4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Caterpillar
    Őőőőő a besugárzásjelző nem hiányzik a gépről csak éppen nem engedték beletenni... Titkos e...
  • bgabor
    Nem olyan rég kezdtem el komolyabban csinálni a küldetéseket a játékban, és lenne néhány észrevételem/kérdésem:

Jól értem, hogy bekapcsolt 'labels' nélkül a KA-50 pilótájának egyetlen eszköze az ellenséges fegyegetés észlelésére a szeme, és a fekete fehér, csak nappal működő SKHVAL? Ez azért nagyon durva és kevés. Értem én hogy a gépet harminc éve tervezték, de azért mégis csak 2000 környékén állt szolgálatba, hogyan maradhatott tehát le róla a FLIR és a besugárzás-jelző?

Az infravörös kamerka már 15 éve alapvető felszerelése volt egy harci helikopternek nyugaton, amikor a KA-50 szolgálatba állt. Ehhez társulnak még az olyan tervezési hiányosságok mint az egyszemélyes kabin vagy a limitált mozgásterű gépágyú. A modern harci helikopterek közül egyértelműen ez a legelavultabb típus.

Szóval nem rossz ez a Kamov, de azért mégis csak az Apache-ot kellett volna lemodellezni a játékban(vagy ha már azt nem lehetett akkor a Mi-28N-t).
  • franko2
    Nem tud valaki egy navigációs térképet a Black Sharkhoz amin a repterek frekvenciái meg egyébb adatok is rajta vannak? Köszi.
  • repvez
    A fö boss nehéz volt a végén ?Gondolom egy csomo kis segéd rohangált körulötte nehezitve a dolgodat vagy csak annyira brutál fegyvere és páncélja volt? :D
  • GaBika6
    Hátha valaki még nem látta:

• Papa01 #3981
    A BS csak 2690 Ft!!
  • macleody
    Nem hiszem, hogy egyedül legyűröd a főellent. Tier 10-es armorja van és fire resist.
  • csolee
    Ga-Bika! Lazíts má!
  • GaBika6
    Lássál is ne csak nézzél vazze... TrainingMenuFix_v.1.0 és TrainingTracks_v.1.0 kell neked. Látatlanban sztem Te csak a trackokat töltötted le... Ha mindent úgy csináltál ahogy írtam, akkor mennie kell 1.0.2-n.
    Ha gondolod ráérős időmben végigviszem a játékot neked és kinyírom a főellenséget a végén...
  • 55manfred
    Rendben ! Ezzel is megvagyok.
    A játék Training mappája alá betelepítette a szükséges file-kat.
    Van még vele dolgom, mert a gyakorló videókat még most sem találja.
    Köszi
  • GaBika6
    Elindít modman aztán kiválaszt értelem szerűen a játék, majd mods installer. Bejön ablak, majd add ott kiválaszt, amit letöltöttél és rákatt 1x, közben vegyél levegőt (ez fontos) és install.

C'est tout et prêt. Sur la vue d'autre part monsieur...
  • 55manfred
    A modman-t letöltöttem de nem értek hozzá.
  • GaBika6
    ModMan7300-át letöltöd, telepíted! Ezután a letöltött file-okat aktíválod, modolod és mennie kell.
  • 55manfred
    Sziasztok!
    Valaki légyszives irja le hogy hogyan aktiválta a training videokat a progiban mert nem tudom hogyan kéne nekilátni. Az ajánlott file-at már leszedttem de nem tudom mit kéne velük kezdeni.
  • LeonSilver
    Nem, nem moddolt történet volt. Nekem sikerült megtalálni.
  • csolee
    hi Mindenkinek!
    nem találom azt a bejegyzést, amikor a világító (éjjeli) rakétáról volt szó...
    az Modolt történet volt?
  • DonZorro
    Na még egy...
  • DonZorro
    KA50 Black Shark...
  • Papa01 #3968
    Értem, köszi! :)
  • LeonSilver
    Ez a két file kényszeríti a bs-t a nény mag használatára. Alapvetően már asszem nincs rá szükség bár lehet, hogy jobban is fut vele. A peccsek előtt tuti fasza volt ilyen szempontból ez a kis stuff.
  • Papa01 #3966
    ö :)
  • Papa01 #3965
    Műkődik szuperül, köszi még egyszer! :) Korábban miért nem volt ilyen problémám szerinted? Illetve ezek a fájlok, mit tudnak? :)

Köszi a választ! :)
  • Papa01 #3964
    Igen, az van, annyit tettem, hogy tegnap kipróbáltam, a Saitek Cyborg Evo joyomat és ki szerettem volna megnézni BS alatt is.. :)
    Utoljára nyáron indítottam el a BS-t, azóta nem nyúltam hozzá.
  • LeonSilver
    Windóz heted van ugye Papa? Nam csináltál ilyen ikon igazítást vagy átnevezést? Szokott olyankor a w7 olyant csinálni, hogy az egyik ikont eldugja egy másik mögé :D de volt, hogy nekem az időjárás gadget mögé rakta ez a piszok. Próbáld meg az ikonokat rakosgatni, hátha valamelyik mögött megleled.
  • LeonSilver
    Ja. Simán beírva tényleg nem megy de azokkal az izékkel amit küldtem simán indul.
  • LeonSilver
    Pontosan úgy kell ahogy beírtam Papa. Tehát Launcher.exe --console (Launcher.exe (space) és két - majd console). De amit küldtem azzal mennie kell.
  • Papa01 #3960
    Ezt kapom:

• Papa01 #3959
    Köszönöm, de a parancsikon eltűnés akkor sem értem.. :) kipróbálom a - Console-t :)
  • LeonSilver
    Azt hittem win újratelepítés volt.
  • LeonSilver
    Indítani úgy kell, hogy Launcher.exe --console
  • Papa01 #3956
    Oki, köszi szépen kipróbálom! :)
    Az ikon egyszer csak eltűnt.. :)
    De nem is tudom mi történt... ha simulator.exe-re kattintok villan egyet és kész.
  • LeonSilver
    Küldök két fájlt Papa, ezt a kettőt másold be a Ka-50 gyökerékbe, a *.cmd -vel indulni fog a BS. A joyt újra kell állítanod de minden megmarad (modok, küldetések, stb) ami fel volt telepítve.
  • Papa01 #3954
    Urak, milyen állományokról kell mentést csinálni, ha újra kell telepíteni a BS-t? Sajnos nem indul el.. :( Köszi a választ!
  • DonZorro
    Sok...
  • macleody
    Nem szégyelled magad? Belekötsz egy 15 éves kurvába? :D Mennyi volt a fullextra? :D
  • DonZorro
    Ja, az meglehet...
  • LeonSilver
    Valami át van írva a configban, ezért nem enged be illetve dob ki.
  • DonZorro
    Mi a VML magyar szerverhez a jelszó? Miért dob ki néhány szerverről "Integrity Check Fail" üzenettel???
  • LeonSilver
    Nem
  • DonZorro
    Aham. Akkkor azt is megnézem! A driverben is volt deadzone???