkor mennie kell 1.0.2-n.
Ha gondolod ráérős időmben végigviszem a játékot neked és kinyírom a főellenséget a végén... -
55manfred #3977 Rendben ! Ezzel is megvagyok.
A játék Training mappája alá betelepítette a szükséges file-kat.
Van még vele dolgom, mert a gyakorló videókat még most sem találja.
Köszi -
#3976 Elindít modman aztán kiválaszt értelem szerűen a játék, majd mods installer. Bejön ablak, majd add ott kiválaszt, amit letöltöttél és rákatt 1x, közben vegyél levegőt (ez fontos) és install.
C'est tout et prêt. Sur la vue d'autre part monsieur... -
55manfred #3975 A modman-t letöltöttem de nem értek hozzá.
-
#3974 ModMan7300-át letöltöd, telepíted! Ezután a letöltött file-okat aktíválod, modolod és mennie kell. -
55manfred #3973 Sziasztok!
Valaki légyszives irja le hogy hogyan aktiválta a training videokat a progiban mert nem tudom hogyan kéne nekilátni. Az ajánlott file-at már leszedttem de nem tudom mit kéne velük kezdeni. -
#3972 Nem, nem moddolt történet volt. Nekem sikerült megtalálni. -
csolee #3971 hi Mindenkinek!
nem találom azt a bejegyzést, amikor a világító (éjjeli) rakétáról volt szó...
az Modolt történet volt?
-
#3970 Na még egy... -
#3969 KA50 Black Shark... -
#3968 Értem, köszi! :) -
#3967 Ez a két file kényszeríti a bs-t a nény mag használatára. Alapvetően már asszem nincs rá szükség bár lehet, hogy jobban is fut vele. A peccsek előtt tuti fasza volt ilyen szempontból ez a kis stuff. -
#3966 ö :) -
#3965 Műkődik szuperül, köszi még egyszer! :) Korábban miért nem volt ilyen problémám szerinted? Illetve ezek a fájlok, mit tudnak? :)
Köszi a választ! :) -
#3964 Igen, az van, annyit tettem, hogy tegnap kipróbáltam, a Saitek Cyborg Evo joyomat és ki szerettem volna megnézni BS alatt is.. :)
Utoljára nyáron indítottam el a BS-t, azóta nem nyúltam hozzá. -
#3963 Windóz heted van ugye Papa? Nam csináltál ilyen ikon igazítást vagy átnevezést? Szokott olyankor a w7 olyant csinálni, hogy az egyik ikont eldugja egy másik mögé :D de volt, hogy nekem az időjárás gadget mögé rakta ez a piszok. Próbáld meg az ikonokat rakosgatni, hátha valamelyik mögött megleled. -
#3962 Ja. Simán beírva tényleg nem megy de azokkal az izékkel amit küldtem simán indul. -
#3961 Pontosan úgy kell ahogy beírtam Papa. Tehát Launcher.exe --console (Launcher.exe (space) és két - majd console). De amit küldtem azzal mennie kell. -
#3960 Ezt kapom:
-
#3959 Köszönöm, de a parancsikon eltűnés akkor sem értem.. :) kipróbálom a - Console-t :) -
#3958 Azt hittem win újratelepítés volt. -
#3957 Indítani úgy kell, hogy Launcher.exe --console
-
#3956 Oki, köszi szépen kipróbálom! :)
Az ikon egyszer csak eltűnt.. :)
De nem is tudom mi történt... ha simulator.exe-re kattintok villan egyet és kész. -
#3955 Küldök két fájlt Papa, ezt a kettőt másold be a Ka-50 gyökerékbe, a *.cmd -vel indulni fog a BS. A joyt újra kell állítanod de minden megmarad (modok, küldetések, stb) ami fel volt telepítve. -
#3954 Urak, milyen állományokról kell mentést csinálni, ha újra kell telepíteni a BS-t? Sajnos nem indul el.. :( Köszi a választ! -
#3953 Sok... -
#3952 Nem szégyelled magad? Belekötsz egy 15 éves kurvába? :D Mennyi volt a fullextra? :D -
#3951 Ja, az meglehet... -
#3950 Valami át van írva a configban, ezért nem enged be illetve dob ki.
-
#3949 Mi a VML magyar szerverhez a jelszó? Miért dob ki néhány szerverről "Integrity Check Fail" üzenettel??? -
#3948 Nem -
#3947 Aham. Akkkor azt is megnézem! A driverben is volt deadzone???